Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

1 Οκτωβρίου: Ημέρα τρίτης ηλικίας και αδιαφορίας;

http://vssgr.blogspot.com/2011/10/blog-post_01.html


Από XALAZIA  
Σήμερα ειναι η μερα για την τριτη ηλικια... Η πιο αδικημενη ηλικια μια και μιλαμε για συνταξιουχους... Σημερα ολοι οι  εκπροσωποι των Δημων θα μιλησουν για την αγαπη και το ενδιαφερον που εχουν για τα ατομα αυτης της γενιας... Το βλεπουμε και το ακουμε καθε μερα... Με τις μειωσεις των συνταξεων κατακρημνισατε το κουραγιο και την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...Ειναι η γενια που θα βγαλει την Ελλαδα απο την οικονομικη κριση....
Η Τρίτη Ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, οι γιαγιάδες, οι παππούδες μας, πρόσωπα αγαπημένα από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον.
Είναι οι συνάνθρωποί μας που αθόρυβα, διακριτικά και με αγάπη μεταγγίζουν στην ψυχή και τη σκέψη μας τη σοφία τους, διεκδικώντας λίγη στοργή και συντροφικότητα.
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου