Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ποιοι σας καθοδηγούν κύριε Μητσοτάκη;

 https://romioitispolis.gr/poioi-sas-kathodigoyn-kyrie-mitsotaki/



Μας ενδιαφέρει να μάθουμε, ποιοι σας καθοδηγούν, Κυριάκο Μητσοτάκη

Δρ. Γαβριήλ Πανανουδάκης

Είναι ευγενικό εκ μέρους σας, μέσω των πολυάριθμων νομοσχεδίων που εισάγετε, να μας εξηγήσετε ποιοι σας καθοδηγούν σε αυτήν την αξιοθρήνητη πορεία; Είναι πιθανόν να είναι κάποιοι με υπερφυσικές ικανότητες, καθώς αυτά τα παράλογα νομοσχέδια φαίνεται να προέρχονται από μια άλλη διάσταση, όπου ο λόγος και η λογική είναι έννοιες άγνωστες.

Αν μας επιτρέπετε μια συμβουλή, κύριε Μητσοτάκη, θα θέλαμε να γνωρίζαμε ποιος είναι αυτός ο εκπληκτικός φορέας, οργάνωση, λέσχη, πνευματικός, σύμβουλός σας που σας καθοδηγεί σε αυτήν την επικίνδυνη πορεία. Είναι ίσως κάποιος που δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει, αλλά φανταζόμαστε πως κάποιος θα πρέπει να είναι πίσω από όλες αυτές τις εμπνεύσεις σας.

Τώρα, για να πάμε σε κάτι πιο ουσιαστικό, παρατηρούμε την εντυπωσιακή σας αφοσίωση στους Αμερικανούς. Είναι άκρως αντιφατικό εκ μέρους σας να παρατηρούμε πώς κρατάτε την αλαζονεία σας ψηλά στο εσωτερικό και παράλληλα πώς παραμένετε δουλικός στις προσταγές της αφέντρας πέρα από τον Ατλαντικό.

Ερωτάμε λοιπόν, με ειλικρινή απορία, αν αυτή η δουλικότητα και αυτή η αφοσίωση έρχονται από την αγάπη σας για την πατρίδα σας, την Ελλάδα, ή μήπως είναι κάποιο είδος προσκύνησης στα αφεντικά της Αμερικής;

Δεν θα θέλαμε να σας καταποντίσουμε με ερωτήσεις, αλλά το πράγμα είναι πως, αν και είμαστε ασυνήθιστα μικροί μέσα στο μεγαλείο σας, έχουμε κάποια απορία για τον λόγο που προτιμάτε να στρέφεστε προς την Αμερική, αφήνοντας την Ελλάδα να πλέει στα καταφράκτια της δικής σας ευφυίας.

Αναμένουμε την αναλυτική και φωτεινή σας απάντηση, εφόσον, βεβαίως, βρείτε χρόνο ανάμεσα στις συναντήσεις με τους πραγματικούς κυβερνήτες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου