Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

-Πάλεψε, πάλεψε, πάλεψε! Το μήνυμα του Elon Musk αλλά και των Καραμανλή-Σαμαρά απέναντι στο deep state και τα puppets του

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/palepse-palepse-palepse-to-minyma-toy-elon-musk-alla-kai-ton-karamanli-samara-apenanti-sto-deep-state-kai-ta-puppets-toy/

Πως μια απουσια εγινε η πιο ισχυρη και ελπιδοφορα παρουσια [Καραμανλης-Σαμαρας]

Στις ΗΠΑ διακυβεύεται, η ίδια σου η ύπαρξη. Η ζωή σου και της οικογένειάς σου. Η ύπαρξη του δυτικού κόσμου

Στις προσεχείς εκλογές των ΗΠΑ διακυβεύεται, η ίδια σου η ύπαρξη. Η ζωή σου και της οικογένειάς σου.

Διακυβεύεται η ύπαρξη του δυτικού κόσμου και το να παραδοθεί στις φλόγες μαζί με τους ανθρώπους και η ιστορία του δυτικού πολιτισμού.

Διακυβεύεται ακόμη η ύπαρξη της ίδιας της Δημοκρατίας όπως επίσης και η τέλεση των εκλογών.

By Benjamin Guggenheim

Ο Elon Musk γνωρίζει ακριβώς τι διακυβεύεται στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. Έχει μιλήσει κατ΄επανάληψη για την επιχείρηση γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχει μάλιστα αναφέρει τη χώρα μας, την Ελλάδα ως στην οποία αντιστοιχούν δύο θάνατοι σε μία γέννηση ως παράδειγμα αφανισμού και ερήμωσης του πληθυσμού.

Ο Εlon Μusk γνωρίζει και το έχει αναφέρει κατ΄επανάληψη ότι ο αφανισμός του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού είναι οργανωμένο σχέδιο μίας “παγκόσμιας διακυβέρνησης” την οποία κανείς πολίτης δεν εξέλεξε. Απλά κυβερνάει διά μέσω των εκλεγμένων ηγετών-puppets ανά το κόσμο. Είναι ακριβώς η ίδια elite που χρησιμοποιεί τις planδημίες, το κλίμα, τους μετανάστες, τις εκτρώσεις, τη WOKE ιδεοληψία, το HAARP επηρεασμού του καιρού, τους ναζί τρομοκράτες της Hamas που έστειλε στο Ισραήλ ένα χρόνο πριν και όλα τα συναφή εργαλεία διά μέσω των “παγκοσμίων” οργανισμών που ελέγχει για την επιβολή του αφήγηματός της-δλδ του θανάτου σου και στη συνέχεια της αποτέφρωσής σου γιατί ο ενταφιασμός είναι μη βιώσιμος για το εδαφος.

Γι΄αυτούς και πολλούς συναφείς λόγους ο Elon Musk ανέβηκε στη σκηνή στη θριαμβευτική συγκέντρωση του πρώην προέδρου Donald Trump στο Butler, της Pennsylvania, το Σάββατο – τρεις μήνες μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της ζωής του εκεί. Eδώ πρόσφερε την αμέριστη υποστήριξή του στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο μπροστά σε ένα πλήθος 60.000 Αμερικανών.

-Πάλεψε, πάλεψε, πάλεψε…

Αυτό είναι το μήνυμα του Musk σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Aυτό είναι και το μήνυμα δύο Ελλήνων πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Μusk λοιπόν, 53 ετών, αστειεύτηκε ότι «δεν είναι απλώς MAGA, είμαι σκοτεινός MAGA», καθώς ανέβηκε στη σκηνή με τις έντονες επευφημίες από το πλήθος των 60.000 και πλέον ντυμένων στα μαύρα — φορώντας ένα μαύρο καπέλο MAGA.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είμαι απλά MAGA — είμαι ο Dark MAGA», αστειεύτηκε ο Musk, ένα νεύμα στο μιμίδιο του Dark Brandon. Ο ίδιος χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές της 5ης Νοεμβρίου «τις πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας».

«Δεν είναι συνηθισμένες εκλογές», υποστήριξε ο Μusk. «Η άλλη πλευρά θέλει να σου αφαιρέσει την ελευθερία του λόγου».

«Ο Πρόεδρος Τrump πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει το Σύνταγμα. Πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει τη δημοκρατία στην Αμερική», τόνισε ο Musk στο κοινό.

Στις σύντομες παρατηρήσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX επέκρινε τον Πρόεδρο Βiden και τους συναδέλφους του Δημοκρατικούς, ενώ επαίνεσε τον Τραμπ, 78 ετών, από το ίδιο στάδιο όπου ο πρώην πρόεδρος έφαγε μια σφαίρα στο αυτί όταν ο επίδοξος δολοφόνος Thomas Matthew Crooks, 20 ετών, άνοιξε πυρ στις 13 Ιουλίου.

«Ξέρετε, η αληθινή δοκιμασία του χαρακτήρα κάποιου είναι το πώς συμπεριφέρεται κάτω από πυρά. Και είχαμε έναν πρόεδρο που δεν μπορούσε να ανέβει μια σκάλα και έναν άλλον που σήκωνε τη γροθιά του μετά τον πυροβολισμό», είπε ο Μusk καταχειροκροτούμενος.
Ο Μusk προέτρεψε επανειλημμένα τους μη εγγεγραμμένους ψηφοφόρους να το κάνουν στο τοπικό τους εκλογικό γραφείο πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, τις οποίες χαρακτήρισε «κατάσταση που πρέπει να κερδηθεί».

«Εγγραφείτε για να ψηφίσετε. Λάβετε όλους όσους γνωρίζετε — και όσους δεν γνωρίζετε. Σύρετε τους για να εγγραφούν για να ψηφίσουν», είπε.

«Αν δεν το κάνουν, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό», προειδοποίησε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας.

«Πάλεψε, πάλεψε, πάλεψε, ψήφισε, ψήφισε, ψήφισε», πρόσθεσε ο Μusk.

Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του Χ πήδηξε ενθουσιασμένος.

Το αφεντικό του X, και ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, έχει γίνει ολοένα και πιο ειλικρινής για την υποστήριξή του στους Ρεπουμπλικάνους στο διαδίκτυο – κάτι που συνέπεσε με μια πλημμύρα ερευνών από τις ρυθμιστικές υπηρεσίες του Βiden.

«Trump will save democracy and America. Mark my words. Kamala/Harris would be a disaster». είπε ο Musk σε μια ανάρτηση X τον Αύγουστο. «Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι, αν ΔΕΝ εκλεγεί ο Τραμπ, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές. Μακριά από το να αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία, είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει!» πρόσθεσε τον περασμένο μήνα.

Ο ίδιος ο Τrump απευθυνόμενος στο πλήθος είπε>

«Πάνω από όλα, αξίζεις ηγεσία στην Ουάσιγκτον που δεν απαντά στους λομπίστες, στους γραφειοκράτες ή στα διεφθαρμένα ειδικά συμφέροντα, αλλά να απαντά μόνο σε εσάς, τους εργατικούς πολίτες της Αμερικής, από τους οποίους υπάρχουν πολλοί»

“Έχουμε πολλούς από αυτούς. Έχουμε πολλούς από αυτούς τα τελευταία οκτώ χρόνια, αυτοί που θέλουν να μας εμποδίσουν να πετύχουμε αυτό το μέλλον με συκοφάντησαν, με κατηγορούν, προσπάθησαν να με πετάξουν από το ψηφοδέλτιο και ποιος ξέρει, ίσως και να προσπάθησαν να με σκοτώσουν», συνέχισε ο υποψήφιος. “Αλλά δεν σταμάτησα ποτέ να παλεύω για σένα. Και δεν θα το κάνω ποτέ.”

Πριν ολοκληρώσει την 90λεπτη ομιλία του, ο Τrump υποσχέθηκε να «φτάσει στον Άρη» μέχρι το τέλος της θητείας του με τη βοήθεια του Μusk, εάν κερδίσει ξανά.

Πως μία απουσία έγινε η πιο ισχυρή και ελπιδοφόρα παρουσία

Mία από τις μεγαλύτερες προσφορές από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους ήταν η απουσία τους από την εκδήλωση για τα 50 Χρόνια της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι δύο Μεγάλοι Παρόντες-Απόντες της εκδήλωσης ευθυγραμμιζόμενοι με τον πιο πλούσιο άνθρωπο στο κόσμο, τον Elon Musk, είπαν όχι στον ανεξέλεγκτο “παγκόσμιο ηγέτη” Klaus Schwab και στη great reset η οποία επιδιώκει μόνο 2 δις κατοίκους στη γη με τους κοστοβόρα δυτική οικογένεια (αυτός είναι ο στόχος) να αποτελεί την μειοψηφία.

Η απουσία των Καραμανλή-Σαμαρά ήτο τελικά η πιο έντονη αλλά και ελπιδοφόρα παρουσία τους! Κι αυτό γιατί όποιες εξελίξεις κι εάν προκύψουν μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ (σε περίπτωση που φθάσουμε ομαλά ως αυτές) οι δύο Έλληνες πολιτικοί με τεράστια απήχηση στην εγχώρια πολιτική τάξη προκάλεσαν ηλεκτροσόκ αφύπνισης στους Έλληνες.

Ακόμη και οι πλέον αμύητοι, ακόμη και όσοι επιλέγουν να σπαταλούν ανόητα το χρόνο που τους εδόθη (με τη γέννησή τους) ήδη αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη. Και το κάτι συμβαίνει το φωνάζουν πλέον και οι αριθμοί για τους δύσπιστους.

Τελικά πράγματι οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Το φωνάζουν λοιπόν οι αριθμοί της σχεδόν μηδενικής ανάπτυξης (αναθεωρείται διαρκώς προς τα κάτω) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο δυτικό κόσμο καθώς έσκασε η φούσκα του παγκοσμίου χρέους ο χειρισμός του οποίου ανήκει σε μία χούφτα οικογένειες-εταιρίες-Ιδρύματα της παγκόσμιας elite.

To φωνάζουν οι αριθμοί των τουριστικών εσόδων καθώς τα έσοδα του Ιουλίου ήταν απογοητευτικά. Το φωνάζουν και οι αριθμοί των γεννήσεων στην Ελλάδα καθώς στους δύο θανάτους αντιστοιχεί μία γέννηση.

Το φωνάζουν και οι εκατομμύρια ξαφνικοί θάνατοι ανάμεσα στους εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 σε ολόκληρο το κόσμο.

Λίγες ώρες πριν προκάλεσε σοκ ο θάνατος του 41χρονου Καλαματιανού επιχειρηματία Χρήστου Παπαδημητρίου ο οποίος έδωσε μάχη με καρκίνο turbo χαρακτηριστική παρ-ενέργεια των εμβολίων COVID.

Όσο αφορά τη γενοκτονία του δυτικού πληθυσμού όπως έχουμε κατ΄επανάληψη γράψει στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και καθώς ως αυτή τη στιγμή (εάν και υπάρχουν πολλά σημάδια ότι θα συμβεί και αυτό-ο Musk είναι κοντά στο να το πετύχει) επειδή το σημερινό οικονομικό μοντέλο το οποίο είναι ίδιο αιώνες τώρα αφορά σε χρέος που διαχειρίζεται η παγκόσμια elite θα αναγνωρίσουμε στα ιδρύματα και στους οραματιστές της παγκοσμιοποίησης εμπνευστές τους ότι η δημιουργία διαρκούς χρέους δεν μπορεί να είναι επιλογή.

Είναι καταστροφική με οδυνηρές συνέπειες. Επίσης η κάθε χώρα οφείλει να αποπληρώνει το χρέος της και να φροντίζει τα ανοίγματά της εδώ να μην είναι θανάσιμα. Το ότι στην Ελλάδα αντιστοιχούν πλέον δύο θάνατοι σε μία γέννηση δεν είναι φυσικό φαινόμενο σε μια συγκυρία που τα “φυσικά φαινόμενα” βρωμάνε HAARP (δικαιώθηκαν και εδώ οι θεωρητικοί συνωμοσίας) αλλά μια οργανωμένη και μεθοδική ενέργεια σχεδόν όλων των κυβερνήσεως της μεταπολίτευσης οι οποίες υπέκυψαν στα εργαλεία της Ατζέντας ερήμωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Εδώ όπου ο Elon Musk προτείνει μαζικές γεννήσεις κόντρα στα σενάρια αποπληθυσμού σε μια εποχή που η προπαγάνδα του deep state, που ελέγχει απόλυτα το Δημοκρατικό Κόμμα του Diddy και του Epstein, θέλει μόνο εκτρώσεις-δλδ θανάτωση των κοστοβόρων πολιτών πριν έλθουν στη γη.

Γι΄αυτό και η πρόσφατη διαρκής και πολλαπλή τιμωρία στη Motor Oil όταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε την επιχορήγηση με 20.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που θα αποκτούν τρίτο και επιπλέον παιδιά.

Αυτή η πρωτοβουλία έκανε έξαλλο τον Klaus, την Ursula και την Kamala, η οποία μην ξεχνάτε ότι εκτός από υποψήφια πρόεδρος είναι και εν ενεργεία αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ διακόπτουμε για λίγο την κανονική ροή του προγράμματος για να σας ενημερώσουμε ότι ο φίλτατος ευρωβουλευτής της Ursula, Γιώργος Αυτιά,ς είναι κάθε μέρα σχεδόν στα ελληνικά κανάλια.

Εάν πυκνώσει τις εμφανίσεις του στον ΣΚΑΙ θα μπορούμε να υποθέσουμε ότι χτυπάει κάρτα και ο οξυδερκής λαός το κεφάλι του.

Εάν με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να υπάρχει “έλεγχος” του πληθυσμού η άποψη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων όχι με κριτήριο το χρήμα (την οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων γονέων) αλλά με κριτήριο της σοφία και την ωριμότητά τους.

Και για να μην εμπλέκονται ανθρώπινες επιτροπές η επιλογή ας γινόταν από ένα λογισμικό από τις απαντήσεις που θα έδιναν οι υποψήφιοι γονείς.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα μπορούσε να συμβάλει εδώ γιατί είναι ακριβώς Τεχνητή (οι ευγονιστές Τέχνας κατεργάζονται) και κάθε άλλο παρά αντικειμενική θα ήταν.

Το γεγονός ότι η BlackRock σε συνεργασία με την Microsoft και με επικεφαλής τον nerd Sam Altman, που είναι φτυστός- ο συμπλεγματικός φίλος του Epstein Βill Gates, επενδύουν 30 δις στη Τεχνητή Νοημοσύνη αντιλαμβάνεστε πόσο “Τεχνητή” θα είναι και για ποιον θα δουλεύει.

Ναι, να δούμε κάποια κριτήρια όσο αφορά την ωριμότητα ενός ζεύγους που θέλει να αποκτήσει παιδιά σε σχέση με το εθνικό-δημόσιο χρέος του κράτους του οποίου θα είναι πολίτες.

Το να αποκτούν παιδιά- ο Μπάμπης (σφίχτης) -Μαριέτα (πωλήτρια σε κατάστημα της Γλυφάδας που λέει διαρκώς τη τιμή-τιμούλα) μετά από οινοποσία στον Αντώνη Ρέμο (της Ναοδομίας Μυκόνου) και μετά από 3 χρόνια να χωρίζουν αφήνοντας στον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα το μεγάλωμά των παιδιών τους οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν νέα δάνεια (διογκώνοντας το χρέος) και ζητώντας την έγκριση του Klaus (βράβευσε πρόσφατα τον Κυριάκο) ο οποίος τους απαντά Κωδικός Επιχείρηση Νέρωνας (εάν με εννοείς)– δεν είναι επιλογή.

Επιλογή όμως δεν είναι ούτε η μαζική γενοκτονία του πληθυσμού παρότι οι σχετικοί εργολάβοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι “το κάναμε για παιδευτικούς λόγους” μια και τελικά ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει μνήμη χρυσόψαρου ενώ είναι και ανεπίδεκτος μαθήσεων από τις διδαχές της ιστορίας.

Η απουσία λοιπόν των Σαμαρά-Καραμανλή από τα 50 Χρόνια της Νέας Δημοκρατίας την οποία ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και κατέληξε (ήτο “φυσική” κατάληξη μετά την είσοδο στην ΕΟΚ, Ε.Ε, ΟΝΕ;) ενεργούμενο του Klaus Schwab και της Ursula αποδεικνύει ακόμη ότι οι επαναστάσεις είναι τελικά υπόθεση της αστικής τάξης και όχι των Τσίπρα, Κασσελάκη, Διαμαντοπούλου (αυτή θα “εκλέξουν” αι ημέτεραι δυνάμεις στο χαζοεργαλείο ΚΙΝΑΛ;), Ανδρουλάκη κλπ.

Κι αυτή τη φορά παρότι η απουσία τους βοηθά την δυαδικότητα στην οποία αρέσκεται η παγκόσμια elite θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματικά λυτρωτική για τη χώρα.

Αρκεί να προλάβουν να κάνουν κάτι γιατί κι εκείνοι με τη σειρά τους έχουν λάβει τα ασφαλή και αποτελεσματικά αναλαμβάνοντας υψηλό ρίσκο για την υγεία τους.

Φυσικά το ίδιο έκαναν και ο Μητσοτάκης με τον Μπουρλά (εμφανίζεται ξαφνικά αδυνατισμένος τελευταία) και δεν έχουμε στοιχεία ώστε να υποστηρίξουμε ότι ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις, ο Κικίλιας, ο Πλεύρης έχουν λάβει fake εμβόλια.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε παρότι κανείς δεν θα ήθελε να δει τους στυλιστικούς κώδικες που θα ακολουθούσαν η Μαρέβα, η Ευγενία, η Τζένη και η Φαιναρέτη σε περίπτωση που οι σύζυγοι έφευγαν ξαφνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου