Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

To Placebo το γνωριζεις ….το Nocebo;;

 https://katohika.gr/stranger-voice/to-placebo-to-gnorizeis-to-nocebo/

Οι φαρμακευτικες εταιριες (τουλαχιστον παλια που η ιατρικη δεν εχει παθει κοκομπλοκο) οταν δοκιμαζαν σε ανθρωπους (πειραματοζωα εν γνωση τους και αμοιβης ) τα νεα φαρμακα τους για τουλαχιστον μια δεκαετια επρεπε μεσα στους πειραμτισμους τους να εχουν και ενα μεγαλο ποσοστο του φαρμακου στο πειραμα  σε μορφη placebo ..δηλαδη ζαχαριτσα με νερο!

Ακομα και τωρα στην μεγαλη “πλανδημια” πολλες απο της παρτιδες ηταν εμβολια πλασεμπο γιατι οφειλαν λογω πειραματισμου να ακολουθησουν το νομιμο μοντελο!

Πολλοι ανθρωποι εχει παρατηρηθει οτι θεραπευουν τα συμπτωματα τους αφου πιστεψουν οτι χρησιμοποιησαν ενα φαρμακο …παιρνωντας δηλαδη πλασεμπο !.. Αυτους τους αννθρωπους δεν γνωριζουμε πως να τους ονομασουμε …δεν μπορουμε να πουμε οτι ηταν κατα φαντασιαν ασθενεις και δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν θεραπευτηκαν μεσω της πιστης τους ..ασχετα τι θα υποστηριξει η επιστημη μας ..που ειναι αναγκασμενη να πηγαινει αγκαλιτσα με το συμφερον!

Το Nocebo ειναι ακριβως το αντιθετο , ειναι η στιγμη που ενας ανθρωπος μπορει να εχει συμπτωματα η να νοσησει επειδη πιστεψε την αποψη ενος γιατρου , η διαβασε της παρενεργειες ενας φαρμακου και τις υιοθετησε ..η ακουσε για τα μεταγχειριτικα σταδια και τα βιωσε κοκ ! Ενας ανθρωπος μπορει δηλαδη να εμφανισει μια ασθενεια και να νοσησει βαρια …και μεχρι θανατου αν η πιστη του το αποδεχθει !

Προσωπικα πιστευω οτι στην πραγματικη δυναμη του Placebo και του Nocebo εχει στηριχθει ολη απατη της συγχρονης φαρμακολογιας και οτι μας κρυβουν παρα πολλα για την δυνατοτητα της αυτοιασης του ανθρωπου αλλα ταυτοχρονα και την δυναμη αυτο καταστροφης του αν εκπαιδευθει σωστα ο εγκεφαλος του !

Τοσο τεραστια σημασια εχουν οι πεποιθησεις μεσα μας , ειναι ικανοτατες να μας οδηγησουν στον θανατο (Nocebo) και υπερικανοτατες να μας οδηγησουν στην αυτοιαση ! Καταλαβαινετε λοιπον ποσο τεραστια σημασια εχει η πληροφορια σημερα και ο ελεγχος της , ποσο τεραστια σημασια εχει να μπορουν να βαφτιζουν καποιους αυθεντιες (υπνωτιστες μαζας) , ποσο σημασια εχει η προπαγανδα και η αποδοχη απο μεγαλο μερος της μαζας σε ενα τεραστιο ψεμα (πλανδημια) κοκ κοκ κοκ !

Το γνωριζω οτι ο σημερινος ανθρωπος μεσα απο αιωνες ψεμματος , μετα απο ειδικη εκπαιδευση και υπνωση αδυνατει να ξεριζωσει απο μεσα του ολα οσα του φυτεψαν και τα αποδεχθηκε …αλλα πρεπει να σας το φωναξω …διαχειριστειτε απο την αρχη τις πεποιθησεις σας γιατι αυτες σας οδηγουν στις κακες αποφασεις για την ζωη σας , αμφισβητειστε τα παντα απο την αρχη γιατι μονο ετσι θα εχετε την ευκαιρια να γνωριζετε την αληθεια ! Δειτε τον κοσμο αλλιως γιατι ελεγχουν την υγεια σας μεσα απο το μυαλο σας !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου