Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ:"Ψευδής και Συκοφαντική Ανακοίνωση του Υπ. κ. Γεωργιάδη"

 


Στο κανάλι OPEN 7 ή ώρα το πρωί 25 Μαρτίου 2023 μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ κ. Γ. Λεχουρίτης.

Ακόλουθα στο ίδιο κανάλι την ίδια μέρα 25 Μαρτίου 2023 ώρα 8:10 μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, με αντιθέσεις και για το ψάρι – βακαλάος, μεταξύ των οποίων είπε και ότι ο κ. Λεχουρίτης αποκάλεσε όλη την Βαρβάκειο αγορά απατεώνες.

Σύμφωνα με τον Ν 2251/95, αν η αποδειχθεί ότι η  Ένωση Καταναλωτών έκανε διασπορά ψευδών μηνυμάτων προς το κοινό διαγράφεται από το Μητρώο του Υπουργείου και διώκεται ποινικά, με προηγούμενο μάλιστα την 6.9.2006 από τον Γραμματέα Καταναλωτή κ. Αθ. Σκορδά δίωξη κατά της τότε Ένωσης Καταναλωτών Νέο ΙΝΚΑ και παραπομπή στον Εισαγγελέα.

Ζητήσαμε εξηγήσεις από πρόεδρο τον κ. Λεχουρίτη, για τον οποίο γνωρίζουμε την τυπικότητά των παρεμβάσεών του, ο οποίος μας τόνισε ότι ποτέ δεν είπε τέτοια φράση.

Μας είπε δηλαδή ότι η ανακοίνωση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ότι εκείνος ο κ. Λεχουρίτης είπε την φράση ‘‘όλη η Βαρβάκειος είναι απατεώνες’’  είναι ανυπόστατη και αποτελεί, και μάλιστα την ημέρα της Εθνικής Επετείου, απαράδεκτο ψέμα από εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Μένουμε για μια ακόμα, αλλά τώρα εντελώς έξω από κάθε παγκοσμίως γνωστό πρωτόκολλο επικοινωνίας, έκπληκτοι για αυτό το πρωτοφανές ολίσθημα του κυβερνητικού εκπροσώπου στα ΜΜΕ.

Για την ακρίβεια των ανωτέρω παραθέτουμε τους χρόνους στο 2:10:08 έως 2:20:00 είναι το τμήμα με το ακριβές τμήμα της ομιλίας του κ. Λεχουρίτη και στους χρόνους στο 3:38:10 έως 3:38:40 είναι η δήλωση του Υπουργού [….όταν βγαίνεις στην τηλεόραση και λές ‘‘η βαρβάκειος είναι απατεώνες’’], από την σχετική ολόκληρη παρουσίαση του OPEN 25.3.2023 με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα στο link https://www.youtube.com/watch?v=vHt2VEaJev0&t=4s



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου