Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο διωγμός των Χριστιανών στην Ελλάδα (του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη)

https://www.dimokratianews.gr/content/94459/o-diogmos-ton-hristianon-stin-ellada
Η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο αριστερό παρακράτος που φαίνεται ότι εκτελεί τις αντιχριστιανικές παραγγελίες του μαχητικού Ισλάμ
Το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας δεν το λες μετωπική της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.
Δεν είναι τίποτε παλιοεθνικιστές κατά του προδοτικού νταραβεριού των Πρεσπών, εκεί όπου όσοι έκατσαν κάτω από την τέντα και χειροκροτούσαν το ρεζιλίκι θα βλέπουν στο μέλλον οι ίδιοι και τα παιδιά τους τις φωτογραφίες και θα νιώθουν την ίδια «περηφάνια» που ένιωθαν ο Τσολάκογλου και ο Μπάκος για τα χαΐρια τους με τον «Ζεπ» Ντίτριχ, όταν χωρίς εντολή του Βασιλιά, του Πρωθυπουργού ή του Αρχιστρατήγου Παπάγου υπέγραψαν την ανακωχή και μετά γίνανε κυβέρνηση Κουίσλιγκ.

Το εν λόγω Τμήμα ανήκει στο υπουργείο Αποκολοκύνθωσης του Γαβρόγλου, με το μουστάκι βέλκρο και τον μηδενισμό δύσοσμο σπόρο στο αχανές πνευματικό ρουμάνι εντός του. Τουτέστιν, είναι κομμάτι του γκουβέρνου, της ΠΦΑ με λίγο Πάνο με λιλιά και τζιτζιμπλίκια στο στήθος, που θα ζήλευαν στον στρατό του Μουσεβένι, στην αγαπημένη Ουγκάντα. Ακόμη, όμως, και αυτά τα όργανα της κυβέρνησης των αποστόλων του μαρασμού κάποια στιγμή υποχρεούνται να πουν την αλήθεια. Το εν λόγω Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών κ.λπ. του υπουργείου που καμώνεται το Παιδείας ανακοίνωσε ότι το 2017 έγιναν 556 βίαιες επιθέσεις σε θρησκευτικούς χώρους. 159% περισσότερες από το 2016, αφού τότε κατεγράφησαν 218 περιστατικά. Το 94%, τα 525, αφορά επιθέσεις κατά χώρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Από τις υπόλοιπες, δύο επιθέσεις ήταν εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας, ένα κατά της Αιθιοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τέσσερα κατά των Αρμενίων, ένα κατά των Παλαιοημερολογιτών (ΓΟΧ) και τέσσερα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά.Εγιναν και επιθέσεις κατά Μνημείων και χώρων των Εβραίων συμπολιτών μας. Ομως, η συντριπτική πλειοψηφία, με αποκορύφωμα την αιματηρή βομβιστική επίθεση κατά του Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα, χωρίς μάλιστα προειδοποίηση, είναι επιθέσεις κατά Ορθόδοξων Ναών. Ολα αυτά σε μια χώρα όπου το 95% των νόμιμων πολιτών της είναι Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Γεγονότα, αδιανόητα έως πριν από λίγα χρόνια, συμβαίνουν με κλιμακούμενη συχνότητα, όπως η διακοπή της Θείας Λειτουργίας από μηδενιστές τραμπούκους, με συνθήματα και κουρελόχαρτα, ακόμη και εμπτυσμό ιερωμένων, χωρίς τελικά καμία δικαστική συνέπεια. Τα δε αναρχικά συνθήματα σε τοίχους ναών και οι βομβιστικές επιθέσεις είναι πλέον συνήθεις ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου. Τι άλλο απομένει να δούμε; Εισβολές και ξυλοδαρμούς σε γάμους, μνημόσυνα, βαφτίσια και κηδείες; Δολοφονίες ιερωμένων μας; Στην ουσία, μαζί με τα βεβηλωμένα ξωκλήσια και εικονοστάσια, π.χ. στη Λέσβο, πρόκειται για διωγμό των Χριστιανών σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα, όπως την καθόρισαν με το αίμα τους και το πρώτο Σύνταγμά της οι αγωνιστές, οι πρωτομάστορες της Ελληνικής Επανάστασης.

Η κλιμάκωση των αντιχριστιανικών επιθέσεων οφείλεται σε δύο παράγοντες, έναν φανερό και έναν καλυμμένο, που όμως η βρόμικη ουρά του, ουρά ρυπαρού αρουραίου, εξέχει προκλητικά και αποκαλυπτικά κάτω από το βαρύ αλλά κουρελιασμένο παραπέτασμα της αριστερής και βαθιά ολοκληρωτικής «πολιτικής ορθότητας».Ο ένας παράγων είναι το πολιτικοϊδεολογικό θερμοκήπιο που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με απεριόριστη ανοχή σε ένα μηδενιστικό παρακράτος, που προβαίνει σε σειρά ανθελληνικών και αντιχριστιανικών «παρεμβάσεων». Πιστοί σε μια αριστερή υποκουλτούρα, που θεωρεί τη βία νόμιμο και αναγκαίο μέσο άσκησης πολιτικής και τους Ιερούς Ναούς, τους πιστούς και τους ιερωμένους, θεμιτούς στόχους του πετρωμένου ψευτοεπαναστατικού στόκου που έχει πήξει στο κεφάλι τους. Η Εκκλησία, ως Κιβωτός της ταυτότητας του μισητού γι’ αυτούς Εθνους, ήταν από την αρχή του προηγούμενου αιώνα στόχος της μηδενιστικής Αριστεράς και, όταν για λίγο πήρε το πάνω χέρι, πριν συντριβεί ταπεινωτικά, ο Κλήρος πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος. Αυτό το μίσος ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να το καλλιεργεί και τα ιδεολογικά του κοντοξάδερφα θεωρούν ότι έχουν ευκαιρία για ρεβάνς και τελικά επίθεση, η κυβέρνηση με νόμους και διατάγματα και το παρακράτος της με φυσική βία.

Ο άλλος παράγων είναι η ώσμωση της παγκοσμιοποιητικής μνημονιακής Αριστεράς, υπάκουο σκυλί του Σόρος και των δικτύων του, με το μαχητικό Ισλάμ. Μοιάζει, λοιπόν, πως στην Ελλάδα αυτό το αριστερό παρακράτος εκτελεί τις αντιχριστιανικές παραγγελιές του μαχητικού Ισλάμ. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως αναρχοαριστεροί φασίστες και ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές συναντώνται όχι μόνον στη χρήση της βίας ως πολιτικού μέσου αλλά και στον αντισημιτισμό, χρησιμοποιώντας συχνά την ίδια ρητορική, συνήθως στο όνομα της υποστήριξης στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, αυτήν που σκοπεί στον ολικό αφανισμό του Ισραήλ, ενώ έχει εφαρμόσει σκληρή ισλαμική ατζέντα στα αυτόνομα παλαιστινιακά εδάφη και υποδέχθηκε τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήλθες, νέε Πορθητή», ευθεία προσβολή προς τους Ελληνες που έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά πολιτικά την πάλαι ποτέ στήριξή μας στην παλαιστινιακή υπόθεση.

Μη σας εκπλήξει, λοιπόν, εάν μια μέρα μάθουμε την ευθεία σύνδεση τρομοκρατικών ισλαμικών δικτύων με τους δράστες των αντιχριστιανικών επιθέσεων στην Ελλάδα. Θυμίζω ότι στις σπάνιες περιπτώσεις συλλήψεων κάτω από τις κουκούλες αποκαλύπτονται αλλοδαποί συγκεκριμένων προελεύσεων. Και φυσικά, για να ελέγχεις τέτοια δίκτυα, δεν χρειάζονται 1.000 μισθοφόροι. Αρκεί να χαρτζηλικώνεις αδρά δύο τρεις αδίστακτους εγχώριους μηδενιστές και αυτοί θα βρουν τους χρήσιμους ηλίθιους που θα νομίζουν ότι πολεμούν τον «σκοταδισμό» και τον «εθνικισμό», ενώ στην ουσία υπηρετούν την πιο μαύρη, ολοκληρωτική αντζέντα.
* Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου