Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

O Dr. David Martin στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Στρασβούργο)> Ο ΠΟΥ (WHO) είναι ένα εγκληματικό Cartel που εμπλέκεται σε παγκόσμια τρομοκρατία με σκοπό την κερδοσκοπία και την γενοκτονία-ερήμωση του πληθυσμού [VIDEO]

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-dr-david-martin-sto-eyropaiko-koinovoylio-sto-strasvoyrgo-gt-o-poy-who-einai-ena-egklimatiko-cartel-poy-empleketai-se-sti-pagkosmia-tromokratia-me-skopo-tin-kerdoskopia-kai-tin-pagkosmia-genoktonia/

-ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 86% ΑΠΟ ΤΟΝ BILL GATES
Αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τη συγνώμη Pfizer

Δευτέρα 20 Μαίου 2024

Breaking> Top Doctor αποκαλύπτει στοιχεία παγκόσμιας γενοκτονίας από τον ΠΟΥ

Ο Dr. David Martin, διακεκριμένος επιστήμονας Dr. David Martin με ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στασβούργο έκανε λόγο για την παγκόσμια Γενοκτονία του ΠΟΥ ο οποίος χρηματοδοτείται και ελέγχεται από τον Bill Gates.

Μετά τη συγνώμη της Pfizer η τοποθέτησή του αποκτά τεράστια σημασία μια και αποκαλύπτει την εγκληματική συνωμοσία ερήμωσης του πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

– Ο ΠΟΥ (WHO) είναι ένα εγκληματικό Cartel που εμπλέκεται σε εγκληματική συνωμοσία που έχει ως αποτέλεσμα την παγκόσμια τρομοκρατία με σκοπό την κερδοσκοπία και την παγκόσμια γενοκτονία.

Ο Dr. Martin, αποκαλύπτει ότι ο COVID-19 και τα εμβόλια κατά του COVID είναι βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος και τη μαζική δολοφονία.

Τα εμβόλια είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός αποπληθυσμού των ευγονιστών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι ένας οργανισμός ελεγχόμενος από τον Bill Gates που τον χρηματοδοτεί κατά 86% και προσπαθεί να αναλάβει την υγεία κυρίαρχων εθνών για απαίσιους και σκοτεινούς σκοπούς.

Εάν τα έθνη παραχωρήσουν την κυριαρχία τους στον Βill Gates μέσω του ΠΟΥ, τότε αναμένετε να κηρύσσεται αμέσως μια άλλη πανδημία, όπως η γρίπη των πτηνών H5N1, με ένα νέο εμβόλιο που έχει εγκριθεί ήδη από τον Bill Gates και είναι πολύ πιθανόν να προωθείται με εκ νέου αναγκαστικές εντολές.

[VIDEO]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου