Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δικαστικές Πράξεις κατά του εμβολίου Covid 19. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!



                               

 

                   Αθήνα 23η Ιανουαρίου 2024             


Δικαστικές Πράξεις κατά του εμβολίου Covid 19

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

 

Σας γνωρίζεται ότι άλλα οκτώ εμβόλια μέχρι το 2030 αναλογούν σε έκαστο πολίτη των χωρών της ΕΕ και όχι μόνο.

Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι εφαρμόζεται το γνωστό στις HΠΑ  σχέδιο «Kill by injection» που εφαρμόσθηκε στην  δεκαετία του  1970 με εκατομμύρια νεκρούς (Το εμβόλιο τότε έγινε δήθεν  για την αντιμετώπιση του ιού των χοίρων, που δεν υπάρχει)

 

Οι «ξαφνικίτιδες» που συμβαίνουν σε τόσους νέους ανθρώπους έγινε επιδημία και η Ευρώπη των Ελευθέρων χωρών έγινε το νεκροταφείο της Παγκόσμιας κοινότητας.

’Όλοι όσοι επιθυμείτε να ενεργήσετε μεμονωμένως ή ομαδικώς μέσω δικαστικής οδού ενωθείτε (αυτό ισχύει και για τους δικηγόρους γιατί το θέμα αφορά στην Ελλάδα), οι δε υπόλοιποι έχουμε καθήκον να σας στηρίξουμε με κάθε μέσον.

Υπόψη ότι εξαίρετοι Έλληνες νομικοί και ιατροί γνωρίζουν το θέμα. Μήπως ήλθε η ώρα να σχηματισθεί η Ασπίδα Εθνική Σωτηρίας

Στοιχεία για την δολοφονία που συντελείται καθώς και  ιατρικές αναλύσεις, για εξοικονόμηση χρόνου, θα αποστέλλονται-κοινοποιούνται ηλεκτρονικώς μόνο σε όσους δηλώσουν ότι Επιθυμούν να ενημερώνονται  

Καλό είναι να ορίσουμε συνδέσμους που θα παραλαμβάνουν τα μηνύματα και στη συνέχεια θα τα προωθούν στους υπόλοιπους καθώς και στους end users δηλαδή σε αυτούς που θεωρούν ότι επιθυμούν και δύνανται να απαντήσουν σχετικά.  

Επισυνάπτονται ενδιαφέροντα άρθρα ως ενημερωτική εισαγωγή στη μελέτη «Εμβολιασμοί»

Σχετικό Γενικό αρχείο για τους εμβολιασμούς πρέπει να σχηματισθεί άμεσα. Υπάρχουν ήδη πολλά στοιχεία σε αξιόπιστους ιστότοπους.

Στοιχεία για την δολοφονία που συντελείται καθώς και  ιατρικές αναλύσεις θα αποστέλλονται-κοινοποιούνται ηλεκτρονικώς μόνο σε όσους δηλώσουν ότι Επιθυμούν.

 

Ξυπνήστε! Έρχεται δικτατορία. Ας πάρουμε μέτρα, αλλά προς τούτο: «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία».

Καλή συνείδηση φίλοι μας.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Μιχαήλ Γιανναρόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου