Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "κ.κ. Πλέυρη & Πιτσιλή ξεκρεμάστε τα 100 € πρόστιμο"

 

Κύριε Πλεύρη παρακαλούμε, επειδή ο κος Πιτσιλής – ΑΑΔΕ παρότι δεν είναι αρχή της Ελληνικής κυβέρνησης, μας χρέωσε τα 100 € με εντολή όχι των δανειστών αλλά δική σας, που κρέμονται εκεί στα TAXIS μας ακόμα και σήμερα, που εκτεταμένα επιστημονικά δημοσιεύματα, έκριναν οριστικά το ελαττωματικό και άκρως επικίνδυνο των εμβολίων αυτών.



Ο χρόνος έληξε, ο χρόνος έδειξε και απέδειξε, την υπερβολή των 100 € για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που αυτονόητα και νόμιμα πρέπει να ανακληθεί.

Ο μέγας χορηγός ο κος Μπίλ Γκέιτς δήλωσε με την αξιοσημείωτη ειλικρίνεια την 13.4.2023 ότι «Κάναμε λάθος – Τα εμβόλια ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα»

Το σχετικό link εδώ : https://www.pronews.gr/ygeia/ola-mataia-i-eilikrinis-omologia-tou-mpil-gkeits-gia-ton-emvoliasmo-vinteo/

Και ο μέγας παραγωγός κος Μπουρλά δήλωσε με την αξιοσημείωτη ειλικρίνεια την 18.4.2023 ότι ο ένας στους 3 εμβολιασθέντες θα αναπτύξει καρκίνο, …………. αλλά και…. ότι θα παρασκευάσει την θεραπεία των μελλοθανάτων πριν τον θάνατό τους/μας.

Το σχετικό link εδώ : https://primenews.press/bourla-o-enas-stous-3-tha-anaptyxei-karkino-sti-diarkeia-tis-zois-tou-alla-min-anisycheite-echoume-ti-therapeia

Δεν παραθέτουμε εδώ τις εκτεταμένες σε αριθμό διαδοχικές επιστημονικές δημοσιεύσεις για το εκτεταμένο πλήθος εξαιρετικά επικίνδυνων παρενεργειών, μόνιμων βλαβών της υγείας αλλά και θανάτων που ενέσκηψαν μετά τους εμβολιασμούς αυτούς, οφείλετε να τις έχετε υπ όψιν σας ως αρμόδιος για την υγεία μας Υπουργός, καθώς και τον εκτεταμένο αρνητικό Συνταγματικό σχολιασμό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ.

Ενδεικτικά μία από τις καταγγελίες, ζώντος εμβολιασμένου που μετά από έρπη ζωστήρα μηδενίστηκαν τα αιμοπετάλιά του και διατηρείται συνεχώς με κορτιζόνες σαν πρησμένη σαμπρέλα φορτηγού.







Ζητούμε την άμεση αντίστροφη σχετική εντολή σας προς τον κο Πιτσιλή-ΑΑΔΕ να απαλείψει όλες τις σχετικές αναρτήσεις χρεώσεως από τα TAXIS που παραμένουν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου