Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο άλλοτε… λαοπρόβλητος «τελειώνοντας» εσπευσμένα τον Κασσελάκη

 https://www.antinews.gr/50765/politiki/trechei-na-mazepsei-ta-asymmazeyta-o-allote-laoprovlitos-teleionontas-espeysmena-ton-kasselaki/

Του Αριστερού Ψάλτη

(Ανανεωμένο) Εμείς πάντως το είχαμε γράψει εξ αρχής. Πίσω από τον Κασσελάκη είναι ο Τσίπρας (Φορώντας την κάπα του Ανδρέα επιστρέφει ο Τσίπρας).

Και τον χρησιμοποίει για να καθαρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τους δολοπλόκους που του στέρησαν την εξουσία, ώστε να επιστρέψει κάποια στιγμή ως ο νέος Ανδρέας που θα ενώσει την αριστερά με την κεντροαριστερά μπας και ηττηθεί ο μητσοτακισμός.

Υπολογίζαμε ότι το come back του άλλοτε… λαοπρόβλητου θα γινόταν μετά την αναπόφευκτη ήττα του Κασσελάκη στις ευρωεκλογές.

Όπου οι σύντροφοι εν μέσω κλαυθμών και οδυρμών θα παρακαλούσαν γονυπετείς τον Αλέξη να τους σώσει από την καταστροφή.

Τώρα τι συνέβη και επισπεύδονται οι διαδικασίες, άγνωστο («Βόμβα» Τσίπρα για Κασσελάκη: «Να προσφύγει τώρα στη βάση – Προεξοφλεί την αποτυχία»).

Καβάλησε το καλάμι ο Κασσελάκης και πράττει κατά το δοκούν δια της απρονοησίας του γράφοντας στα παλαιοτέρα των υποδημάτων του τον Τσίπρα, με τον δεύτερο να αναγκάζεται να παρέμβει για να μη γκρεμιστεί συθέμελα το μαγαζί;

Την πάτησε εντελώς με την επιλογή του ο Αλέξης, καθώς ούτε ο ίδιος φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο επικίνδυνα άχρηστος ο Κασσελάκης και σπεύδει ασθμαίνοντας να σβήσει τη φωτιά που άναψε;

Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έπειτα από το επικό άδειασμα του Τσίπρα ο Κασσελάκης δε δύναται πλέον να σταθεί ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ -για ευνόητους λόγους- όσες μαγκιές κι αν κάνει (Σήκωσε το γάντι για νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης μετά την παρέμβαση Τσίπρα – «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»).

Μένει να φανεί όπως είπαμε αν θα φύγει πριν ή μετά τις ευρωεκλογές.

ΥΓ. Αντώνη πάλι θα στηρίξεις Κυριάκο. Ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου