Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑ: Αποφασισμένος ο εισαγγελέας Πεπόνης να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση των CDS! Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό του!

http://olympia.gr/2012/02/02/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82/
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, είναι αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους, όχι μόνο την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που έστειλε στη Βουλή, προκαλώντας τριγμούς αλλά και πανικό σε βουλευτές, Υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων, αλλά και την υπόθεση των CDS.
Ο Ηπειρώτης εισαγγελέας φέρεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι η πρώτη πολιτική στήριξη που λαμβάνει και μάλιστα από αρχηγό κόμματος.
Η υπόθεση των CDS είναι μια από τις πλέον κρίσιμες υποθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης, ενώ ήταν επίσης μια εκ των υποθέσεων για τις οποίες κατήγγειλαν «παρεμβάσεις» στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου