Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

11 Eκατ. Μanolo!

https://kourdistoportocali.com/news-desk/11-ekat-manolo/
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ MANOLO…
Manolo, λένε και γεμίζει το στόμα τους πεντοχίλιαρα, σκατς και ευτυχία

Παλαιότερα οι Γερμανίδες μητέρες με το που γεννιούνταν το παιδί τους φρόντιζαν να το αντιμετωπίζουν όπως οι μητέρες της Αρχαίας Σπάρτης: Φρόντιζαν να σκληραγωγηθεί και να αντέχει τις περιπέτειες και την σκληράδα της ζωής.
Εάν κρίνουμε από την κυριαρχία του γερμανικού λαού στην Ευρώπη το πιο πιθανό είναι μεγάλο μέρος των Γερμανίδων μητέρων να εξακολουθούν αυτή την διαπαιδαγώγηση.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Στην Ελλάδα με το που γεννιέται ένα παιδί, εάν προέρχεται από φτωχή οικογένεια, η φροντίδα των γονιών είναι να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Εάν έχει γεννηθεί από πλούσιους γονείς, το κύριο μέλημά τους είναι να το γράψουν στο Κολλέγιο Αθηνών.Οσα παιδιά δεν ανήκουν στις δύο αυτές κατηγορίες πέφτουν στον Καιάδα της ιδιωτικής οικονομίας-δηλαδή το πούλο. Η ιδεολογία των γονιών που θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι είναι “πάντα με το γκουβέρνο”.
Η ιδεολογία των γονιών που γράφουν τα παιδιά τους στο Κολλέγιο της Αθήνας είναι η ίδια: “πάντα με το γκουβέρνο”.
Ετσι παραδοσιακά τόσο οι δημόσιοι υπάλληλοι, όσο και τα πλουσιόπαιδα ψηφίζουν τα κόμματα της εξουσίας με τα οποία διαπλέκονται. H ιδεολογία τώρα: Aριστερός και δεξιός. Απίδια μάντολες. Η μεγαλύτερη ιδεολογία στην Ελλάδα είναι ο Manolo. Ο Μanolo είναι η ελληνική coca cola. Ολοι θέλουν να γίνουν Μanolo. Ο Manolo είναι ο μέσα σ΄όλα. Είναι υπεράνω τάξεων, επαγγελμάτων, φρονημάτων. Είναι μια κατηγορία μόνος του αλλά σ΄αυτή τη κατηγορία ανήκουν 11 εκατομμύρια Ελληνες.
11 εκατ. Ελληνες θέλουν να γίνουν Manolo και να κάνουν νταραβέρι ανάμεσα σε επιχειρηματίες και πολιτικούς. Να κουβαλάνε το χρήμα από τους επιχειρηματίες στους πολιτικούς και από τους πολιτικούς στους επιχειρηματίες και αυτοί να έχουν τα τυχερά τους και να τα καίνε στην πίστα, δίπλα στην Αντζελα. Ο Manolo είναι το όνειρο του Ελληνα λαού.
Σ΄αυτό το όνειρο επένδυσε το ΠΑΣΟΚ και ο θρυλικός Ανδρέας: Να τα κονομήσεις χωρίς να έχεις κανένα ιδιαίτερο προσόν, χωρίς σπουδές, χωρίς αριστεία πέρα από το να είσαι νταλαβερτιτζής ανάμεσα σε ανθρώπους που κινούν το χρήμα και επειδή το χρήμα στην Ελλάδα παραδοσιακά κινείται ανάμεσα σε επιχειρηματίες και πολιτικούς οι Manolo αναλαμβάνουν το delivery.
Οι Manolo είναι το όνειρο του μέσου Ελληνα-δηλαδή των κατοίκων της Κολομβίας των Βαλκανίων. Manolo λένε και γεμίζει το στόμα τους πεντοχίλιαρα, σκατς και ευτυχία. Ο Manolo είναι διαχρονικός, είναι 100% Ελληνάρας. Είναι μέλος όχι απλά της ξεπεσμένης Αθηναικής Λέσχης αλλά της Λέσχης των Αθανάτων. Manolo, ζεις εσύ μας οδηγείς…Είμαστε όλοι Manolo…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου