Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Αποφάσισε…Ψεκασμένος ή Τελειωμένος;

 https://katohika.gr/autognosia/apofasise-psekasmenos-i-teleiomenos/

Ποτε δεν ειναι αργα να αρχισεις να ψαχνεσαι. Ολα αυτα για τα οποια εσυ κουνουσες καποτε ειρωνικα το κεφαλι, με υφακι και κοροιδευτικο γελιο, τωρα σου χτυπανε την πορτα. Λυπαμαι αν το μελλον σου δεν φαινεται λαμπρο, αν εχασες τη δουλεια σου, αν δεν εχεις να ταισεις την οικογενεια σου. Φταις ομως φιλε. Γιατι οταν ειχες το χρημα στην τσεπη, εστω και αυτο το λιγοστο, νομιζες οτι εισαι ατρωτος και αγνοουσες τα σημαδια.

Σε δικαιολογω μονο γιατι το συστημα εχει χωσει τα πλοκαμια του τοσο βαθεια στον κονωνικο ιστο, που ειναι δυσκολο να ξυπνησεις. Αλλα ρε αδερφε μου…ανεχτηκες ψεμα στο ψεμα στο ψεμα. Δεχτηκες να βαλεις στον εαυτο σου ενα καρο ταμπελες.

Πορωθηκες για ιδεες που καποιοι στις πουλησαν για χρυσαφι και τελικα αποδειχτηκαν σκονη στον ανεμο. Ασχοληθηκες με ολα εκτος απο αυτα για τα οποια καποιοι γραφικοι σου λεγαν “ΠΡΟΣΕΧΕ!”.

Στην τελικη…ξερεις ποιος εισαι; Εισαι ακομη εσυ; 

Αποφάσισε λοιπόν…Ψεκασμένος ή Τελειωμένος; Μηπως ειναι η ωρα να αρχισεις να ψαχνεσαι και να μελετας για ορους, πραγματα και καταστασεις που μεχρι τωρα σου φαινονταν παραμυθια; Θα εχεις μπολικο χρονο στον νεο σου εγκλεισμο. Αξιοποιησε τον. Ξεκινα λοιπον απο το 0, ανοιξε το μυαλο σου και προσπαθησε να χωρεσεις μεσα σε λιγο καιρο οσα χλευαζες. Και μετα βλεπεις πως θα πραξεις. Αν δεν κατανοησεις τον αορατο εχθρο που χρονια τωρα σε πολεμαει και παντα χανεις, δεν θα τον νικησεις. Και να σου πω…σημασια δεν εχει αν θα τα καταφερεις ή οχι. Σημασια εχει να προσπαθησεις. Γιατι για την ωρα εισαι απλα φοβισμενος με τα σωβρακα κατεβασμενα και περιμενεις…

Συγνωμη που σου μιλαω σκληρα αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ! Το μελλον ολων μας ειναι σε αμεσο κινδυνο και καθε ενας απο εμας ειναι χρησιμος στον αγωνα του αυριο. Φροντισε να καθαρισεις το μυαλο σου και την καρδια σου ομως γιατι ο εχθρος σου δεν ειναι αυτο που θα πιστευες. Ναι υπαρχει ενα “αορατο” παγκοσμιο συστημα πισω απο το ορατο παγκοσμιο συστημα που βλεπεις. Αλλα ακομη και πισω απο αυτο υπαρχει κατι ακομη. Ακομη πιο μεγαλο. Για να στο κανω πιο απλο, θα σου παραθεσω τα λογια του Αποστολου Παυλου απο την Επιστολη του προς Εφεσιους 6:12:

” διότι δὲν διεξάγομεν πάλην μὲ σάρκα καὶ αἷμα, ἀλλὰ μὲ τὰς ἀρχάς, τὰς ἐξουσίας, τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκοτεινοῦ τούτου κόσμου, μὲ τὰ πονηρὰ πνεύματα εἰς τοὺς οὐρανούς ”

ΔΗΛΑΔΗ…

” Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες, δηλαδή με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου, τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό ”

Σε παρακαλω λοιπον… ως αδερφος προς αδερφο, ξυπνα… γιατι το μετα τον ιο θα ειναι πιο δυσκολο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου