Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΙΑΧΥΤΗ Οσμή ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ σε μορφή "Τιτανικού".

 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  7824.01.2022

ΔΙΑΧΥΤΗ Οσμή ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ σε μορφή ‘‘Τιτανικός’’.

Η Μεγάλη Βρετανία είπε τέλος τα μέτρα και τα εμβόλια, θα χειριστούμε τον κορονοϊό όπως όλες τις ασθένειες. Και βέβαια όχι κλείνοντας νοσοκομεία και το Σύστημα Υγείας.

Γιατί δεν διατίθενται και στα φαρμακεία τα Μονοκλωνικά Αντισώματα στην Ελλάδα.

Γιατί δεν υπάρχουν κιόσκια στις γειτονιές με ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ?????

Γιατί ο Ανδρουλάκης κληρονόμος του ΕΣΥ του Γιώργου Γεννηματά δεν αντριώνεται την απαραίτητη επανασύσταση του ΕΣΥ.

Μα ο Μπίλ Γκαίητς, αυτός που άνοιξε και εγκατέστησε την πόρτα στην Ελεύθερη Παγκόσμια Οικονομία και Επικοινωνία με τα Windows, που δρα και επενδύει στην Ελλάδα, είπε : Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση νέων και επόμενων βιολογικών απειλών των λαών τους. Τι τους λέει ο ποιητής, δεν διαβάζουν ποιήματα οι 300+++ Έλληνες Πολιτικοί. Αφήνουν το μυαλό στο σπίτι να μη χαλάσει από την χρήση.

Καλό κι αυτό μετά τις κουκούλες που μας φόρεσαν με τα μνημόνια και μετά με την Αστυνομοκρατία. Φαίνεται όμως, όπως λέγεται, η οικονομική ανάπτυξη από την κυβερνώσα Κεντροδεξιά που άργησε πολύ να κυβερνήσει όπως ανάφερε ο κος Πατέλης αφ ενός, αλλά αφ ετέρου με αντίστοιχο μέγεθος η αδιαφορία για τις υποδείξεις του και ‘‘Επενδυτή Ψηφιοποίησης της Ελλάδας Μπίλ Γκαίητς’’ και η αποκρουστικότητα στην υποχρέωση λήψης των απαραίτητων μέτρων για την διαφύλαξη της Υγείας και της ζωής των Ελλήνων επιλέχτηκε η καταβύθιση του ΕΣΥ και του Ανδρουλάκη και των ΣΥΡΙΖΑ επιτηρώντας, ωσάν από κοινού εφαρμογή ως μέρος μάλλον του γνωστού reset σε όλα.

Μια αναδυόμενη οσμή ολοκληρωτισμού σε μορφή ‘‘Τιτανικός’’, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού του δικαιώματος στην ζωή και την υγεία των Ελλήνων, που μαραίνεται ως πληθυσμός της χώρας μας που όμως επιτυγχάνει με τα περίεργα νέα οικονομικά. Οι ρήτρεςαναπροσαρμογής ρεύμα Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, και ψευδώς και ασφαλώς καθόλου σχετικό, με την άνοδο, της τιμής του ΑερίουΑθήνα η 6η Ακριβότερη πόλη της Ευρώπης στην ενέργεια Φυσικό Αέριο και το Ρεύμα. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.

Ο τρόμος, οι καταργήσεις, οι απειλές, οι υποχρεωτικότητες, οι ‘‘ολισθήσεις’’ της δικαιοσύνης, η Αστυνομία εναντίον των πολιτών, η αγριότητααναίδεια και αχρειότητα των ΜΜΕ, είναι μέθοδοι του τ. Σιδηρού Παραπετάσματος και όχι της μεταλλαγμένης σε ολοκληρωτισμό τρέχουσας δημοκρατίας που ‘‘αυτοεκλέγει’’ τις κυβερνήσεις μας. Οι επανεκλεγόμενοι πρέπει να κάμουν reset στην λογική τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου