Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Σάλος με τον αντισημιτισμό της Amal Clooney η οποία επικρότησε το ένταλμα σύλληψης των Netanyahu-Gallant

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/salos-me-ton-antisimitismo-tis-amal-clooney-i-opoia-epikrotise-to-entalma-syllipsis-ton-netanyahu-gallant/

Οι ψευδεπίγραφοι "παγκόσμιοι" και "διεθνείς" οργανισμοί

Τρίτη 21 Μαίου 2024

Οργή στο Ισραήλ και στην Εβραική κοινότητα προκάλεσε η συμμετοχή της Amal Clooney σε ομάδα δικηγόρων η οποία επικρότησε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος των Ισραηλινών ηγετών που εξέδωσε το αντισημιτικό Διεθνές Δικαστήριο.

Ο Rabbi Shmuley Βoteach επικρίνει τη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού σχολιάζοντας…

Η Amal Clooney ήρθε στην δημοσιότητα όχι μέσω κάποιας τεχνογνωσίας στo Διεθνές Δίκαιο ή κάποιο σημαντικό βιβλίο που εξέδωσε κτλ, αλλά επειδή παντρεύτηκε έναν ωραίο Hollywood star. Ήταν ένα τίποτα στο διεθνές δίκαιο και θα συνέχιζε να την παραβλέπουν χωρίς τον σύζυγό της George. Τώρα κάνει όνομα για τον εαυτό της ως μισάνθρωπος του Ισραήλ που τόλμησε να συγκρίνει το @b.netanyahu με τον Hitler της Hamas Yahya Sinwar. Η Clooney ντρόπιασε τον εαυτό της και το ίδρυμα Clooney το οποίο ξεκίνησε με τον σύζυγό της. Θυμάμαι που την συνάντησα στο Δείπνο του Ιδρύματος Elie Wiesel στη Νέα Υόρκη όταν τιμήθηκε. Θα έπρεπε ο George να αποστασιοποιηθεί από τη συκοφαντία και τη δυσφήμιση της συζύγου του εναντίον του Ισραήλ, μήπως υπονομευθεί εντελώς η σχέση του με τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Amal Clooney εκφράζει την υποστήριξη για ένταλμα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu και τους ηγέτες της Hamas.

Η δικηγόρος και σύζυγος του Amal Clooney ήταν μέλος μιας ομάδας νομικών εμπειρογνωμόνων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα στοιχεία που παρουσίασε ο εισαγγελέας Karim Khan να δείχνουν «εύλογους λόγους να πιστεύουμε» ότι οι αξιωματούχοι «διέπραξαν εγκλήματα πολέμου».

Η Amal Clooney είναι μεταξύ της ομάδας των δικηγόρων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην απόφαση του εισαγγελέα ICC (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο) Karim Khan να ζητήσει ένταλμα για τη σύλληψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu και τριών ηγετών της Hamas.

Το πρωί της Δευτέρας, η Clooney και η ομάδα νομικών εμπειρογνωμόνων δημοσίευσαν μια έκθεση στην οποία μοιράστηκαν ότι τους ζητήθηκε να δώσουν μια γνώμη σχετικά με το εάν υπήρχαν βάσιμοι λόγοι να πιστεύεται ότι οι ηγέτες του Ισραήλ και της Ηamas είχαν διαπράξει εγκλήματα πολέμου. Στην έκθεση, η επιτροπή δήλωσε ότι συμφωνεί με την εκτίμηση του Khan.

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο για το Clooney Foundation for Justice, η Clooney έγραψε ότι υπηρέτησε σε αυτό το panel επειδή πιστεύει «στο κράτος δικαίου και στην ανάγκη προστασίας της ζωής των πολιτών».

«Ο νόμος που προστατεύει τους αμάχους στον πόλεμο αναπτύχθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια και ισχύει σε κάθε χώρα του κόσμου ανεξάρτητα από τους λόγους μιας σύγκρουσης», συνέχισε η Clooney. «Ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν θα δεχτώ ποτέ ότι η ζωή ενός παιδιού έχει μικρότερη αξία από τη ζωή ενός άλλου. Δεν αποδέχομαι ότι οποιαδήποτε σύγκρουση πρέπει να είναι πέρα ​​από την εμβέλεια του νόμου, ούτε ότι οποιοσδήποτε δράστης πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου. Υποστηρίζω λοιπόν το ιστορικό βήμα που έχει κάνει ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για να αποδώσει δικαιοσύνη στα θύματα των φρικαλεοτήτων στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη».

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους Financial Times που συμπίπτει με την δημοσίευση της έκθεσης, η Clooney και οι άλλοι πέντε δικηγόροι — Adrian Fulford, Theodor Meron, Danny Friedman, Helena Kennedy και Elizabeth Wilmhurst — μοιράστηκαν ότι «συμμετείχαν σε μια εκτεταμένη διαδικασία αναθεώρησης και ανάλυσης», συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων μαρτύρων, εμπειρογνωμόνων, επίσημων ανακοινώσεων, βίντεο και φωτογραφιών για να διαμορφώσουν την απόφασή τους.

Η ομάδα τελικά συμφώνησε ομόφωνα με το συμπέρασμα του Khan ότι «υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι τρεις από τους υψηλότερους ηγέτες της Hamas — Yahya Sinwar, Mohammed Deif και Ismail Haniyeh — έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τη δολοφονία εκατοντάδων αμάχων σύλληψη τουλάχιστον 245 ομήρων και πράξεις σεξουαλικής βίας που διαπράχθηκαν εναντίον Ισραηλινών ομήρων».

Διαπίστωσαν επίσης ότι τα στοιχεία που παρουσίασε ο Khan «παρέχουν εύλογους λόγους να πιστεύουμε ότι ο Netanyahu και ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant, έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Karim Khan> O αντισημιτισμός του “Tedros Ghebreyesus” του Διεθνούς Δικαστηρίου και η παρωδία δικαιοσύνης

Στο άρθρο τους, οι νομικοί εμπειρογνώμονες σημείωσαν ότι οι κατηγορίες εναντίον των ισχυρών προσωπικοτήτων «δεν έχουν καμία σχέση με τους λόγους της σύγκρουσης», καθώς οι ενέργειές τους παραβιάζουν τους «παλαιούς καθιερωμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου που ισχύουν για ένοπλες ομάδες και ένοπλες δυνάμεις σε κάθε κράτος του κόσμου».

Καθώς οι οργανισμοί που φέρουν ψευδεπίγραφα και παραπλανητικά τους όρους “παγκόσμιος, διεθνής”, κλπ στο τίτλο τους αποκαλύπτεται ότι δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από εργαλεία ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού για λογαριασμό μιας συγκεκριμένης elite της οποίας ο αντισημιτισμός αποτελεί συστατικό στοιχείο μια και πίσω τους βρίσκονται οικογένειες οι οποίες “κρατάνε την αγάπη εντός της οικογένειας” ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu με ένα πύρινο λόγο καταδικάζει τον “Tedros Ghebreyesus” του Διεθνούς Δικαστηρίου Karim Khan (που τους βρήκαν όλους αυτούς; ποιοι τους φύτεψαν σε αυτές τις θέσεις;) και τη παρωδία της Δικαιοσύνης του.

-Μέσω αυτής της εμπρηστικής απόφασης (έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού και του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας), ο κ. Khan παίρνει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους αντισημίτες της σύγχρονης εποχής.

“Η εξωφρενική απόφαση του εισαγγελέα του Διεθνούς Δικαστηρίου, Karim Khan, να ζητήσει εντάλματα σύλληψης εναντίον των δημοκρατικά εκλεγμένων ηγετών του Ισραήλ αποτελεί ηθική προσβολή ιστορικών διαστάσεων. Θα ρίξει αιώνια ντροπή στο διεθνές δικαστήριο.

Το Ισραήλ διεξάγει δίκαιο πόλεμο κατά της Hamas, μια γενοκτόνα τρομοκρατική οργάνωση που διέπραξε τη χειρότερη επίθεση στον εβραϊκό λαό από το Ολοκαύτωμα. Η Hamas έσφαξε 1200 Εβραίους, βίασε Εβραίες, έκαψε μωρά Εβραίων, πήρε εκατοντάδες ομήρους.
Τώρα, μπροστά σε αυτές τις φρίκες, ο κ. Khan δημιουργεί μια διεστραμμένη και ψεύτικη ηθική ισοδυναμία μεταξύ των ηγετών του Ισραήλ και των μπράβων της Hamas.
Τι παρωδία της δικαιοσύνης!
Τι ντροπή!
Οι παράλογες κατηγορίες του εισαγγελέα εναντίον εμού και του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ είναι απλώς μια προσπάθεια άρνησης του βασικού δικαιώματος αυτοάμυνας στο Ισραήλ. Και σας διαβεβαιώνω για ένα πράγμα: Αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει εντελώς.
Πριν από ογδόντα χρόνια, ο Εβραϊκός λαός ήταν εντελώς ανυπεράσπιστος απέναντι στους εχθρούς μας. Αυτές οι μέρες τελείωσαν. Τώρα ο Εβραϊκός λαός έχει κράτος και έχουμε στρατό να υπερασπίζεται το κράτος μας.

Παρά τις συκοφαντίες αίματος που έχει ισοπεδώσει ο κ. Khan, το Ισραήλ θα συνεχίσει να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο σε πλήρη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε άνευ προηγουμένου μέτρα για να απομακρύνουμε αθώους πολίτες και να διασφαλίσουμε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια θα φτάσει σε εκείνους που έχουν ανάγκη στη Γάζα.
Ο κύριος Khan δημιουργεί επίσης ένα επικίνδυνο προηγούμενο που υπονομεύει το δικαίωμα κάθε δημοκρατίας να υπερασπίζεται τον εαυτό της ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις και επιτιθέμενους. Το ICC δεν έχει δικαιοδοσία επί του Ισραήλ και οι ενέργειες του κ. Khan δεν θα μας σταματήσουν από το να διεξάγουμε τον δίκαιο πόλεμο μας εναντίον της Χαμάς.
Αλλά η κατάχρηση αυτής της εξουσίας από τον κ. Khan θα μετατρέψει το ΙCC σε τίποτα περισσότερο από μια φάρσα.
Κάνει κάτι ακόμη. Ρίχνει αναίσθητα βενζίνη στις πυρκαγιές του αντισημιτισμού που μαίνονται σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτής της εμπρηστικής απόφασης, ο κ. Khan παίρνει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους αντισημίτες της σύγχρονης εποχής.

Τώρα στέκεται δίπλα σε εκείνους τους διαβόητους Γερμανούς δικαστές που φόρεσαν τα ρούχα τους και τήρησαν τους νόμους που αρνήθηκαν στον εβραϊκό λαό τα πιο βασικά δικαιώματά του και έδωσαν τη δυνατότητα στους Ναζί να διαπράξουν το χειρότερο έγκλημα στην ιστορία.

Πριν από δύο εβδομάδες, την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, υποσχέθηκα το εξής: Καμία πίεση και καμία απόφαση σε οποιοδήποτε διεθνές forum δεν θα εμποδίσει το Ισραήλ να αμυνθεί ενάντια σε εκείνους που επιδιώκουν την καταστροφή μας.
Προς όλους τους εχθρούς του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών τους στη Χάγη, ανανεώνω αυτή τη δέσμευση σήμερα. Το Ισραήλ θα διεξάγει τον πόλεμο μας εναντίον της Ηamas μέχρι να κερδηθεί αυτός ο πόλεμος. Γιατί το ποτέ ξανά δεν είναι τώρα”.

Prime Minister Benjamin Netanyahu>
“The outrageous decision by the ICC prosecutor, Karim Khan, to seek arrest warrants against the democratically elected leaders of Israel is a moral outrage of historic proportions. It will cast an everlasting mark of shame on the international court.
Israel is waging a just war against Hamas, a genocidal terrorist organization that perpetrated the worst attack on the Jewish people since the Holocaust. Hamas massacred 1200 Jews, raped Jewish women, burned Jewish babies, took hundreds hostage.
Now, in the face of these horrors, Mr. Khan creates a twisted and false moral equivalence between the leaders of Israel and the henchmen of Hamas. This is like creating a moral equivalence after September 11th between President Bush and Osama Bin Laden, or during World War II between FDR and Hitler.
What a travesty of justice!
What a disgrace!
The prosecutor’s absurd charges against me and Israel’s defense minister are merely an attempt to deny Israel the basic right of self-defense. And I assure you of one thing: This attempt will utterly fail.
Eighty years ago, the Jewish people were totally defenseless against our enemies. Those days are over. Now the Jewish people have a state and we have an army to defend our state.
Notwithstanding the blood libels Mr. Khan has leveled, Israel will continue to wage this war in full compliance with international law. We will continue to take unprecedented measures to get innocent civilians out of harm’s way and to ensure that humanitarian assistance reaches those in need in Gaza.
Mr. Khan also sets a dangerous precedent that undermines every democracy’s right to defend itself against terror organizations and aggressors. The ICC has no jurisdiction over Israel and Mr. Khan’s actions will not stop us from waging our just war against Hamas.
But Mr. Khan’s abuse of this authority will turn the ICC into nothing more than a farce.
He’s doing something else. He is callously pouring gasoline on the fires of antisemitism that are raging across the world. Through this incendiary decision, Mr. Khan takes his place among the great antisemites in modern times. He now stands alongside those infamous German judges who donned their robes and upheld laws that denied the Jewish people their most basic rights and enabled the Nazis to perpetrate the worst crime in history.
Two weeks ago, on Holocaust Memorial Day, I pledged this: No amount of pressure and no decision in any international forum will prevent Israel from defending itself against those who seek our destruction.
To all the enemies of Israel, including their collaborators in The Hague, I renew that pledge today. Israel will wage our war against Hamas until that war is won. Because never again is now”.
Video: GPO

Y.Γ> Οπως ο διαβόητος Tedros Ghebreyesus του WHO, o oποίος διά μέσω του εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak o οποίος ήταν ταυτόχρονα επιθεωρητής του WHO και ο τύπος που έστειλε ο Τedros να κάνει έλεγχο στο εργαστήριο Βιολογίας της Wuhan, έτσι και ο επικεφαλής του Διεθνούς Δικαστηρίου Karim Khan, ευλογεί και νομιμοποιεί τους μπράβους της Hamas για την κτηνωδία σε βάρος του λαού του Ισραήλ που αποτελεί τις Θερμοπύλες της Δύσης

Η ΑIPAC καταδικάζει την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της The American Israel Public Affairs Committee για την απαράδεκτη πρωτοβουλία του Διεθνούς Δικαστηρίου να εκδώσει εντάλματα σύλληψης κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Netanyahu και του υπουργού Άμυνας Gallant.

Καταδικάζουμε έντονα τα εντάλματα σύλληψης που ζήτησε ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Karim Khan, κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Netanyahu και του υπουργού Άμυνας Gallant ως ηθικά άσεμνα.

Το Ισραήλ είναι μια δημοκρατία με ανεξάρτητο δικαστικό σώμα που διεξάγει έναν δίκαιο πόλεμο με ηθικό τρόπο. Είναι η χειρότερη περίπτωση ηθικής ισοδυναμίας να προτείνουμε ότι τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Ηamas θα πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση με τους βάρβαρους δράστες.

Το Κογκρέσο θα πρέπει να παροτρύνει την κυβέρνηση να επιβάλει εκ νέου κυρώσεις στο ICC και η Αμερική πρέπει να επιμείνει ότι οι άλλες χώρες δεν συμμορφώνονται με τα εντάλματα του ICC.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταθούν με τον σύμμαχό μας ενάντια σε αυτήν την εξωφρενική προσπάθεια απομόνωσης και απονομιμοποίησης του εβραϊκού κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου