Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ και ο ορισμός του πολιτικού τσαρλατανισμού

http://www.antinews.gr/2012/02/28/149584/

«Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.»
 Ποιος νομίζετε ότι έκανε αυτή τη δήλωση;
Ο  υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.  Γεράσιμος Γεωργάτος!!!
Δηλαδή, για να το καταλάβουμε καλά: Ο κ. Φώτης Κουβέλης καταψήφισε στην Ελληνική Βουλή  τη δανειακή σύμβαση και το κόμμά του επικρίνει το αδελφό Γερμανικό Κόμμα επειδή την …καταψήφισε και αυτό!
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του πολιτικού τσαρλατανισμού, τότε τι είναι;
Αυτά βλέπει ο Μαλέλης και δεν πάει στη ΔΗΜΑΡ. Και η ελαφρότητα έχει τα όρια της.  Είναι σίγουροι στη ΔΗΜΑΡ ότι το επίπεδο τους θα το ρίξει ενδεχόμενη κάθοδος της Μιμής;
Και που είστε ακόμα… εκλογές έρχονται και ως γνωστό η ΔΗΜΑΡ φιλοδοξεί να διαδραματίσει το ρόλο της «αναμάρτητης», «αμόλυντης» και «νεαράς» Κεντροαριστεράς, που δεν ξέρει από Μνημόνια, δανεικά και φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου