Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Βόμβα Robert F. Kennedy Jr.> Αποκάλυψε ποιος πρώην υπουργός είπε στον Trump να μην δημοσιοποιήσει τα αρχεία για τη δολοφονία JFK

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/vomva-robert-f-kennedy-jr-gt-apokalypse-poios-proin-ypoyrgos-eipe-ston-trump-na-min-dimosiopoiisei-ta-archeia-gia-ti-dolofonia-jfk/

Συνεντευξη στον Tucker Carlson

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται επίσημα με την εκστρατεία Trump, όχι μόνο για να επανεκλεγεί ο πρώην πρόεδρος. "Εργαζόμαστε μαζί σε ζητήματα πολιτικής"

ΟDonald Trump υποσχέθηκε να δημοσιοποιήσει τους υπόλοιπους φακέλους για τη δολοφονία του John F. Kennedy, εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη θητεία.

Ο πρώην πρόεδρος είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα αποχαρακτήριζε τα έγγραφα, αλλά κλήθηκε να μην το κάνει από ένα από τα ανώτερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του, σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr. Φαίνεται τώρα ότι ο Trump άλλαξε γνώμη μετά από την αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του στην προεκλογική συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania στις 13 Ιουλίου.

Εκείνη την ημέρα, ο 20χρονος Thomas Matthew Crooks πυροβόλησε και τραυμάτισε τον Trump στο δεξί του αυτί. Τον εξουδετέρωσε τελικά η Μυστική Υπηρεσία, αλλά όχι πριν σκοτώσει έναν υποστηρικτή του πρώην προέδρου και τραυματίσει σοβαρά άλλους δύο από το πλήθος.

Όπως και η δολοφονία του θείου του Kennedy, οι διάφορες θεωρίες είναι ήδη πολλές με τον ισχυρισμό ότι ο Crooks δεν ενήργησε μόνος του και ότι μπορεί να είχε σχέση με κάποιο ξένο κράτος όπως το Ιράν ή το Πακιστάν.

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο RFK Jr. αποκάλυψε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της εποχής Trump, Mike Popmpeo, ήταν εκείνος που έπεισε τον τότε πρόεδρο να μην δημοσιοποιήσει τους φακέλους.

Ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος ανέστειλε την εκστρατεία του και τελικά στήριξε δημόσια τον Trump την περασμένη εβδομάδα, με τον πρώην πρόεδρο να δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη δολοφονία του θείου του Kennedy το 1963.

«Έμεινα έκπληκτος που ο Trump δεν τους αποχαρακτήρισε εξ αρχής επειδή το είχε υποσχεθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας», είπε ο Kennedy κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Tucker Carlson. «Μίλησα με τον Πρόεδρο Trump για πρώτη φορά γι’ αυτό αυτή την εβδομάδα», συνέχισε. «Είπε ότι ο Mike Pompeo τον παρακάλεσε… τον πήρε τηλέφωνο και είπε ότι θα ήταν καταστροφή να απελευθερωθούν (οι φάκελοι)».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News αποκάλεσε τον Pompeo «εγκληματία».

Ο Trump δήλωσε στην προεκλογική του συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο Phoenix της Arizona, έχοντας τον RFK Jr. δίπλα του: «Αυτός είναι ένας φόρος τιμής προς τιμήν του Bobby».

«Θα δημιουργήσω μια νέα ανεξάρτητη προεδρική επιτροπή για τις απόπειρες δολοφονίας και θα είναι επιφορτισμένη με τη δημοσιοποίηση όλων των υπολοίπων εγγράφων που σχετίζονται με τη δολοφονία του προέδρου John G. Kennedy» δήλωσε συγκεκριμένα.

Η επιτροπή που δημιουργήθηκε για να ερευνήσει τον θάνατο του JFK κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Lee Harvey Oswald έδρασε μόνος όταν δολοφόνησε τον πρόεδρο στο Dallas του Texas.

Αλλά μετά τη δολοφονία το 1963 και τις δεκαετίες μετά τον θάνατό του, αρκετά έγγραφα συνεχίζουν να αποκρύπτονται από το κοινό, γεγονός που πυροδότησε διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα. Κάποιοι συνεχίζουν να αναρωτιούνται εάν ο Oswald συνεργάστηκε με ξένες οντότητες όπως Σοβιετικοί ή Κουβανοί -ή ακόμη και αν συνωμότησε με πράκτορες της CIA. Ο RFK Jr. είπε πέρυσι ότι πιστεύει πως η CIA συμμετείχε στη δολοφονία του θείου του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο βουλευτής Mike Waltz έθεσε επίσης αμφιβολίες για το αν ο Crooks ενήργησε μόνος στην απόπειρά να δολοφονήσει τον Trump τον περασμένο μήνα. Ο βουλευτής από τη Φλόριντα είπε στο DailyMail.com ότι δεν υπάρχει περίπτωση το FBI και η Μυστική Υπηρεσία να πουν με σιγουριά ότι ο 20χρονος ήταν μοναχικός λύκος, όταν ακόμα δεν γνωρίζουν τα κίνητρά του κατά του πρώην πρόεδρου.

Ο Waltz είναι στην ειδική ομάδα που ερευνά την απόπειρα δολοφονίας. Ο συνάδελφος στην ίδια ομάδας εργασίας, Δημοκρατικός βουλευτής Jason Crowe από το Colorado είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Butler της Pennsylvania τη Δευτέρα ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι ξένες οντότητες εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, αμέσως μετά την απόπειρα κατά του Trump, αποκαλύφθηκε ότι το Ιράν σχεδίαζε επίσης μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψηφίου.

Στην ίδια συνέντευξη στον Carlson, ο Kennedy Jr. είπε επίσης ότι δεν υποστηρίζει απλώς τον Donald Trump, αλλά είναι μέρος της ομάδας Trump. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι «συνεργάζεται επίσημα με την εκστρατεία», όχι μόνο για να επανεκλεγεί ο πρώην πρόεδρος. «Εργαζόμαστε μαζί σε ζητήματα πολιτικής».

«Μου ζητήθηκε να πάω στη μεταβατική ομάδα», πρόσθεσε ο Kennedy, «για να βοηθήσω στην επιλογή ατόμων που θα διευθύνουν την κυβέρνηση» σε μια πιθανή δεύτερη θητεία του Trump. Μάλιστα, ο Kennedy φέρεται ήδη να διεκδικεί τη θέση του υπουργού Υγείας στην ομάδα του Trump, παραφράζοντας ένα γνωστό σύνθημα του Trump σε «Κάνε την Αμερική υγιή ξανά».

Ο Trump έχει ήδη διορίσει τους δωρητές Linda McMahon και Howard Lutnick ως συμπροέδρους της μεταβατικής ομάδας του, καθώς και τους ενήλικους γιους του ως επίτιμους προέδρους. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τη Δευτέρα την είδηση ​​του διορισμού του RFK Jr. στη μεταβατική ομάδα του, μαζί με τον Tulsi Gabbard.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου