Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "27 Ηγέτες Πρέπει να σταματήσει ο Πόλεμος!"



 Πρέπει οι 27 ηγέτες να σταματήσουν την παρεπόμενη αδηφαγία της Black Rock μετά από τις αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο. Οι ΗΠΑ είναι μακριά και : Ο θεός σώζει την Βασίλισσα.

Η ικανότητα των τρίτων ηγετών δεν αποδεικνύεται με την διατήρηση ενός πόλεμου δίπλα μας. Με την ΘΕΑΣΗ στην βία του πόλεμου ως θεραπεία της ανικανότητάς τους. Είναι 27 οι ηγέτες των χωρών δίπλα μας και στην Ουκρανία που ζούμε από τα σιτηρά της και γίνεται αυτός ο πυρηνικός πόλεμος. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. Η Αφρική νοιάστηκε η ΕΕ ΟΧΙ !!!

Κανένα ΜΜΕ παγκοσμίως, δεν αναφέρει ότι δηλητηριάζεται ολόκληρη η Ευρώπη από τον πόλεμο με τα εκατομμύρια κυβοτόνους οξειδίων που εκπέμπονται από τις καθημερινές τοξικότατες εκρήξεις, την ασταμάτητη σειρά χιλιάδων νεκρών ένθεν και ένθεν, τις στρατολογήσεις και των παιδιών πλέον δεν μιλάει κανένα ΜΜΕ παγκοσμίως ούτε για τα τοξικά τρόφιμα που θα μας δίνει η Ουκρανία





  

Τα ΜΜΕ οδηγούν τους ηγέτες και είναι καθαρά δική τους ευθύνη, το να σταματήσει ο πόλεμος. Πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος και επειδή δηλητηριάζεται όλη η Ευρώπη. Πρέπει οι 27 ηγέτες να σταματήσουν τις αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο.

Ζητούμε από τα ΜΜΕ να ζητήσουν από τους ακόλουθους 27 ηγέτες να εμφανίσουν το ενδιαφέρον και τις ενέργειές τους στο να σταματήσουν τις αιτίες που δημιούργησαν και διατηρούν τον πόλεμο.

1. Αυστρία Καγκελάριο: Καρλ Νεχάμερ / Karl Nehammer2. Βέλγιο Μονάρχη:Φίλιππο/ Philippe Léopold Louis Marie, Πρωθυπουργό: Αλεξάντερ Ντε Κρο/ Alexander De Croo3. Bουλγαρία Πρωθυπουργό: Νικολάι Ντένκοφ/ Nikolai Denkov, Πρόεδρο: Ρούμεν Ράντεφ/ Rumen Radev4. Γαλλία Πρόεδρο: Εμανουέλ Μακρόν/ Emmanuel Macron, Πρωθυπουργό: Ελιζαμπέτ Μπόρν/ Élisabeth Borne5. Γερμανία Καγκελάριο: Όλαφ Σολτς/ Olaf Scholz6. Δανία Πρωθυπουργό: Μέττε Φρεντέρικσεν/ Mette Frederiksen, Μονάρχη: Margrethe Alexandrine Þórhildur Ingrid (Μαργαρίτα ΄Β), 7. Ελλάδα Πρόεδρο: Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρωθυπουργό: Κυριάκο Μητσοτάκη, 8. Εσθονία Πρόεδρο: Αλάρ Κάρις/ Alar Karis, Πρωθυπουργό: Κάγια Κάλας/ Kaja Kallas9. Ιρλανδία Πρωθυπουργό: Λίο Βαράντκαρ/ Leo Varadkar, Πρόεδρο: Μάικλ Ντ. Χίγκινς/ Michael DHiggins10. Ισπανία Μονάρχη: Φίλιππο ΄ΣΤ/ Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y Grecia Πρωθυπουργό: Πέδρο Σάντσεθ/ Pedro Sánchez PérezCastejón11. Ιταλία Πρωθυπουργό; Τζόρτζια Μελόνι/ Georgia Meloni, Πρόεδρο; Σέρτζιο Ματαρέλα/ Sergio Mattarella12. Κάτω χώρες Ολλανδία, Πρωθυπουργό: Μάρκ Ρούτε/ Mark Rutte, Μονάρχη: Γουλιέλμος Αλέξανδρος/ Willem AlexanderΛουξεμβούργο, Μονάρχη: Henri Albert Gabriel Félix MarieGuillaume, Πρωθυπουργό: Χαβιέ Μπέτελ/ Xavier Bettel13. Κροατία Πρόεδρο: Ζόραν Μιλάνοβιτς/ Zoran Milanovi, Πρωθυπουργό: Αντρέι Πλένκοβιτς/ Andrej Plenkovi14. Κύπρος Πρόεδρο: Νίκος Χριστοδουλίδης, 15. Λετονία Πρωθυπουργό: Κρισιάνις Κάρις/ Krišjānis Kariņš Πρόεδρο: Έγκιλς Λέβιτς/ Egils Levits, 16. Λιθουανία Πρωθυπουργό: Ingrida Šimonytė Πρόεδρο: Γκιτάνας Ναουσέντα/ Gitanas Nausėda, 17. Λουξεμβούργο Μονάρχη: Henri Albert Gabriel Félix Marie Guillaume Πρωθυπουργό: Χαβιέ Μπέτελ/ Xavier Bettel18. Μάλτα Πρόεδρο: Τζόρτζ Βέλλα/ George Vella, Πρωθυπουργό: Ρόμπερτ Αμπέλα/ Robert Abela19. Ουγγαρία Πρωθυπουργό: Βίκτος Ούρμπαν/ Victor Orbán, Πρόεδρο: Καταλίν Νόβακ/ Katalin Novák20. Πολωνία Πρόεδρο: Άντρζει Ντούντα/ Andrzej Duda, Πρωθυπουργό: Ματέους Μοραβιέτσκι/ Mateusz Morawiecki21. Πορτογαλία Πρωθυπουργό: Αντόνιο Κόστα/ António Costa, Πρόεδρο: Μαρσέλο Ρεμπέλου ντε Σόουζα/ Marcelo Rebelo de Sousa22. Ρουμανία: Πρόεδρο: Κλάους Γιοχάνις/ Klaus Iohannis Πρωθυπουργό: Marcel Ciolacu23. Σλοβακία Πρωθυπουργό: Eduard Heger, Πρόεδρο: Σουζάνα Τσαπούτοβα/ Zuzana Čaputová, 24. Σλοβενία Πρόεδρο: Νατάσα Πιρτς Μουσάρ/ Nataša Pirc Musar, Πρωθυπουργό: Ρόμπερτ Γκολόμπ/ Robert Golob25. Σουηδία Πρωθυπουργός: Ουλφ Κρίστερσον/ Ulf Kristersson, Μονάρχης: Carl Gustaf Folke Hubertus (Γουσταύος ΄ΣΤ), 26. Τσεχία Πρωθυπουργό: Πετρ Φιάλα/ Petr Fiala, Πρόεδρο: Petr Pavel27. Φιλανδία Πρόεδρο: Σάουλι Νιινίτσο/ Sauli Väinämö Niinistö, Πρωθυπουργό: Petteri Orpo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου