Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Θρίλερ στο Χαλάνδρι. 3 ξαφνικοί θάνατοι εντός 24ωρων!

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/thriler-sto-chalandri-3-xafnikoi-thanatoi-entos-24oron/

Η καταρρευση του 53χρονου δρομεα στη Ρεματια

Ο δήμαρχος της περιοχής δεν προλαβαίνει πλέον να εκδίδει συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Τρίτος (30ς) αδόκητος (όπως θα τον αποκαλούσε ο λογογράφος του Νικολάου Δένδια) θάνατος στο Χαλάνδρι στο διάστημα λίγων 24ωρων.

Ο δήμαρχος της περιοχής δεν προλαβαίνει πλέον να εκδίδει συλλυπητήριες ανακοινώσεις ενώ στη διάρκεια του COVID δεν έκρυβε τη πρεμούρα του για τη δημιουργία Εμβολιαστικού Κέντρου στο Χαλάνδρι.

Όπως φαίνεται έχει κάνει θραύση εδώ το περίφημο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας με τα ασφαλή και αποτελεσματικά. 

Αποτέλεσμα έντρομοι οι κάτοικοι αλλά και οι τοπικοί άρχοντες να αναρωτιούνται με ποια θανάσιμη παρτίδα των εμβολίων COVID έχουν τρυπηθεί τόσο οι ίδιοι όσο και οι συμπολίτες τους που φεύγουν ξαφνικά ένας μετά τον άλλον 3 χρόνια μετά την εμβολιαστική εκστρατεία και καθώς ο Robert Kennedy Jr επαναλαμβάνει διαρκώς πως η planδημία COVID ήταν και δουλειά της CIA-βλέπε Άσκηση-Προσομοίωση EVENT 201.

Τραγική εξέλιξη λοιπόν είχε ο 11ος Αγώνας Ρεματιάς στο Χαλάνδρι καθώς όπως ανακοίνωσε ο τοπικός δήμος ένας 53χρονος αθλητής κατέρρευσε και κατέληξε.

Είχαν προηγηθεί οι πρόσφατοι ξαφνικοί θάνατοι των 2 αντιδημάρχων Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου, στην οποία εκφραζει βαθιά οδυνη για τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς, «πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός» προστίθεται στην ανκαοίνωση.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το ημερολόγιο δείχνει 10 Φεβρουαρίου 2021.

Ο δήμαρχος  Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος (κεντρική photo) δηλώνει>

-Απαραίτητο το εμβολιαστικό κέντρο. Να μην καταργηθούν όμως υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης

Την πλήρη αντίθεση του Δήμου στην αποκλειστική χρήση του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίου ως εμβολιαστικού κέντρου διατύπωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, μιλώντας στον ρ/σ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM” και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο Σίμος Ρούσσος υποστήριξε ότι η δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Χαλάνδρι θα είναι θετική μόνο όταν διατηρηθούν και οι λοιπές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης σημειώνοντας:

«Το εμβολιαστικό κέντρο είναι απαραίτητο. Το γεγονός ότι θα υπάρχει τέτοιο κέντρο στο Χαλάνδρι είναι θετικό, εφόσον υπάρχουν εμβόλια και εφόσον προχωρήσει η όλη διαδικασία του εμβολιασμού… και για τους Χαλανδραίους που θα εμβολιαστούν το γεγονός ότι το εμβολιαστικό κέντρο θα βρίσκεται στο Χαλάνδρι είναι πάρα πολύ θετικό.

»Ωστόσο δεν μπορεί να καταργηθεί η λειτουργία της τοπικής πρωτοβάθμιας δομής. Γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που χρειάζονται γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, αν αυτές καταργηθούν και δεν έχει ο πολίτης πρόσβαση στην πρωτοβάθμια δομή, αυτό συνιστά μεγάλο πρόβλημα για τη Δημόσια Υγεία. Αυτό δεν θέλουμε να γίνει.

»Να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο αλλά να συνεχίσουν (σημ.: οι τοπικές μονάδες υγείας) τη λειτουργία τους, με το κατάλληλο προσωπικό, το οποίο είναι λειψό, να ενισχυθούν και οι άλλες υπηρεσίες για να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών του Χαλανδρίου».

Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη μετατροπή των τοπικών μονάδων υγείας σε εμβολιαστικά κέντρα

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου υπογράμμισε τους σοβαρούς κινδύνους που ενέχει το ενδεχόμενο κατάργησης των τοπικών μονάδων υγείας και την πίεση που θα ασκηθεί στο δημόσιο σύστημα υγείας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν συνάνθρωποί μας.

«Είμαστε μια πόλη 100.000 ανθρώπων, έχουμε καθημερινά δεκάδες και εκατοντάδες ραντεβού στις δύο τοπικές μονάδες υγείας που έχουμε στο Χαλάνδρι οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

»Είμαστε αντίθετοι στην αποκλειστική λειτουργία τους ως εμβολιαστικά κέντρα. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η επάρκεια του προσωπικού. Και όχι το θέμα του χώρου. Αν υπήρξε πολιτική επιλογή από το υπουργείο Υγείας να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό, θα μπορούσε ο κόσμος να μην χάσει το γιατρό του.

»Ειδικά αυτήν περίοδο υπάρχει ανάγκη να έχει ο κάθε πολίτης πρόσβαση στην πρωτοβάθμια δομή υγείας, γεγονός που θα ελαφρύνει και τα νοσοκομεία… Οι πολίτες θα πάνε στα νοσοκομεία αν δεν έχουν πρόσβαση στις πρωτοβάθμιες δομές υγείας. Το ζητούμενο είναι να αποσυμφορηθεί το δημόσιο σύστημα υγείας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης από τα περιστατικά που μπορούν να αντιμετωπιστούν στις τοπικές μονάδες υγείας, αλλιώς θα έχουμε απώλειες μεταξύ των συνανθρώπων μας».

Οι απώλειες τελικά και μάλιστα κατά ριπάς ήλθαν μετά την εμβολιαστική εκστρατεία COVID και όπως όλα δείχνουν ακόμη και ο δήμαρχος Ρούσσος έχει λάβει τα εμβόλια COVID με τη σιγουριά ότι πρόκειται για ελιξήρια νεότητος. Καθώς οι γιατροί και οι δήμαρχοι-κοινοτάρχες και γενικότερα οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που έσπευσαν να εμβολιαστούν γνωριζουν τρομακτικές απώλειες με τον εμβολιασθέντα δήμαρχο Ιωαννίνων, τον ξεχωριστό Μωυσή Ελισάφ, να είναι από τους πρώτους που έφυγε μετά από σύντομη μάχη με καρκίνο-turbo δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τη πραγματικότητα.

Θρίλερ σε συνέχειες…

Λαμία> Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 39χρονος αυτοκινητιστής  Γιάννης Κωστόπουλος

Πάμε για λίγο στη Λαμία γιατί κι εδώ κατέρρευσε ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος

Μια τραγική είδηση συγκλόνισε την κοινωνία της Λαμίας την Πέμπτη, καθώς ο 39χρονος Γιάννης Κωστόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Γιάννης, πατέρας δύο παιδιών και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, βρέθηκε νεκρός στο πατρικό του σπίτι, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Επιτυχημένος επαγγελματίας αυτοκινητιστής, είχε αναλάβει μαζί με τον αδερφό του Κωστα με επιτυχία τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης μεταφορών, την οποία είχε ξεκινήσει ο πατέρας του.

Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων στην περιοχή. Ο ξαφνικός χαμός του σόκαρε όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και σχέδια για το μέλλον.

Η οικογένεια, οι φίλοι και η τοπική κοινότητα θρηνούν για την απώλεια ενός αγαπητού μέλους που άφησε το δικό του αποτύπωμα με την παρουσία και την προσφορά του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10.30, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Ροδίτσα Λαμίας.

Η τοπική κοινωνία θα θυμάται τον Γιάννη Κωστόπουλο ως έναν άνθρωπο με ακεραιότητα, καλοσύνη και αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του.

Προηγούμενα σχετικά επεισόδια

Ο George Baldock και η Μονταζιέρα της Γλυφάδας

Mετά από επικοινωνία Keir Starmer- Klaus Schwab-Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις (!) που ήθελαν τον θάνατο του 31χρονου αθλητή-ποδοσφαιριστή George Baldock να πνίγεταιι σε μια πισίνα γούρνα πολυκατοικίας στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροτομή που έγινε στη σορό του 31χρονου προέκυψε πως ο θάνατος του νεαρού πράγματι οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος».

Σύμφωνα με την Μονταζιέρα της Γλυφάδας ο θάνατος του νεαρού αθλητή οφείλεται σε πνιγμό καθώς, όπως εξήγησαν στο protothema.gr (!) καλά ενημερωμένες πηγές(!), μακροσκοπικά είχαν βρεθεί αφρώδεις μικροφυσαλίδες. Είχε καταπιεί δηλαδή νερό εν ζωή(!)

(Σαν δεν ντρέπεστε!)

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ήταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του επί τουλάχιστον πέντε ώρες πριν τελικά εντοπιστεί από τον διαχειριστή του ακινήτου (!)

To θέμα είναι ότι οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID, 3 xρόνια φεύγουν από τη ζωή με τρομακτικούς ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου η παγκόσμια έκρηξη.

(Δείτε σχετικά videos)

H Sheffield United από την οποία προέρχεται ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (PAO ATHENS) George Baldock όχι απλά είχε εμβολιάσει τους ποδοσφαιριστές της με τα εμβόλια COVID-19 αλλά είχε παραχωρήσει το γήπεδό της Bramall Lane ώστε να γίνει εμβολιαστικό κέντρο για τους κατοίκους της πόλης!

Ο George Baldock έχει λάβει είτε το εμβόλιο της Pfizer είτε της Astra Zeneca, είτε έναν συνδυασμό των εμβολίων.

Ο George Baldock εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, στα νότια προάστεια της Αθήνας. Είχε πάρει μεταγραφή από την Sheffield United στον PAO Athens.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Αρνείται ωστόσο να τον παραλάβει, καθώς περιμένει την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί.

Σ΄αυτή εδώ την κολυμβητική δεξαμενή (γούρνα), στην οποία και να προσπαθήσεις να πνιγείς είναι αδύνατο να τα καταφέρεις, “πνίγηκε” η mRNA ευθανασία του 31χρονου George Baldock

Ο θάνατος του George Baldock πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Sheffield United Football Club is opening its doors to Sheffield residents to get their covid jab

Published on> 8 July 2021

Sheffield United Football Club is opening its doors to Sheffield residents to get their covid jab.

The stadium at Bramall Lane will be playing host to a walk-in vaccination clinic on Saturday 10 July from 9 am.

Sheffield United chief executive, Stephen Bettis, commented: “It is fantastic that Sheffield, as a city, has been at the forefront of the nationwide vaccination rollout and here at Sheffield United we are delighted that we can play a part with a pop-up centre at Bramall Lane. We hope that Blades fans and the wider community take advantage of the initiative.”

The drop-in clinic is open to anyone, aged 18 or over, who has yet to have their first or second dose of the Pfizer or Astra Zeneca vaccine.

In line with national guidelines, second doses of both vaccines will be available to people who had their first dose a minimum of 8 weeks ago.

More than 373,000 Sheffielders have now received their first vaccination and 55% have received both. However, only 73% of people aged 40 – 59 have had the second vaccination, in comparison to 93% of people aged over 60.

Alun Windle, Chief Nurse and COVID Lead at NHS Sheffield CCG, said: “I’d like to thank the club for agreeing to be part of our network of drop-in clinics that have so far taken place, in some of the city’s iconic locations.

“I hope that people who have yet to have either of the doses will make the effort to come to the ground which is close to the city centre. We really need people who have not yet had their second dose of the Astra Zeneca vaccine to come forward. Two doses, after an 8 to 12 week interval, offer the maximum protection against the virus and can reduce transmission. I would appeal to anyone in the 40 to 50 age group to come forward and have their second dose as it’s the only way they can protect themselves and those around them.”

The latest data from Public Health England suggests that nationally the vaccination programme has prevented between 6.4 and 7.9 million infections and 26,000 and 28,000 deaths in England alone.

People who are currently not registered with a local GP are welcome to attend the walk-in clinic at the SUFC walk-in clinic although registering with a GP is always advised. No appointment is needed and anyone who qualifies can turn up at the Cherry Street entrance of the ground. The vaccination team, from Manor and Park Group Practice, will kick off their session at 9am and people will not be allowed in from 2pm.

  

Λίγες ώρες πριν έφυγε (δια της mRNA οδού;) και ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Είναι νωρίς το μεσημέρι Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024 και ήταν η σειρά του ηθοποιού Λευτέρη Παπαμιχαήλ να φύγει ξαφνικά από τη ζωή κατά πάσα πιθανότητα διά μέσω της mRNA οδού. Είχε προηγηθεί ο συγκλονιστικός θάνατος του εμβολιασθέντα ποδοσφαριστή του Παναθηναικού, δύο δημοσιογράφων, δύο αντιδημάρχων και πολιτών που φεύγουν 24/7 από τη ζωή μετά την παγκόσμια επιβολή των εμβολίων από τους δόκτoρες που ουδεμία σχέση έχουν με την επιστήμη Κlaus Schwab και Bill Gates.

O πρώτος είναι που κινεί τα νήματα πίσω από τους ηγέτες-puppets oι οποίοι επέβαλαν τα εμβόλια ευθανασίας κάνοντας λόγο για προσωπικό χρέος των πολιτών τους (το να τρυπηθούν) με φόντο τα χρεοκοπημένα ταμεία του κράτους, το εθνικό χρέος των 500 δις και τα τοκοχρεωλύσια που το 2032 θα εκτοξευθούν από τα 5 στα 15 δις.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός οι υπουργοί οι οποίοι εμπλέκονται ως πρόθυμοι εκτελεστές της Ατζέντας 2030-μεγάλη επαναφορά και λοιπά projects των διαταραγμένων εργολάβων του deep state βρίσκονται αιφνιδίως με δραματικό πλουτισμό. Ο θάνατός μας η χλιδή τους. Ομιλούμε για ορκισμένους headhunters οι οποίοι ντοπαρισμένοι με τη μυρωδιά του αίματος προκαλούν διαρκώς γεγονότα μαύρου κύκνου.

Το παγκόσμιο χρέος και η ευγονική διάθεση των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος βρίσκονται πίσω από τον παγκόσμιο (χολυγουντιανό) τρόμο που βιώνουν οι πολίτες των Πολάκη-Γεροβασίλη-Κασσελάκη.

Πάμε τώρα να αποχαιρετίσουμε τον Λευτέρη Παπαμιχαήλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την είδηση έκανε γνωστή ο Μιχάλης Οικονόμου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μιχάλης Οικονόμου δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον ηθοποιό και στη λεζάντα έγραψε: «Έλα ρε Λευτέρη. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Τη δική της ανάρτηση έκανε στη συνέχεια και η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ευτυχία Μελή. Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ, όπου και είχαν συμμετάσχει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!».

Προχθές ο Μπάμπης Αγρολάμπος, χθες ο Τάσος Χατζηγεωργίου. Σήμερα ποιος δημοσιογράφος θα έχει σειρά;

Προχθές ο Μπάμπης Αγρολάμπος, χθες ο Τάσος Χατζηγεωργίου. Σήμερα ποιος δημοσιογράφος θα έχει σειρά;

Αλλά μην άγχεστε όλα είναι θεωρίες συνωμοσίας- όλα είναι cool στα ανάκτορα.

Έφυγε λέει μετά από πολύμηνη μάχη με την ασθένεια. Μετά την εμβολιαστική εκστρατεία με τα ασφαλή και αποτελεσματικά τα οποία ούτε η επιστήμη ερεύνησε ούτε η δημοσιογραφία ακυρώνοντας το κατ΄εξοχήν χαρακτηριστικό τους. Την έρευνα.

Φυσικά ούτε η δημοσιογραφία ούτε η επιστήμη έδωσαν σημασία στα όσα δήλωσε ο επιφανής καθηγητής Jeffrey Sachs για τον ιό που προκαλεί τον COVID. Οτι δλδ δεν είναι απλά εργαστηριακός αλλά βιολογικό όπλο. Δεν έδωσαν επίσης σημασία στην αρχική γνωμάτευση του επιστήμονα Kristian Andersen ο οποίος μίλησε για εργαστηριακό ιό στο περίφημο email που έστειλε στον Fauci ως απάντηση. Στη συνέχεια ο Fauci θα τον μπούκωνε με εκατομμύρια για να κάνει κωλοτούμπα.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του καριέρα στις εφημερίδες «Η Αυγή», «Μεσημβρινή» και «Ελεύθερος Τύπος». Από το 2004, εργάστηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ

Το πρόθυμο των εμβολίων ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σχεδόν καθημερινά και ξεδιάντροπα αισθάνεται θλίψη καθώς ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Αναστάσιου (Τάσου) Χατζηγεωργίου, “ο οποίος πέθανε σήμερα, έπειτα από πολύμηνη ασθένεια, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ…”

Ήταν η ίδια ΕΣΗΕΑ που έδινε τις ντιρεκτίβες του εμβολιασμού (ιατρική πράξη) με τη βεβαιότητα του κισμέτ.

“Ο Τάσος Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1957. Μετά τις σπουδές του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στην Πάντειο Σχολή, από όπου αποφοίτησε το 1988.

Ήδη από το 1981, είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του καριέρα στις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή» και στη συνέχεια στον «Ελεύθερο Τύπο». Από το 2004, εργάστηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2021.

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος και την εξαίρετη συναδελφική του συμπεριφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με συγκίνηση τον συνάδελφο και συλλυπείται την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους και τους οικείους του.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Τάσο Χατζηγεωργίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στις 9:45, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας…”

(Ακολουθεί ο αμέσως προηγούμενος αποχαιρετισμός)

Έφυγε ξαφνικά και ο δημοσιογράφοςς Μπάμπης Αγρολάμπος

Ένα ακόμη ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο δημοσιογράφου ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η οποία σημειωτέον υπερασπίσθηκε, προπαγάνδισε και κάλεσε τα μέλης της να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19.

Πρόκειται για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Μπάμπη Αγρολάμπου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτόξευση των αιφνιδίων θανάτων των εμβολιασθέντων έχει τρομοκρατήσει τους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι παρακινούμενοι από τον εξαφανισθέντα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα “διέταξαν” σχεδόν τους Έλληνες πολίτες να λάβουν τα εμβόλια ερήμωσης του πληθυσμού-με τον συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο να φθάνει μάλιστα στο σημείο να αρθρογραφεί υπέρ της νομιμότητος του προστίμου Πλεύρη στους ανεμβολίαστους άνω των 60- από τις πρωτοβουλίες που συνέτειναν τόσο στη πρόσφατη επιβράβευση του πρωθυπουργού υπό το άγρυπνο βλέμμα του Klaus Schwab (ο οποίος παρότι μη εκλεγμένος υποδύεται τον παγκόσμιο ηγέτη και απαιτούσε τον εμβολιασμό των 8 δις του πληθυσμού) όσο και στην συνολική επιβράβευση Τσίπρα η αφοσίωση του οποίου στην Ατζέντα της great reset και η δημιουργία του Ιδρύματός του δείχνουν κοντινές θανάσιμες εξαδέλφες.

Όσο για τους υπόλοιπους ηγέτες η αφωνία των Ανδρουλάκη-Κουτσούμπα γίνεται πλέον ανατριχιαστική καθώς οι ξαφνικοί θάνατοι των εμβολιασθέντων, τρία χρόνια μετά την εμβολιαστική εκστρατεία, αντί να κοπάσουν εκτοξεύονται.

Την ίδια στιγμή πολιτικοί που έλαβαν και οι ίδιοι τα εμβόλια εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για την υγεία τους και ευελπιστούν ότι στάθηκαν τυχεροί και έλαβαν placebo.

Κάποιοι “επώνυμοι” έφθασαν στο σημείο να αναζητούν εναγωνίως νέα για την υγεία των άλλων 4 [Ο Κανόνας των 4] οι οποίοι τρυπήθηκαν από το ίδιο φιαλίδιο.

Τι εννοούμε;

Οσο αφορά τα φιαλίδια της Pfizer το περιεχόμενο κάθε φιαλιδίου μοιράζονταν σε 5 ισόποσες δόσεις για αντίστοιχα τρυπήματα. Για παράδειγμα, εάν ο πρώην υπουργός Υγείας Πλεύρης έλαβε ένα από τα 5 τρυπήματα του φιαλιδίου της Pfizer και 4 γιατροί για παράδειγμα του νοσοκομείου ή του εμβολιαστικού κέντρου έλαβαν τα υπόλοιπα 4, η αγωνία του εκάστοτε Πλεύρη για την υγεία των υπολοίπων 4 του φιαλιδίου είναι μάλλον αυτονόητη.

Από αυτή την ανθρώπινη αγωνία δεν εξαιρούνται ούτε οι Τσιόδρας-Μητσοτάκης.

Εάν για παράδειγμα, ο Τσιόδρας με το φανελάκι, έλαβε το ένα τρύπημα του φιαλιδίου και 4 συνάδελφοί του γιατροί, νοσηλευτές, κλπ, του Αττικόν ας πούμε, έλαβαν τα υπόλοιπα 4 και οι 3 εκ των 4 έχουν ήδη αποδημήσει αιφνιδίως-αντιλαμβάνεστε ότι ο καθηγητής Τσιόδρας θα χρειαστεί να ιδρώσει πολλά φανελάκια αντιμέτωπος με τον Κανόνα των 4.

Για τους ταλαίπωρους ανωνύμους τη μεγάλη μάζα θα πρέπει να εισχωρήσουν σε πολύ “ειδικά” Αρχεία ώστε να εντοπίσουν ποιοι είναι οι άλλοι 4 με τους οποίους μοιράστηκαν το φιαλίδιο με τον ίδιο serial (killer) numper.

Kι αυτό γιατί θα μας ήτο σχεδόν αδύνατο να πιστέψουμε ότι δεν τηρήθηκαν αρχεία με τα ονόματα των εμβολιασθέντων πολιτών από το ίδιο φιαλίδιο για πολλούς-πολλούς λόγους.

Είμεθα βέβαιοι λοιπόν πως ο Νίκος Χατζηνικολάου καθώς βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με την οδυνηρή πραγματικότητα της ερήμωσης των εμβολιαθέντων θα αδράξει τη στιγμή ώστε να πληροφορηθεί τόσο την εμβολιαστική κατάσταση του καλεσμένου της Πέμπτης, υπό έκπτωση αρχηγού του Σύριζα, όσο και την άποψή του για την προέλευση της planδημίας και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID.

Ο Κασσελάκης εμφανίζεται έτοιμος να μιλήσει ανοιχτά για την επιχείρηση γενοκτονίας που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ετοιμάζονται να τον πετάξουν έξω από το κόμμα στο οποίο έβαλε και δικά του λεφτά τα οποία πλέον κινδυνεύει να χάσει εάν απωλέσει τον έλεγχο των ταμείων του κόμματος!

Όπως αναφέρει η Ένωση Συντακτών-για να επιστρέψουμε στην απώλεια του μόλις 59 ετών δημοσιογράφου, ο Μπάμπης Αγρολάμπος γεννήθηκε το 1965, στο Διδυμότειχο Έβρου και σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Τη δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Πρώτη», καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «902», στις εφημερίδες «Αναγνώστης», «Τέταρτη Εξουσία», «Επενδυτής» και στο περιοδικό «Επτάμισυ». Από το 1992, ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,1», αρχικά ως υπεύθυνος ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης. Κατά διαστήματα, συνεργάστηκε σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών «ΣΚΑΪ» και «MEGA». Παρέμεινε στην «Ελευθεροτυπία» από το 2008 έως το κλείσιμο της εφημερίδας ενώ από το 2013 εργαζόταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο Μπάμπης Αγρολάμπος διακρίθηκε για την επαγγελματική του συνέπεια, την εργατικότητα και τη σοβαρότητα που επεδείκνυε σε όλα τα ρεπορτάζ με τα οποία απασχολήθηκε. Άνθρωπος αξιοπρεπής, σεμνός, πράος, με ακέραιο χαρακτήρα, εργάστηκε σκληρά και με ευσυνειδησία. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στάθηκε αλληλέγγυος προς τους συναδέλφους και είχε συμμετοχή σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Από τον Νοέμβριο του 2008 έως τον Μάιο του 2010, ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένεια, τα παιδιά, και τους φίλους του αγαπημένου μας Μπάμπη», καταλήγει η ανακοίνωση.

mRNA θρίλερ συγκλονίζει τις δημοτική αρχή του Χαλανδρίου. Δύο αντιδήμαρχοι νεκροί εντός ωρών!

Έφυγαν ξαφνικά, εν μέσω παταγώδους σιωπής ακόμη και των Κουτσούμπα-Πολάκη, δύο αντιδήμαρχοι εντός ολίγων ωρών.

Οι Σέργιος Γκάκας και Μιχάλης Κόσσυβας.

Συγκλονισμένος ο δήμαρχος Χαλανδρίου Ρούσσος αποχαιρετά τους συναδέλφους τους ενώ διάχυτη είναι η αγωνία των πολιτών κάθε φορά που χτυπάει η καμπάνα.

-Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Το πιο πιθανό είναι οι δύο εξαίρετοι αντιδήμαρχοι να έχουν υπάρξει θαμώνες του εντυπωσιακού Εμβολιαστικού Κέντρου Προμηθέας το οποίο εξελίσσεται σε Μινώταυρος.

Ομιλούμε για το εμβολιαστικό κέντρο (όπως και τα υπόλοιπα) το οποίο υποτίθεται ότι διατηρούσε τα εμβόλια των Bourla-Ursula-Klaus στους -70 βαθμούς!

Θα ξεκινήσουμε από τον θάνατο του 67χρονου πρώην αντιδημάρχου Πολιτισμού Χαλανδρίου Σέργιου Γκάκα_σύμφωνα με τον ιστότοπο της Αυγής.

Ο Σέργιος Γκάκας λοιπόν ήταν ιδρυτικό μέλος του θιάσου των «Άστεγων», του πειρατικού ραδιοσταθμού «Κοκκινοσκουφίτσα στα FM» και της «Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου»

Σε σοκ βρίσκεται η πόλη του Χαλανδρίου μετά την ανακοίνωση του θανάτου ενός από τους δημιουργικούς ανθρώπους της. Ο Σέργιος Γκάκας ήταν σκηνοθέτης, συγγραφέας και αντιδήμαρχος Πολιτισμού της πόλης.

Ένας φωτεινός άνθρωπος της ακάματης προσφοράς. Απόλυτα αφοσιωμένος στο αγαπημένο του Χαλάνδρι το οποίο και υπηρέτησε από τη θέση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου από το 2014 – 2023.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος τον αποχαιρέτησε με ανάρτησή του: «Ο Σέργιος μας δεν ζει πια. Δραπέτευσε άξαφνα χθες το απόγευμα. Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε την συντριβή μας».

Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και σύντροφός του Χριστίνα Μαχαίρα.

Ο Σέργιος Γκάκας είχε βραβευθεί στις 7 Σεπτεμβρίου για την προσφορά του για την «πολιτιστική ανατροπή» που έφερε στο Χαλάνδρι από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Ρίζες.

Ο Σέργιος Γκάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και από τότε ζούσε στο Χαλάνδρι. Σπούδασε Θέατρο στο Πανεπιστήμιο PARIS VIII. Από το 1979 εργαζόταν ως σκηνοθέτης και είχε σκηνοθετήσει δεκάδες θεατρικά έργα.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Χαλανδρίου «Κώστας Βάρναλης» και έφορος στο πρώτο Δ.Σ. του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου. Ήταν ιδρυτικό μέλος του θιάσου των «Άστεγων», του πειρατικού ραδιοσταθμού «Κοκκινοσκουφίτσα στα FM» και της «Αντίστασης με τους Πολίτες του Χαλανδρίου».

Για αρκετά χρόνια είχε εργαστεί ως παραγωγός στο Πρώτο και το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Είχε γράψει τα μυθιστορήματα «Κάσκο» και «Στάχτες» (εκδ. Καστανιώτη) που έχουν μεταφραστεί και κυκλοφήσει στη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Επίσης είχε γράψει 4 θεατρικά έργα για παιδιά, καθώς και δεκάδες διηγήματα. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Από το 2014 έως 2023 ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου.

Λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή και ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Κόσσυβας

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Σέργιου Γκάκα, το Χαλάνδρι καταγράφει άλλη μια απώλεια. Ο πρώην αντιδήμαρχος και ενεργός πολίτης της τοπικής κοινωνίας Μιχάλης Κόσσυβας «έφυγε» από τη ζωή, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024-σύμφωνα με την εφημερίδα Αμαρυσία.

Το μήνυμα της Κρίστης Αγαπητού

Το γεγονός γνωστοποίησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» Κρίστη Αγαπητού.

Σε δήλωσή της, ανέφερε:

«Οι κακές ειδήσεις συνεχίζονται. Πριν προλάβουμε να αποχαιρετήσουμε τον Σέργιο Γκάκα, σαν κεραυνός έπεσε στο Χαλάνδρι η απώλεια του δικού μας, του φίλου μας, του συνεργάτη μας Μιχάλη Κόσσυβα. Όσα και να πούμε για τον Μιχάλη θα είναι πολύ λίγα και αυτές οι πρώτες ώρες είναι πολύ δύσκολες για όλους μας. Εμείς που τον ζήσαμε, εμείς που για χρόνια καθίσαμε μαζί του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε ως διοίκηση, είτε ως αντιπολίτευση, νιώθουμε ήδη φτωχότεροι.

Προσωπικότητα πληθωρική, είχε πάντα μια συμβουλή για τον καθένα μας, βράχος και οδοστρωτήρας στα δύσκολα, διεκδικούσε σταθερά το παραπάνω, το καλύτερο. Κατατάσσεται στις μεγάλες απουσίες της πόλης σε αυτό το πολύ κακό 2024.

Ο συνδυασμός μας, ο συνδυασμός του, Αγαπάμε το Χαλάνδρι τον αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και θετικές σκέψεις για αυτά που πρόσφερε και αυτά που άφησε πίσω του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους».

Συλλυπητήρια του Δήμου

Λίγη ώρα αργότερα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην αντιδημάρχου. Ο Μιχάλης Κόσσυβας διέτρεξε μια μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από το 2002, οπότε εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος περιβάλλοντος την περίοδο 2005 – 2006 αλλά και το 2010 επί θητείας Γιώργου Κουράση. Την περίοδο 2013 – 2014 άσκησε καθήκοντα αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης ενώ από το 2017 έως το 2019 υπήρξε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πέραν από τη θητεία του στις διοικήσεις του Δήμου, διετέλεσε επίσης Αρχηγός Συστήματος Προσκόπων, πρόεδρος Συλλόγων Γονέων αλλά και προεδρεύων του 4ου Παιδικού Σταθμού. Ο Μιχάλης Κόσσυβας γεννήθηκε στην Τρίπολη και έζησε στο Χαλάνδρι επί 60 χρόνια.

Εργάστηκε στον ΟΤΕ και διετέλεσε συνδικαλιστής και μέλος του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ – ΟΤΕ). Επίσης, υπήρξε μέλος στο Δ Σ. του Οργανισμού Παραθεριστικών Κέντρων ΟΤΕ (ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ).

Το «αντίο» του Κώστα Αγγελή

Ο αιρετός της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» και πρώην αντιδήμαρχος σημείωσε από την πλευρά του:

«Τους ανθρώπους σου τους τιμάς εν ζωή… Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ο φίλος μας, ο συνάδελφος, ο συνεργάτης μας Μιχάλης Κόσσυβας. Υπηρέτησε 21 χρόνια τον Δήμο μας, με την ψήφο των συνδημοτών του και στρατευμένος πάντα στην πρώτη γραμμή. Στις 29.1.2023, και σε χρόνο πρότερο των Δημοτικών εκλογών, τιμήσαμε τον Μιχάλη μαζί με τους απερχόμενους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Δήμαρχο Γιώργος Κουράσης και την Ελένη Νιώτη. Παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στην κόρη του, οι λίγες λέξεις που ειπώθηκαν τότε αποτελούν ίσως το καλύτερο αντίο σήμερα.

«Για τον Μιχάλη Κόσσυβα τέλος, η σκέψη μας είναι πάντα δίπλα του στον δύσκολο αγώνα που δίνει τους τελευταίους μήνες. Έναν Νέστορα του Δημοτικού συμβουλίου, επιτυχημένο, από όπου κι αν πέρασε, που αποτελούσε σημείο αναφοράς της παράταξής μας. Κυματοθραύστη κάθε φορά που προέκυπτε κάποιο θέμα με Δημότες, Εργαζόμενους ή και Αιρετούς, υπερασπιζόμενος τον Δήμαρχο και τις επιλογές του. Με το χιούμορ του αφόπλιζε τους «απέναντι» και αποφόρτιζε τις στιγμές εντάσεων που βιώναμε είτε ως Διοίκηση, είτε ως Αντιπολίτευση».

Σε προσωπικό επίπεδο αυτά που θα μπορούσα να πω δεν απέχουν πολύ από τα παραπάνω, καθώς αυτός ήταν ο Μιχάλης… Θα μου λείψουν όμως το … Καλημέρα Ντίνο, με εκείνο το αδιόρατο χαμόγελο, οι πολλές πρωινές συζητήσεις και αναλύσεις μας, οι διεργασίες που πάντα ήθελε να μετέχει εντός και εκτός Δήμου, εντός και εκτός Δημοτικής παράταξης, εντός και εκτός κομματικού μηχανισμού, το αστείρευτο πάθος του για να «πάμε ένα βήμα πιο μπροστά», όπως έλεγε και βέβαια τα απαραίτητα χαιρετίσματα στη Βικτωρία κάθε, μα κάθε φορά που μιλούσαμε…
Θερμά συλλυπητήρια σε όσους σε αγάπησαν και σε όσους σε τίμησαν… Θερμά συλλυπητήρια στα κορίτσια σου και στα εγγόνια σου, στους δικούς σου…
Καλό σου ταξίδι Μιχάλη…»

Ποιος ήταν

Ο Μιχάλης Κόσσυβας γεννήθηκε στην Τρίπολη, από Μεσσήνιους γονείς. Κατοικούσε 60 χρόνια στο Χαλάνδρι και απέκτησε δύο κόρες. Εργάστηκε στον ΟΤΕ και διετέλεσε συνδικαλιστής και μέλος του προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ – ΟΤΕ). Επίσης συμμετείχε στο Δ.Σ. του Οργανισμού Παραθεριστικών Κέντρων ΟΤΕ (ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ). Στο Χαλάνδρι διετέλεσε αρχηγός Συστήματος Προσκόπων και πρόεδρος Συλλόγων Γονέων κατά σειρά του 5ου Δημοτικού, του 4ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Χαλανδρίου, αφήνοντας αξιόλογο έργο. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου το 2002, με τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και από τότε υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης τον Δήμο του.

2003 – 2004, προεδρεύων 4ου Παιδικού Σταθμού.
2005 – 2006, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
2008 – 2009, πρόεδρος Φιλαρμονικής.
2010, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
Με δήμαρχο τον Γιώργο Κουράση: 2013 – 2014, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης.
Από το 2017 ως το 2019 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΑΜΑΡΥΣΙΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου