Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Πρώτη προτεραιότητα η υγεία για τους εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 συμπολίτες μας. Δείτε τι συνέβη μόλις τις τελευταίες ώρες

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/proti-proteraiotita-i-ygeia-gia-toys-emvoliasthentes-sympolites-mas-deite-ti-synevi-molis-tis-teleytaies-ores/

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τους εμβολιασθέντες συμπολίτες μας με τα εμβόλια COVID-19 να αντικρύσουν την πραγματικότητα κατάματα.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα εμβόλια COVID-19 σε κάποιο, όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό, προκαλούν οδυνηρές και θανάσιμες παρενέργειες η εμφάνιση των οποίων δεν μπορεί να οριοθετηθεί χρονικά.

Καλούμε τους συμπολίτες μας σε όλο το κόσμο να κάνουν πρώτη προτεραιότητα την υγεία τους.

Αυτό προυποθέτει να επιλέξουν επειγόντως ειλικρινείς γιατρούς οι οποίοι ανεπηρέαστοι από το επίσημο αφήγημα, περί ασφαλών και αποτελεσματικών σκευασμάτων, να αντιμετωπίσουν με προληπτικές εξετάσεις την κατάσταση της υγείας των πελατών τους.

Το ευχάριστο και θετικό στην υπόθεση είναι ότι στην πλειοψηφία επωνύμων πολιτών-όπως ο Γιώργος Αυτιάς-οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την υγεία τους ανταπεξήλθαν χάρη της επιστήμης.

Μετά την παραδοχή του ιδρυτή του Facebook για την λογοκρισία που επέβαλε ο Λευκός Οίκος στις αναφορές για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 και στην εργαστηριακή προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19, μετά την σύλληψη του ιδρυτή του Telegram, μετά τη φίμωση του X. από τη κυβέρνηση της Βραζιλίας, μετά την απόπειρα τυραννικής επιβολής σχεδόν όλων των κυβερνήσεων στην Ε.Ε οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι κάτι συμβαίνει στο δυτικό κόσμο.

Και αυτό που εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι με επίπονη και επίμονη έρευνα έχουμε διαπιστώσει ενώνοντας τελείες είναι ότι εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η γενοκτονία μείωσης του δυτικού πληθυσμού με ποικίλα εργαλεία. Ο στόχος είναι η κοστοβόρα δυτική οικογένεια. Oι πανδημίες και τα εμβόλια είναι μόνο ένα από τα εργαλεία.

Όσο αφορά τη μηντιακή προπαγάνδα τα μεγαλύτερα αμερικανικά και ευρωπαικά ΜΜΕ ανήκουν στις οικογένειες που κινούν τα νήματα της επιχείρησης γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού-στο λεγόμενο deep state.

Aκόμη και στην Ελλάδα πριν την εμφάνιση της πανδημίας και συγκεκριμένα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2019 εμφανίστηκαν σε συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον Robert Kennedy Jr, τον καθηγητή  Μercola και τον πρώην δημοσιογράφο των New York Times Alex Berenson, ως διάσημους αντιεμβολιαστές.

Στην ίδια εφημερίδα υπήρχε και αφιέρωμα στα Eλληνικά Hoaxes και την εξαιρετική δουλειά που υποτίθεται ότι έκαναν. Μιλάμε για δημοσιεύματα πριν την εμφάνιση του COVID-19. Eπίσης εκείνο το καλοκαίρι (2019) είχαν γίνει απανωτά συνέδρια για τον επηρεασμό του κοινού υπέρ των εμβολίων.

Επίσης για την έκδοση ελληνικής εφημερίδας προσέφερε εκατομμύρια ευρώ επιχειρηματίας κεντρικής χώρας ο οποίος εκτός των άλλων πολυσχιδών δραστηριοτήτων του είναι και ιδιοκτήτης εταιρίας βιοτεχνολογίας η οποία παράγει και εμβόλια.

Τι θέλουμε να πούμε με τις παραπάνω αναφορές; Το γεγονός πως σε ότι βιώνουμε προηγήθηκε σχεδιασμός.

Σε αυτό το σημείο δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως κάθε πτυχή του δυτικού κόσμου (παιδεία-πανεπιστήμια, υγεία, τέχνες, μυστικές υπηρεσίες, ακόμη και οι τάσεις της μόδας και οι κοινωνικές τάσεις κάθε περιόδου (για παράδειγμα το New Age-κάνε επίκεντρο τον εαυτό σου και τάσεις του στυλ- κάνε έρωτα όχι παιδιά) είναι ελεγχόμενα σε τέτοιο βαθμό που εάν δεν αφιερώσεις χρόνο στη σχετική γνώση για το πως λειτουργεί ο δυτικός κόσμος είναι αρκετά δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς.

Γίνεται ακόμη πιο δύσκολο γιατί ο καθείς έχει τη “θεωρία του” από την οποία δεν κουνιέται ρούπι ενώ στη πραγματικότητα πρέπει να είμαστε λευκό χαρτί και ανοιχτοί στο να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό, ανατρεπτικό, απίστευτο.

Το να κλεινόμαστε ερμητικά στη κοσμοθεωρία του ο καθένας, σε μια γη που κινείται, είναι τόσο ανόητο και τόσο βολικό συνάμα για τις elites που τους ανήκει ο κόσμος και οι οποίες φρόντισαν το 1964 ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του JFK στο Τέξας να εμφανισθεί έντονα και κατ΄επανάληψη στους New York Times σαν θεωρία συνωμοσίας η πεποίθηση που είχε η αμερικανική κοινή γνώμη ότι η CIA οργάνωσε τη δολοφονία του.

Σας καλούμε πριν συνεχίσουμε να ακολουθήσετε αυτόν τον λογαριασμό στο Twitter (είναι ο γιατρός William Makis MD) ο οποίος έχει αναφέρει ονομαστικά και με φωτογραφίες τουλάχιστο 6.000 περιπτώσεις καρκίνων turbo σε εμβολιασθέντες συμπολίτες μας και έχει άλλους τόσους στο συρτάρι του>

Δείτε κι εδώ>

«Τον Δεκέμβριο του 2023 -σε ηλικία 34 ετών και μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της- η Katie διαγνώστηκε με ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis, γνωστή και ως Νόσος Lou Gehrig).

Το ALS είναι μια προοδευτική νευροεκφυλιστική νόσος που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, παράλυση και τελικά ανεπάρκεια του αναπνευστικού συστήματος. Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό για πάνω από έναν αιώνα, παραμένει σοβαρά υποχρηματοδοτούμενη και οι εγκεκριμένες θεραπείες επιβραδύνουν μόνο την εξέλιξη και παρατείνουν την επιβίωση κατά μερικούς μήνες».

Πάμε τώρα να δούμε τι συνέβη (ειδησεογραφικά) μόλις στη διάρκεια μιας μέρας-από τα ελάχιστα περιστατικά που μας επιτρέπει ο χρόνος να καταγράψουμε.

Julian Ortega> Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καριδιάς και ο μόλις 41 ετών Iσπανός ηθοποιός  γνωστός από τη σειρά του Netflix “Εlite”

Πέθανε ξαφνικά και ο μόλις 41 ετών ηθοποιός Julian Ortega-κεντρική photo, γνωστός από τη σειρά Elite του Netflix.

Ο Ισπανός  star υπέστη καρδιακή ανακοπή στην παραλία Zahora στο Barbate της Ισπανίας την Κυριακή, σύμφωνα με τη Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο, αφού το ιατρικό προσωπικό που έσπευσε στο σημείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή για 30 λεπτά.

Τα σχόλια για τον Ortega στο Instagram έχουν πλημμυρίσει με συναισθηματικά μηνύματα από θαυμαστές και συναδέλφους του ηθοποιούς που αντιδρούν στον θάνατό του.

Ο Ortega ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην «Elite», μια ισπανική δραματική σειρά για εφήβους που προβλήθηκε στο Netflix για οκτώ σεζόν από το 2018 έως το 2024.

Η σειρά εξελίσσονταν σε ένα elite γυμνάσιο που φιλοξενούσε πλούσιους και προνομιούχους εφήβους.

Ο Ortega εμφανίστηκε σε έξι επεισόδια της σειράς ως διευθυντής του εστιατορίου La Cabaña, σύμφωνα με το IMDb του.

Οι άλλες αξιοσημείωτες ερμηνείες του Ortega περιλαμβάνουν τις ισπανικές παραστάσεις «4 estrellas», «The Countryside», «Caronte», «Utameable» και «La sue se avecina».

Σύμφωνα με το IMDb του, ολοκλήρωσε τις εργασίες για την επερχόμενη ταινία «Trompeta» πριν από το θάνατό του.

Η μητέρα του Ortega, Gloria Munoz, είναι επίσης ηθοποιός.

Η Munoz, 76, είναι γνωστή για τις ταινίες “Pellet”, “Hopelessly Devout” και “The Flower of My Secret”, καθώς και για τις εκπομπές “A Different View” και “Dangerous Moms”, σύμφωνα με το IMDb της.

Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στη σειρά της Eva Longoria Apple TV+ “Land of Women”.

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην Προύσα η 29χρονη αθλήτρια του βόλευ Pilar Marie Victoriá

Τα αίτια του θανάτου της 29χρονης από του Πουέρτο Ρίκο, που αγωνιζόταν στην Μπελεντίσεσπορ, δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ωστόσο, οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να ρίξουν φως στην υπόθεση που σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο βόλεϊ.

Η Βικτόρια δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση του τουρκικού συλλόγου την Τετάρτη (28/8), γεγονός που παραξένεψε τους ανθρώπους της ομάδας της.

Στην προσπάθειά τους να την εντοπίσουν κάποιοι πήγαν στο σπίτι της και εκεί την βρήκαν νεκρή.

Νικόλαος Ταναΐνης> Έφυγε από τη ζωή και ο πρώην διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Χίου που έτρεχε τον εμβολιασμό COVID-19

Πίστεψε κι εκείνος το επίσημο αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων COVID-19.

Εκ της θέσεώς του φρόντισε μάλιστα να οργανώσει και τον εμβολιασμό των συμπολιτών του.

Πριν λίγες ώρες στην ανακοίνωση του θανάτου του γιατρού Νικόλαου Ταναΐνη προχώρησε η οικογένειά του.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Χίου από όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα

Ο ορθοπεδικός γιατρός Νίκος Ταναΐνης από τα Νένητα της Χίου απεβίωσε στις 16/08/2024, σε ηλικία 68 ετών.

Οπως αναφέρεται, εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου στις 11/08/2024 λόγω οξείας ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου.
Διεκομίσθη αυθημερόν στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Γεννηματάς, όπου και κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.

Η οικογένειά του σεβόμενη τη δράση και τη συνεχή κοινωνική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια προχώρησε σε δωρεά οργάνων (ήπαρ, νεφρά και κερατοειδή), όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Στη λιτή ανακοίνωση σημειώνεται ότι “ο ιατρός, Νικόλαος Ταναΐνης απεβίωσε στις 16/08/2024.

Εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου στις 11/08/2024 λόγω οξείας ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου.

Διεκομίσθη αυθημερόν στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Γεννηματάς, όπου και κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.

Η οικογένειά του σεβόμενη τη δράση και τη συνεχή κοινωνική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια προχώρησε σε δωρεά οργάνων (ήπαρ, νεφρά και κερατοειδή), όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, στις 6.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νενήτων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο ρόλος του γιατρού Νικολάου Ταναΐνη στους εμβολιασμούς COVID-19 της Χίου

Εριφύλη Βαρδάκη> Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή και η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία ζητούσε να επισπευστούν οι εμβολιασμοί COVID-19!

 

Η αγωνία έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο σχεδόν στο σύνολο του εμβολιασθέντος 72% του παγκοσμίου πληθυσμού.

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα το άγγελμα του θανάτου της Εριφύλη Βαρδάκη.

Η Εριφύλη Βαρδάκη πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έφυγε αιφνιδίως χθες το βράδυ από, καθώς επέστρεψε στο Βόλο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων.

Η Ομοσπονδία ζητούσε να επισπευστούν οι εμβολιασμοί COVID-19!

Πάμε να δούμε τους συνήθεις “συγκλονισμούς” μιας κοινωνίας και του μηντιακού κόσμου ο οποίος υποδύεται την στρουθοκάμηλο απέναντι στον όλεθρο που έχουν σκορπίσει τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Το νέο έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους τους αθλητές, αλλά και λάτρεις της Ιστιοπλοΐας.

Η πρώην διευθύντρια του ΙΚΑ στον Βόλο είχε μεταβεί στη Ρόδο για την 23η Aegean Reggata.

Στην επιστροφή της στην Αθήνα, η ατυχήσασα γυναίκα μπήκε σε ταξί, όταν ένιωσε αδιαθεσία και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.

Την ανακοίνωση έκανε ο Μανώλης Κουτουλάκης και ανακοινώθηκε στην σελίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας>

«Είναι από τις ημέρες εκείνες που ανοίγεις το κινητό και μαθαίνεις νέα που απλά σε σοκάρουν. Πριν απο μια εβδομάδα ήμασταν μαζί στην έναρξη της 23ης Aegean Regatta στην Κάλυμνο και πάνω στο σκάφος «Μάνια» του Ιδρύματος ΤΣΑΚΟΣ, δίναμε την έναρξη του αγώνα και με τη γλυκύτητά της μου εξηγούσε κάθε στάδιο. Μάλιστα συζητήσαμε για τις ωραίες στιγμές, τις χαρές και τις λύπες που πολλές φορές η ενασχόληση με τα κοινά προσφέρει και όλους μας. Σχεδιάζαμε τη διαδρομή για το 2025.

Η Εριφύλη Βαρδάκη Πρόεδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θαλασσής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έφυγε αιφνιδίως εχθές το βράδυ από κοντά μας, καθώς επέστρεψε στο Βόλο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων. Το νέο έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους μας.

Η Εριφύλη Βαρδάκη είναι ο άνθρωπος που πριν απο 3 χρόνια που ανέλαβα Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, φρόντισε να με προσεγγίσει με σεβασμό και σχεδόν μητρική αγάπη, για να μοιραστεί τη δική της αγάπη για τη θάλασσα, το ναυταθλητισμό και την Aegean Regatta, ώστε να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για ένα γεγονός που προσφέρει συγκινήσεις στους νησιώτες.

Αγαπημένη μας κυρία Ερυφίλη, δε θέλαμε τέτοια συγκίνηση να μας προσφέρεις. Θελουμε να κλαίμε μόνο απο χαρά απολαμβάνοντας την ομορφιά των νησιών μας και την ικανοποίηση ότι προσφέραμε στην οικογένεια της ιστιοπλοΐας που τόσο σε αγάπησε και την αγάπησες.

Ως Προεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Aegean Regatta, ως ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αλλά κυρίως ως ατομο, σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες, το όνομα σου έχει ήδη χαραχτεί στο μυαλό και τις καρδιές μας και να είσαι σίγουρη ότι το ήθος και το παράδειγμα σου θα αποτελεί πλέον ορόσημο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στην οικογένεια της Ιστιοπλοΐας.

Μικρή παρηγοριά ότι πρόλαβα δημοσίως εκεί στην Κάλυμνο, να πω δυο λόγια περισσότερα για εσένα και να τα ακούσεις. Λόγια σεβασμού, αγάπης και έκφρασης ευγνωμοσύνης για την προσφορά σου. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ και το όνομα σου θα συνδεθεί με τους αγώνες αυτούς που τόσο πίστεψες και ανέδειξες. Θα το φροντίσουμε όλοι εμείς για αυτό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…»

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου στον Βόλο.

Έφυγε εν μέσω εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια COVID-19 νικημένος από την λευχαιμία και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος

Σε ένα συγκλονιστικό αποχαιρετισμό ο συνάδελφός του Δημήτρης Διατσίδης θα γράψει στον ιστότοπο της Zoύγκλας>

Πως να πατήσεις τα πλήκτρα στο κομπιούτερ σου για να γράψεις την είδηση ότι ένας από τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους δεν είναι πια μαζί μας… Ο κυριολεκτικά δικός μας Γιώργος Βαρίνος, μας άφησε χθες στις 19:00 το απόγευμα, μετά από μάχη που έδινε από τις 5 Ιουλίου του 2023 με τη λευχαιμία. Είδε χθες το πρωί όλη του την οικογένεια και μετά αποφάσισε να φύγει, καθώς δεν του άρεσε η ταλαιπωρία και κυρίως αυτό που θεωρούσε χάσιμο της αξιοπρέπειάς του, με το να μην μπορεί πια να αυτοεξυπηρετείται στις ανάγκες του.

Δυστυχώς αυτούς τους σχεδόν 14 μήνες δεν φαινόταν καμία χημειοθεραπεία να λειτουργεί απέναντι σε αυτό που αντιμετώπιζε και παράλληλα εμφανιζόταν και κάποιες λοιμώξεις που τον βασάνιζαν πολύ, έως πάρα πολύ. “Κοιτάω ένα ταβάνι νοσοκομείου εδώ και 13 μήνες”, μου είχε πει πρόσφατα με παράπονο. Αυτός που είχε ως σύνθημα της ζωής του την ομορφιά και την τελειότητα.

Ο ίδιος έγραψε για το περιοδικό Bestever που έβγαλε πριν 32 χρόνια: “Το Bestever ως ιδέα ξεκίνησε το 1992 στο Ξενοδοχείο Pitrizza στην Costa Smeralda, στη Σαρδηνία. Εκεί με «χτύπησε» η πολυτέλεια και με άφησε στον τόπο. Η πολυτέλεια είναι αυτό που λέει η λέξη. Είναι όταν περνάμε πολύ τέλεια. Όταν όλα είναι ωραία, όμορφα και τακτοποιημένα, στη ψυχή και το μυαλό μας κυρίως”.

Οι δικοί του το ξέρουν καλά ότι προφανώς βαρέθηκε και παράτησε την προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλει κάθε ημέρα για να διατηρείται στη ζωή, με ελάχιστες ή και καθόλου ελπίδες για ανάκαμψη, αφού και ο ίδιος είχε ζητήσει από τους γιατρούς να του λένε την ωμή αλήθεια της δύσκολης κατάστασής του.

Πριν λίγα χρόναι κέρδισε τη μάχη με ένα πρόβλημα καρδιάς.

Με χιούμορ πέρυσι το φθινόπωρο είχε φτιάξει το βίντεο που θα ήθελε να μείνει για τον ίδιο και είχε βάλει ως χρονιά θανάτου του το 2023 και όταν τον βρίζαμε γι αυτό με τη γυναίκα του Μαρία, μας έλεγε: “ε, σιγά, θα έχετε να αλλάξετε μόνο το pack shot και να γράψετε 2024”.

Τελικά έφυγε δύο ημέρες πριν γίνει 60 χρόνων.

Τι να πρωτοθυμηθώ στα 33 χρόνια που συνεργαζόμαστε και είχαμε γίνει φίλοι “κολλητοί” όπως λέμε. Κάναμε ένα σωρό επικές φωτογραφήσεις με μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις οποίες είχε το χάρισμα να πείθει τις φωτογραφιζόμενες να είναι πολύ έως πάρα πολύ προκλητικές, και πάντα με αποτελέσματα καλλιτεχνικών εικόνων. Κάναμε φωτογραφίσεις μοτοσυκλετών με την ωραία κοφτερή του ματιά, να βρίσκει ωραίες γωνίες για τις λήψεις. Φτιάξαμε άρθρα για το Bestever με θέματα χιονοδρομικών κέντρων και μου έμαθε όλα τα βασικά για τη δημιουργία βίντεο και μοντάζ στο κομπιούτερ.


Παράλληλα σε όλα αυτά είχαμε την οδήγηση σε πίστα και την αιώνια “κόντρα” μας για το ποιος οδηγούσε γρηγορότερα, μέχρι που άρχισε να είναι πάρα πολύ γρήγορος στους Αγώνες καρτ αντοχής που τρέχαμε, χωρίς να μπορώ να πιάσω τους χρόνους του.
Το χιούμορ του πάντα σε υψηλό επίπεδο και γινόταν αγαπητός σε όλους τους χώρους και από όλους όσους γνώριζε.
Μαζί και στο ΔΣ του ΠΑΣΥΔΑΜ για αρκετά χρόνια προσπαθήσαμε για το δημοσιογραφικό χώρο και εκεί ο Γιώργος έδωσε όλον τον καλό του εαυτό.

Το αντίο και καλό ταξίδι είναι το μόνο που βγαίνει αυτή τη στιγμή, που αφήνεις πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Από όλους τους συναδέλφους εδώ στο Zougla Auto – Moto, τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Μαρία, στις κόρες του Αθηνά και Ιωάννα και τον πατέρα του Γιάννη.

Γεια σου Γιώργο!

Επισήμως αντιγράφω το βιογραφικό που ο ίδιος είχε συντάξει>

Ο Γιώργος Βαρίνος είναι πτυχιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο Πιλότου Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Φέτος, το 2024, έκλεισε 42 χρόνια στο χώρο των περιοδικών αυτοκινήτου. Από το 1989 εργάζεται ως επαγγελματίας και είναι τακτικό μέλος της ΕΣΠΤ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

Ασχολήθηκε με τους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου από το 2000 και έτρεξε για 12 χρόνια (1983-1995) στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Enduro. Έχει εργαστεί στα περιοδικά 4 Τροχοί (1982-1986), Car & Driver (1989-1993), Auto Motor und Sport (1993-1994), Auto Τρίτη (1993-1995), BESTEVER (1999-2021), One Passion (2007-2009, 2018), Gazzetta.gr (2014-2021) και σήμερα είναι συνεργάτης στο περιοδικό Top Gear.

Επίσης είναι ο Διευθυντής του site Autopress.gr και εκδότης του πολυτελούς περιοδικού BESTEVER QUARTERLY.

Σε αυτό λινκ ένα από τα τρομερά άρθρα του Γιώργου, που το έγραψε φέτος, μέσα από το νοσοκομείο και αφορά τον Ayrton Senna:
https://autopress.gr/27-chronia-dichos-esenna-alla-den-tha-se-xechasoume-pote-vids/

Μερικές φωτογραφίες από διάφορες στιγμές των χρόνων που πέρασαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου