Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Δίκτυο Ελληνισμού: Επείγον μήνυμα στον Ελληνικό λαό





Αγαπητοί φίλοι.

Έλληνες και Ελληνίδες.

Μέλη και φίλοι του Δικτύου Ελληνισμού.

 

Αυτή την στιγμή διενεργείται το πλέον φρικτό έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού και εναντίον όλης της ανθρωπότητας.

 

Δυστυχώς η Ιατρική παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ στέλνει τους Έλληνες στην ιατρική αυτοκτονία και στον εκούσιο θάνατο με όλα τα ιατρικά μέτρα που κορυφώνονται στον υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό. Μακάρι ο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο και να μην επιτρέψει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί.

 

Όμως τα επιστημονικά δεδομένα και η αμερόληπτη επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και τα πρώτα στατιστικά δεδομένα δείχνουν πως οι θάνατοι λόγω των μέτρων και των εμβολίων εκτινάχθηκαν ήδη μέχρι τον Αύγουστο 2021 στα ύψη, ενώ από τον Αύγουστο και μετά θα ζήσουμε τον εφιάλτη αμέτρητων θανάτων πολλών ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εμβολιαστούν.

 

Η αμερόληπτη Ιατρική επιστήμη δια στόματος των μεγαλύτερων επιστημόνων στον διεθνή χώρο μιλούν για αμέτρητες βαριές παρενέργειες και εκατόμβες νεκρών μετά το φθινόπωρο του 2021.

 

Εγκεφαλικά και βαριές εγκεφαλοπάθειες, καρδιοπάθειες, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, Πάρκινσον, αυτοάνοσα, καρκινογενέσεις και πολλά άλλα τέτοια σοβαρά και θανατηφόρα περιστατικά, προβλέπονται σε πολλές επιστημονικές μελέτες που αποκρύπτονται απο την δημοσιότητα.

 

Δες εδώ diktyoellinismou.gr, όλες τα επιστημονικά άρθρα και μελέτες που αποδεικνύουν το θανατηφόρο καιι εφιαλτικό χαρακτήρα των εμβολίων και των άλλων ιατρικών μέτρων, μασκών, αποστασιοποίησης και τρομοκράτησης των ανθρώπων.

 

Το έγκλημα είναι και ελληνικό και παγκόσμιο.

 

Ο μόνος τρόπος να το σταματήσουμε το κακό είναι η πολιτική ενότητα και η πολιτική αντίσταση όλων των Ελλήνων που μπορούν ακόμη να σκέπτονται αμερόληπτα και έξω από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ.

 

Για τον σκοπό αυτό μέλη του Δικτύου Ελληνισμού περιοδεύουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό.

 

Στην ιστοσελίδα του Δικτύου Ελληνισμού, στο youtube, στα κανάλια του Δικτύου Ελληνισμού, στο Viber και στο Facebook θα αναρτώνται διαρκώς ανακοινώσεις που θα καλούν τους ευαίσθητους Έλληνες να συναντώνται με εκπροσώπους του Δικτύου Ελληνισμού και να συναποφασίζουν για την συνολική μας νομική και πολιτική αντίσταση.

 

Επίσης θα αποστέλλονται μαζικά μηνύματα σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που είναι στην διάθεση του Δικτύου Ελληνισμού.

 

Παρακαλούμε να σταλεί η μηνυτήριος αναφορά από χιλιάδες Ελλήνων σε όλες τις εισαγγελικές αρχές της Ελλάδος μαζί με τα επιστημονικά πορίσματα όπως λένε οι σχετικές οδηγίες εδώ:

https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/

 

Παρακαλούμε διαδώστε αυτό το μήνυμα όσο πιο μακρυά.

 

Παρακαλούμε μελετήστε προσεκτικά και διαδώστε με κάθε τρόπο την πληροφορία που αναρτά το Δίκτυο Ελληνισμού στην ιστοσελίδα του αλλά και όπου αλλού σε όλους τους Έλληνες στην Ελλάδα και στην Ομογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου