Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Eπιχείρηση Lock Step> Oι εκατομμυριούχοι Λινοί και τα ντοκουμέντα της Daily Mail βάζουν στο μικροσκόπιο τον Τσιόδρα και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/epicheirisi-lock-step-gt-oi-ekatommyrioychoi-linoi-kai-ta-ntokoymenta-tis-daily-mail-vazoyn-sto-mikroskopio-ton-tsiodra-kai-ta-meli-tis-ethnikis-epitropis-emvoliasmon/

H Daily Mail για το επιστημονικο κυκλωμα του Ινστιτουτου της Wuhan

Πάνω από 20 Έλληνες εμβολιασθέντες δημοσιογράφοι δίνουν αυτή τη στιγμή μάχη με λευχαιμίες, εγκεφαλικά, ανακοπές

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Γράφουν οι Benjamin Guggenheim, Isador Strauss και John Astor 

Μετά τις αποκαλύψεις για τα 5 και πλέον εκατομμύρια ευρώ με τα οποία επιχορηγήθηκε από το επιδέξιο ελληνικό κράτος το ζεύγος των καθηγητών Δημήτρη (είναι και ιερέας ταυτόχρονα) και Αθηνάς Λινού και καθώς βρισκόμαστε εν μέσω Γενοκτονίας -μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του παγκοσμίου χρέους και της ευγονικής διάθεσης (έχουν την καταννόησή μας) των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος (με τόσα δις βλαμμένους του παγκοσμίου πληθυσμού εκεί έξω) είναι αυτονόητος ο έλεγχος των οικονομικών τόσο του Έλληνα Fauci, Πάστορα Σωτήρη Τσιόδρα όσο και των υπολοίπων μελών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, όσο και της νέας Επιτροπής Εμπειρογνώμων Δημόσιας Υγείας με την ονομασία ΕΕΔΥ, οι οποίοι εισηγήθηκαν τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια ευθανασίας και φυσικά τα lockdowns και τις λοιπές αθλιότητες σύμφωνα με τις υποδείξεις της μη εκλεγείσας παγκόσμιας διακυβέρνησης του WEF-όπως την αποκάλεσε ο Elon Musk.

Σε αυτό το σημείο και καθώς πληκτρολογούμε στη γραφομηχανή το κείμενο που διαβάζεις, έφθασε στην αίθουσα σύνταξης η είδηση ενός ακόμη θανάτου εμβολιασθέντος συμπολίτη μας, του 66χρονου εκπαιδευτικού Γιώργου Σκαλτσά, ο οποίος ήτο ενεργό μέλος στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα των Σερρών.

Ο Γιώργος Σκαλτάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958 και αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΑΣΠΕ και από την ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ενώ φοίτησε και στο τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας του ΔΠΘ.

Ο Γιώργος Σκαλτάς είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19.

-Tρίτο τρύπημα και προσμονή για το τέταρτο…Pfizer overdose, yeah!!!

Mε αυτό τον τρόπο περιέγραφε ο ίδιος τον εμποτισμό του σώματός του με τα milligrams του ολέθρου.

Ήρθε να προστεθεί στα εκατομμύρια εμβολιασθέντες ξαφνικά νεκρούς ή σε σύντομο διάστημα εμβολιασθέντες νεκρούς μετά από μάχη με turbo καρκίνους.


Έφυγε και ο Δημήτρης Κατσαρέλης, φανατικός υπέρμαχος των εμβολίων COVID-19

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, D.S. GrenobleINP, MBA ΕΜΠ-ΟΠΑ. Πιστοποιημένος Project Manager IPMA, Σύμβουλος Αριστείας Έργων και Οργανισμών. Επιθεωρητής Συστημάτων ISO9001 (για την Ποιότητα) και ISO37001(κατά της Δωροδοκίας), Επιστημονικός Συνεργάτης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. Εξωτερικός Συνεργάτης e-learning Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μελετητής μεγάλων κατασκευαστικών έργων. Ιδρυτικό μέλος Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού. Επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού Χολαργού. Ιδρυτικό μέλος και Υπεύθυνος Συστημάτων Ποιότητας και Περιβάλλοντος του Συλλόγου «Εν Δράσει», εμπνευστής του οδηγού «απόπλους» και Σύμβουλος Κοινότητας Χολαργού.

Έφυγε και η Μαρία Κοκκινάκη ενώ στο μεταξύ πρόλαβε να ειρωνευτεί τους ανεμβολίαστους και τον Πολάκη!

Πάνω από 20 δημοσιογράφοι δίνουν αυτή τη στιγμή μάχη με τις Λευχαιμίες, τα εγκεφαλικά, τις καριοπάθειες

Πριν συνεχίσουμε και αφού έχουμε έλθει σε επαφή με δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται σε κορυφαία ΜΜΕ της χώας η εκτίμηση είναι ότι τουλάχιστο 20 εμβολιασθέντες δημοσιογράφοι-ανάμεσά τους επιφανείς τηλεπερσόνες- δίνουν αυτό το διάστημα μάχη με ξαφνικές λευχαιμίες (το μεγαλύτερο ποσοστό), εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες.

Πάμε να δούμε τώρα τα μέλη των διαβόητων επιστημονικών επιτροπών της planδημίας COVID-19 ξεκινώντας με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών την οποία (με υπογραφή του Βασίλη Κικίλια ο οποίος συνεχίζει την αποστολή του ως υπουργός κλιματικής κρίσης) αποτελούν οι εξής>

 

Ακολουθούν τα μέλη της νέας επιτροπή εμπειρογνώμων Δημόσιας Υγείας με την ονομασία ΕΕΔΥ, στην οποία προεδρεύει ο καθηγητής Παθολογίας -Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Ανάμεσα στα 23 άτομα που την απαρτίζουν συναντάμε τα ονόματα των Θεοκλή Ζαούτη, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, Μαρίας Θεοδωρίδου.

«Η Επιτροπή, η οποία λειτουργεί ως επιστημονικό, συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό όργανο, υποστηρίζει τον Υπουργό Υγείας και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας στην άσκηση του έργου τους και ασκεί τις αρμοδιότητες που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 11 τουν.4675/2020 (ΦΕΚ Α΄ 54», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση που φέρει χθεσινή ημερομηνία. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, σε σχέση με την υπάρχουσα επιτροπή λοιμωξιολόγων, δεν θα αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.

Στην επιτροπή συμμετέχουν 23 επιστήμονες. Δείτε ποιοι απαρτίζουν τη σύνθεση του ΕΕΔΥ:

ΛΑΓΙΟΥ ΠΑΓΩΝΑ, Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Harvard, Η.Π.Α., με αναπληρωτή τον

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Αναπληρωτή Καθηγητή Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αμφότεροι με ειδίκευση στην Επιδημιολογία.

ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με αναπληρωτή τον ΜΑΡΙΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Επίκουρο Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αμφότεροι με ειδίκευση στη Δημογραφία.
ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, Καθηγητής Παθολογίας -Λοιμωξιολογίας, Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», με αναπληρωτή τον ΛΑΖΑΝΑ ΜΑΡΙΟ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, αμφότεροι με ειδίκευση στον έλεγχο των Λοιμωδών Νοσημάτων.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με αναπληρωτή τον ΡΑΜΦΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Παθολόγο – Ογκολόγο, Πανεπιστημιακό Συνεργάτη ΕΚΠΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», αμφότεροι με ειδίκευση στη Διαχείριση των Χρόνιων Νοσημάτων.

ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αναπληρώτρια τη ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αμφότεροι με ειδίκευση σε θέματα Υγιεινής του Περιβάλλοντος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με αναπληρώτρια την ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αμφότεροι με ειδίκευση στην Κοινωνιολογία της Υγείας.

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής στα Οικονομικά της Υγείας και την Αξιολόγηση της Τεχνολογίας Υγείας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αναπληρώτρια τη ΣΙΣΚΟΥ ΟΛΓΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, αμφότεροι με ειδίκευση στα Οικονομικά της Υγείας.

ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Διδάκτορα Κοινωνικής Ψυχολογίας, αμφότεροι με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με αναπληρωτή τον ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής, αμφότεροι με ειδίκευση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης, με αναπληρώτρια την ΣΚΟΥΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Διδάκτορα Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, αμφότεροι με ειδίκευση στη Βιοηθική και Δεοντολογία.

ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καθηγητής Διατροφικής Αγωγής – Διατροφικής Αξιολόγησης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με αναπληρώτρια τη ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Διαιτητικής Συμπεριφοράς, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, αμφότεροι με ειδίκευση στην επιστήμη Τροφίμων, Διαιτολογίας και Διατροφής.

ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γ΄ Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, με αναπληρωτή τον ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, MSc Πολιτικές Δημόσιας Υγείας, Διευθυντή Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας.

ΖΑΟΥΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με αναπληρωτή τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), μεαναπληρωτή τον ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ, ως εκπρόσωποι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Ψυχίατρος, με αναπληρώτρια την ΛΕΟΜΠΙΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Κοινωνιολόγο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), ως εκπρόσωποι του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Καθηγητής Ιατρικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

ΓΚΙΡΓΚΙΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Βιολόγος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, με αναπληρωτή τον ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Ψυχίατρο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, ως εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού.
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με αναπληρωτή τον ΚΩΤΣΑΚΗ ΣΤΑΘΗ – ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ, ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Προϊστάμενος του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού ΕΟΠΥΥ, με αναπληρωτή τον ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων της Διεύθυνσης Συμβάσεων, ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Α΄ Αντιπρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Αττικής, με αναπληρώτρια την ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, μέλος Δ.Σ. ΕΝΠΕ, Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Ήλιδας, Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, Δήμαρχο Λεβαδέων, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Υγείας Λεβαδέων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ως εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αγγειοχειρουργός, με αναπληρωτή τον ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Πλαστικό Χειρουργό, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

ΔΑΡΑΜΗΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ.), με αναπληρωτή τον ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, Β΄ Αντιπρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), ως εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ.).

Δείτε τι ακολουθεί>

To Rockefeller Foundation, oι πανδημίες και οι εμβολιασμοί*

Οι ιδιοκτήτες του χρήματος-εργαλείου παγκόσμιας διακυβέρνησης σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους-ανεξάρτητα από το εάν πέτυχαν σε ποσοστό 100% με το εργαλείο της planδημίας Covid 19 και των εμβολίων.

Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και δεν θα πρέπει να τους αδικούμε και να τους κρίνουμε με ηθικά-θρησκευτικά κριτήρια.

-Εκείνοι θέλουν να πεθάνουμε και κάποιοι από εμάς να ζήσουμε…

όπως έλεγε και η Golda Meir (γεννημένη στην Ουκρανία Ισραηλινή δασκάλα, kibbutznik, πολιτικός, η τέταρτη πρωθυπουργός του Ισραήλ. Ήταν μία εκ των ιδρυτών του κράτους του Ισραήλ.

Διατέλεσε υπουργός Εργασίας, υπουργός Εξωτερικών, και έπειτα έγινε πρωθυπουργός του Ισραήλ, από τις 17 Μαρτίου 1969 έως τις 3 Ιουνίου 1974)

Aυτά ως εισαγωγή σε μία μαρτυρία-βόμβα πράκτορα της CIA.

-Η CIA εφηύρε την τεχνολογία mRNA σε συνεργασία με το Bill and Melinda Gates Foundation, το the World Economic Forum και το Rockefeller Foundation. Τα εμβόλια Covid αναπτύχθηκαν ως βιολογικό όπλο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας…

Σύμφωνα με τον πράκτορα και τα άκρως απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν, η πλανδημία του Covid ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση που διεξήγαγε η CIA για να οδηγήσει την ανθρωπότητα προς μια κατάσταση απόλυτης επιτήρησης και τα εμβόλια mRNA Covid δεν αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Warp Speed, αλλά ήταν έτοιμα και περίμεναν για ανάπτυξη για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν από την πλανδημία.

[The CIA invented mRNA technology in conjunction with the Bill and Melinda Gates Foundation, the World Economic Forum and the Rockefeller Foundation, according to the bombshell testimony of CIA agent who admits that Covid vaccines were developed as a bioweapon to control humanity.

According to the agent and leaked top secret documents, the Covid plandemic was a psy-op run by the CIA to frogmarch humanity towards a total surveillance state, and Covid mRNA vaccines were not developed during Operation Warp Speed, but were ready and waiting for deployment for at least 10 years prior to the plandemic]

Δείτε το VIDEO που ακολουθεί>

Η πρεμούρα του καθηγητή Τσιόδρα υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού και η παρότρυνσή του να λάβουμε τα εμβόλια COVID-19 εντελώς συμπτωματικά συμπίπτει με την αγωνία του Rockefeller Foundation για το γεγονός ότι δεν είχαν πειστεί άπαντες-και τα 8 δις του πληθυσμού-να λάβουν τα εμβόλια COVID-19.

H αντίσταση στα εμβόλια προκάλεσε κοτζάμ μελέτη την οποία χρηματοδότησε το Ίδρυμα Rockefeller και της οποίας τα συμπεράσματα και οι παροτρύνσεις εξακολουθούν να είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του Ιδρύματος.

(Κατεβάστε την για τον εμπλουτισμό του Αρχείου σας και ως παρακαταθήκη στους απογόνους σας)

Hδη από το 2010 το Rockefeller Foundation σε μία προφητική έκθεση [Eνότητα Lock Step] περιέγραφε το lockdown και την πανδημία COVID του 2019.

Στο μεταξύ γιος φίλου ο οποίος ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές στο LSE έχει στείλει βιογραφικά σε 80 και πλέον εταιρίες αλλά ουδεμία έδειξε ενδιαφέρον.

Σ΄αυτή τη συγκυρία η πλειοψηφία των εταιριών προχωρά σε απολύσεις ενώ κορυφαία στελέχη στους παγκόσμιους κολοσσούς δημοσιοποιούν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν.

Τι συμβαίνει στο κόσμο;

Απλά βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος και κυρίως η μείωση του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (307 τρις δολάρια) το οποίο ελέγχεται από ιδιώτες-μια χούφτα οικογένειες.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζουν την επόμενη κινησή τους. Θα είναι μια νέα planδημία (Η5Ν1); Παρότι αυτή τη φορά δύσκολα θα τρέξουν με προθυμία να εμβολιαστούν οι βρεφοποιημένοι αμνοί. Εάν ο ιός είναι πράγματι τόσο θανατηφόρος θα ρισκάρουν και τα μέλη των δικών τους οικογενειών που ζουν διάσπαρτα ανά το κόσμο-και στη γειτονική μας Ιταλία. Για τον ίδιο λόγο δεν πατάνε και τα κουμπιά των πυρηνικών.

Πιο ενδιαφέρουσα ενέργεια θα ήταν να βγάλουν από τη πρίζα τους servers, να κόψουν το ρεύμα (σχετική ταινία παραγωγή των Obama στο Netflix, να προκαλέσουν έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας εντός του ΝΑΤΟ ώστε στη συνέχεια να επέμβει ο deep state Βiden για τις ανάγκες της ειρήνευσης μπας και ανέβουν τα ποσοστά του.

Ε, δεν έχουν και άδικο οι άνθρωποι. Πως είναι δυνατόν να αναπαράγονται άσκεφτα ο Μπάμπης και η Σούλα του κόσμου με φόντο χρεοκοπημένα κράτη τα οποία καταφεύγουν σε δανεισμό διογκώνοντας το χρέος τους. Σε ποιον ανήκουν τα λεφτά; Υπάρχουν λεφτόδενδρα όπως ισχυρίζονταν ο ΓΑΠ και ο Τσίπρας οι οποίοι στη συνέχεια υπέστησαν ταπεινωμένοι Μνημόνιο ο πρώτος, το Μάτι ο Τσίπρας και τα Τέμπη ο Μητσοτάκης (ο οποίος στην αρχή της διακυβέρνησής του είχε ανοίξει ένα “λάθος” μέτωπο για τις ανάγκες τουριστικής μονάδας σε νησί του Ιουνίου) σε μια σχετική ταχύρρυθμη εκπαίδευση ώστε να προσέχουν τι λένε και να μην προσβάλουν ιερά και όσια της παγκόσμιας οικονομίας.

 

DAILY MAIL> Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΗΣ WUHAN

Μετά τη βόμβα του Εβραικής καταγωγής καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος έρχονται δύο ακόμη επιστήμονες με νέο βιβλίο να ισχυριστούν ότι η επιχείρηση του παγκόσμιου εμβολιασμού ως μοναδική απόκριση στην πανδημία είχε σχεδιαστεί στο σπίτι του Bill Gates κοντά στο Seattle ήδη από το 2000.

Μία νέα έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Ανάμεσα στις μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak για να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν και η διαβόητη μελέτη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με ημερομηνία Ιανουάριος 2020 με την οποία ο Οφφισικιάλιος διαπίστωνε τη φυσική προέλευση της πανδημίας.

Όλη η συζήτηση σχετικά με το αν η Covid-19 είχε ανθρωπογενή προέλευση ή αν διέρρευσε από το εργαστήριο στη Wuhan, τη μεγάλη κινεζική πόλη που ήταν το σημείο μηδέν του ιού, ουσιαστικά είχε παυθεί έπειτα από τη συγκεκριμένη επιστολή.

Ωστόσο, η έρευνα της Daily Telegraph, σχετικά με τους υπογράφοντες, διαπίστωσε ότι οι 26 είχαν κάποια σχέση με το Ινστιτούτο ιολογίας, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι από εκεί διέρρευσε ο κορωνοϊός, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία τους.

Στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι Dr. Peter Daszak, ο Βρετανός πρόεδρος της EcoHealth Alliance, η οργάνωση του οποίου υπήρξε χορηγός αμφιλεγόμενης έρευνας στο Ινστιτούτο και ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Jeremy Farrar. Μόνο ένας, ο Δρ. Ronald Corley, ειδικός μικροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, βρέθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματοδότες ή ερευνητές του συγκεκριμένου ινστιτούτο.

Το MailOnline παραθέτει κάποια από τα στοιχεία της έρευνας της Telegraph:

Dr. Peter Daszak και Shi Zhengli

Δρ Peter Daszak
Ζωολόγος, EcoHealth Alliance, Νέα Υόρκη

Ο ενορχηστρωτής της επιστολής του Lancet, ο Βρετανός ζωολόγος Peter Daszak, διαπιστώθηκε ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ήταν πρόεδρος της EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία χρηματοδότησε έρευνες στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα δεν δηλώθηκε εξ αρχής, τη στιγμή που συντάχτηκε η επιστολή και έτσι το Lancet αναγκάστηκε αργότερα να δημοσιεύσει ένα πρόσθετο κομμάτι, αναγνωρίζοντας τη σχέση του Daszak με την EcoHealth Alliance.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του νόμου των ΗΠΑ σχετικά με την Ελευθερία της Πληροφορίας, ο Daszak φέρεται να αποκάλυψε στις 8 Φεβρουαρίου ότι συνέταξε την επιστολή όταν του ζητήθηκε από τους «συνεργάτες» στην Κίνα ως «απόδειξη υποστήριξης».

Εξαιτίας του σκανδάλου, ανεστάλη η συμμετοχή του Δρ. Daszak στην επιτροπή του περιοδικού που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και η οποία εξετάζει την προέλευση της πανδημίας. Ωστόσο, η Telegraph ισχυρίζεται ότι άλλοι πέντε υπογράφοντες εργάστηκαν επίσης για τον ίδιο οργανισμό, χωρίς να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Δύο τέτοιοι είναι ο Dr. William Karesh, ειδικός μολυσματικών ασθενειών και ο καθηγητής Hume Field, ειδικός κτηνιατρικών επιστημών.

Το απόσπασμα που προστέθηκε στην αρχική επιστολή του Lancet

Dr. Jeremy Farrar

Dr. Jeremy Farrar
Ειδικός στην ιατρική των τροπικών περιοχών της Γης και σύμβουλος στην κυβερνητική ομάδα SAGE & The Wellcome Trust του Λονδίνου

Στην έρευνα της, η Telegraph διαπίστωσε επίσης ότι τρεις από τους υπογράφοντες της επιστολής του Lancet ήταν από το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Wellcome Trust, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για την υγεία. Ο υπογράφων, Sir Jeremy Farrar, μέλος του Sage του Ηνωμένου Βασιλείου και διευθυντής του ιδρύματος, έχει κάνει ιατρικές δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε συνεργασία με τον George Gao, επικεφαλής του κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «παλιό φίλο».

Ο Dr. Gao, που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι πρώην βοηθός έρευνας στο Wellcome Trust. Ο Daszak ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Gao υποστήριξε την υποψηφιότητά του στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Κινέζος επιστήμονας έχει επίσης διασυνδέσεις με την Shi Zhengli, τη γνωστή ως «batwoman» λόγω της έρευνας της για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων στη Wuhan. Η ομάδα της ανακάλυψε έναν ιό το 2013, ο οποίος είναι ο πιο κοντινός που έχει βρεθεί ποτέ με τον Sars-Cov-2, τον ιό που προκαλεί την Covid-19.

Δύο άλλοι υπογράφοντες της επιστολής του Lancet, η Dr. Josie Golding και ο καθηγητής Mike Turner είναι γνωστό ότι έχουν τρέχουσες ή προηγούμενες σχέσεις με το ίδρυμα Wellcome Trust. Ο Dr. Golding είναι ο επικεφαλής του Trust’s Epidemics, ενώ ο καθηγητής Turner είναι εμπειρογνώμονας Παρασιτολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με το βρετανικό ίδρυμα.

Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ο Δρ. Farrar είχε αναφέρει ότι «η προέλευση του Sars -Cov -2 δεν είναι ακόμη σίγουρη και είναι πιθανό να μη βρεθεί ποτέ. Η φύση όμως είναι μια πανίσχυρη δύναμη και, κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο ιός πέρασε από τα ζώα στους ανθρώπους και στη συνέχεια εξελίχθηκε μέσω των ανθρώπων. Τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα το δείχνουν αυτό. Πιθανότατα πέρασε από το φράγμα των ειδών για να μολύνει και στη συνέχεια προσαρμόστηκε στους ανθρώπους, κάποια στιγμή το 2019. Αλλά υπάρχουν και άλλες πιθανότητες που δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς και η διατήρηση ανοιχτής σκέψης είναι κρίσιμη. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για ατεκμηρίωτες φήμες ή θεωρίες συνωμοσίας που συχνά τροφοδοτούνται για πολιτικούς σκοπούς» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Καθηγήτρια Linda Saif
Ειδική μικροβιολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο

Η ειδικός στη μικροβιολογία, καθηγήτρια Linda Saif, μια άλλη υπογράφουσα της επιστολής στο Lancet, είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού workshop της Wuhan τον Μάιο του 2017, μαζί με τους Dr. Shi και Dr. Gao, με αντικείμενο τους κορωνοϊούς των ζώων. Το workshop διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan και εκτός των άλλων συζητήθηκε και το επίπεδο ασφάλειας στα κινεζικά εργαστήρια.

Global Virome Project

Δύο ακόμη υπογράφοντες στην επιστολή Lancet είναι στην ηγετική ομάδα του Global Virome Project, μίας ομάδας οργανισμών των οποίων ο στόχος είναι να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν το 99% ή περισσοτέρων πιθανών ζωονόσων ιογενών απειλών. Ο Daszak είνα ταμίας του Global Virome Project, ο Δρ. Gao βοήθησε στο να ξεκινήσει, ενώ η EcoHealth Alliance είναι ένας από τους εταίρους. Το Global Virome Project ανέλαβε το έργο Predict, το οποίο ανακάλυψε περισσότερους από 1.000 μοναδικούς ιούς σε ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την The Telegraph, το έργο Predict βρέθηκε επίσης ότι χρηματοδοτούσε μία μερικώς αμφιλεγόμενη εργασία (Gain Of Function) από ερευνητές της Wuhan για τους κορωνoϊούς νυχτερίδων, οι οποίοι τροποποιήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να μολύνουν ανθρώπους. Τα κεφάλαια για την έρευνα δόθηκαν από τη EcoHealth Alliance.

Καθηγητής John Mackenzie
Ειδικός μολυσματικών ασθενειών στις τροπικές περιοχές, Curtin University, Perth, Australia

Ο καθηγητής John Mackenzie, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Curtin στο Περθ της Αυστραλίας, ήταν ένας άλλος από τους υπογράφοντες. Η έρευνα της εφημερίδας διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να είναι μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων στο ινστιτούτο της Wuhan όταν έβαλε το όνομα του στη επιστολή του Lancet.

Καθηγητής Kanta Subbarao
Ειδικός ιολογίας, Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Αυστραλία

Ο καθηγητής Kanta Subbarao, ένας άλλος υπογράφων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μίλησε σε ένα συνέδριο για τις αναδυόμενες ασθένειες στη Wuhan το 2016, το οποίο διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της πόλης. Ο καθηγητής ήταν ακόμη επικεφαλής του τμήματος των αναδυόμενων αναπνευστικών ιών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD). Πέντε ακόμη από τους υπογράφοντες της επιστολής βρέθηκαν όλοι από την έρευνα ότι έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε συνεργασία με τον καθηγητή Ralph Baric.

Καθηγητής Ralph Baric

Καθηγητής Ralph Baric

Ενώ ο καθηγητής Ralph Baric παραλείφθηκε από τη λίστα των υπογραφόντων, συνεργαζόταν με την Shi Zhengli και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ερευνώντας γενετικά χειραγωγημένους κορωνοϊούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπους. Νωρίτερα φέτος, οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο ιός ήταν πιθανώς γενετικά τροποποιημένος και αναφέρθηκαν σε μια συνέντευξη του Baric στην οποία ο καθηγής είχε ισχρυστεί ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθεί ένας ιός «χωρίς να αφήσει ίχνη».

Ο Ralph Baric είχε πληθεί να προσθέσει το όνομά του στην επιστολή του Lancet από τον Daszak, όπως αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους. Ο Daszak είχε γράψει ότι θα δημοσιεύσει την επιστολή με τέτοιο τρόπο που να μην «συνδέεται με τη συνεργασία μας, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη φωνή».

Καθηγητής Peter Palese
Ειδικός μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Icahn, Νέα Υόρκη

Ορισμένοι από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet έχουν αλλάξει στάση από τότε που κάποιοι ξεκίνησαν να ζητούν πλήρη έρευνα για την προέλευση της Covid-19. Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο, ο καθηγητής Peter Palese είχε δηλώσει ότι «πιστεύω πως απαιτείται ενδελεχής έρευνα για την προέλευση του ιού Covid -19. Έχουν εμφανιστεί πολλές ανησυχητικές πληροφορίες μετά από την επιστολή Lancet που υπέγραψα, οπότε θέλω να δω απαντήσεις που να καλύπτουν όλες τις ερωτήσεις». Ερωτηθείς για το πώς προσεγγίστηκε αρχικά προκειμένου να υπογράψει και ποιες νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως συγκεκριμένα, ο καθηγητής Palese αρνήθηκε να σχολιάσει.

Καθηγητής Stanley Perlman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο της Αϊόβα

Ο υπογράφων καθηγητής Stanley Perlman, του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, δήλωσε στην The Telegraph ότι «είναι δύσκολο να εξαλειφθεί η πιθανότητα μίας πιθανής εργαστηριακής διαρροής ως μέρος της διαδικασίας, οπότε αυτό (το ενδεχόμενο) πρέπει ακόμη να εξεταστεί».

Καθηγητής Charles Calisher
Ειδικός μικροβιολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο

Ο καθηγητής Charles Calisher υποβάθμισε τη σημασία της συγκεκριμένης επιστολής του Labcet στη Telegraph, δηλώνοντας ότι η πρόθεση πίσω από αυτήν δεν ήταν ποτέ να υποδηλώσει ότι η Covid-19 μπορεί να μην προέρχεται από τη φύση, αλλά περισσότερο ότι υπήρχε έλλειψη δεδομένων για να τεκμηριωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός.

Καθηγητής Bernard Roizman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγο

Ο καθηγητής Bernard Roizman δήλωσε στη Wall Street Journal το Μάιο ότι μετά από την υπογραφή της επιστολής, έχει πειστεί ότι ο θανατηφόρος ιός απελευθερώθηκε από «ατημέλητους» επιστήμονες.

Δρ. Ronald Corley
Ειδικός μικροβιολογίας, Ινστιτούτο NEIDL, Βοστώνη

Από τους 27 υπογράφοντες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet, η Telegraph ανέφερε ότι δεν κατάφερε να βρει κάποια σχέση με το ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan ενός μόνο, του Δρ. Ronald Corley από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Αντιδρώντας στα ευρήματα της έρευνας, ερευνητές της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής που μπλοκαρίστηκαν και χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί συνωμοσίας, χαρακτήρισαν την Παρασκευή στην εφημερίδα την επιστολή Lancet ως «ακραίο κάλυμμα» της αληθινής ιστορίας. Ένας από αυτός, ο καθηγητής μοριακής βιλογίας Richard Ebright, από το Πανεπιστήμιο Rutgers, ήταν από εκείνους που πάλεψε προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την πανδημία της Covid. Ανέφερε στην Telegraph ότι μετά την προσθήκη του Ιουνίου που αποκάλυψε ότι ο Daszak είχε σχέσεις με το ινστιτούτο της Wuhan, οι άλλοι 27 υπογράφοντες κλήθηκαν να αναφέρουν τις δικές τους σχέσεις με το εργαστήριο. «Είναι απίστευτο ότι μόνο ο Daszak το έκανε», είπε ο Ebright στην εφημερίδα.

«Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις συμφερόντων για κανέναν από τους άλλους 26 υπογράφοντες της επιστολής, ούτε καν από εκείνους με προφανώς ουσιώδεις αδιέξοδες συγκρούσεις, όπως οι υπάλληλοι της EcoHealth και οι εργολάβοι του Predict» ανέφερε.

Σωτήρης Τσιόδρας> Ενας σκοτεινός Οφφικιάλιος

Μετά την κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet που ξαναβάζει την εργαστηριακή προέλευση του ιού στο τραπέζι-άρα και το σενάριο ο ιός να έχει απελευθερωθεί συνειδητά κατά της ανθρωπότητας- και με την “αξιοποίηση” των παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan να έχει μετατραπεί σε πανδημία οι ευθύνες των καθηγητών

Βy The Clockwork Orange Times Team

  • Paraskevis D
  • Kostaki EG
  • Magiorkinis G
  • Panayiotakopoulos G
  • Tsiodras S

στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος (είτε εκούσια είτε ακούσια) θα μπορούσαν κάποια στιγμή να αποδοθούν.

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

[ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ]

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Σημειώνουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Την ίδια μέρα στη Νέα Υόρκη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins University διοργάνωσαν το Event 201 το οποίο είχε θέμα μία Ασκηση Παγκόσμιας Πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς!

Στη συνέχεια θα υπήρχαν ακόμη περισσότερες αλλόκοτες συμπτώσεις αλλά και μία τεράστια απόπειρα συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Θα ακολουθούσαν τα ψεύδη του Fauci ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα ενώ 900 σελίδες ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι το έκανε. Θα ακολουθούσε η περίεργη εξαφάνιση των φαρμάκων ώσπου μόλις πρόσφατα ήρθε το NHS να ανακοινώσει τη χορήγηση στους ασθενείς του Ηνωμένου Βασιλείου του μονοκλωνικού φαρμάκου που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε χρόνο dt.

Στο μεταξύ έχουν εξαφανισθεί περιέργως το φάρμακο που υποστήριξε ότι παρασκεύασε η ομάδα του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ralph Baric ο οποίος είναι μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος είναι αυτός που εκπαίδευσε την Κινέζα Batwoman στη παρασκευή τους. Ο καθηγητής πολύ νωρίς το 2020 είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο κατά της COVID-19 και όλων των μεταλλάξεων.

Ακολούθησε η εξαφάνιση σχεδόν του Ισραηλινού spray από τη μύτη που σκοτώνει τον ιό και στο οποίο έχει επενδύσει ακόμη και εταιρία του Γουόρεν Μπάφετ.

Ακολούθησε η εξαφάνιση του Ισραηλινού εμβολίου σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής του Τhe Israel Institute for Biological research οι επιστήμονες του οποίου το παρασκεύασαν.

Ακολούθησε η εξαφάνιση τουλάχιστο δύο ακόμη ισραηλινών φαρμάκων.

Κάποιοι έπρεπε με το στανιό να επιβάλλουν μόνο τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι το γιατί. Η απάντηση ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες αφορά ηλιθίους πελάτες του ΣΚ των ταβερνείων της Βάρης.

Ως εκεί φθάνει το μυαλό της Σούλας και του Μπάμπη-οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη πιο τερατώδες και δεν χωράει στον επεξεργαστή του Μπάμπη και της Σούλας.

Το παγκόσμιο χρέος είναι κοντά στα 400 τρις ευρώ. Τα αποθέματα του χρυσού δεν ξεπερνάνε τα 15 τρις ευρώ. Δηλαδή εάν όλοι οι Μπάμπες και οι Σούλες πάνε να τραβήξουν τα λεφτά τους από τη τράπεζα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά τους είναι τόσo πραγματικά όσο και τα ουρί του Παραδείσου για τους Ισλαμιστές.

Τα περί 200 δις που είναι ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια είναι αστείο ποσό ώστε να δικαιολογεί την εμμονική χρήση τους.

Αλλάζουμε λίγο γήπεδο αλλά πιστέψτε μας ότι παραμένουμε στο ίδιο. Αίφνης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρούν σε μία κίνηση με συνωμοτικούς όρους την συμμαχία εναντίον της αγαπημένης του WEF Kίνας αδειάζοντας τη Γαλλία η οποία είχε κατασκευάσει το Ασφαλείας Επιπέδου 4 Εργαστήριο της Wuhan. Τι έκανε αίφνης τους Μπάιντεν, Τζόνσον και Μόρισον μέσα από μία συνωμοτική διαδικασία να ανοίξουν μέτωπο τόσο κατά της αγαπημένης του WEF Kίνας αλλά και κατά της Γαλλίας ναρκοθετώντας για την ώρα τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης αλά Κίνα;

Τι ήταν αυτό που έκανε το Υπ. Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει στη χρήση του μονοκλωνικού φαρμάκου ανοίγοντας πλέον τη πόρτα στα φάρμακα;

Τι είναι αυτό που έκανε το αμερικανικό FDA να μην εγκρίνει την υποχρεωτική τρίτη ενισχυτική δόση ενώ αποδεδειγμένα τα αντισώματα από τη 2η δόση πάνε περίπατο σε 4-5 μήνες όπως τόσο οι ίδιες οι εταρίες (Pfizer-Moderna) υποστηρίζουν αλλά και οι Ισραηλινές μελέτες το δείχνουν;

Τι είναι αυτό εκτός από το εφιαλτικό σενάριο ότι ζούμε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είναι η ρίψη του ιού εναντίον της και ένα δεύτερο που είναι η επιβολή των εμβολίων οι παρενέργειες των οποίων σκοτώνουν αβέρτα σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και οι συγγενείς των νεκρών Εισαγγελέων όπως η σύζυγος του κ. Τσιρώνη να τα καταγγέλει;

Το θα σημάνει εάν όλοι οι στρατιώτες του κόσμου, οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (κατ΄εξοχήν νέοι άνθρωποι σε ηλικία και οι προστάτες τόσο της εντός των συνόρων έννομης τάξης όσο και της ακεραιότητας των εξωτερικών συνόρων) αρχίσουν στα επόμενα δύο χρόνια να φεύγουν από τη ζωή τη στιγμή που μόνο στην Ελλάδα εντός του 2021 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα έχουμε 15-20.000 αύξηση των νεκρών (όχι από COVID-19) ξεπερνώντας το μέσο όρο της 5ετίας αλλά και τους θανάτους του 2018 με τις φωτιές στο Μάτι;

Γιατί οι μικρές ειδήσεις των περιφερειακών ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι τίγκα στους αιφνίδιους θανάτους;

Λοιπόν από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο τραπέζι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού αυτόματα μπαίνουν στο τραπέζι και τα δύο υποσενάριά της>

  1. Το ατύχημα
  2. Η συνειδητή εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο διάστημα αρχές Σεπτεμβίου 2019 με τέλη Οκτωβρίου 2019.

Στο δεύτερο σενάριο έχουμε να κάνουμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ κόσμο που εμπλέκεται στη συγκάλυψή του


Οσο αφορά την επιβολή των εμβολίων (όχι για το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να κοιμούνται ήσυχα προς ώρας οι σιγοβράζοντες βάτραχοι Μπάμπης-Σούλα) όλα δείχνουν ότι είναι εσκεμμένη και κατευθυνόμενη παράλληλα με τη διετή εξαφάνιση των φαρμάκων. Και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες όλων όσων προπαγανδίζουν αποκλειστικά τα εμβόλια και τρομοκρατούν συνειδητά τον κόσμο.

Γιατί στήθηκε η παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού; Για τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Και αυτές οι ποινικές ευθύνες είναι πολύ πιθανό να αποδωθούν είτε στη μικροκλίμακα των κρατών είτε παγκοσμίως.

Οσο αφορά ειδικά για τον πολυεμβολιασμένο πληθυσμό του Ισραήλ πρόκειται μάλλον για μια ολέθρια επιλογή του Νετανιάχου ο οποίος στη περεμούρα του να επανεκλεγεί έσπευσε να εμβολιάσει πρώτος απ΄όλους τους κατοίκους της χώρας του.

Για συγκεκριμένους λόγους ακολούθησε την ίδια πεπατημένη και ο διάδοχός του.

Η επείγουσα χρήση των φαρμάκων είναι μονόδρομος.

Hλίας Μόσιαλος> Έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα

Τώρα εάν αυτό θα είναι αρκετό να θεραπεύσει τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες ανά τον κόσμο στο σενάριο της εσκεμμένης ρήψης του ιού κατά της ανθρωπότητας θα το δούμε στη συνέχεια.

Ας δούμε τώρα τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2020.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας το γεγονός ότι ο Trump παγιδευμένος από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών είχε μετατραπεί σε γραφική φιγούρα και καταστεί αναξιόπιστος, έπεσε στα τάρταρα και σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό δίχτυ συσκότισης και η θεωρία του περί διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan.

Oλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

  • Paraskevis D
  • Kostaki EG
  • Magiorkinis G
  • Panayiotakopoulos G
  • Tsiodras S

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 4 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 14.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

 

 

 

 

 

 

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

E.G.KostakiaG.MagiorkinisaG.PanayiotakopoulosbG.SourvinoscS.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece
b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece
c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece
d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

 

 

 

Researchers at the Dept. of Hygiene conduct full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV)

Posted on: 04/02/2020

A study conducted at the Department of Hygiene, Epidemiology and Medical Statistics (DHEMS) of the School of Medicine, National and Kapodistrian University of Athens (NKUA), provided a full-genome evolutionary analysis of the novel coronoa virus (2019-nCoV), responsible for the recent epidemic which initiated in Wuhan, China.

The results of the study suggest that the 2019-nCoV probably originated from a corona virus infecting bats. Moreover, it appears that the virus that infected humans is not the result of a recent genetic recombination, a mechanism that can alter dramatically the genetic makeup and biological characteristic of a virus.

The study entitled: «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» was conducted by Drs. Dimitrios Paraskevis, Evangelia-Georgia Kostaki and Gkikas Magiorkinis at DHEMS, School of Medicine, NKUA; Dr. Georgios Panayiotakopoulos, School of Medicine, University of Patras and Vice Chair of the Hellenic National Public Health Organization; Dr. Georgios Sourvinos, School of Medicine, University of Crete; and Dr. Sotirios Tsiodras, School of Medicine, NKUA.

The study was published in the journal Infection Genetics and Evolution (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1567134820300447) and is also available on the bioRvix preprint server (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.920249v1)

 

Relevant news reports can be found in the following links:

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/205690/neos-koronaios-ellines-epistimones-apokalyptoyn-apo-poy-proilthe-o-2019-ncov-anelysan-to-gonidioma

https://www.kathimerini.gr/1062481/article/ygeia/ygeia-epikairothta/ellhnes-episthmones-oi-nyxterides-h-pio-pi8anh-phgh-proeleyshs-toy-neoy-korwnoioy

https://www.skai.gr/news/ygeia/ti-lene-oi-ellines-epistimones-gia-ton-koronoiota-genetika-xaraktiristika-tou

https://www.reader.gr/news/ygeia/318758/ellines-epistimones-vrikan-ti-syndesi-toy-koronaioy-me-tis-nyhterides

https://www.real.gr/ygeia/arthro/elliniki_meleti_gia_tin_anadeiksi_ton_genetikon_xaraktiristikon_tou_neou_koronoiou_pio_pithani_pigi_proeleusis_oi_nyxterides-606326/

https://virus.com.gr/ereyna-ellinon-epistimonon-gia-ton-koronoio/

http://newpost.gr/ygeia/5e31949c794c109e661edd9b/elliniki-meleti-oi-nyhterides-i-pio-pithani-pigi-proeleysis-toy-koronoioy

https://www.healthreportaz.gr/30321/meleti-ellinon-loimoxiologon-deichnei-pos-o-koronaios-proilthe-apo-tis-nychterides/

https://www.tovima.gr/2020/02/01/society/koronoios-elliniki-meleti-deixnei-tin-pigi-tou-kakou/

Αθηνά Λινού> To κράτος έδωσε σε μένα και τον σύζυγό μου πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για να υποκαταστήσουμε το κράτος

Αυτή στην ουσία είναι η εκπληκτική μη απάντηση της Πρεσβυτέρας κας Αθηνάς Λινού για τα 5 και πλέον εκατομμύρια που έδωσαν οι κρατικοί φορείς στην ίδια και τον σύζυγό της.

Εδώ και 10 μέρες, έχω επιλέξει να μην απαντήσω σε προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις που αποσπούν την προσοχή μας από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Χαίρομαι, όμως, που οι τελευταίες επιθέσεις μου δίνουν την ευκαιρία να ξανα-παρουσιάσω το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο ξεκίνησα το 2012 και παρέχει δωρεάν καθημερινά γεύματα, ενώ ταυτόχρονα προάγει την υγιεινή διατροφή σε παιδιά στις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας.
Μέχρι σήμερα, επί 9 διαφορετικές κυβερνήσεις υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, το πρόγραμμα έχει δώσει 18.700.000 γεύματα σε 198.600 παιδιά, σε 9 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ειδικότερα, έχουν δοθεί περισσότερα από 2.500.000 δωρεάν γεύματα σε σχολεία σε 40 περιοχές, ακόμα και σε δυσπρόσιτες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία αυτή η ανάγκη δεν θα υπήρχε, ή αυτό το κενό θα το κάλυπτε η πολιτεία.
Στόχος ζωής μου είναι να εφαρμόσει και η Ελλάδα καθολική σίτιση για όλους τους μαθητές, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε μια αντίστοιχη προσπάθεια το 2017 σε δημοτικά σχολεία της χώρας, αλλά δυστυχώς ο εφιάλτης της πείνας συνεχίζεται. Ακόμα και φέτος, σε ορισμένα σχολεία της χώρας μας, η επισιτιστική ανασφάλεια ξεπερνά το 50%. Γι’ αυτό, και έχω ήδη αναδείξει το θέμα στη βουλή 5 φορές, με κύρια την ομιλία μου στις 15/12 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της χώρας.
Σας καλώ όλους, λοιπόν, να ενωθούμε στην προσπάθεια να πείσουμε τους πολιτικούς, ότι όπως επενδύουμε σε βιβλία, κτήρια, και θρανία, είναι εντελώς απαραίτητο να επενδύσουμε και στην παροχή φαγητού σε όλα τα σχολεία της χώρας, έτσι ώστε να μην πεινάει ούτε ένα παιδί. Επειδή η παιδική πείνα δεν είναι ούτε κομματικό ούτε μικροπολιτικό θέμα.
Υ.Γ. Περιττεύει να αναφερθεί ότι σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να απαιτεί υψηλότερο επίπεδο από τους εκπροσώπους του. Είναι κι αυτός ένας λόγος που πολλές γυναίκες, πολλοί επιστήμονες, και πολλοί ακόμη που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα στη χώρα μας, αποφεύγουν την πολιτική.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις κοκορομαχίες και την εσωστρέφεια, και ας βρούμε όλοι το θάρρος όπου και να βλέπουμε αδικία, να δείχνουμε λίγο παραπάνω ευαισθησία, να λέμε συγγνώμη, και να συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ουσιαστική αλλαγή.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ πάνω μας, στην κα Λινού, ώστε να αποκρύπτει από τους συμπολίτες της-καθ΄ομολογία της-πληροφορίες για τα εμβόλια COVID-19;

Γράφει ο Μωυσής

Ποιος της έδωσε αυτό το θεόσταλτο δικαίωμα πάνω στις ανθρώπινες ζωές;

Το εμπιστεύθηκε μήπως ο Θεός με κάποια ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ στον “Μωυσή”, γιατρό και ταυτόχρονα ιερέα κ. Δημήτρη Λινό- σύζυγο της κας Αθηνάς Λινού;

Ποιος της έδωσε το δικαίωμα να αποκρύψει τον ΘΑΝΑΤΟ που προκαλούν σε μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου και ελληνικού πληθυσμού τα εμβόλια COVID-19;

Για τον θάνατο μιλάμε. Για τίποτε λιγότερο.

Ποιος της έδωσε δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω μας ώστε να μην τα λέει όλα για τα εμβόλια;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στη κα Αθηνά Λινού να τζογάρει με το ρίσκο του θανάτου μας;

Και πως είναι δυνατόν ένα ζεύγος ιερέα και επιστήμονος να βρίσκεται με επιχορηγήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Και επειδή το χρήμα ως ιδιοκτησία ανήκει στο Rockefeller Foundation, στη Τράπεζα Rothschild, στη BlackRock, είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί οι οργανισμοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι το ελληνικό κράτος (το πολιτικό, επιστημονικό, μηντιακό προσωπικό, κλπ) είναι μια σκέτη Κολομβία των Βαλκανίων και σύντομα θα έχουμε μία απόβαση του τουρκικού στρατού στον εθνικό χώρο Ελλάδας-Κύπρου και προσάρτηση του ελληνικού κράτους στη Μεγάλη Πατρίδα του Erdogan.

Aτυχώς για μια ακόμη φορά στην ιστορία ο οξυδερκής ελληνικός λαός θα σκλαβωθεί για τα επόμενα 400 χρόνια μια και πολλά μέλη του πολιτικού και μηντιακού προσωπικού έχουν ήδη αγοράσει πολυτελή καταφύγια εκτός Ελλάδας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Είναι δε πιθανό μετά τις θερινές διακοπές τους να μην επιστρέψουν καν στην Ελλάδα μια και τα σύννεφα πολέμου με την Τουρκία (τα οποία δεν τα βλέπεις) είναι έτοιμα να εκτοξεύσουν τον όλεθρο.

Στο μεταξύ όλα τα λεφτά η Πρεσβυτέρα κ. Αθηνά Λινού (mini ΒlackRock από κοινού με τον ιερέα-γατρό σύζυγό της κ. Δημήτρη Λινό) τον οποίο βλέπετε στο VIDEO σε καταιγιστική δράση μια και σου ζητά να εμβολιαστείς και σε διαβεβαιώνει ο ίδιος ότι ΔΕΝ υπάρχουν παρενέργειες!

Κι όλο αυτό καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού και της Δυτικής Οικογένειας.

Σας καλούμε λοιπόν πριν δείτε τις επιδέξιες επιχορηγήσεις που ελάμβανε από το σύμπαν η εταιρία που διαθέτει από κοινού με τον ιερέα σύζυγό της η επιστήμων κ. Αθηνά Λινού να αναρωτηθείτε εάν αυτή είναι η επιστήμη που εμπιστευθήκατε και κάνατε τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Σας καλούμε να αναρωτηθείτε εάν η επιστήμη που εμπιστευθήκατε ώστε να εμβολιασθείτε με τα εμβόλια ευθανασίας και να υποκύψετε σε πάσης φύσεως απαγορεύσεις που εμπνεύστηκαν οι τύραννοι-εργολάβοι της elite του deep state είναι η επιστήμη της κας Αθηνάς Λινού και του κου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

Σας καλούμε να αντικρύσετε κατάματα την επιστήμη στο παραπάνω VIDEO.

Σας καλούμε να αντικρύσετε κατάματα την επιστήμη του οφικιάλιου Σωτήρη Τσιόδρα, του επιδέξιου καθηγητή Μαγιορκίνη, της επιδέξιας καθηγήτριας Κωστάκη, του επιδέξιου καθηγητή Παρασκευή και του επιδέξιου καθηγητή Παναγιωτακόπουλου.

Παρασκευής, Κωστάκη, Μαγιορκίνης

Οι προαναφερθέντες μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καν ο διάτρηττος ΠΟΥ χαρακτηρίσει την COVID-19 planδημία έσπευσαν να εκπονήσουν επιδέξια μελέτη-στην Αθήνα ευρισκόμενοι-σύμφωνα με την οποία ο ιός που προκαλεί την COVID-19 ήτο φυσικής προελεύσεως!

Πως κατάφεραν αυτοί οι τύποι από την Αθήνα να απομονώσουν και να αναλύσουν τον ιό-μόλις τον Ιανουάριο του 2020-και να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης;

Κάτω από ποιες συνθήκες η μελέτη Τσιόδρα και των υπολοίπων βρέθηκε στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak και ταυτόχρονα επιθεωρητή του ΠΟΥ και ταυτόχρονα επικεφαλής ελεγκτή του ΠΟΥ ο οποίος εστάλη να ερευνήσει το σενάριο διαρροής και φυσικά έβγαλε λάδι το μαγαζί.

Κάτω από ποιες συνθήκες η μελέτη του πάστορα Τσιόδρα και των υπολοίπων βρέθηκε να εμφανίζεται ως μία από τις παραπομπές του εργολάβου Peter Daszak στην πληρωμένη επιστολή που δημοσίευσε στο The Lancet ώστε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή προέλευση του ιού;

Έναν ιό τον οποίο ο επιφανής Εβραίος Καθηγητής Jeffrey Sachs χαρακτήρισε όχι απλά εργαστηριακό αλλά βιολογικό όπλο!

O Γκίκας Μαγιορκίνης

Ο Jeffrey Sachs

Eίναι ο πάστορας Τσιόδρας, ο καθηγητής Μαγιορκίνης, ο καθηγητής Γεροτζιάφας, ο καθηγητής Καπραβέλος, ο καθηγητής Βασιλακόπουλος -τον οποίο η πανταχού παρούσα Τράπεζα Πειραιώς διόρισε επικεφαλής Εντατικής στον υπό τον έλεγχό της Eρρίκος Ντυνάν-η “επιστήμη” που εμπιστευθήκατε ώστε να λάβετε τα τρυπήματα των εμβολίων COVID-19;

Είναι η καθηγήτρια κα Αθηνά Λινού η επιστήμων που εμπιστεύθηκες ώστε να εμποτίσεις το σώμα σου και τα σώματα των μελών της οικογένειάς σου με δεκάδες milligrams θανάσιμου υγρού που εκτός από τα εκατομμύρια ξαφνικούς θανάτους έχει εκτοξεύσει 500% τις ΛΕΥΧΑΙΜΙΕΣ, σύμφωνα με τις εξομολογήσεις των γιατρών του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ;

Την ώρα που ο Τσίπρας, ο Ξανθός, ο Κουτσούμπας, η Σακελλαροπούλου και το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό απαιτούσε να τρυπηθούμε με τα εμβόλια COVID-19, με τον επιδέξιο συνταγματολόγο Βενιζέλο να αφαιρεί- προς ώρας- από το σκονισμένο ράφι το εκτόπισμά του και να παραθέτει στην θανάσιμον έγκριτον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (της σαγηνευθείσας από το θεληματικό πηγούνι των Χίτλερ-Γκαίμπελς Ελένης Βλάχου) άρθρο υπέρ της νομιμότητος του προστίμου στους ανεμβολίαστους άνω των 60, ο Παύλος Πολάκης προς τιμή του είχε τις ενστάσεις του για τα εμβόλια, με αποτέλεσμα οι ψεκασμένοι με τη χρυσόσκονη της BlackRock, του Rockefeller Foundation, τα puppets του WEF, κλπ, να επανέρχονται διαρκώς με τις γνωστές λυσσώδεις εναντίον του επιθέσεις.

Αλλά όπως έχουμε επαναλάβει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ στον Παύλο Πολάκη το προκάλεσε ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ο οποίος τον εξανάγκασε σχεδόν να λάβει το εμβόλιο ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ COVID-19.

Eνας Τσίπρας τσαλακωμένος μετά την 17ωρη εκπαίδευση του ώστε να συνειδητοποιήσει σε ποιον ανήκει το χρήμα και μετά την υβριδική ανθρωποθυσία στο Μάτι, αντί να σηκωθεί να φύγει με δικαίωμα στη σιωπή, εξακολούθησε την πολιτική του απατεωνία με τα ΟΧΙ-ΝΑΙ, η οποία επιβραβεύθηκε πρόσφατα με το πλουμιστό και πολυτελές Ινστιτούτο Τσίπρα.

Πάνω από 5 εκατομμύρια επιχορηγήσεις στο ζεύγος Λινού

Ο Πολάκης λοιπόν με πρόσφατες αναρτήσεις του μας παρέχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα περιουσιακά προσόντα της κας Λινού, η οποία εμφανίζεται να δηλώνει πως “δεν αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια για τα εμβόλια ώστε να μην αποτρέψουμε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί…”

Στις 5/12/2021 στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου χειροτονήθηκε ιερέας ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Δημήτρης Λινός, σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας και πλέον βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού.

Το οικογενειακό «Ινστιτούτο Prolepsis» της Αθηνάς Λινού δεν είναι άλλο από την «ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» εδώ: https://publicity.businessportal.gr/company/127520501000

Οι δε επιχορηγήσεις εδώ>

https://mef.diavgeia.gov.gr/reports/orgs/21c45773-198b-4f75-adaf-fe100a4fd6cf

Τα τελευταία 8 χρόνια η εταιρεία της Αθηνάς Λινού έλαβε τουλάχιστον τις παρακάτω κρατικές επιχορηγήσεις:

        • 2016 150.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
        • 2017 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης) 62.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
        • 2018 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς)
        • 2019 75.000 Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Παναγιώτης Μαντάς) 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κώστας Μπακογιάννης)
        • 2020 400.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
        • 2021 600.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
        • 2022 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ)
        • 2023 1.000.000 Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ) 220.800 Περιφέρεια Πελοποννήσου (Παναγιώτης Νίκας)
        • 2024 900.000 (έως τώρα) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΦΑΝΗΣ Χ. ΣΠΑΝΟΣ) (τελευταίο ένταλμα: Ιούλιος 2024)
        • Σύνολο έως τώρα: 5.282.800

Πλέον, μετά την εκλογή της Αθηνάς Λινού, την εταιρεία διαχειρίζεται ο ιερέας σύζυγός της και ιατρός Δημήτριος Λινός, όμως τα παραπάνω στοιχεία απεικονίζουν μόνο κάποιες από τις μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες της Αθηνάς Λινού.

Δεν περιλαμβάνουν δηλαδή διάφορες απευθείας αναθέσεις, όπως αυτή που της έκανε το 2020 ο Κώστας Μπακογιάννης, ως Δήμαρχος Αθηναίων πλέον, ύψους 7.200 ευρώ για την «επιμόρφωση σε 130 υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, ώστε να μάθουν τη χρήση των ατομικών μέσων προστασίας από τα λοιμώδη νοσήματα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ thefaq.gr ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ SEXY ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Ιατρός Πατούλης> Ευτυχώς δεν χρειάσθηκε το χώμα να σκεπάζει τα λάθη του αλλά ο Γιώργος είναι χουβαρντάς

Πριν λίγο ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση που αφορά τον γιατρό που εγκατέλειψε νωρίς την επιστήμη για να γίνει συνδικαλιστής οπότε δεν χρειάσθηκε το χώμα να σκεπάσει τυχόν ιατρικά του λάθη-όχι πως θα τα έκανε μια και ο Γιώργος Πατούλης είναι σχεδόν τέλειος σε όλα του.

Κοίτα να δεις ρε παιδι μου τι γίνεται !!

Αναφωνεί ο Πολάκης. Και συνεχίζει>
Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ως αισθηματιας και πονετικος αντρας αποφασιζει να καταπολεμήσει το 2021 σε 8 μήνες(!!!) τη «μοναξια και την κοινωνικη απομονωση των ατομων τριτης ηλικιας»
Βαζει λοιπον στο Περιφερειακο Ταμειο Αττικης αντιστοιχο εργο με το βαρυγδουπο αυτο τιτλο (φωτο 2-3-4)και δαπανη τριαντα χιλιαρικακια(30.000 ευρω)
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ οπως προδιαγραφει στην αποφαση εγκρισης (φωτο 4)
Μα στους ειδικους βεβαια….(φωτο 5)
Στην εταιρεια «ΠΡΟΛΗΨΗ» της κυριας Ληνου και του συζυγου της…..(φωτο 6-7-8-9-10)
Κλαψτε ελευθερα…..(φωτο 5)

  

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

>

*Rockefeller Commission> No major benefits will result from more population growth 

With three major international United Nations conferences being planned or proposed to update the 1992 Rio earth summit, the 1994 Cairo population conference and the 1995 Beijing global meeting on women’s rights, the topic of population growth and its effect on the environment, human development and nations’ progress needs serious discussion. That should start in the United States, where connecting these three links has gone out of fashion.

Opinion by Joseph Chamie

[

Forty years ago, the US Commission on Population Growth and the American Future – often called the Rockefeller Commission— submitted a report to the president and Congress. This was the only time the president and Congress ever created a commission to study population growth and its impact on America’s future.

“One of the most serious challenges to human destiny in the last third of this century will be the growth of the population,” President Richard Nixon said when he proposed the commission a few years earlier. “Whether man’s response to that challenge will be a cause for pride or for despair in the year 2000 will depend very much on what we do today.”

The report’s summary was unequivocal. John D. Rockefeller III, the commission’s chairman, wrote in a submission letter on March 27, 1972, that “after two years of concentrated effort, we have concluded that, in the long run, no substantial benefits will result from further growth of the nation’s population, rather that the gradual stabilization of our population through voluntary means would contribute significantly to the nation’s ability to solve its problems.”

But shortly after receiving the report, Nixon rejected it. Nixon, concerned about his re-election, according to Rockefeller, bowed to political pressures, in particular vocal religious and conservative groups, and disavowed the report’s key recommendations.

Rockefeller’s letter also noted that the commission had looked for but did not find any convincing economic argument for continued population growth. It called for an early end to further population increases, appealing to Americans to abandon their “ideological addiction to growth” and the outdated pro-natalist biases rooted in their social institutions. Even businesspeople on the commission supported the central, near heretical finding: “The health of our country does not depend on population growth, nor does the vitality of business, nor the welfare of the average person.”

The commission also said that population growth is a major factor affecting domestic demand for resources and the deterioration of the environment. Slower population growth would reduce pressures on the environment and the depletion of resources as well as gain time to find solutions to the nation’s problems.

The Case for investing in Vaccine Demand

The commission confronted other explosive issues. It recommended decriminalizing abortion, removing legal barriers to obtaining contraceptives, providing sex education in schools, freezing legal immigration to no more than 400,000 a year, stopping illegal immigration, approving the Equal Rights Amendment and ensuring freedom from discrimination based on sex.

The group dismissed charges that it would have the government tell citizens how many children they could have. Its aim was freedom of choice, under which “it would be equally honorable to marry or not, to be childless or not, to have one child or two, or more. Our goal is less regimentation of reproductive behavior, not more.”

US still lacks a population policy

Although the report and its recommendations were rejected, some of the suggestions came to fruition later. In 1973, Roe v. Wade decriminalized abortion. Most states dismantled laws restricting contraceptives and expanded sex education in schools. And much progress has been made on banning sex discrimination.

Notable demographic changes, of course, have occurred in the country since the 1972 report. America’s population has expanded by more than 100 million, to 313 million. Average fertility has declined close to the replacement level of about two children for each family, and teenage pregnancy is at its lowest level in 40 years. Legal immigration has increased nearly threefold, to about 1.1 million a year, and the number of people living illegally in the US is more than 11 million.

Yet the US still has no population policy. Given the November presidential election and the political climate in Washington, it seems doubtful that Congress will address population issues, especially immigration reform, soon.

When the government does begin to debate population policy again, it will be useful to consider demographic realities, future population projections and likely environmental costs. Even with replacement fertility, the US population is projected to exceed 400 million by midcentury. Most of the growth is a result of immigration by migrants and their descendants.

Embracing the traditional pro-growth ethic that “more is better” is as unacceptable now as it was decades ago.

Congress, the president and the public should give serious consideration to the Rockefeller Commission’s recommendation that no major benefits will result from more population growth and that gradual stabilizing of the US population through voluntary means would help significantly to solving American problems.

>

Joseph Chamie* recently retired as research director of the Center for Migration Studies in New York and as editor of the International Migration Review. He was formerly the director of the United Nations Population Division, having worked at the UN on population and development for more than a quarter century.

Chamie has written numerous population studies for the UN and, under his own name, written studies about population growth, fertility, estimates and projections, international migration and population and development policy. He is a member of the Council on Foreign Relations and a trustee of the Migration Policy Institute. He lives in the New York metro area.

A Rockefeller Got It Right on US Population Growth

>

September 14, 1994
United Nations_Annual Ambassadors’ Dinner

During the annual ambassadors’ dinner, held to honor the United Nations diplomats and secretariat officials, the U.N. Business Council awarded its annual medal to David Rockefeller.

Secretary General Boutros-Gali introduced a video describing the founding of the United Nations and the history of the Rockefeller family’s involvement in world affairs. A number of other awards were also presented.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου