Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Nέο σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Καρδίτσα

https://katohika.gr/ellada/neo-sok-nekros-apo-anakopi-kardias-20chronos-podosfairistis-stin-karditsa/

 

Έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του αγώνα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο γήπεδο στην περιοχή της Καρδίτσας.

Είναι ένα ακόμα σοκ για την ελληνική κοινωνία καθώς ο θάνατος αυτός προστίθεται στην μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων αλλά και αθλητών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό γεγονός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου, όταν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, και εν συνεχεία κατέληξε.

Το ΕΚΑΒ Μουζακίου τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου κι έπειτα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η εκρηκτική αύξηση των θανάτων στα έτη 2021 και 2ο22 που ήταν χρονιές μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών και υποχρεωτικών lockdowns στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες δυτικές κυρίως χώρες έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό σε χιλιάδες επιστήμονες ως προς το αν υπάρχει κάποια σχέση των θανάτων αυτών με το εμβόλιο κατά της Covid-19.

pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου