Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Δεν μετέχω στις 17/12 σε μαζώξεις για να γίνει το ΛΑΟΣ παράρτημα της ΝΔ ή ένα ¨LAOS VEGAS¨

 ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Δεν μετέχω στις 17/12 σε μαζώξεις για να γίνει το ΛΑΟΣ παράρτημα της ΝΔ ή ένα ¨LAOS VEGAS¨ .... Ερχεται νέα, μεγάλη Πατριωτική παράταξη της Λαϊκής Δεξιάς μετά την Πρωτοχρονιά - Γιατί πήρα την πρωτοβουλία για την υποψηφιότητα ΦΡΕΝΤΥ ΜΠΕΛΕΡΗ στις Ευρωεκλογές

Οι αγωνιστές του ΛΑΟΣ που δεν προδώσαμε και δεν γίναμε βοριδο-πλευρο-γεωργιάδηδες δεν μετέχουμε σε μάζωξη κολλητών κάποιων (μασκαρεμένη σε δήθεν ¨συνέδριο¨), στις 17 Δεκεμβρίου. Ούτε μητσοτακική ΝΔ , ούτε κόμμα ¨LAOS VEGAS¨ μπορεί να καταντήσει το ιστορικό κόμμα του ΛΑΟΣ , στο οποίο όλοι ξέρουν πόσο συνεισέφερα με κάθε τρόπο επί τόσα χρόνια.
Η νέα μεγάλη Πατριωτική παράταξη της Λαϊκής Δεξιάς που έρχεται μετά την Πρωτοχρονιά και με στόχο τις Ευρωεκλογές χρειάζεται να είναι διεκδικητική :
Eπικοινώνησα με το στενό συγγενικό περιβάλλον του εκλεγμένου (και ακόμη φυλακισμένου) Δημάρχου Χιμάρας Φρέντυ Μπελέρη σχετικά με την πρότασή μας η οποία αποτελεί και τον μόνο τρόπο για να στριμωχτεί πραγματικά ο Ράμα : Να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φρέντυ Μπελέρης, κάτι που μπορεί να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα αφού ο κ. Μπελέρης έχει Ελληνική υπηκοότητα και έτσι δικαιούται να μετάσχει στις Ευρωεκλογές . Μόνο με την υποψηφιότητα του κ. Μπελέρη έρχονται με τρόπο άμεσο στο κέντρο του ενδιαφέροντος των Οργάνων της ΕΕ οι διώξεις των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση του ίδιου στις φυλακές .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου