Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Agenda 21-2030> Κατάσχεση αγροκτημάτων και βίαιη μεταφορά των αγροτών στo σύγχρονο Auschwitz Birkenau των Smart Cities 15′

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/kataschesi-agroktimaton-kai-viaii-metafora-ton-agroton-sto-sygchrono-auschwitz-birkenau-ton-smart-cities-15/

Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή_Golda Meir

«Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Είτε από άγνοια, είτε από προθυμία (όπως η γνωστή για την αφοσίωσή της στην Agenda πρόεδρος της Δημοκρατίας), είτε από μαλθακότητα, είτε από μετριότητα (όπως ο νέος μέτριος δήμαρχος Αθηναίων) τα περιφερόμενα κύμβαλα του Klaus Schwab-ανάμεσά τους και τα σεσημασμένα μηντιακά κύμβαλα παιανίζουν τον σκοπό των smart cities 15′ αγνοώντας τον όλεθρο που κρύβει η υλοποίησή τους.

Οι διαβόητες πόλεις των 15΄τις οποίες η εγχώρια προπαγάνδα των μετρίων όσο και προθύμων μηντιακών τελάληδων επιχειρεί να  πουλήσει ως χάντρες και καθρεφτάκια στους βρεφοποιημένους πολίτες οι οποίοι καθημερινά Πεθαίνουν Ξαφνικά παίρνοντας μαζί τους στον άλλο κόσμο ως τελευταίες αναμνήσεις από την επίγεια ζωή τους στιγμιότυπα από τον ΣΚΑΙ και τους Νίκους Ευαγγελάτους (τι κατάντια, τι ατιμωτικό, να φεύγεις έτσι από τη ζωή), δεν είναι παρά τα νέα στρατόπεδα του σύγχρονου Auschwitz Birkenau όπως οραματίζεται τις πόλεις η διαβόητη Ατζέντα του ΟΗΕ 2021 γνωστή και ως Ατζέντα 2030.

Oι παγκοσμιοποιητές στην elite της εξουσίας -εργαζόμενοι μέσω των Ηνωμένων Εθνών- διεξάγουν πόλεμο ενάντια στα δικαιώματα ιδιοκτησίας, τα δικαιώματα των όπλων και τον καπιταλισμό για να εγκαινιάσουν μια μαρξιστική παγκόσμια τάξη. Αυτός ο πόλεμος είναι γνωστός ως «Ατζέντα 21».

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών (τα οποία συμμετείχαν ως τρομοκράτες, τεμαχιστές, ακρωτηριαστές, βιαστές, κλπ από κοινού με τους Ναζί της Hamas στο Νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου σε βάρος του Εβραικού λαού)  για τον απόλυτο παγκόσμιο έλεγχο, γνωστό ως Ατζέντα 21 (της οποίας η Ατζέντα 2030 είναι ένα απλό ορόσημο), όλοι οι άνθρωποι που κάποτε ζούσαν σε αγροκτήματα και σε αγροτικές περιοχές, θα μεταφερθούν αναγκαστικά σε πυκνοκατοικημένες «έξυπνες» πόλεις οι οποίοι αναφέρεται ως «ανθρώπινοι οικισμοί».

Θεωρούμενος ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και άλλους απολογητές της παγκοσμιοποίησης, ο βασικός όρος για την Ατζέντα 21—«βιώσιμη ανάπτυξη»—εμφανίζεται σε χιλιάδες ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς νόμους, κανονισμούς, πολιτικές και έγγραφα.

Είναι, λοιπόν, η Ατζέντα 21 απλώς μια «θεωρία»;

Ο ΟΗΕ λέει ότι η «αειφόρος ανάπτυξη» είναι απλώς το «περιβαλλοντικό κίνημα» που αναδιαμορφώνει τον πλανήτη σε έναν ασφαλή, πράσινο κόσμο. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι η αναγκαστική απογραφή και έλεγχος όλης της γης, του νερού, των ορυκτών, των φυτών, των ζώων, των οικοδομικών έργων και των ανθρώπων στον πλανήτη. Με άλλα λόγια, ένα σχέδιο για αυτό που πολλοί φοβούνται ότι θα μετατραπεί σε μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση. Ένα παγκόσμιο test αυτού που σχεδιάζουν ήταν η planδημία COVID-19 στη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε και ο ρόλος των εγχωρίων μηντιαρχών, εκδοτών και φυσικά (του προθύμου του θανάτου μας) πολιτικού προσωπικού της χώρας.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

Ποια είναι λοιπόν η πραγματική ατζέντα πίσω από την Ατζέντα 21;

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του James Jaeger, Unsustainable: The UN’s Agenda For World Domination>

Με τους αγρότες όλης της Ευρώπης  γιατί «χωρίς αγρότες δεν υπάρχει τροφή»!

Διαβάστε αυτό το άρθρο-διαμαντάκι που ανέβασε ο Βασίλης Στοϊλόπουλος στο facebook>

Οι παροιμίες, ως γνωστόν, είναι κατά κανόνα διδακτικές, ενίοτε μάλιστα και σοφές. Έτσι, ποιος μπορεί να μην παραδεχτεί ότι κάτι αληθινό υπάρχει στην παροιμία : «Άλλοι σπέρνουν και θερίζουν κι άλλοι τρών’ και μακαρίζουν»! Όπως άλλωστε εύλογη είναι και η εμπειρική διαπίστωση του Ευριπίδη : «Κακαί γεωργείν χείρες ευ τεθραμμέναι». Που σημαίνει : «Τα καλοθρεμμένα χέρια είναι ακατάλληλα για την γεωργία».

Ακατάλληλα! Και όμως είναι αυτά τα «καλοθρεμμένα χέρια» (και αδούλευτα), που με βάση τις παγκοσμιοποιητικές κατευθύνσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), δεν κατανοούν ότι «την γεωργίαν των άλλων τεχνών μητέρα και τροφόν είναι» (Ξενοφών), ότι δηλαδή «η γεωργία είναι των άλλων τεχνών μητέρα και τροφός».

Πόσο μάλλον ν΄ αντιληφτούν τη ρήση του αρχαίου Έλληνα ποιητή Θεόκριτου ότι «ο μεν γεωργός, την γην, ο δε φιλόσοφος την ψυχήν εξημεροί.» Γι αυτό και ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος αναφερόμενος στην αγροτική ζωή : «Άπαν ασέλγειας είδος εξελήλαται, πολλή δε πανταχού ανθεί η σωφροσύνη …». Δηλαδή : «Κάθε είδους ασέλγειας έχει απομακρυνθεί και παντού στις αγροτικές περιοχές ανθεί η σωφροσύνη …». Αυτά σε άλλες εποχές ….
Γι αυτό οι «καλοταϊσμένοι», είτε στις Βρυξέλλες, είτε στην Αθήνα, βιάζονται, ως όργανα των πολυεθνικών και θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, να αποτελειώσουν την γεωργική παραγωγή που γνωρίζαμε, να φέρουν πολλές χιλιάδες φθηνά εργατικά χέρια από τα πέρατα του κόσμου, να θρεφόμαστε μελλοντικά με αλεύρι από γρύλλους …. να ερημωθεί η περιφέρεια. Κι ας ξέρουν ότι «τόπος χωρίς αγρότες, είναι τόπος χωρίς μέλλον» (αγροτικό σύνθημα).

Εν τω μεταξύ, όπως διαπίστωνε και ο πρώτος μεταπολεμικός πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρυ Τρούμαν : «Όταν οι αγρότες ευημερούν, ευημερεί και η χώρα, και όταν οι αγρότες έχουν προβλήματα, έχει προβλήματα και η χώρα». Ο πολιτικός Τρούμαν προφανώς είχε υπόψη του το μνημειώδες έργο του νομπελίστα Τζον Στάινμπεκ : «Τα σταφύλια της οργής». Από τους σημερινούς διαχειριστές τι να περιμένεις κανείς όμως ; Μόνο τη γνωστή επικοινωνιακή διαχείριση … και απύθμενη υποκρισία!

Συμπέρασμα : Βιάζονται να ξεπαστρέψουν τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες μέσω της λεγόμενης «αναδιάρθρωσης του αγροτοβιομηχανικού τομέα», με «πράσινα» πασπαλίσματα, με «επανεκκινήσεις» και μεγαλόστομες ψηφιακές «μεταβάσεις», υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και των πολυεθνικών. Όπως παλιότερα έκαναν και με τον ελληνικό κοινοτισμό!
Άλλωστε, στο νεοελληνικό κράτος, μόνο 2-3 ηγέτες του, με κορυφή τον Ιωάννη Καποδίστρια, ενδιαφέρθηκαν πράγματι για τον πρωτογενή τομέα, με έργα και όχι μόνο με λόγια!

Στο Κουρδιστό Πορτοκάλι εξηγούμε αναλυτικά γιατί ο αφανισμός των αγροτών είναι μέρος του σχεδίου της Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού>

Δεν θα γκρεμιστούν μόνο τα σαθρά πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης αλλά και ολόκληρο το σαθρό μηντιακό σύστημα. Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο αλλά ήδη τα θεμέλιά του τρίζουν. Είναι θέμα χρόνου να αντιληφθούν οι πολίτες του δυτικού κόσμου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία Γενοκτονία μείωσης του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού. Μια Γενοκτονία η οποία “εξυπηρετεί” τις ανάγκες της μεγάλης επαναφοράς μιας elite ψυχοπαθών οι οποίοι δρουν ως νέοι Χίτλερ του πλανήτη για την ύπαρξη των οποίων είχαν μιλήσει πολύ νωρίς Εβραίοι επιβιώσαντες του Ολοκαυτώματος.

Μια Γενοκτονία την οποία υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν τόσο το σαθρό πολιτικό σύστημα, όσο και το σαθρό μηντιακό σύστημα.

Μια Γενοκτονία την οποία υπηρετούν ακόμη οι διαβόητοι παγκόσμιοι οργανισμοί τύπου ΟΗΕ, ΠΟΥ, Ερυθρός Σταυρός οι οποίοι δεν είναι παρά εταιρίες που χρηματοδοτούνται από μία κάστα ευγονιστών και οι οποίες στη περίπτωση του νέου Ολοκαυτώματος του Εβραικού λαού όχι απλά πήραν το μέρος των Ναζί της Hamas αλλά στη περίπτωση του ΟΗΕ στελέχη του παγκοσμίου οργανισμού, βίασαν, έκαψαν, τεμάχισαν, ακρωτηρίασαν Εβραίους πολίτες την 7η Οκτωβρίου 2023.

Πάνω από 17 εκατομμύρια είναι οι νεκροί των εμβολίων COVID-19 για μία planδημία που προκλήθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες όταν Κινέζοι επιστήμονες των Ινστιτούτων βιολογίας της Wuhan τοποθέτησαν κρυφά τον ιό που προκαλεί τον COVID-19 στις κουκέτες αθλητών που συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών στη Wuhan της Κίνας η Τελετή Έναρξης των οποίων (18 Οκτωβρίου 2019) συνέπεσε καθόλου τυχαία με το διαβόητο EVENT 201 μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας που ελάμβανε χώρα την ίδια μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) στη Νέα Υόρκη με χορηγούς και εμπνευστές τους Bill Gates και Klaus Schwab.

Στο μεταξύ τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 ήταν έτοιμα από καιρό-όπως και ο ιός από το 2015.

Με πρόσχημα την εργαστηριακή κλιματική αλλαγή επιχειρείται να αφαιρεθεί από τους αγρότες η σίτιση του πλανήτη με μόνο στόχο τον θάνατο του πληθυσμού. Αυτός είναι ο επιδιωκόμενος στόχος της συγκεκριμένης elite. Oι αγρότες κρατάνε στα χέρια τους το κομμάτι της διατροφικής αλυσίδας που δεν μπορούν να ελέγξουν οι εμπνευστές της Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού. Γι΄αυτό οι αγρότες βρίσκονται στο στόχαστρο. Οι αγρότες είναι ένα μεγάλο εμπόδιο της elite στην προσπάθειά της να μειώσει το δυτικό πληθυσμό ελέγχοντας η ίδια τη διατροφική αλυσίδα.


Κατάπτυστος είναι ο ρόλο και του εγχωρίου πολιτικού συστήματος στο σύνολό του. Οι εγχώριοι πολιτικοί παρότι εκλεγμένοι από τον λαό υπηρετούν το όραμα Γενοκτονίας του πληθυσμού της μεγάλης επαναφοράς του Klaus Schwab.

-Οι άνθρωποι μας είναι άχρηστοι και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε. Μια λύση είναι τα ναρκωτικά και τα video games δηλώνει το πουλέν του Klaus Schwab, Υuval Harari.

Oι αγρότες λοιπόν αποτελούν εμπόδιο της elite στη προσπάθειά της να μειώσει το δυτικό πληθυσμό καθώς παράλληλα έσκασε η φούσκα του παγκοσμίου χρέους και το deep state μηχανεύεται διάφορους τρόπους όπως το ψηφιακό νόμισμα με σκοπό όχι απλά να διατηρήσει τον έλεγχο της διακυβέρνησης του κόσμου αλλά να τον κάνει ακόμη πιο τυραννικό.

Μπροστά στη Γενοκτονία η οποία περιλαμβάνει κάθε εργαλείο που σκοτώνει τη παραδοσιακή δυτική οικογένεια όπως αθρόα υποδοχή μεταναστών, woke ιδεολογία, γάμοι και υιοθεσίες ομοφύλων, planδημίες, εμβόλια, εργαστηριακή κλιματική κρίση, προώθηση των αμβλώσεων, θανάσιμο έλεγχο με τις πόλεις των 15΄και τα ψηφιακό νόμισμα, αλλαγή προς το θανάσιμο του τρόπου διατροφής και πάει λέγοντας. Καθώς η elite ξεδιπλώνει την σε βάρος μας Γενοκτονία τα μέλη της χτίζουν τεράστια καταφύγια ακόμη και στην Ανταρκτική.

Mέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, όλο και πιο πολλοί εκεί έξω συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Κάτι παγκόσμιο και δυστοπικό. Πιο έντονα απ΄όλους όμως το διαισθάνονται τα εν ζωή θύματα του Ναζισμού. Οι ηρωικές φιγούρες των Εβραίων που επιβίωσαν των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Είναι εκείνοι των οποίων η κραυγή έρχεται από τα σωθικά της Ιστορίας. Είναι οι ηρωικοί Εβραίοι, αυτός ο σπουδαίος λαός, που για μια ακόμη φορά γίνονται μάρτυρες της Ιστορίας που επαναλαμβάνεται από τους ίδιους σεναριογράφους.

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav εκφώνησε στη διάρκεια της επιβολής της planδημίας ομιλία σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες, όπου ανάμεσα στα άλλα είπε>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
– Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.

Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.


Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

-Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

Στη φωτογραφία η Vera Sharav με τον Robert Kennedy Jr και τη κόρη του Kyra.

Τι συμβαίνει στο πλανήτη μας; Τι είναι αυτό που οδηγεί τους επιζήσαντες του Ναζισμού να σημαίνουν συναγερμό; Τι είναι αυτό που επιτρέπει στον The Spectator, το εμβληματικό σύμβολο των συντηρητικών να φιλοξενεί άρθρα για το Τέλος της Δημοκρατίας;

Τι εννοεί κορυφαίο στέλεχος Γερμανικής πολυεθνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας και τον οποίο συναντήσαμε πρόσφατα στα Χανιά, όταν λέει>

-Δεν φαντάζεστε τι σχεδιάζουν, εάν το επιτρέψουμε να συμβεί θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας…

Ήταν επίσης ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, ο οποίος χαρακτήρισε τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακής κατασκευής αλλά βιολογικό όπλο.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το διατυπώσει;

Καθώς εκατοντάδες Έλληνες κυρίως νέοι άνθρωποι σωριάζονται καθημερινά εκεί έξω στην αιωνιότητα όσες προσπάθειες να κάνουν τα ΜΜΕ εξαντλώντας την ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τους για να καλύψουν τον mRNA δολοφόνο που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στο αίμα των εμβολιασμένων συμπολιτών μας.

Έτσι τα λόγια του διαβόητου Schwab μπερδεύονται ιστορικά με τις καταγγελίες Εβραίων που επέζησαν του Άουσβιτς και του Ναζισμού οι οποίοι κάνουν λόγο για επανάληψη της Ιστορίας.

Οι ηρωικοί Εβραίοι επιβιώσαντες επισημαίνουν την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ ο οποίος έχει στη δούλεψή του πεκινουά- εκλεγμένους ηγέτες του δυτικού κόσμου των οποίων η αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού επειδή το μαγαζί χρεοκόπησε με παγκόσμιο χρέος 400 τρις, επειδή ο τρόμος είναι δοκιμασμένο εργαλείο διακυβέρνησης.

Μετά την εργαστηριακή planδημία οι εργαστηριακές πυρκαγιές στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στις χώρες της Μεσογείου. Γιατί οι εργαστηριακές πυρκαγιές; Πέρα από τον τρόμο και τον έλεγχο είναι η “εκπαίδευση” στις εκκενώσεις σπιτιών, στο να συνηθίσουν οι άνθρωποι να αποχωρίζονται τις περιουσίες τους, ώστε να γίνει πιο εύκολος ο εγκλεισμός τους σε “στρατόπεδα συγκέντρωσης” όταν έλθει η ώρα.

Είναι σημαντικό επίσης για τους εμπνευστές να συνθλίψουν το καλοκαίρι των διακοπών και της ανεμελιάς και ιδιαίτερα τον Aύγουστο ώστε τα αναλώσιμα κουνούπια να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να ζουν διαρκώς με το τρόμο, ως την επόμενη φάση του σχεδίου. Μόνο που η μαιμού και τα μαιμουδάκια ανέβηκαν ψηλά και οι κώλοι τους (όπως επίσης και το λίθιο και λοιπά ψυχοτρόπα που καταναλώνουν ώστε να χαμογελούν μπροστά στις κάμερες) βρίσκονται σε κοινή παγκόσμια θέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO>

Ναι, όλα αυτά τα δυστοπικά υποστηρίζει η ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς που ξεδιπλώνεται μπροστά μας καθημερινά.

Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα. Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι και πρόθυμοι ηγέτες σε περίπτωση που αποβιώσει ο εντολέας τους; Πως θα αποφύγουν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους τη Νέμεση της Δικαιοσύνης; Ήδη πίσω από κλειστές πόρτες oι πρόθυμοι Sunak και Macron δεν συζητάνε παρά μόνο αυτή την απρόσμενη εξέλιξη. Τη μέρα που λουσμένοι στον ιδρώτα θα διαπιστώνουν ότι οι εντολείς τους είτε έχασαν τη μάχη είτε έφυγαν από τη ζωή. Γι΄αυτό εάν παρατηρήσετε προσεχτικά αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των ανδρών της προσωπικής τους φρουράς. Στο μεταξύ οι συμμετέχοντες στο project είναι χιλιάδες εκεί έξω. Και τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν…

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda MeirΘα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ως εξής. Ένας τύπος που δεν είναι γιατρός εμφανίζεται δεκαετίες τώρα με απίστευτη πρεμούρα να εμβολιάζει διαρκώς τον πλανήτη. Ο ίδιος τύπος και η παρέα του παράγει εργαστηριακό κρέας και άλλες παπαριές με τις οποίες θέλει να αντικαταστήσει το κρέας και τα υπόλοιπα προιόντα της διατροφικής αλυσίδας.

Βy Pendulum

Θα αφήσουμε όμως για λίγο τις θανάσιμες αθλιότητες του Bill Gates για να πάμε προς στιγμή σε μία ακόμη χειρότερη αθλιότητα η οποία φέρνει τη σφραγίδα της E.E.

H σχετική αναδημοσίευση από τον επίσημο ιστότοπο της Ε.Ε.

Κοίτα τι ετοιμάζουν καθώς απευθύνονται σε βρεφοποιημένους πολίτες>

Μικρά έντομα — Μεγάλα οφέλη! Εγκρίνονται τα έντομα ως τρόφιμα στην ΕΕ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι αλευροσκώληκες έγιναν το πρώτο έντομο που θα μπορούν να καταναλώνουν ως τρόφιμο οι Ευρωπαίοι. Ο Rafael Pérez, επικεφαλής της ομάδας για τα νέα τρόφιμα στη ΓΔ SANTE, σχολιάζει την απόφαση αυτή που διευρύνει τις διατροφικές επιλογές των καταναλωτών στην ΕΕ, τον ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο των εντόμων για μια πιο υγιή και βιώσιμη διατροφή, καθώς και τα οφέλη που συνεπάγεται η κατανάλωσή τους για το περιβάλλον τα προσεχή έτη.

Ημερομηνία: 02/06/2021

Γιατί εγκρίθηκε η κατανάλωση εντόμων ως τρόφιμα;

Ύστερα από την πρόσφατη έγκρισή τους οι αλευροσκώληκες θεωρούνται πλέον νέο τρόφιμο, δηλαδή τρόφιμο που δεν κατανάλωναν ευρέως οι πολίτες της ΕΕ πριν από τις 15 Μαΐου 1997, όταν τέθηκε σε ισχύ ο πρώτος κανονισμός για τα νέα τρόφιμα.

Με βάση τα πορίσματα αυστηρής επιστημονικής αξιολόγησης που διενέργησε η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), τα κράτη μέλη συμφώνησαν με την έγκριση της αίτησης που είχε υποβάλει υπεύθυνος επιχείρησης τροφίμων στην Επιτροπή για τη διάθεση του συγκεκριμένου προϊόντος στην αγορά της ΕΕ.

Στη συνέχεια, η Επιτροπή εξέδωσε τη σχετική νομική πράξη την 1η Ιουνίου 2021.

Απομένει να δούμε βεβαίως αν θα αποφασίσουν και οι καταναλωτές να εντάξουν το έδεσμα αυτό στη διατροφή τους ή όχι, αν και η κατανάλωση εντόμων δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς αυτά ήδη αποτελούν μέρος της ανθρώπινης διατροφής σε πολλά μέρη του κόσμου.

Είναι τα έντομα ασφαλή για κατανάλωση ως τρόφιμα;

Ναι. Τα νέα τρόφιμα μπορούν να εγκριθούν μόνο εάν δεν παρουσιάζουν κανένα κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Ύστερα από αίτηση που κατέθεσε η εταιρεία SAS EAP Group, το προϊόν υποβλήθηκε σε αυστηρή επιστημονική αξιολόγηση από την EFSA, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αλευροσκώληκες είναι ασφαλείς.

Θα ήθελα να τονίσω ότι τα νεοεγκριθέντα τρόφιμα υπόκεινται στους κανόνες της ΕΕ που διέπουν την επισήμανση των αλλεργιογόνων. Σύμφωνα με τους κανόνες αυτούς 14 αλλεργιογόνα, όπως αυγά, γάλα, ψάρια, καρκινοειδή και τώρα τα έντομα, πρέπει να δηλώνονται στην επισήμανση. Έτσι, τα άτομα με τροφικές αλλεργίες μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αποφεύγουν προϊόντα με συστατικά στα οποία είναι ευαίσθητα.

Για γενικά θέματα υγείας, όπως είναι οι τροφικές αλλεργίες, η EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση αλευροσκωλήκων μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, ιδίως στα άτομα με προϋπάρχουσες αλλεργίες στα καρκινοειδή και τα ακάρεα. Οι περιπτώσεις όμως αυτές παραμένουν πολύ περιορισμένες.

Πώς θα γνωρίζουν οι καταναλωτές αν τα τρόφιμά τους περιέχουν έντομα;

Το σχέδιο νομικής πράξης καθορίζει τις απαιτήσεις επισήμανσης για τα προϊόντα τρόφιμα που θα περιέχουν το νέο τρόφιμο. Η απαίτηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις απαιτήσεις του κανονισμού για θέματα επισήμανσης.

Με λίγα λόγια, οι καταναλωτές μπορούν να είναι ήσυχοι ότι, όταν τα προϊόντα αυτά εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων, θα φέρουν σαφή επισήμανση που θα ενημερώνει επακριβώς τους καταναλωτές για το ακριβές περιεχόμενο των αγορών τους. Η ΕΕ είναι απόλυτα προσηλωμένη στην αρχή της διαφάνειας.

Με ποιον τρόπο τα έντομα στα τρόφιμα και τις ζωοτροφές συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του επισιτιστικού συστήματος;

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), τα έντομα θα συμβάλουν σημαντικά στην επίλυση πολυάριθμων θεμάτων που αντιμετωπίζουμε και θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τον 21ο αιώνα. Στα ζητήματα αυτά περιλαμβάνονται το αυξανόμενο κόστος των ζωικών πρωτεϊνών, η επισιτιστική ανασφάλεια, οι περιβαλλοντικές πιέσεις, η αύξηση του πληθυσμού και η αυξανόμενη ζήτηση πρωτεϊνών μεταξύ των μεσαίων τάξεων.

Τα έντομα είναι σε αφθονία στον πλανήτη μας, διαθέτουν υψηλές πρωτεϊνικές και θρεπτικές ιδιότητες και ευθύνονται για λιγότερο από το 1% του αποτυπώματος άνθρακα του ζωικού κεφαλαίου. Αποτελούν λοιπόν την ιδανική εναλλακτική διατροφική επιλογή για μια υγιεινή και βιώσιμη δίαιτα. Συμβάλλουν έτσι όχι μόνο στην υγεία μας αλλά και στην υγεία του περιβάλλοντος και, επομένως, στο ίδιο μας το μέλλον.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα στον τομέα αυτό;

Σύμφωνα με τα στοιχεία του FAO, πάνω από 1.900 είδη εντόμων έχουν χρησιμοποιηθεί ως τροφή παγκοσμίως. Όπως και για τους αλευροσκώληκες, στο πλαίσιο του κανονισμού για τα νέα τρόφιμα η Επιτροπή έχει λάβει αρκετές αιτήσεις για την έγκριση άλλων ειδών εντόμων, όπως οι προνύμφες Alphitobius diaperinus (μικρό σκαθάρι των αλεύρων), Gryllodes sigillatus (τροπικός οικοδίαιτος γρύλος), Acheta domesticus (οικοδίαιτος γρύλος ή τριζόνι), Locusta migratoria (αποδημητική ακρίδα) και προνύμφες Hermetia illucens (μαύρη μύγα των απορριμμάτων).

Μέχρι στιγμής η Επιτροπή έχει κρίνει έγκυρες 11 αιτήσεις και διενεργείται αξιολόγηση ασφάλειας για καθεμία από αυτές. Μόλις εκδοθεί θετική γνώμη από την EFSA, η Επιτροπή θα προχωρήσει στη διαδικασία έγκρισης.

Τα προσεχή έτη τα είδη εντόμων που θα εγκριθούν βάσει του κανονισμού για τα νέα τρόφιμα θα αποτελούν μια ολοένα και σημαντικότερη εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών, που θα συμβάλλουν στους στόχους της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» για ένα βιώσιμο σύστημα τροφίμων στην ΕΕ και παγκοσμίως.

Αυτές τις μέρες τα τρακτέρ στην Ευρώπη έχουν πάρει φωτιά. Με άλλοθι την εργαστηριακή κλιματική κρίση επιχειρούν στη κυριολεξία να καταργήσουν τους αγρότες και να ελέγξουν απόλυτα την διατροφική αλυσίδα.

Ο λόγος που το κάνουν είναι ξεκάθαρος. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο τον θάνατο τουλάχιστο 6 δις αθρώπων του παγκοσμίου πληθυσμού. Κι αυτό τόσο γιατί πρόκειται για ευγονιστές όσο και γιατί βιώνουμε το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Το χρέος παρότι χρησιμοποιούν πολλούς φερετζέδες (τελευταία και μαντήλες) για να αποκρύψουν το γεγονός ελέγχεται από ιδιώτες διά μέσω τραπεζικών ιδρυμάτων όπως είναι η FED αλλά και η δικής μας Τράπεζα Διεθνών Διαπραγματεύσεων-ΒΙS.

Στην επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού που βρίσκετι σε εξέλιξη συμμετέχουν όλοι οι άθλιοι υποτιθέμενοι παγκόσμιοι οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ (που συμμετείχε στη σφαγή του Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου), ο ΠΟΥ, ο Ερυθρός Σταυρός, η Ε.Ε των εμβολίων ευθανασίας του διδύμου Bourla-Ursula, oι δυτικοί ηγέτες και φυσικά οι περισσότεροι ηγέτες της αντιπολίτευσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

Αυτοί κάνουν τη δουλειά που τους έχει ανατεθεί και η οποία είναι να μας σκοτώσουν με κάθε τρόπο.

Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πολεμήσουμε με οδηγό την σπουδαία ηγέτιδα του Ισραήλ Golda Meir, η οποία είχε πει>

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Γιατί επιλέξαμε την Golda;

David Ben Gurion (1886-1973) parlant avec Golda Meir (1898-1978).

Γιατί για μια ακόμη φορά ο μαρτυρικός λαός του Ισραήλ είναι τα θύματα όπως και στο πρώτο Ολοκαύτωμα και σε πολλές άλλες σκοτεινές σελίδες της Ιστορίας.

Τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα χρησιμοποιούν τον μαρτυρικό λαό του Ισραήλ με τον απεχθέστερο τρόπο στη προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα ηνία της διακυβέρνησης του κόσμου.

Στη κυριολεξία κρύβονται πίσω από τον μαρτυρικό εβραικό λαό καθώς εξαπολύουν τις λεγεώνες τους εναντίον της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου