Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιες “θεωρίες συνωμοσίας”; Ιδού ο στόχος τους!

https://kourdistoportocali.com/news-desk/poies-quot-theories-synomosias-quot-meta-ti-2i-apopeira-dolofonias-trump-oi-polites-oi-oikogeneies-toy-dytikoy-kosmoy-syneiditopoioyn-oti-kindyneyoyn/ 

Οι οικογενειες του δυτικου κοσμου συνειδητοποιουν οτι βρισκονται σε κινδυνο

Εκείνοι που διατηρούν τον έλεγχο του κόσμου έχουν διατυπώσει ξεκάθαρα την επιθυμία τους για μειωμένο πληθυσμό

Μετά και την 2η απόπειρα δολοφονίας ενός πρώην και εκ νέου υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια κοινής λογικής για όσους υποστηρίζουν ακόμη τα σενάρια των δήθεν θεωριών συνωμοσίας.
Μια πραγματική συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκεται σε εξέλιξη. Για να ακριβολογούμε αυτό που την κάνει συνωμοσία είναι ο τρόπος που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θυμάτων, με τους εκλεγμένους δυτικούς ηγέτες να συμμετέχουν ως εκτελεστικά όργανα στο σχέδιο, για το οποίο όμως η παγκόσμια elite και το deep state έχουν μιλήσει ανοιχτά και κατ΄επανάληψη.

By John Jacob Astor IV, Benjamin Guggenheim, Isador Strauss

Εκείνοι που τους ανήκει ο έλεγχος του κόσμου με εργαλείο το χρήμα-χρέος έχουν διατυπώσει ξεκάθαρα και διαχρονικά την επιθυμία για μειωμένο παγκόσμιο πληθυσμό, με τους κοστοβόρους δυτικούς να είναι μειοψηφία στον ελεγχόμενο βιομετρικά κόσμο που σχεδιάζουν μέσα από τις planδημίες, τα εμβόλια ευθανασίας, την εργαστηριακή κλιματική κρίση, με τις ίδιες τις κυβερνήσεις να προκαλούν τις φωτιές ακόμη και τις πλημμύρες και πολλά ακόμη δήθεν “φυσικά” κλιματικά συμβάντα ώστε να υπερασπιστούν το αφήγημα της κλιματικής κρίσης.
Δυτικοί ηγέτες μάλιστα εμφανίζονται να προαναγγέλουν την  “τελετή έναρξης” της περιόδου των κυβερνητικών εμπρησμών καθώς και την “τελετή λήξης”.
Μετά και την 2η απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump το λιγότερο που οφείλει να κάνει καθένας εκεί έξω και κάθε ελληνική οικογένεια είναι να συνειδητοποιήσει και να αποκτήσει τη γνώση αυτού που βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο δεν είναι άλλο από την προαναγγελθείσα- ακόμη και αιώνες πριν- γενοκτονία μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.
Όσο πιο νωρίς συνειδητοποιήσουν οι πολίτες εκεί έξω, πως οι Κασσελάκηδες και πολλά μέλη του πολιτικού προσωπικού της χώρας δεν είναι παρά clowns υποκρισίας, καθώς εμφανίζονται χαμογελαστοί στις κάμερες, ενώ σε σκοτώνουν.
Ειδικά οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πόσο αναλώσιμοι είναι μια και έχουν λάβει τα εμβόλια COVID σε μεγάλο ποσοστό και κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν αντιμέτωποι είτε με τον θάνατο, είτε με λευχαιμίες, είτε με σοβαρές ασθένειες. Το να επιμένουν –ενώ πολλοί από τους εμβολιασθέντες συναδέλφους λαμβάνουν χημειοθεραπείες-να υπερασπίζονται τα επίσημα αφηγήματα για χάρη των εκδοτών και καναλαρχών πολλοί από τους οποίους επίσης έχουν λάβει τα εμβόλια είναι συνδυασμός μαζοχισμού, απόγνωσης και αυτοχειρίας.
Όσο για τον Trump, ο πρώην πρόεδρος είχε δηλώσει και μάλιστα πρόσφατα ότι θα απελευθερώσει τα ντοκουμέντα της δολοφονίας Kennedy που οργάνωσε η CIA (μία από τις ενέργειες του deep state) όταν ο JFK υπέγραψε το Διάταγμα 11110 το οποίο έδινε τη δυνατότητα στο Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ να τυπώσει το εθνικό αμερικάνικο νόμισμα (δολάριο) και να μην δανείζεται από την FED, ο έλεγχος της οποίας ανήκει σε μία χούφτα οικογένειες και στην οποία καταλήγει μεγάλο μέρος από τα τοκοχρεολύσια καθώς 76% των φορολογικών εσόδων των ΗΠΑ πηγαίνει απευθείας στην πληρωμή τοκοχρεολυσίων του εθνικού χρέους της χώρας που έχει εκτοξευθεί στα 36 τις δολάρια.

Τον Ιούνιο του 1963 ο JFK υπέγραψε το σχετικό διάταγμα 11110-τον Νοέμβριο του 1963 δολοφονήθηκε στο Tέξας.

Οι δήθεν “θεωρίες συνωμοσίας” υποστηρίζουν ακόμη ότι η βύθιση του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ (ή του OLYMPIC) προκλήθηκε αφού είχαν ήδη δολοφονηθεί τρεις διάσημοι οικονομολόγοι και επιχειρηματίες της εποχής οι οποίοι ήταν αντίθετοι και καταψήφισαν την δημιουργία της FED_αμερικανική κεντρική τράπεζα.
Οι δήθεν “θεωρίας συνωμοσίας” υποστηρίζουν ακόμη ότι οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν μετά από 3 τηλεχειριζόμενες εκρήξεις των εκρηκτικών με τα οποία ήταν παγιδευμένοι οι κάτω όροφοι.

Στο μεταξύ πριν πάμε στον νέο υποψήφιο δολοφόνο του Trump, ο οποίος έκανε χορηγίες στους Δημοκρατικούς ενώ εμφανίζεται χωρίς να έχει εργοδότη ή να εργάζεται κάπου εμφανώς (τον είχαν στρατολογήσει;) σας καλούμε να διαβάσετε για μία ακόμη φορά πως στήθηκε η planδημία COVID-19 και να παρακολουθείτε την εκρηκτική έκρηξη της θνησιμότητας ανάμεσα στους λήπτες των εμβολίων COVID.
Σπεύστε ακόμη για εξετάσεις αίματος κατά κύριο λόγο με την πεποίθηση ότι οι ηγέτες της δύσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, υπηρετούν το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού-το δε Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ είναι το κατ΄εξοχήν πολιτικό εργαλείο του deep state γι΄αυτό και η πρεμούρα της επανεκλογής του στο Λευκό Οίκο.

Όπως έχουμε προειδοποιήσει κατά επανάληψη ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας για την επίτευξη του παραπάνω στόχου βρίσκεται ψηλά στη λίστα των σχετικών σχεδιασμών_δείτε EΔΩ.
Πάμε τώρα σε μία ακόμη inside job>

Ποιος είναι ο επίδοξος δολοφόνος του Trump, Ryan Wesley Routh 58 ετών

Ryan Routh
Ryan Routh
Ο επίδοξος δολοφόνος του Trump, Ryan Wesley Routh 58 ετών, από τη Χαβάη απηχούσε τη ρητορική της Harris και του Biden καθώς υποστήριζε τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος
Ο φερόμενος ένοπλος που οι αρχές είπαν ότι στόχευσε τον πρώην πρόεδρο Τrump ενώ έπαιζε γκολφ στη Florida την Κυριακή το απόγευμα, δήλωσε προηγουμένως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η δημοκρατία είναι στο ψηφοδέλτιο» φέτος και «δεν μπορούμε να χάσουμε» – απηχώντας τη ρητορική κατά του Τrump που χρησιμοποίησε η Αντιπρόεδρος Kamala Harris και ο πρόεδρος Biden.
Πηγές επιβολής του νόμου αναγνώρισαν τον ύποπτο ως τον Ryan Wesley Routh, 58 ετών.

Ο Routh, ο οποίος έχει μακρύ ποινικό μητρώο από τη Βόρεια Καρολίνα, έκανε συχνά αναρτήσεις σχετικά με την πολιτική και έκανε αποκλειστικά δωρεές σε υποψηφίους των Δημοκρατικών και αιτίες που χρονολογούνται από το 2019.

Επίσης, επιτέθηκε στον Τrump σε μια ανάρτηση στις 22 Απριλίου στο X, στην οποία δήλωσε: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι στο ψηφοδέλτιο και δεν μπορούμε να χάσουμε».

Συμβούλεψε τον Βiden, 81 ετών, σε μια ανάρτηση X στις 22 Απριλίου, όταν ήταν ακόμη υποψήφιος για επανεκλογή, να διεξαγάγει μια εκστρατεία για να διατηρήσει την «Αμερική δημοκρατική και ελεύθερη».


Υποστήριξε ότι ο Τrump θέλει «να κάνει τους Αμερικανούς σκλάβους εναντίον του κυρίου».

«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι στο ψηφοδέλτιο και δεν μπορούμε να χάσουμε», έγραψε, ένα παρόμοιο σύνθημα που χρησιμοποιούν συνήθως ο Πρόεδρος Βiden και η Ηarris.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποτύχουμε», συνέχισε ο Routh. «Ο κόσμος βασίζεται σε εμάς για να δείξουμε το δρόμο».

Αυτή είναι παρόμοια με τη γλώσσα που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η Ηarris στη καμπάνια της. Στις 29 Αυγούστου, είπε η ίδια  σε μια συγκέντρωση στη Savannah της Georgia «Αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία μας».

Στις 31 Ιουλίου, είπε σε μια εκδήλωση στο Houston ότι «οι θεμελιώδεις ελευθερίες μας είναι στο ψηφοδέλτιο και το ίδιο ισχύει και για τη δημοκρατία μας» — αφού χρησιμοποίησε την ίδια διατύπωση σε μία ακόμη εκδήλωση την ίδια μέρα.

Ο Tom Fitton, πρόεδρος της συντηρητικής νομικής ομάδας Judicial Watch, δήλωσε στην The Post: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Routh επανέλαβε την εξτρεμιστική ρητορική της Kamala και του Joe εναντίον του Trump. Σε αυτό το σημείο είναι ασυγχώρητη υποκίνηση».

Δείτε τι γνωρίζουμε για την απόπειρα δολοφονίας του Τrump στη Florida>

Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump επέζησε από απόπειρα δολοφονίας στο Trump International Golf Club, West Palm Beach, στις 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Ο Trump έστειλε μια δήλωση στους υποστηρικτές του αμέσως μετά για να αναφέρει ότι είναι «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ».

Ο ύποπτος – που ταυτοποιήθηκε ως ο Ryan Routh, 58 ετών, από τη Χαβάη – μπόρεσε να φτάσει από 300 έως 500 γιάρδες τον Trump πίσω από έναν φράχτη στην άκρη του δρόμου όπου είχε ρυθμίσει ένα AK-47 και μια κάμερα GoPro προφανώς κινηματογραφήστε τα προγραμματισμένα γυρίσματα.

Ο Routh έχει ιστορικό υποστήριξης προοδευτικών σκοπών στο διαδίκτυο και έχει κάνει 19 δωρεές σε υποψηφίους των Δημοκρατικών από το 2019.

Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας εντόπισε και άνοιξε πυρ εναντίον του Routh καθώς έβαζε το όπλο του μέσα από τον φράχτη. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή από το σημείο και συνελήφθη στο I-95 λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Palm Beach Ric Bradshaw, η λεπτομέρεια ασφαλείας του Τrump ήταν πιο χαλαρή (!) επειδή δεν είναι εν ενεργεία πρόεδρος — παρά την προηγούμενη απόπειρα κατά της ζωής του τον Ιούλιο.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τrump τον Ιούλιο, όπου ο υποψήφιος του GOP τραυματίστηκε στο αυτί, o Routh έγραψε στο Twitter στον Biden ότι πρέπει να επισκεφθεί τα θύματα της συγκέντρωσης στην Πενσυλβάνια όπου ο Thomas Matthew Crooks άνοιξε πυρ και να παραστεί στην κηδεία τoυ 50χρονου εθελοντή πυροσβέστη που σκοτώθηκε.


«Πρέπει να επισκεφτείτε τα θύματα στο νοσοκομείο  και να παρευρεθείτε στην κηδεία του πυροσβέστη που πέθανε. Ο Τrump σίγουρα δεν θα το έκανε ποτέ. ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ», ανάρτησε στις 16 Ιουλίου.

Trump would-be assassin

Ο λογαριασμός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν επίσης γεμάτος με ανόητα tweets και απαντήσεις, ενώ εξέφρασε επίσης ισχυρή υποστήριξη για την Ουκρανία στον πόλεμο της εναντίον της Ρωσίας και της Ταϊβάν στον αγώνα της ενάντια στην Κίνα.

Μια απάντηση στον ιδιοκτήτη του X, Εlon Musk φαινόταν να διασκεδάζει αγοράζοντας έναν πύραυλο από τον δισεκατομμυριούχο.

«Θα ήθελα να αγοράσω έναν πύραυλο από εσάς. Θέλω να το φορτώσω με μια κεφαλή για το καταφύγιο της έπαυλης του Putin στη Μαύρη Θάλασσα για να τον τερματίσω. Μπορείτε να μου δώσετε μια τιμή παρακαλώ;

Υποστήριξε στο X ότι προσπάθησε να «πουλήσει» την ιδέα να πολεμήσουν πρώην στρατιώτες του Αφγανιστάν για την Ουκρανία στη Ρωσία, αλλά αρνήθηκε πολλές φορές πριν τα παρατήσει μετά από έξι μήνες.

Είπε επίσης ότι επισκέφθηκε το Κίεβο και ισχυρίστηκε ότι θα ήταν πρόθυμος να πολεμήσει στην πρώτη γραμμή, αν του επιτρεπόταν.

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο Newsweek Romania, ο Routh, φορώντας ένα πουκάμισο σε στυλ αμερικανικής σημαίας, μίλησε για τη στρατολόγηση άλλων για να πολεμήσουν στο Κίεβο.

«Το ερώτημα σχετικά με το γιατί είμαι εδώ. Για μένα, πολλές από τις άλλες συγκρούσεις είναι γκρι, αλλά αυτή η σύγκρουση είναι σίγουρα ασπρόμαυρη», είπε. «Αυτό είναι για το καλό εναντίον του κακού».

«Χρειαζόμαστε χιλιάδες  χιλιάδες ανθρώπους εδώ που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών», πρόσθεσε.

Σε μια συνέντευξη με τη Semafor ένα χρόνο αργότερα, ο Routh εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους Ουκρανούς.

«Με την Ουκρανία είναι πολύ συχνά δύσκολο να συνεργαστείς», είπε. «Πολλοί ξένοι στρατιώτες φεύγουν μετά από μια εβδομάδα στην Ουκρανία ή πρέπει να μετακινούνται από μονάδα σε μονάδα για να βρουν ένα μέρος που τους σέβονται και τους εκτιμούν».

Ryan Routh
A Sherrif block the street outside the Trump International Golf Club in West Palm Beach, Florida
A map showing the location of the Trump West Palm Beach Golf Course and where the suspect's vehicle was caught.
Trump wouuld-be assassin next
An evidence box which may contain the rifle used to during the shooting
Sheriff vehicles are pictured near Trump International Golf Club, Sunday.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου