Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: <<Άπλετη ΝΟΘΕΙΑ Καυσίμων μετά την ανακοίνωση "Δεν ελέγχεται αν είναι κάτω από 50% του Υπ. κ. Γεωργιάδη"

 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 813 3.4.2023

Άπλετη ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Πως ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50/100, παρότι ακόλουθα προσπάθησε να το μαζέψει.

Κατανοούμε πως με αυτήν την γνωστοποίηση στους βενζινάδες εξισορροπεί τον αθέμιτο  ανταγωνισμού μεταξύ τους, να έχουν όλοι και οι καλοί τον τρόπο και τις ίδιες ευκαιρίες.

Αυτή είναι μια νεοφανής Κυβερνητική επιλογή, παρότι απευθύνεται στο 100/100 των Ελλήνων ψηφοφόρων στις εκλογές, να διευκολύνει – ταίζει το 20/100 των ψηφοφόρων, τους εμπόρους.

Υπολογίζουν στο επιτυχώς εφαρμοστέο ‘‘ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ’’, που το θύμα ενστερνίζεται ως ορθό καθοδηγητή τον Θύτη, τον βασανιστή του, για όσους δεν το γνωρίζετε.

Καθημερινά το ΙΝΚΑ δεχόμαστε καταγγελίες για ελλιποβαρές φουλάρισμα, αέρα !! πατέρα !!, και για σοβαρές βλάβες από νοθεία τους σύγχρονους κινητήρες οχημάτων των καταναλωτών.

Επισκευές που στοιχίζουν από 180 € και φθάνουν σε 300 και 500 € αντλία καυσίμου,  αισθητήρα λ, σωληνάκια, μπεκ, μπεκιέρα μπουζί κ.α.

Κύριε Υπουργέ, δεν δεχόμαστε να μας κλέβουν στην τιμή μέσω της νοθείας με νέφτι και να πληρώνουμε και τις επισκευές. Βρείτε και υποδείξτε τους ένα τρόπο κλοπής άλλο από το νέφτι, που να μη μας βάζουν σε τόσο μεγάλα έξοδα επισκευών, είστε πανέξυπνος, μπορείς. Ιδού η Ρόδος !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου