Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Επιβραβεύει τους «εγκληματίες» της οικονομίας και τσακίζει τους τίμιους η κυβέρνηση της Αριστεράς;

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/epibrabeuei-tous-egklimaties-tis-oikonomias-kai-tsakizei-tous-timious-i-kubernisi-tis-aristeras-/2.103025
Όποιος νόμιζε ότι η Ελλάδα έχει πάψει να βασανίζεται από το «κίνημα δεν πληρώνω» που ταυτόχρονα σημαίνει «πλήρωνε εσύ κορόιδο που είσαι τίμιος», γελιέται. Είναι ίσως η μοναδική «κόκκινη γραμμή» που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πατήσει, αντιθέτως έχει φέρει στην εξουσία ένα… κίνημα που διαλύει τη χώρα και κυρίως πλήττει βάναυσα άλλους συμπολίτες μας και χωρίζει την ελληνική κοινωνία στα δύο: Σ’ εκείνους που έχουν αποφασίσει να μην πληρώσουν γιατί «έτσι γουστάρουμε ρε». Και σ’ εκείνους που δεν μπορούν να αποφύγουν τη λυπητερή γιατί είτε είναι πραγματικοί Έλληνες είτε είναι κορόιδα με περικεφαλαία.
Όπως είχε πει πρόσφατα ο Τσίπρας, η ψήφος στις εκλογές είναι ταξική. Αυτό σημαίνει ότι μια τάξη πληρώνει και η άλλη απλά κάνει την παλαβή. Και στις τάξεις αυτές δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια. Στους «πληρώνω» μπορεί να υπάρχουν και φτωχοί πλην τίμιοι, στους «δεν πληρώνω» μπορεί να υπάρχουν και λαμόγια πλούσιοι. Τι κάνει η κυβέρνηση της Αριστεράς; Επιβραβεύει τους «εγκληματίες» της οικονομίας και τσακίζει τους τίμιους.
Τα παραδείγματα πολλά:
·Πρώτο παράδειγμα: Οι συντάξεις. Τι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση; Να κόψει τα ποσά πάνω από 1.000 ευρώ και όσο πιο μεγάλη είναι η σύνταξη τόσο μεγαλύτερο το… τσάκισμα. Αν κάποιος π.χ. έχει δουλέψει καμιά 40αριά χρόνια, πλήρωνε μια ζωή υψηλές εισφορές τώρα θα πρέπει να πληρώσει και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Θα παίρνει σύνταξη ίδια με κάποιον που δούλεψε καμιά 15αριά χρόνια, βγήκε με πρόωρη, θα πήρε και το εφάπαξ του και σίγουρα έχει κρυφή δουλειά με πολλά «μαύρα». Στην υγεία των κορόιδων που δούλευαν μια ζωή.
·Δεύτερο παράδειγμα: Θα αυξήσει τα τέλη κυκλοφορίας για όλα τα αυτοκίνητα, κυρίως για όσα κορόιδα πήγαν και αγόρασαν υβριδικά, ηλεκτρικά ή αντιρρυπαντικά γενικότερα. Δεν θα πάει πιάσει περί τους 800 χιλιάδες που δεν πήγαν να πληρώσουν τα τέλη αφήνοντας τρύπα πάνω από 300 εκατ. στο προϋπολογισμό. Ούτε θα πάει να πιάσει τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. που δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ και είναι γύρω στο 1 εκατ. με αυτοκίνητα «νεκροφόρες» να κυκλοφορούν στους δρόμους.
·Παράδειγμα τρίτο: Θα φορολογηθούν ξανά οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να κρύψουν τα λεφτά που παίρνουν. Όχι, δεν θα πιαστούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν περισσότερο από 8 στους 10 κάτω από το αφορολόγητο. Όχι, δεν θα πληρώσουν οι αγρότες που 9 στους 10 δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ. Στην υγεία των γνωστών κορόιδων λοιπόν.
·Παράδειγμα τέταρτο: Τι να πει κανείς για τον ΕΝΦΙΑ. Πληρώνουν τα αστικά ακίνητα και τη γλιτώνουν τα αγροτεμάχια στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Πληρώνουν τα διαμερίσματα για να τη γλιτώσουν οι αγρότες, ακόμη κι αν έχουν καμιά χιλιαριά στρέμματα στην κατοχή τους.
·Παράδειγμα πέμπτο: ΦΠΑ σε όλη την εκπαίδευση αλλά όλως τυχαίως θα την γλιτώσουν τα μεγάλα εκπαιδευτήρια γιατί ανήκουν σε πρεσβείες ή είναι ιδρύματα.
Άπειρα παραδείγματα… ταξικής αντιμετώπισης των πολιτών, μόνο που δεν πληρώνουν οι έχοντες. Άραγε, που είναι εκείνα τα 2,5 δις που θα έφερνε η κυβέρνηση από την πάταξη της φοροδιαφυγής; Από τις διάφορες λίστες και τα διάφορα… κόλπα;
Στην υγεία σας λοιπόν κορόιδα που θα ξαναπληρώσετε τα ισοδύναμα της δεύτερης φοράς αριστεράς. Όχι, ο Τσίπρας δεν θα πάει να πιάσει όσους λουφάρουν κατ’ επάγγελμα. Όχι, δεν θα πάρει τα σπίτια όσων έχουν να πληρώσουν αλλά είναι κατ’ επάγγελμα τζαμπατζήδες και παράσιτα. Και πάλι τα γνωστά κορόιδα θα πληρώσουν. Γιατί το «κίνημα δεν πληρώνω γιατί δεν γουστάρω» ή «γιατί είμαι αριστερός» ζει και βασιλεύει και την Ελλάδα κυριεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου