Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης> Όταν δεν θα τους ανήκει τίποτε και θα είναι ευτυχείς

 https://kourdistoportocali.com/ipeople/medialand/alafoyzos-marinakis-vardinogiannis-gt-otan-den-tha-toys-anikei-tipote-kai-tha-einai-eytycheis/

TO ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ 500ΕΥΡΑ

Οι άσκεφτοι γονείς και το δόγμα της μείωσης του δυτικού πληθυσμού

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Σχεδόν από το ξέσπασμα της planδημίας ελέγχου και μείωσης (κυρίως του δυτικού) πληθυσμού, των Bill Gates και Klaus Schwab, το Koυρδιστό Πορτοκάλι, πήρε θέση απέναντι στη Γενοκτονία για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και εγωισμού παρότι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να μειωθούν όσα καγκουροκουνούπια προέρχονται από άσκεφτους και ανώριμους- σε όποια κοινωνική και οικονομική στάθμη και εάν βρίσκονται- οι γονείς.

By Pendulum

Όχι τα χρήματα αλλά η ωριμότητα και η καλλιέργεια και η ενσυναίσθηση των υποψηφίων γονέων θα έπρεπε να είναι τα κριτήρια έγκρισης γεννήσεων σε ένα κόσμο με 400 τρις χρέος και στον οποίο για την ώρα δεν έχει αντικατασταθεί το κυρίαρχο δυτικό οικονομικό μοντέλο του οποίου η φούσκα του χρέους έσκασε με πάταγο.

Η απόφαση για το ποιοι θα επιτρέπεται να γίνονται γονείς θα μπορούσε να λαμβάνεται μέσω ενός λογισμικού ή της τεχνητής νοημοσύνης χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινης επιτροπής.

Τα οξυδερκή ζεύγη που θα κόβονταν στις εξετάσεις θα μπορούσαν να λάβουν σχετική εκπαίδευση και να δοκιμάζουν εκ νέου την τύχη τους με την ίδια διαδικασία. Το κριτήριο που θα ίσχυε για όλους θα έπρεπε να είναι ανάλογο με το δημόσιο χρέος της χώρας. Οσο μεγαλύτερο το χρέος και το ποσοστό χρέους στο ΑΕΠ τόσο λιγότερες οι επιτρεπόμενες γεννήσεις. Ακόμη και για την Ελλάδα των 8 εκατ. οξυδερκών. Άλλωστε αντικρύζοντας κανείς τους 300 ατσούμπαλους της Βουλής, οι οποίοι αποτελούν την καθρέφτη των υπολοίπων μας, εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι δεν θα υποστεί ουδεμία βλάβη η αισθητική του πλανήτη εάν αφανισθεί ο τραχανοπλαγιάς νεοΈλληνας.

Επειδή όμως η elite η οποία περιβάλλει τον λιπόσαρκο Michel de Nostredame είναι μανιώδεις ευγονιστές και δεν θέλουν να απωλέσουν την ισχύ του χρήματος και του δημοσίου χρέους ως εργαλείο παγκόσμιας διακυβέρνησης, φροντίζουν ανά τακτικά διαστήματα και για τις ανάγκες της ισχύος του χρήματος-εργαλείου να προκαλούν ιστορικά γεγονότα όπως οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι planδημίες, οι πολιτικές δολοφονίες (με πιο χαρακτηριστικές εκείνες των Kennedys), το χτύπημα στους δίδυμους πύργους ενώ εργαλειοποιούν τον επηρεασμό του Κλίματος (με εργαστηριακές φωτιές, πλημμύρες, κλπ) τον τρόμο, ακόμη και την φημολογία των UFO ώστε να διατηρούν έντρομα και σε καταστολή τα 8 δις κουνούπια του πλανήτη φυσικά με την συνέργεια των υπάκουων και προθύμων δυτικών ηγετών σε μία παγκόσμια κυβέρνηση που κανείς πολίτης δεν εξέλεξε όπως παρατήρησε ο Elon Musk-o μεγαλύτερος αγωνιστής της εποχής μας για τη σωτηρία του δυτικού κόσμου.

Καταλυτικό ρόλο στην επιβολή των σχεδίων που περιλαμβάνει η γνωστή Ατζέντα 2030, μεγάλης επαναφοράς και όπως θέλετε ονομάστε την επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού σε 500 εκατ. με δύο δις, έχουν τα ΜΜΕ τα οποία προπαγανδίζουν την επιχείρηση ερήμωσης του πληθυσμού.

Ανάμεσά τους και τα ελληνικά ιδιοκτησίας επιχειρηματιών-εφοπλιστών όπως οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτοί οι τρεις και η Τράπεζα Πειραιώς η οποία είναι ο κύριος θαλασσοδανειστής των εγχωρίων ΜΜΕ και η οποία διόρισε τον ανεκδιήγητο τηλε-πιστήμονα Βασιλακόπουλο στην Εντατική του Ερρίκος Ντυνάν, αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αφηγήματος της μεγάλης επαναφοράς το οποίο πρόθυμα υπηρετούν και οι 300 της Βουλής-με τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή να έχουν -προς τιμή τους- επιχειρήσει να διαφοροποιηθούν από την αποστολή να μας σκοτώσουν για χάρη του οράματος του Klaus Schwab και του συμβούλου του ιστορικού Yuval Harari ο οποίος τα τελευταία 24ωρα επιχειρεί να κατεβάσει το VIDEO στο οποίο δηλώνει ότι “ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι αχρείαστοι άνθρωποι (πληθυσμός) τους οποίους δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και θα πρέπει να τους κρατάμε εσώκλειστους στα σπίτια τους με ναρκωτικά και VIDEO games”Οπως παρατήρησε και ο ίδιος αυτό συμβαίνει ήδη.

Κάποιοι θα μπορούσαν να αντιτάξουν το αυτονόητο. Μια και οι βρεφοποιημένοι άνθρωποι εκεί έξω δεν αντιστέκονται και δέχονται παθητικά τον θάνατό τους, είναι άξιοι της μοίρας τους. Δείτε τι γίνεται με τους Ξαφνικούς Θανάτους-Ξαφνικίτιδες, με τους turbo καρκίνους, τα εγκεφαλικά, κλπ, μετά την εμβολιαστική εκστρατεία με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, μετά τις εργαστηριακές πυρκαγιές και πλημμύρες που υπηρετούν το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, μετά την ανθρωποθυσία στα Τέμπη ως ενδειξη υποταγής, πίστης και προθυμίας στο όραμα της μεγάλης επαναφοράς, μετά την ανοχή στην επιχείρηση εξόντωσης των αγροτών και ελέγχου της διατροφικής αλυσίδας από τον Gates και τη παρέα του, μετά την παθητική ανοχή στους εισβολείς-μετανάστες, μετά την ανοχή στην αθλιότητα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία τα μάρανε ο παρηκμασμένος θεσμός του γάμου και η τεκνοποίηση, μετά την άνοχή στο εγχείρημα των πόλεων των 15 λεπτών- ένα ακόμη τυραννικό εργαλείο το οποίο προπαγανδίζουν και εγχώριοι τραχανοπλαγιάδες δήμαρχοι όπως ο νέος, εξίσου μέτριος με τον Μπακογιάννη, Δούκας-, μετά την ανοχή σε όλα αυτά και όσα εργαλεία ακολουθήσουν (ετοιμάζουν ακόμη και συσκότιση του ήλιου ενώ η elite χτίζει υπόγειες πολιτείες-καταφύγια) τα οποία μόνο στόχο την μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού (που απαίτησε ήδη από το 1994 από το βήμα του OHE επιφανές μέλος της παγκόσμιας elite) έρχεται η ώρα του ψηφιακού νομίσματος.

(Aς το λάβει αυτό υπόψη της και η νεαρή αριστερή δικαιωματίστρια-ακτιβίστρια Eριέττα)

Η ώρα της απόλυτης τυραννίας και της εφαρμογής στη πράξη του αγαπημένου slogan του Klaus Schwabδεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος!

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μας να σημειώσουμε ότι το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν θεωρούσε ποτέ την παγκόσμια elite τους πιο έξυπνους ή τους πιο πονηρούς ανθρώπους του κόσμου.

Δεν τους δώσαμε ποτέ υπεράνθρωπες ιδιότητες, δεν τους προσδώσαμε ιδιότητες ισχύος που δεν διαθέτουν ώστε να δικαιολογήσουμε την ανθρώπινη ραθυμία και μαλθακότητα, την απουσία αντίστασης. Επειδή είναι κατασκευασμένοι από ανθρώπινη υλικό δεν είναι ανθεκτικοί στις σφαίρες, ή στους βομβαρδισμούς, στους πυραύλους και πάει λέγοντας. Είναι εξίσου θνητοί με μας. Επίσης είναι και κατά κάποιο τρόπο ειλικρινείς. Ποτέ δεν έκρυψαν την πρόθεσή τους να μας σκοτώσουν-δλδ να πεθάνουμε.

Το έκαναν απροκάλυπτα κατασκευάζοντας έναν εργαστηριακό ιό ώστε να προκαλέσουν την planδημία με μόνο στόχο να επιβάλλουν τα εμβόλια ευθανασίας και αυτό όχι για τα κέρδη των Pfizer, Moderna οι οποίες πλέον είναι πιο αναξιόπιστες από τον Πάσσαρη αλλά απλά για να πεθάνουμε-έχουν ήδη πεθάνει πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι από τα εμβόλια (δύο Ελλάδες) και συνεχίζουν ενώ προανήγγειλαν ένα νέο εργαστηριακό ιό Χ. 20 φορές πιο θανάσιμο από τον ιό που προκάλεσε τον COVID-19.


Kαι όλα αυτά τα ανακοινώνουν δημόσια και μάλιστα κάνουν και Ασκήσεις προσομοίωσης όπως το διαβόητo EVENT 201. Oι τύποι είναι ειλικρινείς, οι μελλοθάνατοι είναι βρεφοποιημένοι μια και πριν πεθάνουν υλοποιούν τις τελευταίες τους επιθυμίες που είναι οι selfies και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εκτός από τον Μusk, τον Robert Kennedy Jr και μια σειρά σπουδαίων ανθρώπων τα ονόματα των οποίων είναι οικεία στους αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο μόνος ηγέτης που αγωνίζεται ενάντια στην elite ακούει στο όνομα Benjamin Netanyahu.

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

Η συμμετοχή της Ε.Ε, του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος θα αποτελέσει το τελευταίο εργαλείο στην κατεύθυνση της ερήμωσης του πληθυσμού-του θανάτου μας.

Η εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος δεν θα εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη, τον Βαρδινογιάννη και τις επιχειρήσεις τους.

Ένα πρωί θα εφαρμοστεί και στους ίδιους το “δεν θα τους ανήκει τίποτε και θα είναι ευτυχείς”.

Τα κολαριστά, καλοχτενισμένα 500ευρα θα εξαφανιστούν και όσα εκατομμύρια και εάν διαθέτουν αυτή τη στιγμή θα μετατραπούν σε ένα ψηφιακό μπλιμπλίκι με ισοτιμία της πλάκας και ένα πρωί θα λάβουν τη ψηφιακή παπάρα ως ανταμοιβή για την αθλιότητα και την χυδαιότητα να επιτρέπουν όλο αυτό το διάστημα στου σαρδανάπαλους δημοσιογράφους και διευθυντές τους να προπαγανδίζουν την επιβολή του αφηγήματος ευθανασίας της μεγάλης επαναφοράς και των εργαλείων τους.

Τα ΜΜΕ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη μαζί με το Πρώτο Θέμα που αποτελούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ της χώρας μας προπαγανδίζουν με εμετικό τρόπο-λόγω και της αμορφωσιάς και του ξιπασμού των δημοσιογράφων, στελεχών κλπ-την επιβολή της Ατζέντας μείωσης και ερήμωσης του πληθυσμού, δίχως ειλικρινά να μπορούμε να διακρίνουμε τους λόγους που ο Michel de Nostredame και η παρέα του θα ήθελε να εξαιρέσει τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη και τον Βαρδινογιάννη από την κατάσχεση των περιουσιών τους μέσω του ψηφιακού νομίσματος και της ζωής τους μέσω του εμβολιασμού για την νέα planδημία με εμβόλια τα οποία θα ήταν πολύ αποτελεσματικά για τον αφάνισμό τους.

Σε αυτό το σημείο δεν θα κάνουμε εκτενή αναφορά στην ιστορική σημασία της εκούσιας ή ακούσιας συμμετοχής τους σε μία τουλάχιστο Γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας αλλά επίκληση στην προσωπική τους οξυδέρκεια ώστε να διαπιστώσουν το προφανές που είναι η (σε εξέλιξη) επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού από την οποία δεν απετέλεσε εξαίρεση το υπό- mRNA αφανισμό- Buckingham Palace (βαρέθηκε να τους συντηρεί ο φίλος μας Michel de Nostredame) και να αναλογιστούν εάν η παγκόσμια elite έχει λόγους να εξαιρέσει τους ίδιους ακόμη και εάν πρόθυμα υπηρετήσουν το αφήγημά της-γεγονός που θα τους απαξιώσει περαιτέρω στα μάτια της.

Καλούμε τους 3 πιο ισχυρούς μηντιάρχες της χώρας ακόμη και εάν λησμονούν τη σημασία το να είσαι Έλληνας να μην αμολάνε χαρταετό μπροστά στη Γενοκτονία γιατί επιταχύνουν τη μέρα που και οι ίδιοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα και όχι μετά από ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό μεταξύ τους πόλεμο αλλά από το χέρι των επιφανών γιατρών-εμβολιαστών Bill Gates και Klaus Schwab.

Τι δε καταλαβαίνετε;

Στο σχεδιαζόμενο καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας ή τυραννίας του δυτικού κόσμου (ΗΠΑ-Ευρώπης) δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν λόγο για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές θα εξαιρούσαν από τον αφανισμό τους εγχωρίους μηντιάρχες και τους 300 κακομούτσουνους της ελληνικής βουλής, plus της προεδρίνας.

Ειλικρινά δεν βλέπουμε ποιος από δαύτους θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από την ερήμωση.

Ερωτηματικά διατηρούμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος είναι πανούργος και γνώστης της “ιστορίας” και για τον οποίο έχουμε αμφιβολίες ως προς το εάν έλαβε το εμβόλιο ευθανασίας COVID-19.

Ειδικά όταν ο θρυλικός πατέρας του Πέτρος Κόκκαλης (ουδεμία σχέση με τον πράσινα άλογα εγγονό) συνιστούσε στην ομήγυρη>

-Ούτε ασπιρίνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου