Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος"

 


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 822 16.6.2023

Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος.

Πρέπει να σταματήσουν οι αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο.

Η ικανότητα των τρίτων ηγετών δεν αποδεικνύεται με την διατήρηση του πόλεμου.

Με την συμμετοχή στην βία του πόλεμου επιδιώκουν την θεραπεία της ανικανότητάς τους.

Όπως κάθε ύπουλος βιαστής που επειδή δεν επιτυγχάνει να τον δεχτεί μια γυναίκα στα σκέλια της, την βιάζει και ίσως μετά την σκοτώνει.

Όλοι οι ηγέτες που δεν ενδιαφέρονται σήμερα να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, φαίνονται ίδιοι ολόιδιοι με τους κοινούς ύπουλους βιαστές που μόνο αυτούς καταγγέλλουν παγκοσμίως καθημερινά όλα τα ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως μιλάνε για τον πόλεμο, αλλά όχι καυστικά για τους εμπλεκόμενους ηγέτες, καυτηριάζουν σεξιστικά μόνο τους βιασμούς και τα εγκλήματα, τους εύκολους θήτες της καθημερινότητας, από τους οποίους δεν έχουν κανένα κίνδυνο μιας και αυτοί έχουν συλληφθεί από τις Αστυνομίες ή έχουν επικηρυχτεί.

Για τον πόλεμο μιλάνε τα ΜΜΕ παγκοσμίως, ποιος σκοτώνει περισσότερους ποιος έχει και ποιος βγάζει περισσότερα και περισσότερο θανατηφόρα όπλα.

Κανένα ΜΜΕ παγκοσμίως, δεν αναφέρει ότι δηλητηριάζεται ολόκληρη η Ευρώπη από τον πόλεμο με τα εκατομμύρια κυβοτόνους οξειδίων που εκπέμπονται από τις καθημερινές τοξικές τοξικότατες εκρήξεις.

Για την ασταμάτητη σειρά χιλιάδων νεκρών ένθεν και ένθεν και τις στρατολογήσεις και των παιδιών πλέον δεν μιλάει κανένα ΜΜΕ παγκοσμίως ούτε για τα τοξικά τρόφιμα που θα μας δίνει η Ουκρανία.

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως είναι σαν Δούλοι των βιαστών. Διαφημίζουν βιαστές ηγέτες και όχι ικανούς ηγέτες.

Μοιάζει κύκλος αλλά δεν είναι, είναι ευθεία. Οι ηγέτες ως θύματα ακολουθούν τα προτεινόμενα από τα ΜΜΕ στα ποιο πιασάρικα που είναι οι βιασμοί. Τα ΜΜΕ διαφημίζουν και δοξάζουν τους Ηγέτες βιασμών.

Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος. Πρέπει αν σταματήσει ο πόλεμος. Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος.

Αφού μας είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ ηθελημένα η προβοκατόρικα μπορούν να οδηγούν τους ηγέτες, είναι καθαρά δική τους ευθύνη, των ΜΜΕ το να σταματήσει ο πόλεμος.

Το γιατί πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος είναι αυτονόητο, επειδή δηλητηριάζεται όλη η Ευρώπη και η πάλη μεταξύ βιαστών δεν μπορεί και δεν πρέπει οσονούπω να αλλάξει το μοτο στον Πόλεμο αντί στην Ζωή, που είναι το μόνο ανεκτό από τους πολίτες που λαμβάνουν γνώση των ειδήσεών τους.

Πρέπει να σταματήσουν οι αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο.

Οι αιτίες του πολέμου είναι γνωστές γνωστότατες σε όλους τους ηγέτες που συμμετέχουν.

Εσείς τα ΜΜΕ σταματήστε τον πόλεμο, τις αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου