Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

H Aτζέντα 2030 και όσα πρέπει να γνωρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι Έλληνες επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, CEOs, τραπεζίτες. Δείτε τι κάνει ο Elon Musk

Ημαλθακότητα των ανθρώπων και η ψευδαίσθηση του κράτους-πατερούλη την οποία έχουν οι αναλώσιμοι πολίτες δεν είναι παρά ο επιταχυντής σε αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο δεν είναι άλλο από την επιχείρηση ελέγχου, μείωσης του πληθυσμού και μετανθρωπισμού. Δεν πρόκειται για ανικανότητα των κρατών, ούτε των ηγεσιών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των υπουργείων Μεταφορών και πάει λέγοντας. Πριν συμβεί για παράδειγμα το συμβάν στα Τέμπη, στις ΗΠΑ είχαμε μια σειρά από ατυχήματα με τρένα, εκτροχιασμούς, συγκρούσεις, κλπ. Αυτά τα ατυχήματα φώναζαν από μακριά ότι ήταν κατασκευασμένα ή είχαν αφεθεί να συμβούν. Καθώς τα παρακολουθούσαμε με προσοχή αναρωτιόμασταν πότε θα έχουμε την ελληνική εκδοχή τους. Και ήρθαν τα Τέμπη.

By The Wrong Man

Όταν ξέσπασαν οι φωτιές στον Καναδά οι οποίες φέτος έκαψαν εξωφρενικά μεγάλες εκτάσεις περιμέναμε την ελληνική εκδοχή τους. Και ήρθε η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Νέα Αγχίαλος και ότι ακολουθήσει. Ηδη κάτοικοι της Χαβάης που περιμένουν οι νεκροί να φθάσουν τους 1.000 υποστηρίζουν ότι η φωτιά στο Maui βρωμάει κρατικό σχεδιασμό και συντονισμό.

Οι άνθρωποι αφυπνίζονται και αρχίζουν να παρακολουθούν την ατζέντα 2030 ή την μεγάλης επαναφοράς που δεν είναι άλλη παρά η ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού επειδή το παγκόσμιο χρέος έχει εκτιναχθεί στα 400 τρις  και είναι η ώρα ο τρόμος να αναλάβει δράση όπως συνέβη και σε άλλες ιστορικές περιόδους. Τότε και τώρα οι πραγματικές συνωμοσίες κρύβονται πίσω από το επιχείρημα περί θεωρητικών συνωμοσίας.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ έπρεπε να σκοτωθεί μια και καταφανέστατα οι ελληνικές αρχές είδαν ειδοποιηθεί και αφού δεν αντέδρασαν σημαίνει ότι το άφησαν να συμβεί.

Φυσικά στις μάζες περνάει το αφήγημα της δήθεν ανικανότητας του κράτους. Ούτε για αστείο σε αυτή τη περίπτωση. Επρόκειτο για εισβολή σε ξένη χώρα. Οι αρχές τη γνώριζαν και το άφησαν να εξελιχθεί. Ο Μιχάλης Κατσουρής είναι ένας χρήσιμος νεκρός.

Ακόμη πιο χρήσμιμοι θα ήταν περισσότεροι νεκροί. Οι νεκροί σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι κατασκευασμένο μάνα εξ ουρανού για επικοινωνιακούς λόγους. Για τις ανάγκες της καθημερινής ατζέντας στις χώρες πίσω από την οποία κρύβεται η ατζέντα του 2030 που δεν θέλει να υπάρχουν βιομηχανίες, έλληνες εφοπλιστές, ούτε επιχειρηματίες, ούτε καν εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ούτε τράπεζες, ουδεμία ιδιωτική πρωτοβουλία, γιατί ως το 2030 επιδιώκουν να ενσωματώσουν την επικοινωνία μεταξύ των ανθρωποειδών με τη βοήθεια της αξιοποίησης των βιομετρικών δεδομένων. Πρέπει να απομείνουν μόνο 500 εκατ. με 2 δις ανθρώπινες οντότητες στο πλανήτη.

Oι δυτικοί ηγέτες από τον Biden έως τους ηγέτες της Ε.Ε. είναι παγιδευμένοι (κάποιοι έχουν προεπιλεγεί για την “αποστολή”) στα συγκεκριμένα πλοκάμια. Ο Klaus Schwab επαίρεται για τους ηγέτες που έχει υπό τον έλεγχό του.

Η planδημία και τα εμβόλια covid-19 ευθανασίας ήταν η αρχή. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη με κύριο συστατικό τον τρόμο. Ο τρόμος είναι εργαλείο διακυβέρνησης. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τον ρόλο των ΜΜΕ για τη διασπορά του τρόμου.

Αυτοί οι ταλαίπωροι Μπακοκαυμενάκηδες δεν φαντάζονται σε τι είδους ναζισιστική βιομηχανία προπαγάνδας πάνε να μπλέξουν.

(Για την σημερινή εκδοχή του Ναζισμού έχουν κάνει κατ΄επανάληψη λόγο ηρωικοί Εβραίοι που επεβίωσαν του Ολοκαυτώματος)

Την ατζέντα 2030 υπηρετούν σχεδόν όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης ακόμη κι εκείνοι που βρίσκονται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βουτηγμένος στην εφαρμογή της ατζέντας. Το ίδιο και η ΝΔ φυσικά. Ο Σύριζα στη διάρκεια της τετραετίας του Κυριάκου δεν έκανε αντιπολίτευση αλλά μία διαρκή προσωπική επίθεση στη κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αυτό το τελευταίο υπήρξε ολέθριο σφάλμα από πολλές απόψεις. Ίσως τη πιο ενδιαφέρουσα διάσταση του σφάλματος της επίθεσης στη Μαρέβα να μπορούσε να την εντοπίσει κανείς στα διαζύγια προσώπων που είναι δυστοπικά εμπλεκόμενοι στη ατζέντα όπως οι σύζυγοι των Bill Gates και JustinTrudeau.

Η Melinda French και η Grégoire Trudeau γνωρίζουν τον ρόλο των συζύγων τους στην υλοποίηση της ατζέντας που βρωμάει θάνατο (τον θάνατό σου) και είτε ως ένστικτο αυτοσυντήρησης είτε μετά την σύμφωνη γνώμη των Gates και Trudeau οδηγήθηκαν στην επιλογή του διαζυγίου ώστε σε περίπτωση που οι αποκαλύψεις για τον ρόλο των συζύγων λάβουν μη ανταστρέψιμη πορεία σε ουδεμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να βρεθούν υπόδικες.

Τα παραπάνω διαζύγια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν και συνέχεια. Τα εγχώρια ζεύγη δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Είναι άλλωστε θέμα χρόνου να σκάσει το διαζύγιο-βόμβα προβεβλημένου υπουργού ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερη προθυμία στην υλοποίηση των αποστολών της ατζέντας.

Αυτό ήταν ένα μικρό σχόλιο για το ανεδαφικό των επιθέσεων στη κ. Μαρέβα Μητσοτάκη από τους τυχοδιώκτες Συριζαίους.

Ο Σύριζα λοιπόν όχι μόνο δεν έκανε αντιπολίτευση αλλά έβαζε θανάσιμη πλάτη στα ζητήματα αιχμής της ατζέντας 2030 και της “μεγάλης επαναφοράς”.

Παρότι ο κ. Τσίπρας ούτε την οξυδέρκεια διαθέτει, ούτε την βούληση για γνώση, ούτε τη διάθεση για μελέτη, χωρίς παρωπίδες, ώστε να αντιληφθεί το ιστορικό βάθος των όσων βρίσκονται σε εξέλιξη στο δυτικό κόσμο δύο τρεις από τους επιτήδειους συμβούλους του φρόντισαν να του εξηγήσουν τα βασικά σημεία της ατζέντας με αποτέλεσμα έντρομος να αποσυρθεί. Για την ακρίβεια ο Τσίπρας είχε αποσυρθεί από εκείνο το βράδι που έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ.

Αποτέλεσμα σήμερα στη χώρα να έχουν πέσει οι μάσκες ακόμη και της κατ΄επίφαση δημοκρατίας μια και δεν υφίσταται αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση παντοδύναμη και χαμογελαστή (σύμφωνα με τις οδηγίες) υλοποιεί τον όλεθρο και στη συνέχεια οι εμπλεκόμενοι υπουργοί δηλώνουν πρόθυμοι να επανιδρύσουν τα τρένα, την αστυνομία, τη πυροσβεστική, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και γύρευε τι άλλο θα αποτελέσει το σκηνικό των εργαστηριακών χτυπημάτων που υπαγορεύει η ατζέντα.

Επειδή έτσι έχουν τα πράγματα το να ζητάνε επιχειρηματίες και εφοπλιστές επιπέδου Μελισσανίδη, Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Προκοπίου, Οικονόμου κλπ από το κράτος να προστατέψει τις εταιρίες τους, τις ομάδες τους, την επιχειρηματική τους δράση είναι σαν να φωνάζουν έναν αχόρταγο και ορκισμένο στην ατζέντα λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.

Οι ίδιοι οι Έλληνες επιχειρηματίες θα κληθούν από τα πράγματα και τις εξελίξεις να παλέψουν ή να παραδωθούν γιατί αυτός είναι ο στόχος. Η παράδοση των Ελλήνων επιχειρηματιών. Εχοντας παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις σε ολόκληρο το κόσμο διαπιστώσαμε ότι η απειλή να παραδωθεί στις φλόγες η Motor Oil ή οι εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο δεν ήταν παρά προιόν εργαστηριακών πυρκαγιών. Μάλιστα οι εμπειρογνώμονες που συνέταξαν το αρχικό πόρισμα για όσα συνέβησαν στην Αγχίαλο το διαπίστωσαν άσχετα εάν τελικά δεν αποτυπώθηκε σε όλο του το εύρος στο τελικό πόρισμα.

Είναι τώρα ο καιρός οι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές να υπερασπιστούν τις επιχειρήσεις τους, την αξιοπρέπειά τους και τις εταιρίες τους σε αντίθεση με τη μεγάλη μάζα του ευνουχισμένου, μαλθακού, αναλώσιμου λαού.

Και αυτό θα συμβεί όταν οι επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν αποτελούν εξαίρεση στα σχέδια της ατζέντας. Για τους εμπνευστές της η ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη για παράδειγμα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή του υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Πειραιά σε ένα κράτους με 650 δις δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.

Ως εκ τούτου οι εγχώριοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές καλούνται να κάνουν πιο οργανωμένα και πιο επαγγελματικά αυτό που ανεπίσημα κάνουν με τους συνοδούς ασφαλείας-φουσκωτούς.

Επειδή βρισκόμαστε σε πόλεμο οι συνοδοί ασφαλείας θα πρέπει να μετατραπούν σε οργανωμένους και καλά εκπαιδευμένους ιδιωτικούς στρατούς με όλες τις απαραίτητες υποδομές ώστε να αντιμετωπίσουν από ανορθόδοξο πόλεμο έως εμπρησμούς, εκρήξεις, κλπ. Οι πολεμικές τέχνες όπως το Krav Maga, η γνώση των όπλων, η κατάστρωση σχεδίων αντιμετώπισης κάθε είδους επίθεσης, η δημιουργία ζωνών άμυνας, ο αιφνιδιασμός θα πρέπει να είναι ανάμεσα στα αποδεδειγμένα προσόντα των ιδιωτικών στρατών.

Δεν αρκούν τα γιαλιά ray ban, τα μαύρα πουκάμισα, τα θηριώδη τζιπ και οι φουσκωτοί που πουλάνε μούρη στις πωλήτριες και τις σερβιτόρες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο.

Ο φοβερός Εlon Musk που γνωρίζει την Ατζέντα 2030 και οποίος έχει χλευάσει κατ΄επανάληψη την elite από την οποία εκπορεύεται πέταξε 44 δις ευρώ για να αρπάξει από την Vanguard το Twitter σε μια προσπάθεια να διασώσει την ελευθερία λόγου στη πλατφόρμα. Δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Διαρκώς μιλάει για την ανάγκη να αυξηθεί ο πληθυσμός της Γης ακριβώς κόντρα στις επιθυμίες των εμπνευστών της ατζέντας 2030. Και δεν αρκέστηκε σε αυτό.

Το Bloomberg News που ελέγχεται από τους εμπνεστές της ατζέντας επιχειρεί να ειρωνευτεί την είδηση που παρουσιάζει και έχει να κάνει με την αποκάλυψη ότι ο Musk χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα υπέρ της γονιμότητας. Δεν θα μπορούσε να τρολάρει με πιο βιτριολικό τρόπο τον Klaus τον Bill Gates και τους υπόλοιπους της παρέας.

Για χρόνια, ο Elon Musk μιλούσε ειλικρινά για τους κινδύνους της πληθυσμιακής κατάρρευσης. Όπως αποδεικνύεται, ο δισεκατομμυριούχος βάζει τα χρήματά του εκεί που είναι οι σκέψεις του. Το Musk Foundation έκανε μια από τις μεγαλύτερες δωρεές του ποτέ και τη μεγαλύτερη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – 10 εκατομμύρια δολάρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin το 2021 για να «υποστηρίξει ερευνητικά προγράμματα», σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις του ιδρύματος.

Τώρα, οι συνεντεύξεις με περισσότερους από δώδεκα δημογράφους συνδέουν τη δωρεά του δισεκατομμυριούχου με την Population Wellbeing Initiative, μια νέα διεπιστημονική ερευνητική ομάδα στο UT Austin που είναι αφιερωμένη στη μελέτη του πληθυσμού. Ο Μusk, ο οποίος είναι πατέρας τουλάχιστον 10 παιδιών, χαρακτήρισε τις προβλέψεις του ΟΗΕ, του ΠΟΥ, της Ε.Ε και όλων των ανίστοιχων καλοπροαίρετων παγκόσμιων οργανισμών που θεωρούν επικίνδυνη την αύξηση του πληθυσμού της γης ως «απόλυτη ανοησία». Ο Μusk έχει υποστηρίξει την αφαίρεση του δικαιώματος των άτεκνων και επαίνεσε τα πλεονεκτήματα της τεκνοποίησης. Δείτε ΕΔΩ τον ιστότοπο του Population Wellbeing Initiative.

Συνεχίζουμε με την επίσημη επιστολή της ΑΕΚ με την οποία παραθέτει τα γεγονότα και ζητά διαλεύκανση της υπόθεσης και παραδειγματικές τιμωρίες μπορεί κάποιος να διακρίνει ποιος είναι ο εχθρός.

Η επιστολή, την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Κοσμάς, αναφέρει:

ΠΡΟΣ:

Κύριο Οικονόμου, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

Μια Ελληνική οικογένεια θρηνεί ένα αδόκητο χαμό του παιδιού της, που έχασε τη ζωή του από επαγγελματίες δολοφόνους και οργανωμένους εγκληματίες που διέσχισαν τη χώρα και έφτασαν από το Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνενώθηκαν με Έλληνες εγκληματίες συνεργούς τους, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν και να κτυπήσουν μέχρι θανάτου ανυπεράσπιστους αθώους πολίτες που επέλεξαν εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε καταστήματα εστίασης πέριξ του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δυστυχώς, η εισβολή της στρατιάς των εγκληματιών δεν παρεμποδίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία, προς την οποία απευθυνθήκαμε δια νομίμων εκπροσώπων μας και δια του Υπευθύνου Ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόσο κατά την απογευματινή σύσκεψη ασφαλείας που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας, όσο και τηλεφωνικά σε μεταγενέστερο χρόνο. Ειδικότερα στις 21.12 ενημερώσαμε τον Επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας που βρισκόταν στο γήπεδο OPAP ARENA για το κομβόι δεκάδων οχημάτων που διέσχιζαν την Εθνική οδό πλησιάζοντας στην Αθήνα προερχόμενα από το Ζάγκρεμπ, κοινοποιώντας του μάλιστα και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Στις 21.13 γνωστοποιήσαμε στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, όσα είχαμε πληροφορηθεί, σχετικά με την έλευση των Κροατών εγκληματιών στην Αθήνα με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσα ακολούθησαν σε περισσότερο από δύο ώρες αργότερα με το βάναυσο θάνατο ενός νέου παιδιού, τον σοβαρό τραυματισμό μικρών παιδιών που εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, τον ξυλοδαρμό και τον τραμπουκισμό αθώων πολιτών, απλώς αποτέλεσαν τη συνέπεια της ολικής αδιαφορίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της πλήρους ανικανότητας του Αττικάρχη να αντιληφθεί και να κρίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να προστατεύσει τους πολίτες.

Το γεγονός ότι δεν θρηνούμε περισσότερα θύματα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην άμεση επέμβαση των σεκιούριτι του γηπέδου και απλών πολιτών που επέδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και παρείχαν προστασία στους συνανθρώπους μας αλλά και σε περιουσιακά μας στοιχεία.

Είναι αδιανόητη η εγκληματική αμέλεια και ανικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να προστατεύσει τους πολίτες από εγκληματικές ενέργειες Κροατών και Ελλήνων δολοφόνων, που μετά βεβαιότητας γνώριζε ότι θα συμβούν, χωρίς να προβεί σε καμία αποτρεπτική ή κατασταλτική ενέργεια.

Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ποινικών και αστικών ευθυνών στους υπευθύνους.

Απαιτούμε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος Ελλήνων πολιτών.

Απαιτούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξετε στην Ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να εμπιστεύεται την ασφάλειά της στην Ελληνική πολιτεία και την Ελληνική Αστυνομία.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας.

Ακολουθούν προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις μας>

Zoύμε τον Ανάποδο Κόσμο. Απλά απαιτεί παρατηρητικότητα και ανατρεπτικό τρόπο σκέψης. Έξω από το κουτί. Για μία ακόμη φορά τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανικανότητα του Κράτους στη περίπτωση του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ. Αυτή είναι η απλοική καφενόβια ανάγνωση.

Το Κράτος αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό στην αποστολή του η οποία δεν είναι άλλη από την με κάθε τρόπο και εργαλείο μείωση του πληθυσμού. Συνεχόμενοι θάνατοι. Ειδικά όταν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι σε ένα χρεοκοπημένο κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος και 650 δις συνολικό χρέος κάποιοι, κάπου, ανοίγουν σαμπάνιες.

Όσοι πιστεύετε ότι τα χρεοκοπημένα κράτη χρειάζονται εργατικά χέρια δεν βλέπετε το προφανές. Δεν βλέπετε τη με κάθε τρόπο προσπάθεια του κράτους να αντικαταστήσει τα εργατικά χέρια με ψηφιακές ρέπλικες, τεχνητές νοημοσύνες και κάθε ευρηματικό εργαλείο στη κατεύθυνση μείωσης του πληθυσμού.

Το κράτος με τον κάθε θάνατο γλιτώνει μισθούς, συντάξεις, μειώνει το κόστος για τη δημόσια υγεία και πάει λέγοντας.

Η επιχείρηση αντικατάστασης των αχρείαστων παραδοσιακών ανθρώπων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Βγάζει μάτια ο εργαστηριακός ιός COVID-19 και τα θανάσιμα εμβόλια μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού. Καθημερινά σωριάζονται ξαφνικά νέοι άνθρωποι στην αιωνιότητα. Ένας ακόμη θάνατος ήρθε να προστεθεί στη λίστα. Αυτός του φιλάθλου της ΑΕΚ. Θα μπορούσαν να υπάρχουν 10, 20, 30 νεκροί.

Ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου το παραδέχθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα.

«Υπήρχαν πληροφορίες που δεν αξιοποιήθηκαν» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως εξήγησε, «υπάρχουν δύο αντιφατικά πρόσωπα της ΕΛΑΣ» καθώς από τη μία δεν αξιοποιήθηκαν οι πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί για τους χούλιγκαν που έρχονταν στη χώρα και από την άλλη κινητοποιήθηκαν και οι συλλήψεις έγιναν άμεσα.

«Δεν είχα κανένα ενδοιασμό να παραιτηθώ αλλά δεν είναι ευθύνη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη πώς θα καταστρώνει σχέδια αντιμετώπισης των χούλιγκαν», επισημαίνοντας ότι «αναλαμβάνω την ευθύνη να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε την Ελληνική Αστυνομία».

Βλέπετε ότι (μας) δουλεύουν σκληρά μετά από κάθε εργαστηριακό πάρτυ θανάτου, μετά από κάθε εργαστηριακή καταστροφή.

To έκαναν στο εργαστηριακό συμβάν των Τεμπών, στην εργαστηριακή φωτιά της Νέας Αγχιάλου, στην σχεδόν απόπειρα-προειδοποίηση προς τη Motor Oil.

Το ελληνικό κράτος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την μεγάλη επαναφορά-την ίδια γραμμή που ακολουθεί και η Ε.Ε. στη συνολό της η οποία υιοθέτησε πλήρως το όραμα του ευγονιστή Bill Gates να σκοτεινιάσει τον ήλιο.

(Άσχετο> Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξαφανισμένος;)

Την θανάσιμη αποτελεσματικότητα του χρεοκοπημένου ελληνικού κράτους επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση του και το Υπουργείο Εσωτερικών της Κροατίας.

Οι Κροάτες υποστηρίζουν ότι είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. από τις 4 Αυγούστου για το επικείμενο ταξίδι των χούλιγκαν και πως μάλιστα το ίδιο έκανε και το Μαυροβούνιο στις 7 Αυγούστου, όταν η αυτοκινητοπομπή των οπαδών πέρασε τα σύνορα για την Αλβανία.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της Κροατίας

«Λόγω πολλών αιτημάτων των ΜΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή Κροατών πολιτών σε ταραχές στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε: Στις 4 Αυγούστου 2023, η κροατική αστυνομία συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλεια για φιλάθλους που μπορούσαν να πάνε στην Ελλάδα, μέσω διεθνών καναλιών της Europol και της Interpol, οι οποίες παραδόθηκαν στην ελληνική αστυνομία, αλλά και στην αστυνομία άλλων χωρών που βρίσκονται στο δρομολόγιο (Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Κόσοβο).

Συγκεκριμένα, πληροφορίες ασφαλείας αυτού του είδους ανταλλάσσονται με χώρες που βρίσκονται στην αναμενόμενη διαδρομή και η αστυνομία κάθε χώρας αξιολογεί χωριστά πώς θα ενεργήσει σε σχέση με τις πληροφορίες που της παρέχονται. Στο πλαίσιο της διεθνούς επικοινωνίας, η αστυνομία του Μαυροβουνίου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές των χωρών στο εν λόγω δρομολόγιο ότι στις 7 Αυγούστου, μεταξύ 03:00 και 06:00, στην έξοδο από το Μαυροβούνιο προς την Αλβανία, εντόπισε 120 Κροάτες πολίτες σε 21 οχήματα.

Στο μεταξύ νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ AEK, θέτει εύλογα ερωτηματικά όσο αφορά τη ποδοσφαιρική διάσταση της υπόθεσης>

Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης αναφέρει:

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους μας και το διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες με κάθε τρόπο, βασανίζει και μας: Πώς είναι δυνατόν μετά από την βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη από μια αγέλη αλητών εγκληματιών από την Κροατία, η ΑΕΚ να μπει σε αγωνιστικό χώρο και να παίξει αντίπαλος με την συγκεκριμένη ομάδα;

Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοι τους στην εγκληματική δράση που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους; Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν οι συνοδοιπόροι τους στο οργανωμένο έγκλημα;

Ποιος αλήθεια μας υποχρεώνει να παίξουμε αυτούς τους αγώνες με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού μας και των άλλων βαριά τραυματιών να στάζει; Όταν όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που ήρθαν εδώ για να σκοτώσουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού με τον οποίο πρέπει εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο;

Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;

Ο δρόμος είναι ένας: Άμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα! Ο πολιτισμένος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κόσμος αυτό περιμένει. Το ίδιο και η ΑΕΚ!

Τι πιο ξεκάθαρο λοιπόν; Οι ελληνικές αρχές αντιμετώπισαν την προειδοποίηση των Κροατών ως μία ακόμη ευκαιρία για νεκρούς. Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Eιδικά όταν εμπεριέχουν τρόμο (εργαλείο διακυβέρνησης) και θάνατο.

Δείτε και την οπτική γωνία του Dimitris Kouloumpis

Να ξεκαθαρίσουμε το εξής:
Η Ελληνική Αστυνομία, ένα σώμα δεκάδων χιλιάδων ενόπλων ανδρών και γυναικών, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ παραβατικό.
Η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι φοβική και δεν υποφέρει από κανένα φοβικό σύνδρομο, ούτε απέναντι στους κοινούς εγκληματίες, ούτε απέναντι στους θαμώνες των Εξαρχείων, ούτε απέναντι στους οργανωμένους φοιτητές, ούτε απέναντι στους οπαδούς.
Με μία εντολή μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους τσακίσει όλους. Τους γνωρίζει όλους με κάθε λεπτομέρεια, η συντριπτική πλειοψηφία είναι σεσημασμένοι και όσοι ελάχιστοι δεν έχουν ακόμα προσαχθεί/συλληφθεί, μπορεί πολύ εύκολα να τους βρει από το εκτεταμένο δίκτυο πληροφοριών που έχει εντός του χώρου του εγκλήματος.
Η πολιτική ηγεσία είναι αυτή που δίνει το στίγμα στην ΕΛ.ΑΣ. εάν θα επιδείξει αποφασιστική στάση ή αν θα λειτουργεί “τόσο όσο”, η πολιτική ηγεσία είναι αυτή που ενισχύει ή αποδυναμώνει επιχειρησιακά κομμάτια της ΕΛ.ΑΣ., η πολιτική ηγεσία είναι αυτή που με τη στάση της λέει στους Αστυνομικούς εφαρμόστε τον νόμο ή θα μπλέξετε εάν τον εφαρμόσετε με ζήλο (π.χ. προχθεσινή περίπτωση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον Αλβανό ληστή που προσπαθούσε να τον μαχαιρώσει).
Εάν οι λαθρομετανάστες οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία Οδό και η ΕΛ.ΑΣ. τους παρακολουθεί αμέτοχη μέχρι τη Θεσσαλονίκη,
εάν οι Γύφτοι με κλεμμένα εντοπίζονται στην παραλιακή αλλά η καταδίωξη φτάνει μέχρι το Ζεφύρι όπου και τελειώνει άκαρπη,
αν οι κοινοί εγκληματίες συλλαμβάνονται και είτε δεν προφυλακίζονται καν είτε μένουν έξω με αναστολή,
εάν οι σκληροί εγκληματίες αποφυλακίζονται στα 5 χρόνια,
εάν οι φοιτητές τα σπάνε και τρέχουν να κρυφτούν εντός Πανεπιστημίου με τους αστυνομικούς να μένουν ακριβώς έξω από την πύλη,
για όλο αυτό το γενικευμένο καθεστώς ανομίας και ατιμωρησίας δεν ευθύνεται το επιχειρησιακό κομμάτι, αλλά η πολιτική ηγεσία και το στίγμα που της δίνει.
Στην Ελλάδα, η ΕΛ.ΑΣ. ακολουθεί εντολές ακόμα και για τα πλέον αυτονόητα.
Αν διαταχθεί να δείρει αστυνομικούς που διαδηλώνουν θα το κάνει όπως και το έχει ήδη κάνει, αν της πεις κατέβασε τον Αίαντα και βρέξε τους πυροσβέστες θα το κάνει όπως και το έχει ήδη κάνει, αν της πεις χτύπησε ηλικιωμένους θα το κάνει όπως και το έχει ήδη κάνει, αν της πεις χτύπησε αλύπητα όσους διαδηλώνουν για την Μακεδονία θα το κάνει όπως και το έκανε, αν της πεις μετέφερε δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ στη Μυτιλήνη και χτύπησε αλύπητα όσους διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hot spots θα το κάνει όπως και το έκανε, αν της πεις επέβαλλε καραντίνα και κυνήγησε όσους κάνουν βόλτες μόνοι τους στον δρόμο για να μην τρελαθούν από την κλεισούρα, θα το κάνει όπως και το έκανε.
Την επόμενη φορά που θα προκύψει ακόμα μία αποτυχία της ΕΛ.ΑΣ. που θα κάνει θόρυβο, να δείξετε πρώτα το δάσος (κυβέρνηση, δικαιοσύνη, πολιτικός κόσμος, media, μερίδα πολιτών) και ακολούθως το δέντρο (ΕΛ.ΑΣ.)

Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Παγκόσμιο σοκ από τον Guardian. Η φωλιά με τις Οχιές του Klaus Schwab

Καθώς το αφήγημα καταρρέει με κρότο κόβει την ανάσα των ηγετών και των πολιτικών του δυτικού κόσμου που συμμετείχαν σ΄αυτό.

Μετά την αιφνίδια παραίτηση της Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας που υπήρξε φανατική της υλοποίησης των εντολών των lockdown και της επιβολής σχεδόν δια της βίας των εμβολιασμών COVID-19 που ξεκληρίζουν ακόμη και ολόκληρες οικογένειες εμβολιασθέντων σε κάθε γωνιά του κόσμου, έρχεται η ιστορική εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας ο Guardian με ένα αποκαλυπτικό άρθρο που υπογράφει ο κ. Larry Elliott να ταρακουνήσει τον πλανήτη καθώς περιγράφει ότι κάτι σάπιο, νοσηρό και αποτρόπαιο κρύβεται στο Οικονομικό Forum του Davos περιγράφοντας χαρακτηριστικά την ηγεσία του Klaus Schwab και τους “ανύπαρκτους” που τον περιβάλλουν σαν μία φωλιά από οχιές!

” Το μέλλον του Klaus Schwab –του κ. Davos για περισσότερο από μισό αιώνα– έχει γίνει σημείο συζήτησης στη φετινή συνάντηση αφού οι υπάλληλοι του World Economic Forum εξέφρασαν έντονη κριτική για την προεδρία του και την έλλειψη στρατηγικής όσο αφορά την διαδοχή του.

Μια ομάδα σημερινών και πρώην μελών του προσωπικού του WEF που επικοινώνησε με τον Guardian είπε ότι ο 82χρονος Schwab ήταν νόμος για τον εαυτό του (συμπεριφέρεται με ανεξέλεγκτο τρόπο, αγνοώντας νόμους, κανόνες ή συμβατικούς τρόπους-was a law unto himself) και είχε περικυκλωθεί από μηδενικά και ανύπαρκτους (nobodies) που δεν ήταν ικανοί να διευθύνουν την οργάνωση που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Ο Klaus βρίσκεται στο τιμόνι του WEF για 52 χρόνια. Όταν γεννήθηκε (το 1938), 122 από τις 195 πολιτείες στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υπήρχαν καν. Ο Klaus δεν δίνει λόγο σε κανέναν, είναι εντελώς ανεξέλεγκτος. Είναι εντελώς άλογο σε κανέναν εντός και εκτός της οργάνωσης», ανέφερε η ομάδα.
Η Davos’s elite του Davos θα χρειαστεί να κάνει λίγη αναζήτηση ψυχής σε έναν κόσμο που καταρρέει-σημειώνει χαρακτηριστικά ο Larry Elliott στο άρθρο του στον Guardian.

«Είμαστε μια ομάδα νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF. Θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο μας στην προώθηση της συζήτησης σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει αυτή η οργάνωση στον κόσμο».

Η ομάδα είπε ότι ήθελε να παραμείνει ανώνυμη.

«Είμαστε διστακτικοί να βγούμε μπροστά, καθώς ο Klaus είναι πολύ καλά συνδεδεμένος και μπορεί να μας κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη ακόμα και αφού φύγουμε από το WEF».

Οι εικασίες για το μέλλον του Schwab έχουν ενταθεί αυτή την εβδομάδα μετά από ένα άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση toy Politico που ανέφερε ότι οι στρατηγικοί εταίροι του WEF –οι εταιρείες που χρηματοδοτούν την επιχείρηση των 390 εκατομμυρίων δολαρίων (315 εκατομμύρια £) ετησίως– ήταν δυσαρεστημένοι με την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Η ομάδα των μελών του προσωπικού του WEF είπε ότι είχαν δημοσιεύσει τις επικρίσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, αλλά είχαν αφαιρεθεί μετά από αίτημα του WEF, κάτι που ο οργανισμός αρνείται.

Οι αναρτήσεις, που κοινοποιήθηκαν στον Guardian, ανέφεραν: «Δεν υπάρχει πολύ μέλλον για το WEF πέρα ​​από τον Klaus, όχι μόνο επειδή δεν υπάρχει ξεκάθαρος διάδοχος, αλλά και επειδή το διοικητικό του συμβούλιο είναι μια τέτοια φωλιά οχιάς όπου η ανώτερη ηγεσία θα είναι ένας στον λαιμό του άλλου τη στιγμή που ο γέρος θα πεθάνει ξαφνικά».

Ένας εκπρόσωπος του WEF είπε: «Το συμβούλιο των διαχειριστών αποφασίζει για τυχόν μελλοντικούς διορισμούς θεσμικής ηγεσίας. Το forum έχει μια ισχυρή δομή θεσμικής διακυβέρνησης για να διασφαλίσει τη συνεχή ικανότητά του να υποστηρίζει πλήρως την αποστολή του».

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Tony Blair είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τον ρόλο.

Η ομάδα των προηγούμενων και των σημερινών υπαλλήλων του WEF αμφισβήτησε την ικανότητα του οργανισμού να λειτουργεί χωρίς τον Schwab στο τιμόνι.

«Στους περισσότερους οργανισμούς η επόμενη γενιά κορυφαίων ηγεσιών είναι αμυδρά ορατή στα υψηλότερα επίπεδα διοίκησης, αλλά στο WEF ο Klaus έχει περικυκλωθεί με μια τέτοια ομάδα από “ανύπαρκτους” στην κορυφή που είναι δύσκολο να δει κανείς πώς κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί στα σοβαρά από κάποιον που έχει βαρύτητα εντός ή εκτός του οργανισμού.

«Ο Klaus επιλέγει τους ηγέτες του χρησιμοποιώντας τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιεί ο Πούτιν για να επιλέξει βουλευτές για την κρατική Δούμα: πίστη, δόλος, σεξουαλική απήχηση. Η ποιότητα των ανθρώπων στην κορυφή αντικατοπτρίζει τον τύπο των ανθρώπων που εργάζονται για τον υπόλοιπο οργανισμό».

Ο επικεφαλής μιας βρετανικής εταιρείας συμφώνησε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχος της Schwab. «Η εντύπωσή μου είναι ότι θα αυτός πεθάνει με τις μπότες του-όντας πάντα εν ενεργεία», είπε το στέλεχος.

Ένας άλλος που συμμετέχει χρόνια στις συνόδους του forum του Davos εξέφρασε την έκπληξή του που ο Schwab επέτρεψε να βγουν στην επιφάνεια εικασίες για το μέλλον του. «Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα συνέβαινε και να λάβει μέτρα για να το αποτρέψει».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα ελβετικό ίδρυμα και δεν έχει μετόχους.

Μόνο που σε αυτή την Σύνοδο του 2023 συμβαίνουν γεγονότα που αποκαλύπτουν ότι ο ιδρυτής του WEF μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο, όπως για παράδειγμα η συντριβή του CEO της Pfizer ο οποίος επί 6 λεπτά της ώρας βάδιζε στους χιονισμένους δρόμους του Davos περικυκλωμένους από ρεπόρτερς (ανάμεσά τους δύο σπουδαίοι Εβραίοι δημοσιογράφοι-ερευνητές) οι οποίοι κροτάλισαν στο πρόσωπό του 29 αναπάντητες ερωτήσεις που ο Albert Bourla το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν “να έχετε μία καλή μέρα”.

Tρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Kαθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η χειμερινή Σύνοδος του Davos στην Ελβετία ο επίσημος ιστότοπος του Forum αναφέρει>

Η Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων του περασμένου έτους που δημοσιεύθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προειδοποίησε ότι μια αποκλίνουσα οικονομική ανάκαμψη από τον COVID-19 θα μπορούσε να εμβαθύνει τους διαχωρισμούς – ακόμη και αν απαιτείται επειγόντως συνεργασία.

Ωστόσο, παρά τα σκληρά διδάγματα σχετικά με την αλληλεξάρτηση των παγκόσμιων κινδύνων, λίγοι περίμεναν την έκταση της αστάθειας που θα εκτυλισσόταν στη συνέχεια, αυτή τη φορά λόγω ενός νέου πολέμου στην Ευρώπη.

Η έκδοση του 2023 της έκθεσης εξετάζει τις σχετικές γεωπολιτικές εντάσεις και τη συρροή κοινωνικοοικονομικών κινδύνων και προσδιορίζει τους πιο σοβαρούς κινδύνους που γίνονται αντιληπτοί τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτός ο Χάρτης Μετασχηματισμού προορίζεται να προσθέσει πλαίσιο στην έκθεση, συνδέοντάς την με σχετικά θέματα και παρέχοντας ενημερωμένη έρευνα και ανάλυση.

 

EΔΩ μπορείτε να δείτε όλους τους συμμετέχοντες στο WEF 2023 και στη συνέχεια το καλωσόρισμα του ιδρυτή του Forum κ. Klaus Schwab καθώς και την αντίστοιχη της προέδρου της Κομισιόν κ. Ursula von der Leyen

Πάμε όμως να δούμε την εντυπωσιακή πρόβλεψη της επερχόμενης πανδημίας όπως αυτή εμφανίζεται στον επίσημο ιστότοπο του Forum.

Mε ημερομηνία 15 Οκτωβρίου 2019 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του WEF η προσομοίωση πανδημίας με την ονομασία EVENT 201 που εμπρόκειτο να λάβει χώρα 3 μέρες αργότερα στη Νέα Υόρκη και για την ακρίβεια στις 18 Οκτωβρίου 2019.

H προσομοίωση πανδημίας έγινε για να προετοιμαστεί η απάντηση των ηγετών για το ενδεχόμενο πανδημίας που θα γινόταν πραγματικότητα σχεδόν ταυτόχρονα εάν λάβουμε υπόψη μας τις επικρίσεις που ακολούθησαν σε βάρος της Κίνας για την καθυστερημένη ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Δείτε>

Χορηγοί του EVENT 201 ήταν το WEF από κοινού με το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins ( ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με έδρα τη Βαλτιμόρη).

Λίγο μετά θα ακολουθούσε η πραγματική πανδημία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου