Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τους έπιασε στον ύπνο ο ΣΥΡΙΖΑ και κατέθεσε εξαπίνης πρόταση δυσπιστίας κατά του Στουρνάρα

  http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5090.html

Τσίπρας: Οι υπεύθυνοι για το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών θα καθίσουν στο σκαμνί όταν ανέβουμε στην εξουσία
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε προς την κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

 
 Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι έφερε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος, ενώ το παρέδωσε στους βουλευτές τα ξημερώματα Σαββάτου.

«Επιχειρείτε σαν τους κλέφτες», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «προχωράτε σε ένα ακόμα έγκλημα με νομοσχέδιο που φανερώσατε ξημερώματα», το οποίο -όπως σημείωσε- είναι το προϊόν συναλλαγής με την Τρόικα για να διασωθεί η κυβέρνηση στις εκλογές.

Με αυτό το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» επιχειρείται διπλή εκκαθάριση, τόνισε ακόμη, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών θα καθίσουν στο σκαμνί, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβει στην εξουσία.

Στο τέλος της ομιλίας του, μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, γεγονός που ανέβασε τους τόνους ακόμη περισσότερο.

Βάσει κανονισμού η συζήτηση για την πρόταση μομφής ξεκινά μετά από δύο ημέρες εκτός αν η κυβέρνηση ζητήσει να διεξαχθεί άμεσα. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο χρόνος πιέζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου