Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Η ιστορική και η πλέον πατριωτική προσφορά της Οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ελλάδα

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-istoriki-kai-i-pleon-patriotiki-prosfora-tis-oikogeneias-vardinogianni-stin-ellada/

Η σημασία της ενίσχυσης με 20.000 ευρώ των εργαζομένων της Motor Oil που αποκτούν πάνω από δύο παιδιά

Ελλάδα, 5 Απριλίου 2024

(Ιδού πως διαβάζει το Κουρδιστό Πορτοκάλι την πατριωτική προσφορά της Οικογένειας Βαρδινογιάννη)

Η ιστορική πρωτοβουλία της Motor Oil και της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επιδοτήσει με το ποσό των 20.000 ευρώ το τρίτο και κάθε επιπλέον παιδί των οικογενειών των εργαζομένων της εταιρείας αποτελεί στη παρούσα συγκυρία μία ανεκτίμητη προσφορά στη πατρίδα με τεράστια συμβολική αξία εκτός των άλλων.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά της Οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ελλάδα καθώς έρχεται εν μέσω της επιχείρησης Γενοκτονίας του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού -λόγω της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και λόγω του ευγονισμού ο οποίος διακρίνει τη συγκεκριμένη παγκόσμια elite η οποία έχει υπό τον ελεγχό της (στη κυριολεξία στρατολογήσει) τους εκλεγμένους δυτικούς ηγέτες στην θανάσιμη αποστολή της μείωσης του δυτικού πληθυσμού με κύριο στόχο την παραδοσιακή δυτική οικογένεια.

Καθώς είναι νωπή η συγκάλυψη της ανθρωποθυσίας των νέων παιδιών στα Τέμπη– που δείχνει ως σπονδή στις ανάγκες της μεγάλης επαναφοράς-, η απόφαση της Motor Oil να συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας αποτελεί εθνική προσφορά με ανεκτίμητη συμβολική αξία.

Είναι αυτονόητο ότι η προσφορά αφορά τις παραδοσιακές οικογένειες (πατέρας, μητέρα, παιδιά) και όχι την οικογένεια όπως επιχειρεί να την περιγράψει το αδιανόητο νομοσχέδιο που ψήφισαν πρόσφατα στη Βουλή οι πνευματικά, ηθικά, πατριωτικά και αξιακά ελλιπείς εκπρόσωποι του έθνους με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

Η ιστορική απόφαση της Motor Oil θα μπορούσε να εκληφθεί επίσης ως μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις εντός και εκτός τη χώρας.

Η Ελλάδα είναι εδώ!

Ακολουθεί η ανακοίνωση

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τη διαχρονική στήριξη των εργαζομένων του, το Διυλιστήριο της Motor Oil συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων του.

Η Motor Oil θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της, για κάθε παιδί μετά το 2ο, 5.000 €, με τη γέννηση, 5.000 €, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 €, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 €, με την ενηλικίωσή του.

Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 €, για κάθε ένα νέο παιδί».

Καθώς ένα ολόκληρο πολιτικό-μηντιακό σύστημα είναι προσαρμοσμένο στο “στόχο”, ο οποίος είναι η μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού διά μέσω της διαβολής και της καταστροφής της παραδοσιακής δυτικής οικογένειας (πατέρας, μητέρα, παιδιά), η Οικογένεια Βαρδινογιάννη στέλνει το δικό της μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου