Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "Πλήθος τα σφάλματα κ. Πλεύρη ξεκρεμάστε τα 150 €"

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 816 25.4.2023

 Κύριε υπουργέ κύριε Πλεύρη thanosplevris@parliament.gr

Ο χρόνος έληξε, ο χρόνος έδειξε και απέδειξε, την υπερβολή των 50 και 100 € για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που αυτονόητα και νόμιμα πρέπει να ανακληθεί.

Ο μέγας χορηγός με την αξιοσημείωτη ειλικρίνεια την 13.4.2023, ο κος Μπίλ Γκέιτς δήλωσε ότι «Κάναμε λάθος – Τα εμβόλια ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα»

Το σχετικό link εδώ : https://www.pronews.gr/ygeia/ola-mataia-i-eilikrinis-omologia-tou-mpil-gkeits-gia-ton-emvoliasmo-vinteo/

Και ο μέγας παραγωγός με την αξιοσημείωτη ειλικρίνεια την 18.4.2023 κος Μπουρλά δήλωσε ότι ο ένας στους 3 εμβολιασθέντες θα αναπτύξει καρκίνο, …………. αλλά και…. ότι θα παρασκευάσει την θεραπεία των μελλοθανάτων πριν τον θάνατό τους/μας.

Το σχετικό link εδώ : https://primenews.press/bourla-o-enas-stous-3-tha-anaptyxei-karkino-sti-diarkeia-tis-zois-tou-alla-min-anisycheite-echoume-ti-therapeia

Δεν παραθέτουμε εδώ τις εκτεταμένες σε αριθμό διαδοχικές επιστημονικές δημοσιεύσεις για το εκτεταμένο πλήθος εξαιρετικά επικίνδυνων παρενεργειών, μόνιμων βλαβών της υγείας αλλά και θανάτων που ενέσκηψαν μετά τους εμβολιασμούς αυτούς.

Θεωρούμε ότι ως αρμόδιος για την υγεία μας Υπουργός, τα παρακολουθείτε και τις έχετε υπ όψιν σας καθώς και τον εκτεταμένο αρνητικό Συνταγματικό σχολιασμό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ.

Η τότε απόφασή σας για την εθνική προστασία της υγείας μας, εξάντλησε τον σκοπό της.

Η χθεσινή δημοσίευση των σχετικών συμπερασμάτων θανάτων και παρενεργειών εμβολίων covid-19 του ΕΟΦ, του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, της Ελληνικής κυβέρνησης πλέον, της κυβέρνησης που είστε υπουργός της και εσείς, και όχι του πλήθους των εξωεθνικών άλλων οργάνων, σας επιτρέπει αλλά και σας υποχρεώνει να δεχθείτε και να κηρύξετε την άρση της απόφασης έναντι προστίμου αναγκαστικότητας εμβολιασμού των άνω των 60 ετών.

Επίσημη ομολογία από τον ΕΟΦ: Τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 σκότωσαν τουλάχιστον 63 Έλληνες μέχρι το 2022! – 49 από της Pfizer

https://www.pronews.gr/ygeia/omologia-vomva-apo-ton-eof-ta-emvolia-covid-19-skotosan-toulaxiston-63-ellines/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου