Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Eμβόλια COVID-19> Oι οδηγοί των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και το σερί θανάτων και αναπηριών

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/emvolia-covid-19-gt-oi-odigoi-ton-asthenoforon-toy-ekav-kai-to-seri-thanaton-kai-anapirion/

Eν μέσω ραγισμένων καρδιών και turbo καρκίνων

Τρίτη 21 Μαίου 2024

Xρειάστηκε να μιλήσουμε με 4 διαφορετικούς οδηγούς ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που συναντήσαμε σήμερα Τρίτη 21 Μαίου  στους δρόμους της Αθήνας.

By Great ResetΗ ερώτησή μας ήταν εάν υπάρχει αύξηση των περιστατικών θανάτου στους εμβολιασμένους συμπολίτες μας με τα εμβόλια COVID-19. Kάναμε την ίδια ερώτηση και σε τραυματιοφορείς ασθενών σε Νοσοκομεία της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ το οποίο περιέργως δεν μπορεί να σκεφθεί σχεδόν κανείς αρχισυντάκτης ειδήσεων στα ιδιωτικά κανάλια.

Οι απαντήσεις που πήραμε από τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των παρενεργειών από τα εμβόλια COVID-19 ήταν αναμενόμενες για μας-σοκαριστικές όμως για το γεγονός αυτό καθευατό.

Ο οδηγός κατέβασε το τζάμι καθώς τον πετύχαμε σταματημένο σχεδόν στο φανάρι.

-Πεθαίνουν σερί. Και όχι μόνο πεθαίνουν αλλά παθαίνουν και αναπηρίες!!!

Δεν προλάβαμε να τον ρωτήσουμε τι είδους αναπηρίες εννοοούσε αλλά υποψιαζόμαστε την απάντησή του

-Κάθε είδους…

Αυτή είναι η εικόνα από τη πρώτη γραμμή του εμβολιαστικού μετώπου με τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19, μιας εμβολιαστικής εκστρατείας που καθώς περνάει ο χρόνος ακόμη και οι ίδιοιοι εμβολιασθέντες διαπιστώνουν ότι επρόκειτο για μία σπονδή των εκλεγεμένων ηγετών της Δύσης αλλά και όσων βρίσκονται επικεφαλής στα κόμματα της αντιπολίτευσης προς το δίδυμο Klaus Schwab και Bill Gates που ανέλαβε εργολαβικά την προώθηση των σχετικών εμβολίων.
Μάλιστα οι Έλληνες πολιτικοί μετά την προτροπή από μέρους τους προς τους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να αποκτήσουν την ελευθερία τους από τα βάρη του παρόντος κόσμου εμφανίζονται ανήσυχοι για την εκτόξευση των αδοκήτων μετοικήσεων και πήραν μια πραγματικά συγκινητική πρωτοβουλία.

Καθώς οι καρδιές εκεί έξω ραγίζουν με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος ετοιμάζουν μια πρωτόγνωρη έκπληξη στους Έλληνες ψηφορόρους ενόψει των εκλογών.

Όπως μεταδίδει η συντάκτριά μας κ. Great Reset με πρωτοβουλία του προεδρίου της Βουλής έχει ήδη ενοικιασθεί ένα ειδικό VAN στο οποίο σε τακτά διαστήματα θα επιβιβάζονται οι εγχώριοι πολιτικοί αρχηγοί όπως οι κ.κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και φυσικά η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι προαναφερθέντες πρωταγωνίστησαν στις παροτρύνσεις προς τους πολίτες ώστε να λάβουν τα εμβόλια COVID-19.

Στο τιμόνι του VAN θα κάθεται ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν Κλιματικής Κρίσης κ.Βασίλης Κικίλιας ο οποίος αναδεικνύεται σε επιδέξιο σημαιοφόρο της Ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού 2030.

Το VAN θα περνάει πόρτα πόρτα στα σπίτια των ελληνικών οικογενειών που έχασαν τους εμβολιασμένους ανθρώπους τους ώστε οι πολιτικοί μας μέσα από αυτή την μοναδική για τα χρονικά της μεταπολίτευσης επίδειξη μεταμέλειας να συλληπηθούν τους συγγενείες των θυμάτων των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 και συνάμα να τους ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για τις απώλειες των ανθρώπων τους μετά τις δικές τους παροτρύνσεις.

Οι πολιτικοί μας ηγέτες φέρονται αποφασισμένοι να περάσουν πόρτα-πόρτα σε κάθε πόρτα οικογένειας που έχει χάσει τον άνθρωπό της από τα σχετικά εμβόλια καθώς η AZ απέσυρε το ασφαλές της και η Pfizer ξεκίνησε τις συγνώμες ενόψει πιθανής Δίκης Νυρεμβέργης.

Εξίσου αποφασισμένος φέρεται να είναι και γνωστός Έλληνας εκδότης ο οποίος ετοιμάζει την ημερήσια εφημερίδα με το όνομα Πέθανε Ξαφνικά.

Το αρχείο της συγκεκριμένης εφημερίδας η οποία θα δημοσιεύει τις απώλειες και την ιστορία του οικογενειακού δένδρου των θυμάτων θα αποτελέσει ένα ιστορικό αρχείο-ντοκουμέντο χρήσιμο για την όποια συνέχεια του έθνους και του ελληνικού κράτους (δύσκολο το βλέπουμε).

Η εν λόγω εφημερίδα θα είναι ο καθρέφτης της ξιπασιάς του εγχωρίου πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης το οποίο αφού διασπάθισε όλα τα κοινοτικά πακέτα, απογείωσε το δημόσιο χρέος στα 400 δις ευρώ κατέληξε να υπακούσει στις εντολές των ιδιοκτητών του χρήματος για την ερήμωση των χρεοκοπημένων-και δώστου εμβόλια των -70 βαθμών.

Τι απέγιναν εκείνα τα ψυγεία του Χαρδαλιά;

Στο μεταξύ η είδηση του θανάτου της 23χρονης Δάφνης Κουρκούτα έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή της Αλεξάνδρειας και ολόκληρη την Ημαθία.

Ραγισμένες Καρδιές. Σαν τη καρδιά της 23χρονης Δάφνης

Ειδικότερα, η Δάφνη έχασε τη ζωή της το πρωί της Παρασκευής 17/5, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Το πρωί της Παρασκευής, η Δάφνη ξύπνησε με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Verianet.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοπή καρδιάς αναφέρεται ως η αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας

Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι φίλοι της Δάφνης την αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη και την οδύνη τους για την απώλεια. Συλλυπητήρια μηνύματα πλημμυρίζουν το διαδίκτυο, ενώ οι σκέψεις όλων μας είναι με την οικογένειά της.

Πέθανε Ξαφνικά και ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε προδωμένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίνθου.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφθασε στην οδό Κορίνθου η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, υπεβλήθη σε ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αιφνίδιος θάνατος του προκάλεσε σοκ και βαθιά θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και σε όσους τον γνώριζαν.

 Δημήτρης Κόκοτας> Σχεδόν 2 μήνες σε κατάσταση Michael Schumacher

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αναφέρθηκε στην υγεία του τραγουδιστή τονίζοντας ότι χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του.

(Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Κουρδιστό Πορτοκάλι ο Δημήτρης Κόκκοτας έχει λάβει ένα τρύπημα με εμβόλιο της Pfizer)

«Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή έχει τη δική του αναπνοή. Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει καμία σημασία πόσος χρόνος πέρασε. Σε αυτές τις καταστάσεις, αυτά τα περιστατικά, ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος. Πάντα είναι υπέρ των ασθενών ο χρόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Πριν από λίγες ημέρες η αδερφή του τραγουδιστή μιλώντας σε εκπομπή του ALPHA είχε δηλώσει ότι:

«Πήγαμε και τον είδαμε, είναι λίγο καλύτερα. Αύριο πάλι θα είναι ακόμη καλύτερα. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον. Σιγά σιγά όλα γίνονται».

Μάλιστα η Έλλη Κόκοτα είχε τονίσει πως: «Θα εξαρτηθεί από εκείνον και από τους γιατρούς του το πότε θα βγει από την εντατική. Θα αποφασίσουν εκείνοι. Μόλις τον δουν ότι είναι καλύτερα, θα τον βγάλουν. Από ό,τι μας λένε και οι γιατροί, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου