Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – “ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΓΙΑ 10 ΜΙΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ” ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97-%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%98%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%a1%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a3%ce%a9%ce%a3%ce%97%ce%a3/

Πρώην λιμενικός, του οποίου το όνομα είναι στη διάθεση της εφημερίδας και της ιστοσελίδας μας, αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα του Λιμενικού και την αλήθεια γύρω από την επιχείρηση διάσωσης των λ@θρομεταναστών στην Πύλο.

Διαβάστε:

“Η αλήθεια για την μη επέμβαση του Λιμενικού για να διασώσουν τους επιβαίνοντες στο αλιευτικό σκάφος δεν είναι αυτή που είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού ότι τάχα αν εκαναν επιχείρηση για την διάσωση των επιβαινόντων πιθανόν να υπήρχε ανατροπή του πλοίου. Μπορούσαν να το κάνουν άνετα την ημέρα με την συμμετοχή όλων των πλοίων που βρισκόνταν στο σημείο.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έκαναν καμία ενέργεια λόγω του γεγονότος ότι η δικαιοδοσία ερευνας και διάσωσης της Ελλάδος ήταν για 10 μίλια ακόμη πρός τα δυτικά και μετά ανελάμβανε την έρευνα και διάσωση η Ιταλία. Εσκεμένως δεν επιχείρησαν να κάνουν καμία ενέργεια γιατί περίμεναν να μπει το αλιευτικό στην δικαιοδοσία της Ιταλίας και να φύγει η καυτή πατάτα από τα χέρια τους , όπως κάνουν άλλοτε και σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις ,απλώς τα παρακολουθούν τα σκάφη από μακριά μέχρι να μπουν στην περιοχή δικαιοδοσίας της Ιταλίας.Δυστυχώς έκατσε η ανάποδη και έγινε ότι έγινε. Οπότε να μην μας λένε Ιστορίες με Δράκουλες. Αυτά για την αλήθεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου