Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Forsa Institute [Γερμανία]> Πάνω από 1 στους 6 Γερμανούς αναφέρει παρενέργειες από το εμβόλιο COVID

   https://kourdistoportocali.com/news-desk/forsa-institute-germania-gt-pano-apo-1-stoys-6-germanoys-anaferei-parenergeies-apo-to-emvolio-covid/

Στην Αυστραλια οι πληρως εμβολιασμενες πολεις παρουσιαζουν αυξηση 700% στους θανατους

Κατασκευάζουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης ψυχρού σώματος για να επεξεργαστούν τα πτώματα των εμβολιασμένων

Καθώς ο κόσμος αναλογίζεται τον απόηχο της πανδημίας COVID-19, νέα ανησυχητικά δεδομένα από τη Γερμανία αποκαλύπτουν ότι τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να έχουν προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι είχε αρχικά αναγνωριστεί.

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Forsa Institute δείχνει ότι πάνω από ένας στους έξι Γερμανούς αναφέρει ότι έχει παρενέργειες από τον εμβολιασμό του – μια αναμφισβήτητη κόκκινη σημαία που τα κύρια μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να υποβαθμίζουν. Στην Αυστραλία οι πλήρως εμβολιασμένες πόλεις  παρουσιάζουν αύξηση 700% στους θανάτους από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid. Η ασυνήθιστη αύξηση των θανάτων οδήγησε πολλές πόλεις της Αυστραλίας να κατασκευάσουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης ψυχρού σώματος για να επεξεργαστούν τα πτώματα των εμβολιασμένων.


Ξεκινάμε από τη Γερμανία>

Στην αντιπροσωπευτική έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας «Neue Osnabrücker Zeitung» (NOZ) και του διαδικτυακού περιοδικού «Multipolar», συμμετείχαν σε δημοσκόπηση 1.002 ατόμων στις 7 και 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, περισσότεροι από ένας στους έξι Γερμανούς έχει παρουσιάσει παρενέργειες λόγω του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Jim Hoft στον ιστότοπο thegatewaypundit.com

Ένα σημαντικό 17% των ερωτηθέντων δήλωσε ανοιχτά ότι «δεν ανέχεται καλά τον εμβολιασμό κατά του COVID συνολικά». Αυτός ο αριθμός αμφισβητεί τη διαδεδομένη αφήγηση των «ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολιασμών που προωθούνται από υγειονομικούς φορείς παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, το 10% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι δεν έλαβαν το εμβόλιο.

Αν και το 73%  δεν ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες, τα δεδομένα εξακολουθούν να αφήνουν μια σημαντική ομάδα Γερμανών να αντιμετωπίζει ανησυχητικές παρενέργειες από το εμβόλιο.

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι το 40%  των Γερμανών υποστηρίζει μια έρευνα της Bundestag σχετικά με τις πολιτικές της κυβέρνησης για τον COVID-19 και την ανάπτυξη εμβολίων, καταδεικνύοντας μια σημαντική αναζήτηση για απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

“Σύμφωνα με το IMPF Dashboard, το καθεστώς εμβολιασμού στη Γερμανία στις 8 Απριλίου 2023, είχε ως εξής>

«64,9 εκατομμύρια άτομα (77,9 % του πληθυσμού) έχουν λάβει δόση εμβολίου μέχρι στιγμής.

Από αυτούς, 63,6 εκατομμύρια άτομα (76,4 %) έχουν λάβει βασικό εμβολιασμό, 52,1 εκατομμύρια άτομα (62,6 %) έχουν λάβει επιπλέον αναμνηστικό εμβολιασμό, 12,7 εκατομμύρια άτομα (15,2 %) έχουν λάβει τουλάχιστον δύο ενισχυτές.

18,4 εκατομμύρια άνθρωποι είναι επί του παρόντος μη εμβολιασμένοι (22,1 % του πληθυσμού).

Το 2022, ο Γερμανός αναλυτής δεδομένων Tom Lausen πραγματοποίησε μια διάσκεψη στη Bundestag για να συζητήσει τη μαζική αύξηση των ανθρώπων που πέθαναν «ξαφνικά και απροσδόκητα» μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid.

Μόνο ένας  δημοσιογράφος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η Εθνική Ένωση Γιατρών Νόμιμης Ασφάλισης Υγείας (NASHIP) παρείχε τα στοιχεία που καλύπτουν πάνω από 72 εκατομμύρια ασφαλισμένους Γερμανούς.

Το NASHIP ή «Kassenärztliche Bundesvereinigung (KBV)» είναι το συντονιστικό όργανο και των 17 κρατικών ενώσεων θεσμοθετημένων ιατρών ασφάλισης υγείας στη Γερμανία. Από το 2018, αντιπροσώπευε περίπου 175.000 γιατρούς και ψυχοθεραπευτές στο γραφείο.

«Η ένωση συμμετέχει επίσης ενεργά στις διαπραγματεύσεις σχετικά με το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχονται από τις νόμιμες εταιρείες ασφάλισης υγείας και την αμοιβή των γιατρών. Επιπλέον, η KBV εκτελεί μια «εντολή ασφαλείας» σύμφωνα με την Ενότητα 75 (1) SGB V, η οποία έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι όλοι οι νόμιμα ασφαλισμένοι ασθενείς μπορούν να λαμβάνουν επαρκή εξωτερική περίθαλψη».

Η κυβερνητική υπηρεσία που είναι αρμόδια για την αξιολόγηση των κινδύνων του εμβολιασμού προφανώς δεν ζήτησε πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

«Σύμφωνα με το Άρθρο 13 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, το Ινστιτούτο Robert Koch και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich πρέπει να αξιολογούν τους κωδικούς διάγνωσης από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προσδιορίζουν τα αποτελέσματα του εμβολιασμού. Αλλά από την αρχή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, αυτά τα δεδομένα δεν έχουν ζητηθεί ούτε αξιολογηθεί».

«Μετά από πολλές έρευνες τους τελευταίους μήνες, τα δεδομένα KBV (περίοδος: 2016 έως το πρώτο τρίμηνο του 2022) είναι διαθέσιμα στον εκπρόσωπο της πολιτικής μας για την υγεία, Martin Sichert», σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένα δεδομένα που καλύπτουν 72 εκατομμύρια Γερμανούς διαθέσιμα από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν «ξαφνικά και απροσδόκητα» εκτοξεύτηκε στα ύψη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Βρέθηκε ότι το 2021 όχι μόνο 2.487.526 ασθενείς με παρενέργειες εμβολιασμού επισκέφθηκαν τον γιατρό, αλλά ότι υπήρξαν επίσης δραστικές αλλαγές στις κλινικές εικόνες και στους θανάτους από την έναρξη του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού».

Τα ακόλουθα διαγνωστικά κλειδιά αξιολογήθηκαν προκειμένου να αναλυθεί η αύξηση των αιφνιδίων θανάτων:

R96.0 Ξαφνικός θάνατος
R96.1 Θάνατος που επέρχεται μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά
R98 Θάνατος χωρίς άλλους παρόντες
R99 Άλλες ανακριβείς ή απροσδιόριστες αιτίες θανάτου
I46.1 Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος

 

Το 2023, η BioNTech SE, η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας που συνεργάστηκε με την Pfizer Inc. για την παραγωγή ενός από τα πρώτα εμβόλια COVID-19, μηνύθηκε στη Γερμανία για παρενέργειες του εμβολίου.

Η ενάγουσα - μια γυναίκα που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμη λόγω της νομοθεσίας περί απορρήτου της Γερμανίας - μηνύει την BioNTech για αποζημίωση τουλάχιστον 150.000 ευρώ (161.500 $).

Σύμφωνα με το Reuters, επικαλείται «ζημιές για σωματική βλάβη καθώς και αποζημίωση για απροσδιόριστη υλική ζημιά», όπως αναφέρθηκε από το περιφερειακό δικαστήριο του Αμβούργου και το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί, Rogert & Ulbrich.

Οι παρενέργειες που αναφέρονται στο κοστούμι περιλαμβάνουν πόνο στο πάνω μέρος του σώματος, πρησμένα άκρα, κόπωση και διαταραχές ύπνου που αποδίδονται στο εμβόλιο BioNTech Pfizer.

Εκείνη την εποχή, οι Rogert & Ulbrich ανέφεραν ότι κατέθεσαν περίπου 250 υποθέσεις για πελάτες που ζητούσαν αποζημίωση για παρενέργειες του εμβολίου COVID-19 στη Γερμανία. Μια άλλη δικηγορική εταιρεία, η Caesar-Preller, ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί 100 υποθέσεις, καλύπτοντας συλλογικά σχεδόν όλες αυτές τις υποθέσεις στη Γερμανία. Μερικές παρόμοιες υποθέσεις έχουν κατατεθεί στην Ιταλία.

Οι πλήρως εμβολιασμένες πόλεις της Αυστραλίας παρουσιάζουν αύξηση 700% στους θανάτους από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid

To ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι του Baxter Dmitry από τον ιστότοπο thepeoplesvoice.tv

Οι πλήρως εμβολιασμένες πόλεις της Αυστραλίας παρουσιάζουν αύξηση 700% στους θανάτους από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid, σύμφωνα με έναν Αυστραλό διευθυντή κηδειών.

Η ασυνήθιστη αύξηση των θανάτων οδήγησε πολλές πόλεις να κατασκευάσουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης ψυχρού σώματος για να επεξεργαστούν τα πτώματα των εμβολιασμένων.

Στις 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου στο Port Hedland της Δυτικής Αυστραλίας, όπου ο σύμβουλος Adrian McRae περιέγραψε τον επείγοντα χαρακτήρα της συγκέντρωσης

«Η δική μου εταιρεία, η GDTK, εδώ στο Hedland, μόλις ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας εγκατάστασης αποθήκευσης ψυχρού σώματος εδώ στο Wedgefield -βιομηχανική περιοχή βόρεια του Port Hedland. Από πότε το Port Hedland χρειάστηκε να έχει επιπλέον εγκαταστάσεις αποθήκευσης ψυχρού σώματος;»-αναφέρει στο ρεπορτάζ του στον ιστότοπο thepeoplesvoice.tv ο Baxter Dmitry.

«Μίλησα με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας για τους οποίους το κατασκευάσαμε-έναν τοπικό διευθυντή κηδειών. Μου είπαν ότι το 2020 στο απόγειο του Covid, έκαναν κατά μέσο όρο μια κηδεία την εβδομάδα –μία.

Από την κυκλοφορία του εμβολίου κάνουν πάνω από μία κηδεία την ημέρα.

«Αυτό είναι σχεδόν επταπλάσια αύξηση. Είναι τρομακτικό."
 

Κατά τη διάρκεια της Ειδικής Συνέλευσης ψηφίστηκε μια πρόταση που ζητούσε την άμεση αναστολή των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον COVID-19.

Η πρόταση, που υποβλήθηκε από τους συμβούλους Adrian McRae, Lorraine Butson και Camilo Blanco, εγκρίθηκε με ψήφους 5-2.

Η απόφαση του συμβουλίου βασίστηκε στα ευρήματα που παρουσίασε ο Δρ David Speicher, Καναδός μοριακός ιολόγος και επιδημιολόγος, ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες για την ανακάλυψη αλληλουχιών DNA SV40 (Ιός Πιθήκου 40) στα εμβόλια Pfizer και Moderna.

Σύμφωνα με τον Δρ Speicher, ο SV40 είναι ένας ιός που προηγουμένως είχε συνδεθεί με κινδύνους καρκίνου, ο οποίος εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε μολυσμένα εμβόλια πολιομυελίτιδας τις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Η παρουσία του SV40 DNA στα τρέχοντα εμβόλια κατά του COVID-19, υποστήριξε, απαιτεί άμεση προληπτική δράση.

Το ψήφισμα του συμβουλίου όχι μόνο ζητούσε την αναστολή των εμβολίων, αλλά ζητούσε επίσης διάφορες ενέργειες παρακολούθησης:

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, ζητώντας την άμεση διακοπή των εμβολίων Pfizer και Moderna.

Ειδοποίηση σε όλους τους επαγγελματίες υγείας στο Port Hedland για να ενημερώσουν τους ασθενείς σχετικά με την υποτιθέμενη μόλυνση από το εμβόλιο και να διασφαλίσουν ότι τους δίνεται ενημερωμένη συγκατάθεση σχετικά με τον εμβολιασμό.

Ένα αίτημα προς άλλες τοπικές κυβερνήσεις σε όλη τη Δυτική Αυστραλία να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες με βάση αυτά τα ευρήματα.

Το συμβούλιο ανέθεσε επίσης στον διευθύνοντα σύμβουλό του να στείλει επιστολές στην Υπουργό Υγείας της Δυτικής Αυστραλίας Amber-Jade Sanderson και στον υπουργό Υγείας της Κοινοπολιτείας Mark Butler, ζητώντας τη δημόσια ανταπόκρισή τους στους ισχυρισμούς του Dr. Speicher.

Ο ομοσπονδιακός βουλευτής Russell Broadbent υποστήριξε τα ευρήματα του Dr. Speicher μέσω επιστολών προς το συμβούλιο, προσθέτοντας περαιτέρω βάρος στις ανησυχίες που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν όλοι οι αξιωματούχοι την αίσθηση του επείγοντος του συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός της Δυτικής Αυστραλίας Roger Cook επέκρινε την πρόταση, κατηγορώντας το συμβούλιο για διάδοση «μη επαληθευμένων ισχυρισμών» και περιέγραψε τις ενέργειές τους ως «εκτός τροχιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου