Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΕΠΕΙΓΟΝ> Εξετάσεις αίματος κάθε μήνα για τον εντοπισμό τυχόν λευχαιμίας στους εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19. Έκρηξη 500% στις απροσδιόριστες λευχαιμίες!

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/epeigon-gt-exetaseis-aimatos-kathe-mina-gia-ton-entopismo-tychon-leychaimias-stoys-emvoliasthentes-me-ta-emvolia-covid-19-ekrixi-500-stis-aprosdioristes-leychaimies/

Pεπορτάζ σε κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας. Έντρομο και το πολιτικό προσωπικό της χώρας

Ανάστατοι οι γιατροί των μεγάλων νοσοκομείων της χώρας από την έκρηξη των ποσοστών της λευχαιμίας στους εμβολιασθέντες με τα εμβόλια COVID-19 συμπολίτες μας.

Φυσικά και οι ίδιοι οι γιατροί έχουν δει είτε συναδέφλους τους είτε συγγενικά τους πρόσωπα να φεύγουν από τη ζωή από ανακοπές καρδιάς και εγκεφαλικά.

Μόνο που πολλές ανακοπές και εγκεφαλικά όπως μας ενημέρωσαν γιατροί από μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας και ίσως το μεγαλύτερο στο είδος του στα Βαλκάνια οφείλονται στις λευχαιμίες που έχουν προκληθεί από τα εμβόλια COVID-19.

Aυτό πλέον είναι ένα κοινό μυστικό και ανάμεσα στο πολιτικό προσωπικό της χώρας μια και υπάρχουν ήδη αρκετές περιπτώσεις πολιτικών οι οποίοι είτε νοσηλεύτηκαν είτε νοσηλεύονται με λευχαιμία.

Yπάρχουν περιπτώσεις κορυφαίων πολιτικών οι οποίοι εμβολιάστηκαν με βουλιμία για 4η και 5η φορά με τα εμβόλια ευθανασίας COVID για χάρη του Klaus Schwab και του Bill Gates σπεύδουν τώρα για αιματολογικές εξετάσεις καθώς στο οικείο τους περιβάλλουν πρόσωπα επίσης εμβολιασθέντα βρίσκονται αντιμέτωπα με πρωτοεμφανιζόμενες λευχαιμίες.

Μάλιστα τα ελληνικά νοσοκομεία στέλνουν τις εξετάσεις στο πιο ειδικευμένο κέντρο που βρίσκεται στη Γερμανία ώστε να εντοπισθεί το είδος της Λευχαιμίας από την οποία πάσχουν οι ασθενείς τους.

Έχουμε δει τις λευχαιμίες να εκτοξεύονται σε ποσοστό πάνω από 500%…,

μας είπαν γιατροί από μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι ίδιοι οι γιατροί δηλώνουν ανεπίσημα σοκαρισμένοι τόσο για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν εμβολιαστεί όσο και για το γεγονός ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν από τι είδους λευχαιμία πάσχουν οι ασθενείς τους!

Είναι πρωτόγνωρο αυτό που βιώνουμε με τα τόσα διαφορετικά είδη της λευχαιμίας που έχουν εμφανιστεί…

Στην ερώτησή μας τι συνιστούν στους εμβολιασθέντες Έλληνες πολίτες είναι>

-Να κάνουν κάθε μήνα εξετάσεις αίματος!…

Το ρεπορτάζ έχει έτσι ακριβώς και δεν χωράει αμφισβήτηση.

Λίγα 24ωρα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Trump όποιος πιστεύει ακόμη στο σενάριο των ψεκασμένων που εξύφαιναν μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια τα άθλια ΜΜΕ και της χώρας μας απλά παίζει ρώσικη ρουλέτα με τη ζωή του.

Kαι δυστυχώς για τους δημοσιογράφους υπάρχουν πολλοί εμβολιασμένοι με τα εμβόλια COVID-19 συνάδελφοί τους που ήδη πάσχουν από λευχαιμία και μάλιστα αδιευκρίνιστη.

Αδίστακτοι νεόπλουτοι εκδότες έθεσαν τη ζωή των δημοσιογράφων τους σε θανάσιμο κίνδυνο δίνοντας γραμμή υπεράσπισης του επίσημου σαθρού αφηγήματος ώστε να περισώσουν τις πολυδανεισμένες βίλες τους αλλά και τις χρεοκοπημένες εταιρίες τους.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον ευρωβουλευτή πλέον Γιώργη Αυτιά που αντιμετωπίζει μία πρόσφατη πνευμονία, να ενημερώσουμε την πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εκτός από το επικαιροποιημένο εμβόλιο COVID-19, θα πρέπει σύντομα δίνοντας το παράδειγμα της εμπιστοσύνης στην επιστήμη (σχετικό video πάνω) να λάβει και το εμβόλιο της Γρίπης-planδημίας των Πτηνών που ήδη είναι έτοιμο.

Στο μεταξύ δύο πρόσφατες ειδήσεις>

Περιπέτεια υγείας για την εμβολιασμένη Φωτεινή Δάρρα

 

 

Περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες η Φωτεινή Δάρρα.

Μάλιστα η γνωστή καλλιτέχνης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Κυριακής, επέλεξε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, η γνωστή ερμηνεύτρια ανήρτησε μια φωτογραφία σαν ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό η οποία και απεικονίζει τον ορό στο χέρι της. Κι αυτό όσο η Φωτεινή Δάρρα ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Γ. Γεννηματάς.

«Με την καλύτερη φροντίδα σε συνθήκες δύσκολες. Ευχαριστώ τους γιατρούς και αναμένω το αποτέλεσμα» σημειώνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε αυτήν επιλέγοντας να μην δώσει, για την ώρα, περισσότερες πληροφορίες για τη νοσηλεία της.

Ξαφνικά ανακοπή και ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

Μία μετά την άλλη οι ραγισμένες καρδιές του Bourla πέφτουν στην ανάγκη της Ματίνας Παγώνη η οποία κατά κάποιο τρόπο έχει αναλάβει εκπρόσωπος τύπου ραγισμένων καρδιών by mRNA.

Καθώς το deep state έχει ήδη έτοιμα τα εμβόλια της επόμενης planδημίας (planδημία Γρίπης των Πτηνών) μια και στο εγχείρημα της planδημίας COVID-19 δεν τα πήγε άσχημα-μόνο στις ΗΠΑ έχουν φύγει ήδη από τη ζωή πάνω από 35 εκατομμυρια εμβολιασμένοι Αμερικανοί-δεν περνάει ώρα ίσως και λεπτό όπου κάπου στο κόσμο που χρωστάει πάνω από 300 τρις δολάρια σε μια χούφτα οικογένειες κάποιος εμβολισμένος είτε φεύγει ξαφνικά από τη ζωή είτε βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εάν κρίνουμε από την αντιμετώπιση που είχαν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και από το σάλο που προκάλεσε η αυτονόητη προσπάθεια του Νίκου Βέρτη να μην εμβολιαστεί (ποιος θέλει άλλωστε να πεθάνει;) είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως και ο ηθοποιός και πολιτευτής της Κρήτης και ταυτόχρονα μέλος της ευρύτερης Οικογένειας Κεφαλογιάννη, ο εξαίρετος Ζαχαρίας ο οποίος πρωταγωνίστησε στον Σασμό, κατά πάσα πιθανότητα έλαβε τα εμβόλια COVID.

Δεν είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό αλλά το θεωρούμε σχεδόν αυτονόητο και για τις ανάγκες της παραγωγής αλλά και επειδή παραλουθούσε τα άθλια ΜΜΕ και επειδή εμπιστεύθηκε τους πολιτικούς επικεφαλής του υπ. Υγείας και τους επιστήμονες τύπου Καπραβέλου, Γεροτζιάφα, Βασιλακόπουλο, Τσιόδρα, Μαγιορκίνη, Παρασκευή και Σία.

Ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης λοιπόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που υποδύθηκε τον «Βασίλη Σταματάκη» στη σειρά Σασμός, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οδηγούσε, σύμφωνα με τον neakriti.gr, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου-άπειρα παρόμοια συμβάντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, ωστόσο έπαθε έμφραγμα και πέρασε δύσκολες στιγμές.

Για καλή του όμως τύχη, ένας περαστικός που τον αναγνώρισε, κάλεσε τις Αρχές και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έδωσαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του, και πλέον αναρρώνει έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Ζαχαρίας στάθηκε πιο τυχερός από τον Δημήτρη Κόκκοτα που βρίσκεται από το Μάρτιο στα Νοσοκομεία και εξίσου τυχερός με τον Σταρόβα, τον Μπισμπίκη και ένα σωρό άλλους καλλιτέχνες που ανεβοκατέβαζαν ψεκασμένο τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά τώρα είτε μας αποχαιρέτησαν είτε αντιμετωπίζουν τις σοβαρές για την υγεία ενέργειες (και όχι παρενέργειες) των εμβολίων ευθανασίας.

Το νησί της Κρήτης πάντως βρίσκεται σε απόγνωση εξαιτίας των διαρκών ξαφνικών θανάτων των εμβολιασμένων με τα εμβόλια COVID-19. Πλέον πάνω από 70% των εμβολιασθέντων έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους και ο κόσμος εκεί έξω κοχλάζει.

(Για όσους τολμούν ακόμα να μιλάνε για θεωρητικούς συνωμοσίας τους καλούμενα δούνε τι συνέβη με τον Trump)

Στο μεταξύ προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον επιδέξιο snipper Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος παραμένει καμουφλαρισμένος περιμένοντας από το deep state να του αναθέσει την επόμενη αποστολή.

Κάπου κάπου διακόπτει την απουσία του με “εμφανίσεις” σε φίλια ΜΜΕ όπως το protagon και το protothema.

https://youtube.com/shorts/e_c6tPD4WFE?si=iUxq8-_1bZzrxPBT

Στον Ζαχαρία αφιερώνουμε το τραγούδι αυτό.

(Συνεχίζεται…)

           

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου