Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Η αξιολόγηση της 5ης Δεκεμβρίου από τους τοκογλύφους. Γενοκτονία εν εξελίξει (Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)


Η αξιολόγηση της 5ης Δεκεμβρίου από τους τοκογλύφους. Γενοκτονία εν εξελίξει
Τα όσα «πέτυχε» η κυβέρνηση στις τόσο εναγωνίως αναμενόμενες «σκληρές» διαπραγματεύσεις με τους τοκογλύφους, συνιστούν την επίσημη αποδοχή της γενοκτονίας των Ελλήνων η οποία σε πρώτη φάση θα διαρκέσει ως το 2060. Μετά ακολουθεί η δεύτερη φάση για τον ανασκολοπισμό των επόμενων δύο γενεών, αν διασωθεί η Τρίτη έως το 2100. Πρόκειται ουσιαστικά για γενοκτονία πέντε τουλάχιστον γενεών της φύτρας των Ελλήνων, η οποία πλέον αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα βιολογικής της υπόστασης. Είναι καιρός πλέον ο σάπιος λαός και το χυδαίο συμμοριακό σύστημα να καταλάβουν ότι η Ελλάδα για έναν αιώνα θα βιώνει ανάμεσα στην Εθνική απάτη και τη  βιολογική της ύπαρξη.
 
«Η απόφαση του αμερικάνικου λαού είναι σεβαστή»
Τι υπερμεγέθης μπούρδα είναι αυτή η θέση, η τάχα δημοκρατική!! Το αυτονόητο γίνεται «πολιτικός» λόγος!
Αυτοί οι μπουρδολόγοι κάνουν χάρη στον αμερικάνικο λαό;
Δηλαδή θα μπορούσαν να ζωστούν τ’ άρματα και να οδεύσουν στις ΗΠΑ να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα; Λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει!
 
Τρία εθνικά μυστικά επτασφράγιστα:
  1. Το αγγλικό Υπουργείον Εξωτερικών κρατά σφραγισμένο το φάκελο της δολοφονίας του Καποδίστρια.
  2. Το Ελληνικό Υπουργείον Εξωτερικών κρατά σφραγισμένο το φάκελο της προδοσίας της Κύπρου, που μπήκε στο Αρχείο με την υπ’ αριθ. 45 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου της 7 Μαρτίου του 1975.
  3. Η.. προοδευτική ΕΣΗΕΑ κρατά επτασφράγιστο τις καταστάσεις των δημοσιογράφων που φιγουράρουν στα διαβόητα pay roll!
Ερωτήματα:
Γιατί κανένα κόμμα, κανένας δικαστής, κανένας δημοσιογράφος δεν απαιτούν ν’ ανοίξουν οι φάκελοι 2 και 3;
Γιατί ένα «κράτος» των Ελλήνων δεν απαιτεί από την Αγγλία να δώσει τη δημοσιότητα το φάκελο της δολοφονίας του Καποδίστρια;

 κ. Αγγελοπούλου: «Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής των αγώνων» του 2004. 
Προσέφερε ως προεκλογική ενίσχυση στην κ. Χ.Κλίντον 10 -δέκα- εκατομμύρια δολάρια.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΡΤ έδειξε και τα σχετικά έγγραφα (Βραδυνή εκπομπή 9 Νοεμβρίου).
Πέρασαν δέκα χρόνια από τους πιο διεφθαρμένους Ολυμπιακούς Αγώνες που χρεωκόπησαν την Ελλάδα κι’ ακόμα να γίνει ο έλεγχος…
Αυτοί οι περίφημοι εισαγγελείς τι γίνονται;
Όσο για το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων, το κατέγραψα σε τότε κείμενό μου, το οποίο αναδημοσιεύθηκε στο έργο μου: «Η Εθνική μας παράδοση και η σημασία της στην διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας» (εκδ. «Πελασγός» - Γιαννάκενας – Αθήνα 2012).
Αυτούς τους διεφθαρμένους «αγώνες» τους είχα χαρακτηρίσει τότε ως «αθλητικό» έϊτζ της εποχής μας κηρύσσοντας την προσωπική μου «παθητική αντίσταση» (βλ. εφ. «Ελεύθερη Ώρα» της 18-8-2004). Όμως ολόκληρο το σάπιο σύστημα τους δόξαζε γιατί αποτελούσαν πακτωλό χρημάτων. Κι από κοντά οι κακόμοιροι «εθελοντές» στους οποίους είχαν δώσει κονκάρδες και σφυρίχτρες!
Σκέτοι Ινδιάνοι της Αφρικής. Καθρεφτάκια και χρωματιστές χάνδρες!
Ήταν τότε που «η αλαζονία της Γιάννας πυρπόλησε το δάσος της Φιλοθέης με τα 7.000 βεγγαλικά» όπως έγραφε ο τύπος της εποχής (βλ. π.χ. «Ελεύθερη Ώρα», 18-8-2004). Ευτυχώς ηττήθηκε η Κλίντον, γιατί μπορούσαμε να τη δούμε και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ!!! Να μας κάνει μαθήματα σοσιαλισμού!
Τραγικός λαός.
 
Αθήνα 16/12/2016

 
Αντιδημοφιλείς Σκέψεις, του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου 
-«Μια Ελλάδα, ένας λαός, ένα έθνος και μια λαμπρή ιστορία βρέθηκαν μπροστά στις απολυταρχικές βουλές του αρχηγού Α. Παπανδρέου, που αποφάσιζε εν λευκώ για όλους και για όλα».
-«Ο λαϊκισμός έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει τον ηγέτη και την κομματική ελίτ ότι δήθεν επικοινωνεί με τον λαό, ότι συζητά με το λαό και ότι σκέφτεται μαζί μ’ αυτόν. Πρόκειται για φαινομενική κατάσταση».
-«Στο βάθος της συνείδησής τους οι ελιτιστές λαϊκιστές γνωρίζουν ότι το ξύπνημα του ναρκωμένου γίγαντα, του λαού, θα τους ανατρέψει.. δημιουργούν σχέσεις εξουσιαστικές και όχι ισότιμες ανάμεσα σ’ αυτούς και το λαό».
-«Οι ηγέτες του πολιτικού λαϊκισμού, αντί να βάλουν ως στόχο ν’ αγωνιστούν μαζί με το λαό.. έχουν ως μοναδικό σκοπό να τον κερδίσουν για δικό τους λογαριασμό.. που σημαίνει αντιστροφή του ρόλου τους δηλαδή αντί να υπηρετήσουν το κοινωνικό συμφέρον υπηρετούν το δικό τους.. προσαρμόζοντας τους νόμους και τα μέτρα στα χρονικά όρια της δικής τους ζωής για ν’ αναγκάσουν την ιστορία να γεννήσει συνειδήσεις και καταστάσεις, που από τα πράγματα ή είναι ανώριμες ή είναι αδύνατες»
(Από το έργο μου: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα», εκδ. «Ergo», Αθήνα 2002).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου