Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Επεισόδια στο Ελληνικό: Πάει και το τελευταίο φύλλο συκής της... Αριστεράς

http://www.antinews.gr/action.read/ellada/epeisodia-sto-elliniko-paei-kai-to-teleutaio-fullo-sukis-tis-aristeras/4.113840
Όποιος παρακολουθεί από (σ.σ. χθες) το πρωί τα όσα συμβαίνουν στο «γκέτο του Ελληνικού» θα αισθάνεται ντροπή για τη χώρα του. Και για το πώς την κατάντησαν οι διάφοροι Μουζάλες της Αριστεράς που το παίζουν ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε αιφνιδίως και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, να μπει στο χώρο του Ελληνικού και να δει τις συνθήκες που επικρατούν, μετά από την απόφαση των μεταναστών να κάνουν απεργία πείνας ζητώντας γιατρούς, καλύτερο φαγητό κ.λπ.
Ο λόγος της ξαφνικής απόφασης του Μουζάλα να πάει εκεί προφανής. Ήθελε να αποδείξει κάτι στον Μητσοτάκη που προχθές δεν μπήκε στη Μόρια λέγοντας ότι για να το έκανε αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν δύο διμοιρίες ΜΑΤ. Ο Μουζάλας, λοιπόν, ήθελε να μπει στο Ελληνικό με το… κεφάλι ψηλά και χωρίς αστυνομικούς για να δείξει ότι αυτός, ως αριστερός είναι ευαίσθητος για το δράμα των μεταναστών, όχι σαν τον κακό δεξιό.
Πήγε λοιπόν στο Ελληνικό κι εκεί έγινε χαμός. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη δημιουργία της φαβέλας στην περιοχή, αυτός που ευθύνεται για το χάλι που επικρατεί, πήγε να πει τι και να κάνει τι; Όπως ήταν αναμενόμενο οι μετανάστες έκλεισαν την πόρτα και δεν άφηναν κανέναν να μπει. Ένας κακόμοιρος υπουργάκος να προσπαθεί να μπει και να μην τον αφήνουν.
Και τι άλλο είδαμε: Τους μετανάστες να βάζουν μπροστά ως ασπίδα παιδάκια για να μην πάει η αστυνομία και να μπλοκάρουν τα πάντα θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους. Αλλά αν δεν μπει κάποιος μέσα να δει τις συνθήκες πώς θα λύσει τα προβλήματα, αν μπορεί να τα λύσει;
Είδαμε αλληλέγγυους και διάφορους ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ που έκαναν αλυσίδα για να μην πλησιάσει κανείς και φώναζαν «η τρομοκρατία δεν θα περάσει». Είδαμε, επίσης, μαζί με μετανάστες και πρόσφυγες σε κακή κατάσταση και άλλους με I phone κινητά να τραβάνε φωτογραφίες ή να κάνουν δηλώσεις στα μίντια. Μα καλά ποιοι είναι αυτοί που είναι καλοντυμένοι κι έχουν τόσο ακριβά κινητά και μένουν σ’ αυτόν τον άθλιο χώρο;
Είδαμε τον υπουργό να επιμένει να μπει μέσα με τη συνοδεία και τους μπράβους του, θέλοντας σώνει και καλά να δείξει πόσο σημαντικός είναι. Και να κάνει σόου με την αλυσίδα που έκλεινε το χώρο λέγοντας ότι δεν θα υπάρξουν αλυσίδες σε κανένα χώρο υποδοχής.
Ποιος, αυτός που εδώ κι ένα χρόνο έχει διαλύσει τα πάντα και αδυνατεί να πράξει τα ελάχιστα για την οργάνωση του μεταναστευτικού ρεύματος.
Κι όλες αυτές οι εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου και να περιποιούν… τιμή στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Μουζάλα.
Κι όλα αυτά να γίνονται σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι θα γίνει η μεγαλύτερη επένδυση της Ευρώπης, θα επενδυθούν δισεκατομμύρια και θα αλλάξει η εικόνα της χώρας. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς για την κατάσταση που επικρατεί και για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν κάποιοι σε βάρος των προσφύγων και μεταναστών.
Αλλά να πούμε και μια αλήθεια που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς; Κέτερινγκ με φαγητό δεν έχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αλλά κανείς δε νοιάστηκε γι’ αυτούς…

Αλλά τι φταίνε κι αυτοί στο Ελληνικό ή στη Μόρια; Φταίει αυτή η άθλια κυβέρνηση που έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου