https://www.antinews.gr/70353/politiki/prodosia-se-zontani-metadosi/

Μετά από την πρώτη εξευτελιστική ρηματική τα γιουσουφάκια του Ταγίπ, κυρίως όμως αθύρματα των «μεγάλων» που μοιράζουν εκ νέου τον κόσμο, βγάλαν και δεύτερη συνοδευόμενη αυτή τη φορά με χάρτη για να εμπεδωθεί… urbi et orbi ότι ο Μητσοτάκης πλέον έχει καταντήσει πρωθυπουργικό ανδρείκελο-λαγός για το μοίρασμα της ευρύτερης περιοχής.
Το γράψαμε και τις προάλλες. Ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας θα γίνει μέσω Λιβύης κι όχι μέσω Τουρκίας, αποτελώντας το μοντέλο για τη χάραξη των νέων σφαιρών επιρροής.
Κι όταν όλα θα τελειώσουν… αισίως, οι Ισραηλινοί θα κάνουν πάρτι, οι Τούρκοι θα είναι ικανοποιημένοι με τις νέες κτήσεις τους καθώς ως γίγαντες με πήλινα πόδια ήτο αδύνατο να πάρουν κάτι παραπάνω, οι Αιγύπτιοι θα εδραιώσουν την ισχύ τους, οι Κούρδοι θα αποκτήσουν κράτος για να μην αγχώνονται στο μέλλον Ισραηλινοί και Αμερικανοί, ο Τραμπ θα το παίζει Ρωμαίος αυτοκράτορας κι ο Βλαδίμηρος θα έχει διασφαλίσει τη ρημάδα την έξοδο στα θερμά νερά για να ηρεμήσει επιτέλους η αρκούδα.
Εμείς, είπαμε, θα μείνουμε με τη μητσοτακική προδοσία στο χέρι.
Θα πλατσουρίζουμε μέχρι τα 6 μίλια.
Θα γίνουμε όλοι υπάλληλοι ντόπιων και αλλοδαπών νταβατζήδων για ένα κομμάτι ψωμί.
Και σε καμία εικοσαριά με τριανταριά χρόνια θα είμαστε μειοψηφία ένεκα μουσουλμανικού εποικισμού, με τους τότε προδότες-κυβερνήτες να ανοίγουν σαμπάνιες για τους νέους-αδιαμαρτύρητους ψηφοφόρους τους.
Μήπως να ακούσουμε και να πιστέψουμε τον Βλαδίμηρο και να πάμε προς Ρωσία μεριά; Χάσαμε την πατρίδα μας αλλά τουλάχιστον να μεταναστεύσουμε κάπου που να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Ο Αντώνης, ο Κώστας και οι 91 ωστόσο έχουν άλλη άποψη και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα μπουν ανάχωμα στην προδοσία.
Μάλιστα.
Πριν ή μετά το ξεπούλημα;
Ρητορικό προφανώς το ερώτημα.
… Καλές βουτιές στη μπανιέρα σύντροφοι κοψοχέρηδες!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου