Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Τρομερή αποκάλυψη του Τάκερ για τον Μπόρις Τζόνσον! Αυτούς βάζουν να μας κυβερνούν...

 https://romioitispolis.gr/tromeri-apokalypsi-toy-taker-gia-ton-mporis-tzonson-aytoys-vazoyn-na-mas-kyvernoyn/

Απλά διαβάστε…

Ο Τάκερ Κάρλσον υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον θα απαντούσε θετικά σε μια συνέντευξη μόνο εάν ο πρώην παρουσιαστής του Fox News του πλήρωνε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παρουσιαστή του Blaze TV, Glenn Beck την Τρίτη, ο Carlson αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Johnson για μια συνέντευξη, αλλά του είπαν ότι θα του χορηγούνταν μόνο υπό έναν όρο: να καταβάλει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Ο Μπόρις Τζόνσον με αποκαλεί εργαλείο του Κρεμλίνου ή κάτι τέτοιο…Έτσι, υπέβαλα αίτημα για συνέντευξη με τον Μπόρις Τζόνσον», είπε ο Κάρλσον και συνέχισε: «Τελικά ένας από τους συμβούλους του επιστρέφει σε εμένα και λέει ότι θα σου μιλήσει, αλλά θα σου κοστίσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Θέλει ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χρυσό ή Bitcoin».

Όπως υπογράμμισε:

«Αυτός είναι, παρεμπιπτόντως, ο τύπος που μόνος του, κατόπιν αιτήματος της αμερικανικής κυβέρνησης, σταμάτησε την ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία πριν από ενάμιση χρόνο. Και είναι, νομίζω, για αυτόν τον λόγο, υπεύθυνος για τους θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Δεν θα μου εξηγήσει τίποτα από αυτά σε μια συνέντευξη μέχρι να του πληρώσω ένα εκατομμύριο δολάρια. Και είπα στον τύπο, ξέρετε, μόλις πήρα συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν, αλλά ο Πούτιν δεν ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια. Επιβεβαιώνω ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι τεμπέλης και πολύ πιο κάτω από τον Πούτιν».

Ο Τζόνσον είχε προηγουμένως επικρίνει την ιστορική συνέντευξη του Κάρλσον με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον «εργαλείο του Κρεμλίνου»!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου