Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ανατριχίλα από τα προφητικά λόγια του π.Βασίλειου Καυσοκαλυβίτη: Κάποια στιγμή όλα τα κράτη του κόσμου θα βομβαρδίζουν από κοινού την Αμερική

 https://romioitispolis.gr/anatrichila-apo-ta-profitika-logia-toy-p-vasileioy-kaysokalyviti-kapoia-stigmi-ola-ta-krati-toy-kosmoy-tha-vomvardizoyn-apo-koinoy-tin-ameriki/

Ανατριχίλα από τα προφητικά λόγια του π.Βασίλειου Καυσοκαλυβίτη: Κάποια στιγμή όλα τα κράτη του κόσμου θα βομβαρδίζουν από κοινού την Αμερική

ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ - " θα πίνετε τον καφέ μας και θα ακούσετε, ότι χτυπήθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας , τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα..."

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/10/blog-post_3.html


αυτά  έλεγε ο άγιος Γέροντας των Αστερουσίων στην Κρήτη , ο ασκητής Θεόδωρος ...πως τα γνώριζε , ποιος του τα είπε πριν χρόνια; 


Ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης

Ένας ασκητής ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται. 

ΠΗΓΗ

Δαιμονίστηκε η Δύση με το νέο νομοσχέδιο που πέρασε η ορθόδοξη Γεωργία

Λουκία Πιστιόλα> Έγινα μια ανάπηρη γυναίκα μετά το εμβόλιο COVID-19

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/loykia-pistiola-gt-egina-mia-anapiri-gynaika-meta-to-emvolio-covid/

Χριστίνα Αλούπη> Δεν κατάλαβα πώς συνέβη όλο αυτό. Δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να έχω ένα τέτοιο θέμα υγείας

Ζουν έναν εφιάλτη μετά το εμβόλιο COVID-19. Ένας μετά τον άλλον οι εμβολιασθέντες συμπολίτες μας, ανάμεσά τους Έλληνες και Ελληνίδες “επώνυμοι”εξομολογούνται δημόσια τις ολέθριες περιπέτειες υγείας που αντιμετώπισαν μετά το τρύπημα.

Και ω του θαύματος τα ιδιωτικά κανάλια αρχίζουν μετά από 4 χρόνια σιωπής και ανόητης υποταγής στο επίσημο αφήγημα να προβάλουν τον Γολγοθά τους.

By Pyotr Kropotkin

Λέμε ανόητης υποταγής καθώς τόσο οι ιδιοκτήτες των καναλιών όσο και οι οικογένειές τους έχουν τρυπηθεί με τα εμβόλια υψηλού κινδύνου COVID.

Ήδη στις Αίθουσες των Συντακτών τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα χιλιάδες εμβολιασθέντες δημοσιογράφοι βιώνουν τις τρομακτικές παρενέργειες των εμβολίων με τις λευχαιμίες να έχουν εκτοξευθεί στη χώρα μας σε ποσοστό 500%.

Πέθαναν κάνοντας έκτρωση τα παιδιά τους…

https://enromiosini.gr/arthrografia/pethanan-kanontas-ektrosi-ta-3/

 Η φαρμακευτική έκτρωση διαφημίζεται ως ασφαλής. Είναι πλέον συχνότερη της χειρουργικής, ενώ προωθείται και διαδικτυακά. Την προτιμά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που εντάσσει τα εκτρωτικά σκευάσματα στα  «απαραίτητα φάρμακα» ακόμη και για χώρες με πολύ χαμηλές υγειονομικές προδιαγραφές. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως θύματα των εκτρωτικών χαπιών δεν είναι μόνο τα ανυπεράσπιστα αγέννητα παιδιά αλλά και οι μητέρες τους, γιατί τα εκτρωτικά χάπια είναι επικίνδυνα.


Η Amber Nicole Thurman (1)

Στις 19 Αυγούστου 2022, η Amber Nicole Thurman πέθανε μετά από έκτρωση στις ΗΠΑ, ένα μήνα πριν τα 29α  γενέθλιά της. Ο θάνατος της Amber ήλθε σαν κεραυνός εν αιθρία και ήταν επιπλοκή της χημικής άμβλωσης. Η άμβλωση σκότωσε τρία ανθρώπινα όντα εκείνη την ημέρα, καθώς η Amber ήταν έγκυος σε δίδυμα.

«Η  Amber ήταν ανύπαντρη μητέρα και ιατρική βοηθός. Φαίνεται πως ήταν πεπεισμένη ότι η ζωή της θα επέστρεφε στο φυσιολογικό αφού κατάπινε τη Mifepristone για να βάλει τέλος στη ζωή των αγέννητων δίδυμων παιδιών της», είπε ο Troy Newman, πρόεδρος της οργάνωσης υπέρ της αγέννητης ζωής Operation Rescue.Και συνέχισε: «Το καρτέλ των ΜΜΕ και των αμβλώσεων βγάζει μια εξιδανικευμένη εικόνα για την άμβλωση προς τις ευάλωτες, νεαρές γυναίκες – που τις κάνει να πιστεύουν πως τα επικίνδυνα εκτρωτικά φάρμακα ισοδυναμούν με το να πάρεις μια-δυο ασπιρίνες και μετά να έχει περίοδο».

The Great Strike> Νεκρώνουν τα λιμάνια της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ - Oι Λιμενεργάτες λένε ΟΧΙ στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τα ρομπότ

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/nekronoyn-ta-limania-tis-an-aktis-ton-ipa-apo-tin-apergia-ton-limenergaton-gt-lene-ochi-stin-techniti-noimosyni-kai-sta-rompot/

Οι λιμενεργάτες που απεργούν από πάνω μέχρι κάτω στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ είναι, πολιτιστικά και γεωγραφικά, έναν κόσμο μακριά από τους ηθοποιούς και τους συγγραφείς του Χόλιγουντ που έκαναν τετράμηνη απεργία πέρυσι. Αλλά οι διαμαρτυρίες τους έχουν μια κοινή βασική αρχή: Δεν θέλουν τα ρομπότ να παίρνουν τις δουλειές τους.

Είναι ένας απεργιακός αγώνας που μπορείτε να περιμένετε να δείτε να παίζεται πολύ περισσότερο, καθώς ο προηγμένος αυτοματισμός και η τεχνητή νοημοσύνη εισχωρούν σε σχεδόν κάθε εργατικό δυναμικό.

Λαθρομεταναστευτικό: Η Ευρώπη στρίβει, η Ελλάδα;

 https://www.antinews.gr/59305/antitheseis/lathrometanasteytiko-i-eyropi-strivei-i-ellada/

Οι λύσεις των προβλημάτων δεν είναι «δεξιές», «ακροδεξιές», «κεντρώες» ή «αριστερές», «ακροαριστερές». Είναι αποτελεσματικές ή αναποτελεσματικές. Ή ακούνε τη φωνή της λογικής και λύνουν τα προβλήματα ή βασίζονται σε ιδεοληψίες και κάνουν μια τρύπα στο νερό. Τα ξόρκια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη λογική. Οι πολιτικές αντιμετώπισης πρακτικών ζητημάτων, όπως η λαθρομετανάστευση -κομμάτι και της εγκληματικότητας-, δεν έχουν χρώμα, είναι μόνο εθνικές ή αντεθνικές.

Τελευταία τα αρμόδια υπουργικά χείλη ξιφουλκούν κατά της ακροδεξιάς, που τάχα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και μόνο οι «μετριοπαθείς» μπορούν. Για να δούμε μερικά πράγματα για τη λαθρομεταναστευτική εισβολή.

Mόλις ο Warren Buffett, 94 ετών, αντελήφθη τι συμβαίνει στον πλανήτη, έκοψε τις χορηγίες στο Ίδρυμα Gates και ξεφορτώθηκε χαρτιά Microsoft και Apple!

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/molis-o-warren-buffett-94-antelifthi-ti-symvainei-ston-planiti-otan-toy-torpilisan-tin-ependysi-sto-israilino-spray-ektote-archise-na-kovei-tis-chorigies-sto-idryma-gates-kai-na-xefortonetai-chartia-t/

Η Wall ειναι πολλα, χαζη δεν ειναι

Είχε επενδύσει σε ισραηλινό spray που σκότωνε τον ιό COVID-19 μόλις σε 72 ώρες. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

H Wall Street είναι πολλά, χαζή όμως δεν είναι…,
έγραφε ο Ed Dowd πρώην διαχειριστής χαροφυλακίου της BlackRock όταν ξέσπασε η planδημία COVID για την προέλευση της οποίας ο ίδιος και η παρέα του στη Wall αποφάνθηκαν ότι επρόκειτο για μία από τις “συνέπειες” του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.
By Benjamin Guggenheim

Η αδύναμη Αμερική και η ανήμπορη Ευρώπη μπροστά στο επερχόμενο χάος…

 https://www.antinews.gr/59280/kosmos/i-adynami-ameriki-kai-i-animpori-eyropi-mprosta-sto-eperchomeno-chaos/

Τα παλιά «καλά» χρόνια, όταν είχαμε (και είχαμε πολύ συχνά) «αναταράξεις» στη Μ. Ανατολή,  ξέραμε ότι τελικά θα γίνει εκείνο που ήθελαν οι ΗΠΑ, και σε κάποιο βαθμό η Ευρώπη, μιας και οι οικονομικές σχέσεις τους με τα κράτη της περιοχής ήταν πολλές και πολύτιμες για τη γενικότερη οικονομία (ευμάρεια) της Δύσης.

Τι βλέπουμε σήμερα, εν όψει κινδύνου γενικής ανάφλεξης στην ευρύτερη περιοχή; Για την οποία ανάφλεξη κάποιοι μιλάνε ακόμη και για το ενδεχόμενο πυρηνικής σύρραξης;

Βλέπουμε μια ανεπαρκή διπλωματική παρουσία των ΗΠΑ, που δεν μπορεί να πιέσει το Ισραήλ, ούτε να επηρεάσει το Ιράν, και μια ΕΕ ανίκανη ακόμη και να παίξει κάποιον μετριοπαθή μεσολαβητικό ρόλο, προκειμένου να αποφευχθεί το χειρότερο.

Ο ΤΑΞΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ (π. Δημητρίου Μπόκου)

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

32. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ (6-12 ΟΚΤ. 2024)

Στην πόλη Ναΐν ο Χριστός έρχεται αντιμέτωπος με αυτό που η αμαρτία δώρισε στον άνθρωπο, τον θάνατο. Ένα νέο παιδί, ο μονογενής υιός μιας χήρας, είναι στο φέρετρο. Η μάνα του θρηνεί απαρηγόρητη. Ο θάνατος του νέου παιδιού, αλλά και ο πόνος της μάνας συνταράζουν βαθιά τα σπλάχνα του Χριστού. Δεν δημιούργησε τα πλάσματά του για να καταντούν σ’ αυτή την τραγωδία. Τα έφτιαξε για να ζουν, ανώδυνα, χαρούμενα, παντοτινά. Δεν είχε σχεδιάσει θάνατο. Πλησιάζει αυτόβουλα τη χαροκαμένη μάνα και της λέει να μην κλαίει άλλο. Και γυρίζοντας αμέσως προς το νεκρό παιδί, το ανασταίνει με μια κουβέντα και ένα άγγιγμα (Κυριακή Γ΄ Λουκά).

ΟΗΕ: Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ «ΠΙΛΑΤΟΣ»;

https://professors-phds.com/2024/10/02/69897/

 

ΟΗΕ: Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ «ΠΙΛΑΤΟΣ»;

                    Με την ευκαιρία της 79ης Επετείου του 

      «Τηρούμε» ή «εορτάζουμε» εφέτος στις 24 Οκτωβρίου την 79ηΕπέτειο της ίδρυσης του ΟΗΕ; Πολλοί προβληματίζονται με το παραπάνω δίλημμα και πιστεύουν ότι το «τηρούμε» αντί του «εορτάζουμε» είναι ρεαλιστικό και ειλικρινές, γιατί με όσα συμβαίνουν και τεκταίνονται στον ίδιο τον ΟΗΕ, με τα 193 Κράτη-Μέλη του, ιδιαίτερα τα πέντε Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά και σε άλλους διεθνείς Οργανισμούς και στον κόσμο, με πολεμικές τραγωδίες, πείνα, φτώχια, προσφυγιά, ναρκωτικά, εγκλήματα, κοινωνικό αποκλεισμό και ό,τι άλλο περιέχει το Κουτί της Πανδώρας, όπου και η ελπίδα έχει εισαχθεί στο διεθνές Χρηματιστήριο, μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να μιλήσει για «εορτασμό», που ίσχυε για κάποια χρόνια μετά την ίδρυση και τα επιτεύγματά του, ειδικότερα στους κοινωνικό, οικονομικό και πολιτισμικό τομείς, όμως στην πορεία αγνοήθηκε, υποτιμήθηκε και υπονομεύτηκε από κάποιους Ισχυρούς κ.ά. δικαιώνοντας το σοφό αρχαίο ελληνικό ρητό «η ισχύς διαφθείρει»;


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου