Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Τα τρακτέρ απέναντι στη Γενοκτονία του Δυτικού Κόσμου

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/lene-oti-prepei-na-eimaste-nekroi-kai-leme-oti-theloyme-na-eimaste-zontanoi-metaxy-zois-kai-thanatoy-den-gnorizo-symvivasmo-kai-gi-ayto-den-echoyme-alli-epilogi-golda-meir/

ΣΑΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΜΗΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

The truth is like a lion; you don’t have to defend it. Let it loose; it will defend itself
― Augustine of Hippo

Βy  Wrong Man

Δεν θα γκρεμιστούν μόνο τα σαθρά πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης αλλά και ολόκληρο το σαθρό μηντιακό σύστημα. Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο αλλά ήδη τα θεμέλιά του τρίζουν. Είναι θέμα χρόνου να αντιληφθούν οι πολίτες του δυτικού κόσμου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία Γενοκτονία μείωσης του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού. Μια Γενοκτονία η οποία “εξυπηρετεί” τις ανάγκες της μεγάλης επαναφοράς μιας elite ψυχοπαθών οι οποίοι δρουν ως νέοι Χίτλερ του πλανήτη για την ύπαρξη των οποίων είχαν μιλήσει πολύ νωρίς Εβραίοι επιβιώσαντες του Ολοκαυτώματος.

Μια Γενοκτονία την οποία υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν τόσο το σαθρό πολιτικό σύστημα, όσο και το σαθρό μηντιακό σύστημα.

Μια Γενοκτονία την οποία υπηρετούν ακόμη οι διαβόητοι παγκόσμιοι οργανισμοί τύπου ΟΗΕ, ΠΟΥ, Ερυθρός Σταυρός οι οποίοι δεν είναι παρά εταιρίες που χρηματοδοτούνται από μία κάστα ευγονιστών και οι οποίες στη περίπτωση του νέου Ολοκαυτώματος του Εβραικού λαού όχι απλά πήραν το μέρος των Ναζί της Hamas αλλά στη περίπτωση του ΟΗΕ στελέχη του παγκοσμίου οργανισμού, βίασαν, έκαψαν, τεμάχισαν, ακρωτηρίασαν Εβραίους πολίτες την 7η Οκτωβρίου 2023.

Πάνω από 17 εκατομμύρια είναι οι νεκροί των εμβολίων COVID-19 για μία planδημία που προκλήθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες όταν Κινέζοι επιστήμονες των Ινστιτούτων βιολογίας της Wuhan τοποθέτησαν κρυφά τον ιό που προκαλεί τον COVID-19 στις κουκέτες αθλητών που συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών στη Wuhan της Κίνας η Τελετή Έναρξης των οποίων (18 Οκτωβρίου 2019) συνέπεσε καθόλου τυχαία με το διαβόητο EVENT 201 μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας που ελάμβανε χώρα την ίδια μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) στη Νέα Υόρκη με χορηγούς και εμπνευστές τους Bill Gates και Klaus  Schwab.

Στο μεταξύ τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 ήταν έτοιμα από καιρό-όπως και ο ιός από το 2015.

Με πρόσχημα την εργαστηριακή κλιματική αλλαγή επιχειρείται να αφαιρεθεί από τους αγρότες η σίτιση του πλανήτη με μόνο στόχο τον θάνατο του πληθυσμού. Αυτός είναι ο επιδιωκόμενος στόχος της συγκεκριμένης elite. Oι αγρότες κρατάνε στα χέρια τους το κομμάτι της διατροφικής αλυσίδας που δεν μπορούν να ελέγξουν οι εμπνευστές της Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού. Γι΄αυτό οι αγρότες βρίσκονται στο στόχαστρο. Οι αγρότες είναι ένα μεγάλο εμπόδιο της elite στην προσπάθειά της να μειώσει το δυτικό πληθυσμό ελέγχοντας η ίδια τη διατροφική αλυσίδα.


Κατάπτυστος είναι ο ρόλο και του εγχωρίου πολιτικού συστήματος στο σύνολό του. Οι εγχώριοι πολιτικοί παρότι εκλεγμένοι από τον λαό υπηρετούν το όραμα Γενοκτονίας του πληθυσμού της μεγάλης επαναφοράς του Klaus  Schwab.

-Οι άνθρωποι μας είναι άχρηστοι και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε. Μια λύση είναι τα ναρκωτικά και τα video games δηλώνει το πουλέν του Klaus  Schwab, Υuval Harari.

Oι αγρότες λοιπόν αποτελούν εμπόδιο της elite στη προσπάθειά της να μειώσει το δυτικό πληθυσμό καθώς παράλληλα έσκασε η φούσκα του παγκοσμίου χρέους και το deep state μηχανεύεται διάφορους τρόπους όπως το ψηφιακό νόμισμα με σκοπό όχι απλά να διατηρήσει τον έλεγχο της διακυβέρνησης του κόσμου αλλά να τον κάνει ακόμη πιο τυραννικό.

Μπροστά στη Γενοκτονία η οποία περιλαμβάνει κάθε εργαλείο που σκοτώνει τη παραδοσιακή δυτική οικογένεια όπως αθρόα υποδοχή μεταναστών, woke ιδεολογία, γάμοι και υιοθεσίες ομοφύλων, planδημίες, εμβόλια, εργαστηριακή κλιματική κρίση, προώθηση των αμβλώσεων, θανάσιμο έλεγχο με τις πόλεις των 15΄και τα ψηφιακό νόμισμα, αλλαγή προς το θανάσιμο του τρόπου διατροφής και πάει λέγοντας. Καθώς η elite ξεδιπλώνει την σε βάρος μας Γενοκτονία τα μέλη της χτίζουν τεράστια καταφύγια ακόμη και στην Ανταρκτική.

Mέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, όλο και πιο πολλοί εκεί έξω συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Κάτι παγκόσμιο και δυστοπικό. Πιο έντονα απ΄όλους όμως το διαισθάνονται τα εν ζωή θύματα του Ναζισμού. Οι ηρωικές φιγούρες των Εβραίων που επιβίωσαν των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Είναι εκείνοι των οποίων η κραυγή έρχεται από τα σωθικά της Ιστορίας. Είναι οι ηρωικοί Εβραίοι, αυτός ο σπουδαίος λαός, που για μια ακόμη φορά γίνονται μάρτυρες της Ιστορίας που επαναλαμβάνεται από τους ίδιους σεναριογράφους.

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav εκφώνησε στη διάρκεια της επιβολής της planδημίας ομιλία σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες, όπου ανάμεσα στα άλλα είπε>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
– Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.

Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.


Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

-Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

Στη φωτογραφία η Vera Sharav με τον Robert Kennedy Jr και τη κόρη του Kyra.

Τι συμβαίνει στο πλανήτη μας; Τι είναι αυτό που οδηγεί τους επιζήσαντες του Ναζισμού να σημαίνουν συναγερμό; Τι είναι αυτό που επιτρέπει στον The Spectator, το εμβληματικό σύμβολο των συντηρητικών να φιλοξενεί άρθρα για το Τέλος της Δημοκρατίας;

Τι εννοεί κορυφαίο στέλεχος Γερμανικής πολυεθνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας και τον οποίο συναντήσαμε πρόσφατα στα Χανιά, όταν λέει>

-Δεν φαντάζεστε τι σχεδιάζουν, εάν το επιτρέψουμε να συμβεί θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας…

Ήταν επίσης ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, ο οποίος χαρακτήρισε τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακής κατασκευής αλλά βιολογικό όπλο.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το διατυπώσει;

Καθώς εκατοντάδες Έλληνες κυρίως νέοι άνθρωποι σωριάζονται καθημερινά εκεί έξω στην αιωνιότητα όσες προσπάθειες να κάνουν τα ΜΜΕ εξαντλώντας την ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους για να καλύψουν τον mRNA δολοφόνο που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στο αίμα των εμβολιασμένων συμπολιτών μας.

Έτσι τα λόγια του διαβόητου Schwab μπερδεύονται ιστορικά με τις καταγγελίες Εβραίων που επέζησαν του Άουσβιτς και του Ναζισμού οι οποίοι κάνουν λόγο για επανάληψη της Ιστορίας.

Οι ηρωικοί Εβραίοι επιβιώσαντες επισημαίνουν την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ ο οποίος έχει στη δούλεψή του πεκινουά- εκλεγμένους ηγέτες του δυτικού κόσμου των οποίων η αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού επειδή το μαγαζί χρεοκόπησε με παγκόσμιο χρέος 400 τρις, επειδή ο τρόμος είναι δοκιμασμένο εργαλείο διακυβέρνησης.

Μετά την εργαστηριακή planδημία οι εργαστηριακές πυρκαγιές στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στις χώρες της Μεσογείου. Γιατί οι εργαστηριακές πυρκαγιές; Πέρα από τον τρόμο και τον έλεγχο είναι η “εκπαίδευση” στις εκκενώσεις σπιτιών, στο να συνηθίσουν οι άνθρωποι να αποχωρίζονται τις περιουσίες τους, ώστε να γίνει πιο εύκολος ο εγκλεισμός τους σε “στρατόπεδα συγκέντρωσης” όταν έλθει η ώρα.

Είναι σημαντικό επίσης για τους εμπνευστές να συνθλίψουν το καλοκαίρι των διακοπών και της ανεμελιάς και ιδιαίτερα τον Aύγουστο ώστε τα αναλώσιμα κουνούπια να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να ζουν διαρκώς με το τρόμο, ως την επόμενη φάση του σχεδίου. Μόνο που η μαιμού και τα μαιμουδάκια ανέβηκαν ψηλά και οι κώλοι τους (όπως επίσης και το λίθιο και λοιπά ψυχοτρόπα που καταναλώνουν ώστε να χαμογελούν μπροστά στις κάμερες) βρίσκονται σε κοινή παγκόσμια θέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO>

Ναι, όλα αυτά τα δυστοπικά υποστηρίζει η ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς που ξεδιπλώνεται μπροστά μας καθημερινά.

Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα. Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι και πρόθυμοι ηγέτες σε περίπτωση που αποβιώσει ο εντολέας τους; Πως θα αποφύγουν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους τη Νέμεση της Δικαιοσύνης; Ήδη πίσω από κλειστές πόρτες oι πρόθυμοι Sunak και Macron δεν συζητάνε παρά μόνο αυτή την απρόσμενη εξέλιξη. Τη μέρα που λουσμένοι στον ιδρώτα θα διαπιστώνουν ότι οι εντολείς τους είτε έχασαν τη μάχη είτε έφυγαν από τη ζωή. Γι΄αυτό εάν παρατηρήσετε προσεχτικά αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ανδρών της προσωπικής τους φρουράς. Στο μεταξύ οι συμμετέχοντες στο project είναι χιλιάδες εκεί έξω. Και τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν…

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου