Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

‘’ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ‘’ΠΡΙΓΚΙΠΑ’’ ΝΙΚΟΛΑ’’.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

από email

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΚΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑ’’

Όμηρος Αλεξάνδρου




<<Φίλε Κύριε ¨Όμηρε. Πρίγκιπα
Θίγεις  ένα βαρύ κατεστημένο, σαν τον Ηρακλή που γύρισε το ποτάμι για να καθαρίσει  τους κόπρους.  Γράφεις τα αεί ως αύτως  έχοντα στην ιστορία Κύπρου μα και  Ελλάδος. Προσπαθείς να μετακινήσεις ένα τεράστιο βράχο  ακαταληψίας και τύφλωσης  και να φέρεις το φως του ήλιου μέσα στο μεγάλο σπίτι των Κυπρίων. Είναι  μόνο η ικανοποίηση  του αγώνα σου  δική σου αμοιβή. Λίγους  θα συναντήσεις ανάμεσα τους Έλληνες όπως και στην Ελλάδα που είναι δέκα φορές χειρότερα, και ως γράφεις "σκυλιά  και ποντίκια στην αυλή του πρίγκηπα'' τα είπες όλα.
Σου εύχομαι κουράγιο και επιτυχία στον δρόμο σου τον ανηφορικό. Γιατί ο δρόμος που οδηγεί στην αλήθεια είναι ανηφορικός στην σάπια εποχή, κι ακόμα κοιτάζεις και ερευνάς να βρεις και κανένα στρατοκόπο. (Αν υπάρχει  σιμά σου).
Φιλικά.
Μ. Συνοδινός.>>

<<Αγαπητέ Όμηρε,
Τι  καίγεσαι για κάποιον που κύριο σκοπό έχει να κάνει τα πάντα προκειμένου να  αρπάξει και να κρατήσει κάποια καρέκλα; Γιατί τρόμαξε από αυτά που εσύ δηλώνεις, χωρίς να έχει την ανδροπρέπεια και το σθένος να απορρίψει με επιχειρήματα ότι θεωρεί ψευδή κατηγορία; Είναι τόσο δημοκράτης, τόσο σοσιαλιστής και τόσο χριστιανός ώστε να μην μπορεί να αναιχθεί την διαφορετικότητα; Εμείς εδώ συνεδριάσαμε έκτακτα με ορισμένα μέλη της Ομάδας"Έψιλον και καταλήξαμε σε οικτρή απογοήτευση για την συμπεριφορά του δημοσιογράφου κυρίου Γεωργίου, καθότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να συμβαδίζει με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Ακόμα μαζί με το δημοσιογραφικό του "αξίωμα" έθιξε και τον πρίγκιπα.
Αλλά τυχαίο δεν είναι το ότι Ελλάδα και η Ελλάδα-Κύπρος έφθασαν στα  σημερινά χάλια που συνεχίζουν να χειροτερεύουν. Όλο το κακό προήλθε από την ασυνειδησία των δήθεν πολιτικών και δημοσιογράφων. Ασφαλώς συνέβαλε και ο λαός την στιγμή που έπεσε θύμα στις προδοτικές ηλιθιότητες όλων αυτών που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται μόνο για την καρέκλα, την οποία δεν αφήνουν όσο και εάν σαπίσει ο πισινός τους.
Σε χαιρετώ
Αριστοτέλης εκ μέρους της Ομάδας "Ε"Έψιλον>>


<<Κύριε Αλεξάνδρου προσβάλλεται τα σκυλιά και τα ποντίκια που είναι όντα της φύσης χωρίς κενές φιλοδοξίες και απληστίες απλώς ακολουθούν ένα φυσικό κύκλο. Οι εν λόγω κυρίοι είναι παλιότυποι ...... >>

Α.Φ


Αγνώα αυτου τους είδους τις απειλες και συνεχισε το καθηκον σου – Να μας κρατας ολους ξυπνιους σ’αυτό το θεατρο του παραλογου που ζουμε.

Οσοι σε γνωριζουν και εσενα και την οικογενεια σου θα ντρεπονταν να σε χαρακτηρισουν «ψυχαναγκαστικο» . Αλλα είναι ξεκαθαρο ποιοι είναι ανιστοριτοι σε αυτή τη συζητηση.

Παντα διπλα σου με μεγαλη τιμη
 A.A

<<Φίλτατε Ομηρε, μην υβρίζεις τα σκυλάκια , δεν έχουν καμμία σχέση με τα δίποδα στα οποία αναφέρεσαι.
Είναι απόλυτα αφοσιωμένα στον κύριό τους, πιστά και άξια απολύτου εμπιστοσύνης από χαρακτήρος τους.
Τα τσοπανόσκυλα για παράδειγμα θα δώσουν μάχη μέχρι θανάτου για να μην κλέψουν κάποιοι το κοπάδι που φυλάνε.
Εκτός κι αν πέσουν σε χέρια αχρείων όλες οι ράτσες κι οι πιο ειρηνικές και, με βασανιστήρια, τα εκτρέψουν από τις φυσικές τάσεις τους.
Εχω σκύλο - το πέμπτο ζωάκι στη ζωή μου, επομένως τα γνωρίζω. 

το δίποδο στο οποίο αναφέρεσαι δεν αξίζει ούτε ένα ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων σου, μην ασχολείσαι και μη στεναχωριέσαι. Δεν αξίζει τον κόπο.

Αφοσιωμένη πάντα
Α Δ>>

<<ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΜΗΡΕ,

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ. 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. >>

<<Ομηρε σου βγαζω το καπελλο !! εισαι το φώς στην σκοτεινή σύραγγα, μην σταματάς>>

Φοιβος>>

<<Αγαπητέ Όμηρε, διαβάζω τα άρθρα σου όποτε μου στέλλεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ελπίζω οι σαράντα χιλιάδες αναγνώστες σου να υπερδιπλασιαστούν πολύ σύντομα. 

Ευχαριστώ

ΧΗ>>

<<Παρόλο που είμαι ΔΗΚΟΙΚΟΣ … πρέπει να σου πω ότι είσαι απόλυτα σωστός στην αναφορά σου για το διαχρονικό ρόλο του ΔΗΚΟ στο Εθνικό θέμα.


Μ.Α>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου