Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 300/01.04.11

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Πως ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΑ Της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να καταγγείλει για προτροπή προς το χάος και την αδιαφάνεια τον κύριο Πεταλωτή και τον κο Χρυσοχοίδη, όπως είναι και η λεγόμενη κάρτα για διαφάνεια – εκπομπή δηλαδή στο ασταθές διάτρητο χάος των οικονομικών και προσωπικών δεδομένων του πολίτη τον κο Ραγκούση.

Έχουμε πει και έχει βεβαιωθεί, πως το διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες, είναι συννεφάκια, φτερά και πούπουλα, πολύ ποιο ασταθή από τις ξεσκονίστρες, τα φτερά και πούπουλα που φώναζε τραγουδιστά στους δρόμους της Αθήνας ο γνωστός στους Αθηναίους χαμογελαστός Αντρέας.

Θυμηθείτε το: Καλέ Φτεράαααααααααα, Φτερά και Πούπουλαααααααααααααα.

Στελέχη του ΙΝΚΑ, οικονομολόγοι τραπεζικοί διευθυντές και διευθυντές Υπουργείων, δηλώνουν απερίφραστα, πως η δημοσίευση των ισολογισμών στον τύπο, είναι το χρήσιμο και απαραίτητο για την διαφάνεια την χειροπιαστή ενημέρωση και την ανάπτυξη του ανταγωνισμού και η αποτροπή των τεχνασμάτων του αποκλεισμού του ανταγωνισμού κύριε Χρυσοχοϊδη. Ρωτήστε τον κο Κυριτσάκη.

Εσείς κύριε Πεταλωτή δεν ξέρετε οικονομικά ούτε εμπόριο ούτε ανταγωνισμό, αναφέρεστε μονότονα στην λεγόμενη διαβούλευση, ξέρετε καλά ορολογία νομικά ποινικά και εγκληματολογικά.

Παρακαλούμε τον κο Πρωθυπουργό, ως η μόνο απόλυτη, Συνταγματικά αποτελεσματική, εξουσία για όλα, να δει για το καλό του ανταγωνισμού και να προτρέψει, και να διατηρηθεί η δημοσίευση των Ισολογισμών στον τύπο των Α.Ε. και Ε.Π.Ε..

Η παράκλησή μας, δεν σχετίζεται με τερτίπια για κόστος η έσοδα δημοσίευσης σε μια συλλειτουργούσα κοινωνία, αστειότητες.

Την αδιαφάνεια που τρέφει την ανομία παντού, το αιτιατό όπως η απόκρυψή του από τα Τ λεμφοκύτταρα το ανωφελές δημιούργημα – καρκίνος, κατάγγειλε ως αιτία του Ελληνικού Οικονομικού Φουκουσίμα Χ5 θάλασσα ραδιενέργειας. Η μη έντυπη δημοσίευση ενισχύει την απόκρυψη.

Θέλουμε να τονίσουμε πολλές φορές και πολύ δυνατά, πως το διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες, είναι συννεφάκια, φτερά και πούπουλα και σήμερα και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος του. Τέλος υπάρχει σε όλα.

Ναι είναι μεγάλη και απλώνεται η χαρά στην ανθρωπότητα, της επικοινωνίας, η ικανοποίηση της βασικής απαίτησης και ανάγκης όλων των ανθρώπων ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μας λέει ο Αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ τραπεζικός διευθυντής Γιάννης Αννουσάκης, και ακόμα πως,

Καμία άποψη πως το διαδίκτυο συνολικά επί του θέματος αυτού, αντικαθιστά τον τύπο, δεν είναι ούτε θα είναι ούτε βάσιμη ούτε αληθινή. Αλλάζεις κάθε μέρα ότι θέλεις και όπως θέλεις και το ξαναεπαναφέρεις όπως θέλεις. Και προσθέτει το : Αμ πώς !! που λέει κι ο Χατζηχρήστος !!.

Η διοίκηση και η οικονομία πρέπει να διασφαλίζει να εξασφαλίζει την μη παραπλάνησή της.

Στα γραφεία των οικονομικά ενεργούντων, ξεφυλλίζονται και συζητούνται οι ισολογισμοί και τα οικονομικά, διαχέονται οι απόψεις και οι κρίσεις , έτσι προάγεται και αναπτύσσεται ο βελτιωτικός τιμών και ποιότητας ανταγωνισμός. Επειδή έχουμε 41 χρόνια πείρα στην οικονομία και τις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου