Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Γιατί τοσο μένος με την οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών» σε μια χώρα που… σέβεται την διαφορετικότητα όλων;

 https://romioitispolis.gr/giati-toso-menos-me-tin-oikogeneia-ton-palaiochristianon-se-mia-chora-poy-sevetai-tin-diaforetikotita-olon/



Αστυνομικές επιχειρήσεις, εισαγγελείς, γραμματείς και φαρισαίοι ασχολούνται εδώ και μέρες με τους “ανθρωπους των σπηλαίων” όπως αποκαλούν και οι οποίοι (κατα αυτούς πάντα) ζούν πρωτόγονα με άθλιες συνθήκες υγιεινής.

Όσον αφορά το “οπλοστάσιο” που πολύς λόγος γίνεται, αφορά: 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια, 1 αυτοσχέδιο πολεμικό τυφέκιο και 1 τσεκούρι.

Οι καταγγελίες ενός 67χρονου, (προφανώς λαθροθήρα, εφόσον υπάρχουν κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή) στο ΑΤ Ξυλοκάστρου υποβάλοντας έγκληση σε βάρος άγνωστου δράστη, για φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο του, δε φαίνεται προς το παρόν να ευσταθούν. Τα κανάλια ωστόσο έχουν βάλει σκοπό να βρουν κάτι παράνομο με συνεχείς επισκέψεις στο χώρο…

Μερικοί τιτλοι που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ στο διαδίκτυο:

Κορινθία: Εντοπίστηκαν “άνθρωποι των σπηλαίων” με τόξα και βέλη!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια οικογένεια στην Κόρινθο ζει σε ένα λαγούμι σε τριτοκοσμικές συνθήκες σαν «άνθρωποι των σπηλαίων»

Κορινθία: Με εισαγγελική εντολή απομακρύνθηκαν τα ανήλικα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών» από το «λαγούμι»

Κορινθία: Θρίλερ με τα παιδιά των παλαιοχριστιανών – Επέστρεψαν στις σπηλιές μετά την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Κι επειδή πρέπει οπωσδήποτε να τους κατηγορήσουμε για κάτι…

Αντιεμβολιαστικό ντελίριο: Κρητικοί έγιναν… “άνθρωποι των σπηλαίων” στην Κορινθία για να γλιτώσουν από τον κορωνοϊό!

Εκ πρώτης όψεως, οι άνθρωποι αυτοί, φαίνεται να είναι παραπάνω ανεκτικοί με τις καθημερινές επισκέψεις δημοσιογράφων, όπως θα δούμε και στο βίντεο. Φυσικά όσο ευγενικοί και φιλόξενοι είναι οι ίδιοι, τόσο αγενείς είναι οι επαναλαμβανόμενες ερωτησεις των δημοσιογράφων.

Στο σύνολό τους ζούν περίπου δέκα άνθρωποι με έναν τρόπο ζωής μη συμβατό με τον σημερινό, καθώς απορρίπτουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη τεχνολογία, ενώ τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Ο 45χρονος αναφέρθηκε στην δύσκολη ζωή που έκανε στην Αθήνα με τα έξι παιδιά του κάτι που δεν έδειξε να απασχολεί ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500.

Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

Οι δημοσιογράφοι επίσης παρουσιάζουν ως σοκαριστικό το γεγονός πως τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο, κάτι που όπως λένε απαγορεύεται απο το νόμο.

«Υποτίθεται είναι δωρεάν η παιδεία στην πραγματικότητα δεν είναι δωρεάν το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι δεν είναι δωρεάν».

Ο 45χρονος τους είπε και κάτι άλλο που πάλι δεν έδωσαν καμία σημασία.

«Τα παιδιά των Ρομά δεν πάνε σχολείο εκεί γιατί δεν σας ενόχλησε; Γιατί υπάρχει τέτοιος αποπροσανατολισμός της κοινωνικής γνώμης; Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα άλλο να ασχοληθεί από έναν βοσκό που τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο;».

Για τα όπλα απάντησε: Όλοι οι βοσκοί έχουν όπλα και μην κάνουν οι αστυνομικοί ότι δεν το ξέρουν. Μου κατασχέσαν τα ψαλίδια, στην Ελλάδα θεωρείται όπλο το οτιδήποτε».

Σχετικά με το ότι είναι παράνομο να μην πηγαίνουν τα παιδιά στο στο σχολείο είπε «ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό

Κάθε Έλληνας δικαιούται να έχει το δικό του σπίτι (αυτό που είπε ισχύει το αναφέρει ρητώς το Σύνταγμα). Δεν πρέπει να βλέπουμε επιλεκτικά.

Θεωρείται κανονικό όταν ήμουν στην Αθήνα να μου δίνουν για την στέγαση 200 ευρώ; Η αξιοπρέπεια στον άνθρωπο είναι να διατηρεί τα πιστεύω του».

Αξίζει να δούμε την άποψη δύο ανθρώπων που εκφράστηκαν δημόσια, του ψυχίατρου Θάνου Ασκητή και του αστυνομικού αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα.

«Είναι κοινωνικά απομονωμένη αυτή η οικογένεια. Το ότι κυκλοφορούν με τόξα και βέλη δείχνει ότι θέλουν να αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο το να ζει κάποιος έτσι, είναι ασύμβατο με την κοινωνία.

Το δικαίωμα του πώς να ζει κανείς σε ένα κοινωνικό πλαίσιο είναι προσωπική επιλογή αρκεί να μην διαταράσσει το κοινωνικό αίσθημα. Εδώ μιλάμε για μία παθολογία. Δεν είναι τωρινά αυτά τα φαινόμενα, πάντα οι άνθρωποι διαφοροποιούνται στην κοινωνία», σχολίασε.

Το αν διαταράσσουν το κοινωνικό αίσθημα με τον τρόπο ζωής τους, μπορεί να δει τα σχόλια στο βίντεο παραπάνω που είναι όλα θετικά. Το τι είδους παθολογία κατάφερε να βρει; Δεν μας είπε…

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναρωτήθηκε γιατί είναι ακόμα έξω ο 35χρονος, ασχέτως αν δεν εχει καταδικαστεί για κάτι…

Είναι έξω αυτός ο άνθρωπος μετά την επίθεση σε κυνηγό επειδή διαφωνούσε με αυτό που κάνει. Ο εισαγγελέας αρχής ενημερώθηκε αμέσως και έδωσε ρητή εντολή στον Δήμο Κορίνθου και στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία να ελέγξει τις συνθήκες υγιεινής και διαβίωσής. Στο σημείο που ζει η οικογένεια δεν υπάρχει τουαλέτα, καμία συνθήκη υγιεινής και στην οικογένεια υπάρχει και βρέφος και εγκυμονούσα γυναίκα.

Για ποιο λόγο, πιστεύει ο κύριος Μπαλάσκας πως είναι πιο καθαρός και υγιής απο την οικογένεια που ζεί απομακρυσμένη απο τον αστικό ιστό, δεν μας είπε…

Όπως και να χει, οι σύγχρονες αστικές περιοχές, έχουν γινει αφόρητες για χιλιάδες ανθρώπους, πολλοί απο αυτούς είναι άστεγοι και ζουν πραγματικά σε συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς καμμιά φροντίδα υγιεινής, εκεί όμως για τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους, δεν φαίνεται να διαταράσσεται το κοινωνικό αίσθημα.

anazitiseis.gr

https://corfiatiko.blogspot.com/2024/02/blog-post_167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου