Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Η ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - μπορεί σε λίγο να φτάσει και Σύνταγμα;

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/blog-post_456.html


 Πρωτόγνωρο Μήνυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ - τώρα η ΕΥΩΔΙΑ της Μυροβλυσίας ΤΗΣ κατακλύζει όχι μόνο τον πέριξ του Ναού χώρο, αλλά διαχέεται σε πολλά οικοδομικά τετράγωνα .

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Προσωπική μας  Μαρτυρία σήμερα το μεσημέρι 30 Ιουλίου 2023.

Προ μεσημβρινές ώρες τα βήματα μας οδήγησαν στο Περιώνυμο προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα .

και άλλες φορές το ζήσαμε αυτό αλλά σήμερα ήταν τόσο έντονο λες και μας μιλούσε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας.

Από την στάση της αποβίβασης του λεωφορείου του  214  μια διαπεραστική ευωδία μας κατέκλυσε που μας θύμιζε το Μύρο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ .

Όσο πλησιάζαμε στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ αυτή η Ευωδία και σε απόσταση περί τα 150 μέτρα μας ακολουθούσε διαχεόμενη στον περιβάλλοντα χώρο .

Ήταν το ΜΥΡΟ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ αυτό που εδώ  και χρόνια μας δίνεται Χάριτι Δωρεά μαζί με τα Χαριτόβρυτα Δάκρυα ΤΗΣ  που εκπηγάζουν ως νάματα θεραπευτικά από την Εφέστειο Ομώνυμο Εικόνα ΤΗΣ .

Όσο περνάνε οι μέρες και μέσα σε αυτούς χαλεπούς καιρούς όλο και περισσότεροι Πιστοί αλλά και άπιστοι καταλαβαίνουμε γιατί κλαίει αδιάλειπτα η ΠΑΝΑΓΙΑ μας .



Η έκτακτη αυτή Δακρυρροή και Μυροβλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας που έχει συγκλονίζει όλες τις γωνιές του πλανήτη μας είναι όπως λένε οι άγιοι πατέρες μας η ζωντανή παρουσία του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που δίνει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σε λίγες ώρες εισερχόμαστε στο Πάσχα του καλοκαιριού και το μάτι μας έχει φοβηθεί με όσα συμβαίνουν παράδοξα , δαιμονικά και καταστροφικά ( δεν χρειάζεται να τα περιγράψουμε γιατί είναι αποτελέσματα της φρικτής αποστασίας μας σε παγκόσμια κλίμακα) .

Εξερχόμενοι του Ιερού Ναού του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ η ευωδία του Μύρου της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ πάλι μας κατακλύζει. Αρχίζουμε και ροδοβολίζουμε  στις κατηφοριές του Βύρωνα και η ίδια  Ευωδία πάλι τόσο έντονη σε όλη την περιοχή. 




Βλέπουμε τα ανοικτά παραθύρια των διαμερισμάτων της συνοικίας του Βύρωνα  λόγω ζέστης και " ζηλεύουμε " τους κατοίκους που δίχως να το καταλαβαίνουν περιζώνονται από την ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ του Μύρου της ΠΑΝΑΓΙΑΣ .

Φτάνουμε στην  γνωστή πλατεία του ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ και το ΜΥΡΟ ομορφαίνει τις μεσημεριανές στιγμές μας.

Μια άλλη χαρά μπαίνει μέσα μας και κάνει την ζέστη του μεσημεριού δρόσο.

τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά αδελφοί; 

- λες και η ΠΑΝΑΓΙΑ βγήκε έξω από το Ναό της στις παρυφές του Υμηττού στην Νέα Ελβετία στον Βύρωνα και αρχίζει να κατεβαίνει προς την ΑΘΗΝΑ , η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ γνωρίζει το γιατί ...

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου