Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

"Η απαγόρευση καλλιέργειας στον κήπο, είναι μέρος του στόχου οι άνθρωποι να μην έχουν το δικό τους φαγητό και να εξαρτώνται από την σατανική ελίτ "

 https://romioitispolis.gr/i-apagoreysi-kalliergeias-ston-kipo-einai-meros-toy-stochoy-oi-anthropoi-na-min-echoyn-to-diko-toys-fagito-kai-na-exartontai-apo-tin-sataniki-elit/

Γιατί έχουν εμμονή με το φαγητό; Ελέγξτε το φαγητό και ελέγχετε τον κόσμο

Στις αρχές του 2020, εν μέσω του lockdown για τον κορωνοϊό, στις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τον COVID ως ευκαιρία για να θεσπίσουν ορισμένους περίεργους περιορισμούς στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εντολής που απαγορεύει στα μεγαλύτερα καταστήματα να πωλούν σπόρους και προμήθειες κήπου σε πελάτες, σε Πολιτείες διεθνιστών, όπως το Μίσιγκαν.

Αυτό ήταν ένα beta-test για ευρύτερους περιορισμούς στην ανεξαρτησία των τροφίμων. Υπήρχε ευρέως διαδεδομένη ρητορική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθ’ όλη την διάρκεια του 2020 που επιτίθεντο σε όποιον συσσώρευε τα απαραίτητα, αποκαλώντας τον «θησαυριστή», και «κυνηγούσαν ανθρώπους που σχεδίαζαν από τότε να καλλιεργήσουν την δική τους τροφή. Η διεθνιστική λογική ΔΕΝ ήθελε οι άνθρωποι να αποθηκεύουν ή να παράγουν μια προσωπική προμήθεια τροφίμων.

Επίσης έλεγαν πως τα μέτρα COVID θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά για την πρόληψη των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα και την διάσωση του κόσμου από την… «κλιματική αλλαγή». Η ιδέα του κλιματικού lockdown άρχισε να διαδίδεται.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι ακαδημαϊκοί υπερασπιστές τους θέλουν ΜΟΝΙΜΟ lockdown , ή επαναλαμβανόμενα lockdown κάθε δύο μήνες, κλείνοντας τις περισσότερες ανθρώπινες δραστηριότητες, πέραν των άκρως απαραίτητων!

Η απαγόρευση καλλιέργειας στον κήπο είναι μέρος ενός ευρύτερου στόχου που δεν είχε καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και είχε να κάνει με το να εμποδίζει τους ανθρώπους να προετοιμάζονται. Οι έλεγχοι του Covid προορίζονταν μόνο για να είναι πρόδρομος των ελέγχων άνθρακα (Όποιες ανθρώπινες δραστηριότητες, θεωρείται πως εκπέμπουν πολύ άνθρακα, θα απαγορεύονται).

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ισχυρίζεται ότι τα εγχώρια τρόφιμα παράγουν πέντε φορές περισσότερες εκπομπές άνθρακα από τις μεθόδους βιομηχανικής καλλιέργειας. Με άλλα λόγια, οι ιδιωτικοί κήποι θα μπορούσαν να θεωρηθούν απειλή για το περιβάλλον. Η Telegraph και άλλες εφημερίδες κινούνται στην ίδια κατεύθυνση!

Η μελέτη περιλαμβάνει ανάλυση διαφόρων κήπων από μεμονωμένα οικογενειακά οικόπεδα μέχρι αστικά και κοινοτικά οικόπεδα και ισχυρίζεται ότι η «υποδομή κήπου» για μεμονωμένα οικόπεδα (όπως υπερυψωμένα κρεβάτια) συμβάλλει σε πολύ μεγαλύτερη ρύπανση άνθρακα από ό,τι η γεωργία μεγάλης κλίμακας.

Η μελέτη χρηματοδοτείται από πλήθος διεθνών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αναφέρει τις «100 ουδέτερες από το κλίμα και τις έξυπνες πόλεις έως το 2030» ως έναν από τους στόχους του έργου του. Αυτές οι 100 πόλεις υποτίθεται ότι θα λειτουργήσουν ως εμβληματικά μοντέλα για την ενδεχόμενη κατάληψη όλων των πόλεων από την ατζέντα άνθρακα έως το 2050.

Τέτοιες ομάδες έχουν δισεκατομμύρια δολάρια στην διάθεσή τους και εστιάζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της νομισματικής δύναμης στην έρευνα για την κλιματική αλλαγή. Όταν αυτές οι μελέτες χρηματοδοτούνται από παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα, τα αποτελέσματά τους φαίνεται να ευνοούν πάντα τους παγκοσμιοποιητικούς στόχους. Η ίδια η μελέτη δεν υποστηρίζει απαραίτητα ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν την κηπουρική, αλλά ωθεί την αφήγηση ότι οι έλεγχοι του άνθρακα είναι απαραίτητοι, ακόμη και σε ατομικό επίπεδο.

Όπως είδαμε, άλλωστε, πέρυσι με μια μελέτη από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων σχετικά με τις φυσικές συσκευές gad, αυτές οι μικρές και ασαφείς μελέτες χρησιμοποιούνται συχνά για να δικαιολογήσουν μεγάλης κλίμακας κρατικές παρεμβάσεις στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η μελέτη CPSC ενέπνευσε μήνες συζητήσεων από Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ που απαιτούσαν να απαγορευτούν οι συσκευές αερίου, συμπεριλαμβανομένων των σομπών, επειδή ΜΠΟΡΕΙ να προκαλούν παρενέργειες στην υγεία, ειδικά στα παιδιά (αποδεικνύεται ότι η μελέτη δεν είχε συγκεκριμένη βάση για αυτόν τον ισχυρισμό).

(…)

Εάν πιστεύετε ότι ο πόλεμος κατά της γεωργίας που μαίνεται αυτή την στιγμή στην Ευρώπη έχει σκοπό μόνο να επηρεάσει τις βιομηχανικές εκμεταλλεύσεις, ξανασκεφτείτε το. Το ίδρυμα θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το ανθρωπογενές ψέμα της κλιματικής αλλαγής για να υπαγορεύσει ΟΛΗ την παραγωγή τροφίμων, μέχρι και τον κήπο της αυλής σας. Και δεν θα περιορίσουν τις προσπάθειές τους στην ΕΕ.

(…)

Γιατί έχουν εμμονή με το φαγητό; Γιατί αν οι άνθρωποι έχουν το δικό τους φαγητό, τότε μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να επαναστατήσουν ενάντια σε περαιτέρω εντολές. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το τέλος του παιχνιδιού είναι προφανές – Ελέγξτε το φαγητό και ελέγχετε τον κόσμο. Κάντε το στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου