Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

“Εμβόλια” mRNA, Ευγονική & η Ώθηση για τον Απανθρωπισμό (Transhumanism)

 https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/mrna-transhumanism.html

Η παγκόσμια εξάπλωση των “εμβολίων” mRNA αποτελεί μέρος μιας πολύ ευρύτερης ατζέντας που περιλαμβάνει την Ευγονική και τον Απανθρωπισμό. Αυτή η ατζέντα χρηματοδοτείται και προωθείται από ένα δίκτυο παγκόσμιων οργανισμών, πολιτικών και δισεκατομμυριούχων τεχνοκρατών.

28 Αυγούστου 2021 Διαβάστε το άρθρο του Ryan Matters OffGuardian εδώ: https://tinyurl.com/3fvnt6dd

Το 1989, ερευνητές από το Ινστιτούτο Salk στην Καλιφόρνια δημοσίευσαν μια εργασία που περιγράφει λεπτομερώς πώς ανέπτυξαν ένα σύστημα διαμόλυνσης RNA που θα μπορούσε να “εισάγει απευθείας RNA σε ολόκληρους ιστούς και έμβρυα”.

Η ιδέα της χρήσης του RNA ως φαρμάκου περιγράφεται για πρώτη φορά σε αυτό το έγγραφο, καθιστώντας το το θεμελιώδες έργο που αποτέλεσε τη βάση για δεκαετίες περαιτέρω έρευνας στον τομέα αυτό. Στην ενότητα “Συζήτηση” της εργασίας αναφέρεται ότι:

“Η μέθοδος RNA/λιποφεκτίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απευθείας εισαγωγή RNA σε ολόκληρους ιστούς και έμβρυα (R.W.M., C. Holt και I.M.V., αδημοσίευτα αποτελέσματα), γεγονός που εγείρει την πιθανότητα ότι η διαμόλυνση mRNA με τη μεσολάβηση λιποσωμάτων μπορεί να προσφέρει μια ακόμη επιλογή στην αναπτυσσόμενη τεχνολογία της μεταφοράς ευκαρυωτικών γονιδίων, η οποία βασίζεται στην έννοια της χρήσης του RNA ως φαρμάκου”.

Ένας από τους ερευνητές του Ινστιτούτου Salk που αναφέρονται στην εργασία είναι ο Dr. Robert W. Malone, ένας επιστήμονας που πρόσφατα λογοκρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή προειδοποίησε για τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων covid-19. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι δεν υπάρχει πιο ειδικός για να μας προειδοποιήσει για τους κινδύνους των ενέσεων mRNA από τον άνθρωπο που βοήθησε στην πρωτοπορία της τεχνολογίας, παρ’ όλα αυτά, η Μεγάλη Τεχνολογία (Big Tech) αποφάσισε ότι εξέφραζε “παραπληροφόρηση”, επειδή, προφανώς, ξέρουν καλύτερα.

Η έρευνα του Malone, η οποία κατέληξε σε μια διαδικασία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την “αποτελεσματική διαμόλυνση RNA σε ανθρώπινα κύτταρα” χρησιμοποιώντας ένα “συνθετικό κατιονικό λιπίδιο”, υποστηρίχθηκε από επιχορηγήσεις της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (το οποίο σήμερα έχει μερίδιο στο εμβόλιο Moderna mRNA, δείχνοντας την πίστη του στην τεχνολογία. Περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα).

Ενώ η συμβολή του Malone στην ανάπτυξη της τεχνολογίας mRNA είναι γνωστή και τεκμηριωμένη, η Wikipedia αποφάσισε να αφαιρέσει κάθε αναφορά σε αυτόν από το λήμμα “RNA Vaccine”, λίγο αφότου ο επιστήμονας άρχισε να μιλάει για τους κινδύνους των εμβολίων covid που βιάζονται να κυκλοφορήσουν. Στην έκδοση της 14ης Ιουνίου το λήμμα ανέφερε τον Malone ονομαστικά 3 φορές και ανέφερε το έργο του 6 φορές. Η τρέχουσα έκδοση του άρθρου τον αναφέρει 0 φορές και παραθέτει το έργο του μόνο 3 φορές.

Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς την τεκμηριωμένη προκατάληψη της Wikipedia υπέρ της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το ίδρυμα που παρήγαγε αρχικά την έρευνα — το Ινστιτούτο Salk.

Το Ινστιτούτο Salk, που πήρε το όνομά του από τον Jonas Salk, τον δημιουργό του εμβολίου Salk κατά της πολιομυελίτιδας, κατασκευάστηκε το 1962 χάρη στη χρηματοδότηση του Εθνικού Ιδρύματος για την Παιδική Παράλυση, που σήμερα είναι γνωστό ως March of the Dimes.

Το March of the Dimes (MOD) ιδρύθηκε το 1937 με αποστολή την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία το κατεστημένο της Ευγονικής ήταν ήδη ένα εξέχον, αλλά όχι ακόμη δημοφιλές, χαρακτηριστικό της αμερικανικής υγειονομικής σκηνής. Η θεωρία της Ευγονικής βασίζεται στην ιδέα ότι η επιλεκτική αναπαραγωγή μπορεί να οδηγήσει στη σταδιακή “βελτίωση” της ανθρώπινης φυλής και ότι ορισμένες οικογένειες είναι κατάλληλες να ηγηθούν της κοινωνίας λόγω των “ανώτερων” γονιδίων τους.

Εκείνη την εποχή, οι βασικοί οργανισμοί ευγονικής της χώρας περιλάμβαναν την Αμερικανική Εταιρεία Ευγονικής (AES) και την Αμερικανική Εταιρεία Ανθρώπινης Ευγονικής (ASHE), που χρηματοδοτούνταν από τις οικογένειες Ροκφέλερ, Κάρνεγκι και Χάριμαν, καθώς και το Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών Ροκφέλερ. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ροκφέλερ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση και την προώθηση της ευγονικής σε όλο τον κόσμο. Το κίνημα της Ευγονικής προώθησε το επιλεκτικό ζευγάρωμα, την τεχνητή γονιμοποίηση και την υποχρεωτική στείρωση και ευθανασία ως σημαντικά μέσα για την εκρίζωση των λεγόμενων “κατώτερων” ανθρώπινων όντων.

Ο πρώτος νόμος για τη στείρωση στις ΗΠΑ ψηφίστηκε το 1907, στην πολιτεία της Ιντιάνα, και μέχρι το 1931, πολλές ακόμη πολιτείες είχαν ακολουθήσει το παράδειγμά τους θεσπίζοντας παρόμοιους νόμους. Σύμφωνα με το Γραφείο Ιστορίας της Ιντιάνα:

“Το 1907, ο κυβερνήτης J. Frank Hanly ενέκρινε τον πρώτο πολιτειακό νόμο ευγονικής που καθιστούσε υποχρεωτική τη στείρωση για ορισμένα άτομα που τελούσαν υπό κρατική επιτήρηση.”

Τα άτομα που στειρώνονταν βάσει του νόμου περί ευγονικής θεωρούνταν “ανεπιθύμητα” λόγω διανοητικών ή σωματικών βλαβών, όπως η επιληψία, η τύφλωση και οι σωματικές αναπηρίες, καθώς και λόγω “κοινωνικής ανεπάρκειας”, όπως ο εθισμός στα ναρκωτικά ή η εγκληματικότητα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 60.000 άτομα στειρώθηκαν βάσει αυτών των νόμων, στερήθηκαν το δικαίωμά τους να αποκτήσουν παιδιά και στιγματίστηκαν για πάντα ως “αδύναμοι”.

Στην πραγματικότητα, η προβολή του αμερικανικού κινήματος ευγονικής είχε ως αποτέλεσμα την υιοθέτησή του από το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Γερμανίας, το οποίο στείρωσε περισσότερα από 350.000 άτομα μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι έννοιες της ευγονικής αποσύρθηκαν από τη δημόσια συζήτηση, αλλά το κίνημα δεν διαλύθηκε ποτέ, όχι, αντίθετα “επαναπροσδιορίστηκε” χρησιμοποιώντας πιο αποδεκτή ορολογία, όπως “πληθυσμιακός έλεγχος” και “αναπαραγωγική υγεία”, όπως θα δούμε αργότερα.

Η ανάδειξη του MOD ως σημαντικού παράγοντα του αμερικανικού κινήματος Ευγονικής μπορεί να αποδοθεί στην πρώιμη συνεργασία της οργάνωσης με το Ινστιτούτο Ροκφέλερ, από όπου προμηθεύτηκε πολλά από τα βασικά μέλη και τους συμβούλους της, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Anton Julius Carlson, μέλους της Αμερικανικής Εταιρείας Ευγονικής (ΑΕS), που στρατολογήθηκε για να υπηρετήσει στις Ιατρικές και Ερευνητικές Επιτροπές του MOD και του καθηγητή Clair E. Turner, ενός άλλου μέλους της AES, ο οποίος υπηρέτησε ως βοηθός του τότε προέδρου Basil O’Connor.

Λίγο πριν από την ίδρυση του Ινστιτούτου Salk, το MOD ανακοίνωσε ότι θα καταργούσε σταδιακά τα προγράμματα πολιομυελίτιδας και θα εστίαζε τους πόρους του στις “γενετικές ανωμαλίες”.

Το 1959, το MOD χρηματοδότησε μαθήματα “ιατρικής γενετικής” στο Jackson Laboratory στο Μέιν, ένα ινστιτούτο γενετικής που ιδρύθηκε το 1929 από τον Clarence Cook Little, ο οποίος, “κάποια στιγμή”, διετέλεσε πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρείας Ευγονικής, της Αμερικανικής Ένωσης Ελέγχου Γεννήσεων και της Αμερικανικής Εταιρείας Ευθανασίας.

Η αποστολή του Jackson Laboratory, όπως υποστηρίζεται, είναι “η ανακάλυψη ακριβών γονιδιωματικών λύσεων για τις ασθένειες και η ενδυνάμωση της παγκόσμιας βιοϊατρικής κοινότητας στην κοινή της αναζήτηση για τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας”. Αξιοσημείωτο είναι ότι το εργαστήριο έλαβε αυξημένη χρηματοδότηση το 2020, κυρίως από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), συμπεριλαμβανομένης μιας επιχορήγησης ύψους 10,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την εξεύρεση θεραπειών για σπάνιες γενετικές ασθένειες με τη χρήση τεχνολογιών γονιδιακής επεξεργασίας. Και κατά την έναρξη της “πανδημίας” του κοροναϊού, το εργαστήριο εργάστηκε για την ανάπτυξη γενετικά τροποποιημένων ποντικών για χρήση σε μελέτες εμβολίων και άλλες έρευνες που σχετίζονται με το Sars-Cov-2.

Από τη δεκαετία του 1960, το MOD χρηματοδότησε διάφορα “Κέντρα Πρόληψης των Γεννητικών Ατελειών” που βρίσκονταν σε ιατρικά ιδρύματα σε όλες τις ΗΠΑ. Αυτά τα νέα κέντρα προσέφεραν προγεννητικό έλεγχο μέσω αμνιοπαρακέντησης για να διαπιστωθεί εάν ένα μωρό θα γεννιόταν με “ελαττώματα” και στη συνέχεια έδιναν στο ζευγάρι την ευκαιρία να αποβάλει το προσβεβλημένο παιδί.

Η MOD έχει επίσης κάνει άμεσες δωρεές στην Planned Parenthood, γεγονός που έρχεται σε σαφή αντίθεση με την υποτιθέμενη αποστολή της, η οποία είναι να “αγωνίζεται για την υγεία όλων των μαμάδων και των μωρών”. Η Planned Parenthood είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει “φροντίδα αναπαραγωγικής υγείας” στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.

Από το 2019–2020 η οργάνωση διέπραξε πάνω από 350.000 αμβλώσεις και έχει επικριθεί ότι “κατευθύνει πόρους μακριά από την υγεία των γυναικών και προς τις αμβλώσεις”. Όπως είναι αναμενόμενο, μια ματιά στην ιστορία της οργάνωσης αποκαλύπτει ότι η Planned Parenthood έχει τις ρίζες της στα ιδεώδη της Ευγονικής.

Η Planned Parenthood ιδρύθηκε από τη Margaret Sanger, η οποία, κάθε άλλο παρά “ακτιβίστρια για τον έλεγχο των γεννήσεων”, όπως θέλει να σας κάνει να πιστέψετε η επικρατούσα τάση, ήταν μια ρατσίστρια ευγονίστρια που προσπαθούσε να απαλλάξει τον κόσμο από το “ακατάλληλο” ανθρώπινο απόθεμα. Στο δοκίμιό της, “Ένα σχέδιο για την ειρήνη”, περιγράφει τα κύρια αντικείμενα του προτεινόμενου από αυτήν “Συνεδρίου για τον Πληθυσμό”, το οποίο περιλαμβάνει

“μια αυστηρή και άκαμπτη πολιτική στείρωσης και διαχωρισμού της κατηγορίας εκείνης του πληθυσμού της οποίας οι απόγονοι είναι μολυσμένοι ή της οποίας η κληρονομικότητα είναι τέτοια ώστε να μεταδίδονται στους απογόνους ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά”.

Αναφέρει επίσης την ανάγκη “ελέγχου της εισαγωγής και της παραγωγής ηλιθίων, διανοητικά ελαττωματικών, επιληπτικών”.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτά τα ιδεώδη της Ευγονικής ενέπνευσαν τους Ναζί, οι οποίοι πήραν πολλές από τις ιδέες της Sanger και τις εφάρμοσαν, θα λέγαμε. Στο βιβλίο του “The War Against the Weak”, ο Edwin Black περιγράφει λεπτομερώς πώς ο ναζιστικός νόμος περί στειρώσεων του 1933, καθώς και οι μεταγενέστεροι νόμοι περί ευθανασίας βασίστηκαν σε σχέδια που είχαν εκπονηθεί από τη Sanger και άλλους Αμερικανούς “ακτιβιστές”. Στην πραγματικότητα, συνεργάτες της Sanger γνώριζαν για αυτά τα ναζιστικά προγράμματα ευθανασίας και τα επαινούσαν.

Επανερχόμενοι στο Ινστιτούτο Salk, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επικρατούσα εκδοχή για την επιδημία πολιομυελίτιδας του 20ού αιώνα, δηλαδή η αντίληψη ότι η ασθένεια προκαλείται από ιό και ότι το θαυματουργό εμβόλιο του Dr. Salk ήταν μόνο του υπεύθυνο για τον τερματισμό της επιδημίας, είναι αμφίβολη και πιθανότατα εντελώς ψευδής.

Η παραλυτική πολιομυελίτιδα εμφανίστηκε ξαφνικά στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1900 με συνεχείς, δραματικές διακυμάνσεις των κρουσμάτων — ένα μοτίβο που συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1950. Η εισαγωγή του εμβολίου Salk το 1954 φάνηκε να συμπίπτει με τη σχεδόν ακαριαία μείωση των κρουσμάτων, η οποία συνεχίστηκε για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Πριν όμως ονομαστεί “πολιομυελίτιδα”, οι παθήσεις που αφορούσαν την αναπηρία των άκρων ήταν γνωστές με διάφορα άλλα ονόματα, όπως αποπληξία, παράλυση και παράλυση. Πολλά ιστορικά γραπτά αναφέρονται σε παραλύσεις που οφείλονται σε έκθεση σε τοξικές ουσίες και πολλές από αυτές τις περιγραφές καταγράφηκαν από τον Dr. Ralph Scobey στη δήλωσή του το 1952 προς την Επιτροπή Επιλογής για τη Διερεύνηση της Χρήσης Χημικών Ουσιών στα Προϊόντα Τροφίμων με τίτλο: The Poison Cause of Poliomyelitis and Obstructions to its Investigation (Η δηλητηριώδης αιτία της πολιομυελίτιδας και τα εμπόδια στη διερεύνησή της).

Το έγγραφο του Scobey περιλαμβάνει αναφορές σε διάφορες έρευνες που φαινόταν να υποδεικνύουν μια σχέση μεταξύ των κρουσμάτων πολιομυελίτιδας τον 20ό αιώνα και της κατανάλωσης φρέσκων φρούτων, παρέχοντας μια σύνδεση μεταξύ της πολιομυελίτιδας και της έκθεσης σε τοξικά φυτοφάρμακα.

Ένα από τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνταν ευρέως εκείνη την εποχή ήταν το DDT, ένα εξαιρετικά τοξικό οργανοχλωρικό που διαφημίστηκε ευρέως ως “καλό για σας, αλλά τελικά απαγορεύτηκε το 1972. Το 1953, ο Dr. Morton Biskind δημοσίευσε μια εργασία στο American Journal of Digestive Diseases επισημαίνοντας ότι:

“Οι McCormick (78), Scobey (100–101) και Goddard (57), σε λεπτομερείς μελέτες, έχουν όλοι επισημάνει ότι στην αιτιολογία της πολιομυελίτιδας εμπλέκονται σίγουρα και άλλοι παράγοντες εκτός από τους λοιμογόνους παράγοντες, που ποικίλλουν από διατροφικά ελαττώματα μέχρι μια ποικιλία δηλητηρίων που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα”.

Τον κίνδυνο των τοξικών φυτοφαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του DDT, και τις καταστροφικές επιπτώσεις τους στο περιβάλλον παρουσίασε η Rachel Carson στο βιβλίο της Silent Spring του 1962.

Σε πιο πρόσφατες εποχές, οι ερευνητές Dan Olmstead, συνιδρυτής της οργάνωσης Age of Autism, και Mark Blaxil διεξήγαγαν δύο λαμπρές έρευνες για τις επιδημίες πολιομυελίτιδας του 20ού αιώνα, καταλήγοντας σε παρόμοιο συμπέρασμα με αυτό των Scobey και Biskind, ότι δηλαδή η ασθένεια προκλήθηκε από την εκτεταμένη χρήση νευροτοξικών φυτοφαρμάκων, όπως το αρσενικό της σόδας και το DDT.

Παρόλο που το εμβόλιο του Salk χαιρετίστηκε ως επιτυχία, το ίδιο το εμβόλιο προκάλεσε πολλές περιπτώσεις τραυματισμών και παραλύσεων. Και παρόλο που φαίνεται να υπάρχει πειστική συσχέτιση μεταξύ της χρονικής στιγμής του εμβολίου και της μείωσης των κρουσμάτων πολιομυελίτιδας, όπως όλοι οι καλοί επιστήμονες γνωρίζουν, η αιτιώδης συνάφεια δεν ισούται με τη συσχέτιση, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι το DDT καταργήθηκε σταδιακά, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, την ίδια περίοδο.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έρευνα του Dr. Salk για την πολιομυελίτιδα χρηματοδοτήθηκε από τη μητέρα της Cordelia Scaife May, κληρονόμου της τραπεζικής περιουσίας της οικογένειας Mellon, η οποία εξιδανίκευσε τη Margaret Sanger και αργότερα έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Ιδρύματος Προγραμματισμένης Γονιμότητας.

Οι απόψεις της May για τη μετανάστευση ήταν τουλάχιστον ριζοσπαστικές και, σύμφωνα με ορισμένους, ευνοούσε την υποχρεωτική στείρωση ως μέσο περιορισμού των γεννήσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες. Αργότερα, η May εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Πληθυσμού (Population Council), ενός οργανισμού που ιδρύθηκε από τον John D. Rockefeller III και επικεντρώθηκε στη μείωση του πληθυσμού.

Το 1995, το Συμβούλιο Πληθυσμού συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ για τη δημιουργία εμβολίων που ρυθμίζουν τη γονιμότητα.

Θα ήταν λάθος να σκεφτεί κανείς ότι η επιδημία πολιομυελίτιδας δεν σχετίζεται με τη σημερινή “εποχή του εμβολιασμού” στην οποία βρισκόμαστε. Αντιθέτως, ο ισχυρισμός ότι η πολιομυελίτιδα “εξαλείφθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες” μόνο χάρη στον εμβολιασμό είναι ένα ψέμμα που συγκέντρωσε την εύνοια του κοινού για τους παιδικούς εμβολιασμούς και βοήθησε να τεθούν οι βάσεις για την ευρέως διαδεδομένη πίστη στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα όλων των εμβολίων.

Ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα και η ευλογιά (ένα άλλο ψέμα που ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου) και η επακόλουθη προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων “προετοιμάζουν” μεγάλο μέρος του πληθυσμού να αποδεχθεί, χωρίς αμφισβήτηση, ένα πειραματικό εμβόλιο που βασίζεται σε ανεπαρκώς κατανοητή τεχνολογία.

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Το 1997, 8 χρόνια μετά τη δημοσίευση του Ινστιτούτου Salk, ο FDA ενέκρινε την πρώτη στην ιστορία δοκιμή μεταμοσχευμένου RNA για την ανάπτυξη ανοσίας σε καρκινοπαθείς. Στη συνέχεια, η Συμβουλευτική Επιτροπή Ανασυνδυασμένου DNA του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας ψήφισε τη συνέχιση της έγκρισης μερικούς μήνες αργότερα, οδηγώντας στο πρώτο εμβόλιο με βάση το mRNA που χορηγήθηκε ποτέ σε ανθρώπους.

Αν και το mRNA προπαγανδίζεται στα μέσα ενημέρωσης ως η επόμενη επανάσταση στην υγεία, όσοι έχουν οξεία αντίληψη μπορεί να θορυβηθούν όταν διαβάζουν αποσπάσματα όπως αυτό εδώ, που προέρχεται από ένα άρθρο για την ιστορία του mRNA, γραμμένο από τον Damian Garde, δημοσιογράφο του STATS στον τομέα της βιοτεχνολογίας:

“Η φιλοσοφία: Κάνοντας ακριβείς βελτιώσεις στο συνθετικό mRNA και κάνοντας ενέσεις σε ανθρώπους με αυτό, οποιοδήποτε κύτταρο του σώματος θα μπορούσε να μετατραπεί σε εργοστάσιο φαρμάκων κατά παραγγελία”.

Η συζήτηση για τη μετατροπή των κυττάρων σε “εργοστάσια φαρμάκων κατά παραγγελία” είναι ακριβώς το είδος της ανούσιας τεχνο-ρητορικής που προορίζεται να εντυπωσιάσει και να δελεάσει ένα απληροφόρητο κοινό. Τα εμβόλια mRNA βασίζονται στην ακόλουθη ιδέα: ένα κομμάτι συνθετικού mRNA μεταφέρεται στα κύτταρά σας, όπου χρησιμοποιείται ως πρότυπο για τη δημιουργία της ιικής “ακίδας πρωτεΐνης”. Μόλις αυτή η πρωτεΐνη εγκαταλείψει το κύτταρο, ο οργανισμός παράγει αντισώματα και “μαθαίνει” πώς να καταπολεμά μελλοντικές λοιμώξεις Sars-Cov-2.

Τα εμβόλια με βάση το mRNA προβάλλονται συχνά ως ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τα εμβόλια με βάση το DNA, τα οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, “μπορεί να προκαλέσουν μόνιμες και επικίνδυνες αλλαγές στις γενετικές πληροφορίες των ατόμων που υποβάλλονται σε θεραπεία”. Ωστόσο, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλάζουν μόνιμα τη γενετική σύνθεση των κυττάρων μας;;;

Μια εργασία του 2001 με τίτλο RNA as a tumor vaccine: a review of the literature (Το RNA ως εμβόλιο κατά των όγκων: ανασκόπηση της βιβλιογραφίας) αναφέρει ότι (η έμφαση προστίθεται):

σε αντίθεση με τα εμβόλια που βασίζονται στο DNA, υπάρχει μικρός κίνδυνος ενσωμάτωσης των αλληλουχιών RNA στο γονιδίωμα του ξενιστή”.

Η χρήση της λέξης “μικρός” φαίνεται να υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον κάποιος κίνδυνος ενσωμάτωσης στο γονιδίωμα, ή το πιθανότερο είναι ότι οι ερευνητές απλώς δεν γνωρίζουν.

Στο προαναφερθέν έγγραφο “γνώμης εμπειρογνωμόνων” του 2004 από τον Pascolo, περιγράφει τη σχέση μεταξύ των εμβολίων mRNA και των γονιδιακών θεραπειών, κάτι που συνεχώς αρνείται και απορρίπτεται από την επικρατούσα τάση:

“Αν και βρίσκονται στο κυτταρόλυμα και όχι στον πυρήνα, τα ώριμα mRNA ανήκουν στη βιοχημική οικογένεια των νουκλεϊκών οξέων. το mRNA, παρόμοια με το DNA, μπορεί να θεωρηθεί γονίδιο και, κατά συνέπεια, η χρήση του ως εμβόλιο μπορεί να θεωρηθεί ως “γονιδιακή θεραπεία”.

Είναι ενδιαφέρον ότι, καθαρά λόγω μιας τεχνικής λεπτομέρειας της ρυθμιστικής νομοθεσίας, οι γονιδιακές θεραπείες με covid-19 επιτρέπεται να ονομάζονται “εμβόλια”. Αυτό εξηγείται σε ένα έγγραφο με τίτλο The European Regulatory Environment of RNA-Based Vaccines (Το ευρωπαϊκό ρυθμιστικό περιβάλλον των εμβολίων με βάση το RNA), το οποίο αναφέρει ότι:

Ο ορισμός του φαρμάκου γονιδιακής θεραπείας, όπως περιγράφεται στο παράρτημα 1 της οδηγίας 2001/83/ΕΚ, έχει ως εξής:

Ως φάρμακο γονιδιακής θεραπείας νοείται ένα βιολογικό φάρμακο το οποίο έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

(α) περιέχει δραστική ουσία η οποία περιέχει ή αποτελείται από ανασυνδυασμένο νουκλεϊκό οξύ που χρησιμοποιείται ή χορηγείται σε ανθρώπους με σκοπό τη ρύθμιση, επιδιόρθωση, αντικατάσταση, προσθήκη ή διαγραφή μιας γενετικής αλληλουχίας,
(β) η θεραπευτική, προφυλακτική ή διαγνωστική του δράση σχετίζεται άμεσα με την αλληλουχία ανασυνδυασμένου νουκλεϊκού οξέος που περιέχει ή με το προϊόν της γενετικής έκφρασης της αλληλουχίας αυτής.
Τα φάρμακα γονιδιακής θεραπείας δεν περιλαμβάνουν εμβόλια κατά μολυσματικών ασθενειών.

Όπως είναι προφανές, η απλή πράξη του να αποκαλείται μια γονιδιακή θεραπεία “εμβόλιο κατά μολυσματικών ασθενειών” αναιρεί την ταξινόμησή της ως γονιδιακής θεραπείας, η διαδικασία έγκρισης της οποίας, τουλάχιστον στην Ευρώπη, περιλαμβάνει τη διέλευση από την CAT που είναι η “Επιτροπή Προηγμένων Θεραπειών” (Committee for Advanced Therapies) του EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων).

Προφανώς, αυτό το γλωσσικό παιχνίδι φαίνεται να αποτελεί ένα είδος “παραθύρου”, που επιτρέπει την ευκολότερη έγκριση για γονιδιακές θεραπείες με βάση το mRNA που σχεδιάζονται για ανθρώπινη χρήση.

Η έγκριση είναι σίγουρα ένα αμφιλεγόμενο θέμα όταν μιλάμε για το πλαίσιο των σημερινών εμβολίων covid-19, κανένα από τα οποία δεν έχει εγκριθεί πλήρως από τον FDA, έχει εγκριθεί μόνο υπό επείγουσα χρήση (EUA) και χαρακτηρίζεται ως “ερευνητικό” προϊόν, γεγονός που πολλοί άνθρωποι αγνοούν. Ωστόσο, στις αρχές του έτους οι κατασκευαστές εμβολίων έθεσαν ήδη ως στόχο την πλήρη κανονιστική έγκριση, μετά από μόλις 6 μήνες δοκιμαστικών δεδομένων.

Στις 7 Μαΐου, η Pfizer ξεκίνησε επίσημα την αίτησή της προς τον FDA, με στόχο να έχει το πρώτο πλήρως εγκεκριμένο εμβόλιο covid-19. Αλλά με εκατομμύρια εμβόλια που έχουν ήδη χορηγηθεί υπό την EUA (Έγκριση Επείγουσας Χρήσης), προς τι η βιασύνη;;;

Επιπλέον, για τα έξι εμβόλια “first in disease” που εγκρίθηκαν από τον FDA τα τελευταία 15 χρόνια, η μέση διάρκεια της δοκιμής ήταν μόλις δύο χρόνια. Ένα εμβόλιο εγκεκριμένο μετά από 6 μήνες δεδομένων θα αποτελούσε ένα από τα ταχύτερα που έχουν γίνει ποτέ.

Οι κλινικές δοκιμές φάσης τρία για τις Pfizer, Moderna και Janssen έχουν διάρκεια δύο ετών, αλλά ο FDA δεν έχει δηλώσει σαφώς τη θέση του όσον αφορά την ελάχιστη παρακολούθηση πριν από την εξέταση για έγκριση.

Οι μεγαλύτερες, ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση της ασφάλειας του εμβολίου. Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, λοιπόν, το γεγονός ότι οι κατασκευαστές εμβολίων, μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη λήψη της ΕΕΑ, άρχισαν να “ξετυφλώνουν” τις δοκιμές προσφέροντας στους συμμετέχοντες στην ομάδα εικονικού φαρμάκου την ευκαιρία να εμβολιαστούν.

Η Moderna ανακοίνωσε ότι “από τις 13 Απριλίου, σε όλους τους συμμετέχοντες με εικονικό φάρμακο προσφέρθηκε το εμβόλιο Moderna covid-19 και το 98% αυτών έλαβαν το εμβόλιο”, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα εικονικού φαρμάκου δεν υπάρχει πλέον και ως εκ τούτου, δεν έχουν τρόπο να μετρήσουν με ακρίβεια τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια.

Σε ένα άρθρο για το British Medical Journal, ο Peter Doshi αναφέρει τον FDA, σε αρκετές περιπτώσεις, λέγοντας ότι η διατήρηση μιας ομάδας placebo θα ήταν κρίσιμη για την αξιολόγηση τόσο της ασφάλειας όσο και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων covid-19, κάτι που είναι προφανές σε όποιον κατανοεί τις συνέπειες της μη τήρησης της επιστημονικής αυστηρότητας κατά τη δοκιμή μιας νέας ιατρικής θεραπείας.

Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους κατασκευαστές που επιθυμούν την έγκριση του FDA για τα εμβόλιά τους, αλλά πιθανότατα στην κορυφή του καταλόγου είναι η “σφραγίδα έγκρισης” που συνοδεύει την πλήρη αδειοδότηση και η δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσουν ως μέσο για να πείσουν όσους παραμένουν δύσπιστοι όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Επιπλέον, η πλήρης έγκριση από τον FDA θα ανοίξει το δρόμο για ευκολότερες εντολές εμβολίων, ασκώντας τεράστια πίεση σε όσους ανήκουν στην “αφυπνισμένη τάξη”, οι οποίοι αποτελούν αγκάθι στα πλευρά των προωθητών της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης/Μεγάλης Σύγκλισης (Great Reset/Great Convergence).

Περισσότερες ανησυχητικές ασυνέπειες μπορούν να βρεθούν στη διαδικασία του FDA για την αξιολόγηση και την έγκριση αυτών των πειραματικών εμβολίων. Για παράδειγμα, ο FDA προειδοποίησε πρόσφατα κατά της χρήσης δοκιμών αντισωμάτων για την αξιολόγηση της ανοσίας ή της προστασίας από το covid-19, “ειδικά” μετά από ένα άτομο που έχει λάβει εμβολιασμό, παρά το γεγονός ότι η άδεια κυκλοφορίας τους είχε αρχικά χορηγηθεί, εν μέρει, λόγω των αντιδράσεων των αντισωμάτων.

Η συνέπεια αυτής της αντιστροφής είναι ότι η EUA που δόθηκε για τα εμβόλια covid-19 θα πρέπει επίσης να αντιστραφεί, αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό αφού εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εμβολιαστεί;

Επιπλέον, η ιδέα ότι τα “αντισώματα” παρέχουν προστασία από τις λεγόμενες ιογενείς λοιμώξεις αντιπροσωπεύει μια κακή κατανόηση του σώματος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Το γεγονός ότι τα αντισώματα παίζουν ελάχιστο ρόλο στις ιογενείς λοιμώξεις είναι γνωστό στους επιστήμονες της ιατρικής από τη δεκαετία του 1950 με βάση έρευνες που δείχνουν ότι τα άτομα με γενετική ανικανότητα παραγωγής αντισωμάτων, που ονομάζεται “αγαμμασφαιριναιμία”, έχουν φυσιολογικές αντιδράσεις σε τυπικές ιογενείς λοιμώξεις και μάλιστα φαίνεται να αντιστέκονται σε υποτροπές.

Bill Gates, MODERNA ΚΑΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ 2.0

Μία από τις κατασκευάστριες εταιρείες του εμβολίου covid-19 για την οποία έγινε η μεγαλύτερη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης είναι η Moderna, μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που συνιδρύθηκε από τον Robert Langer, ερευνητή και εφευρέτη στο ΜΙΤ.

Το 2013, η νεοφυής βιοτεχνολογική εταιρεία έλαβε χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. δολαρίων από την DARPA (Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων), έναν ερευνητικό βραχίονα του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και έναν οργανισμό που είναι γνωστός για την αδίστακτη επιδίωξη δυστοπικών, απανθρωπιστικών (transhumanist) τεχνολογιών, όπως τα εμφυτεύσιμα νανοσωματίδια και οι διεπαφές βιο-εγκεφάλου (περισσότερα σχετικά αργότερα).

Αξιοσημείωτο είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μέσω του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, φαίνεται να έχει οικονομικό μερίδιο στο εμβόλιο της Moderna χάρη σε μια σύμβαση που υπέγραψαν τα δύο μέρη, η οποία δίνει στο NIH την κοινή κυριότητα επί των υποψηφίων εμβολίων εμβολίων mRNA της Moderna. Σύμφωνα με το Axios:

“Το NIH χρηματοδοτεί κυρίως εξωτερική έρευνα, αλλά συχνά εφευρίσκει επίσης βασικές επιστημονικές τεχνολογίες που αργότερα παραχωρούνται με άδεια και ενσωματώνονται σε φάρμακα που πωλούνται με τεράστια κέρδη”.

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό, δεδομένου ότι το NIH είναι υπεύθυνο για την ιεράρχηση των υποσχόμενων θεραπειών για το covid-19, καθώς και για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των κλινικών δοκιμών, κάτι που, για τη Moderna, είναι αδύνατο, δεδομένου ότι η δοκιμή τους δεν περιέχει πλέον ομάδα ελέγχου.

Το έννομο συμφέρον του NIH για την επιτυχία της Moderna μπορεί επίσης να παρέχει μια εύλογη εξήγηση για το γιατί η νεοφυής βιοτεχνολογική εταιρεία έλαβε EUA για το εμβόλιό της, παρά το γεγονός ότι απέτυχε, για πάνω από 10 χρόνια, να φέρει ένα μόνο προϊόν στην αγορά.

Σε συνέντευξή του για την Οικονομική Λέσχη, ο διευθυντής του NIH Francis Collins αρνήθηκε ότι τα εμβόλια covid-19 θα έφερναν χρήματα, λέγοντας ότι “κανείς δεν το βλέπει αυτό ως έναν τρόπο για να βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια”.

Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο, καθώς οι πωλήσεις του εμβολίου covid-19 της Moderna έφτασαν τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2021, καθιστώντας τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Stephane Bancel, έναν από τους πολλούς νέους φαρμακευτικούς δισεκατομμυριούχους.

Η “Επιχείρηση Warp Speed”, η ονομασία που δόθηκε σε μια συνεργασία μεταξύ διαφόρων ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης ενός εμβολίου covid-19, ήταν επίσης γεμάτη με συγκρούσεις συμφερόντων.

Η διοίκηση της Επιχείρησης Warp Speed προσέλαβε αρκετούς “συμβούλους” με δεσμούς με τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma), συμπεριλαμβανομένων δύο πρώην στελεχών της Pfizer. Και τον Μάιο του 2020, αναφέρθηκε ότι ο επικεφαλής σύμβουλός τους, ο Dr. Monsef Slaoui, πρώην φαρμακευτικό στέλεχος και ο ίδιος, κατείχε μετοχές της GlaxoSmithKline αξίας 10 εκατ. δολαρίων, της ίδιας εταιρείας στην οποία αργότερα ανατέθηκε σύμβαση ύψους 2 δισ. δολαρίων για την προμήθεια 100 εκατομμυρίων φιαλιδίων εμβολίου covid-19 στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο Dr. Slaoui κατείχε επίσης σημαντικές μετοχές της Moderna, στην οποία η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει χορηγήσει χρηματοδότηση άνω των 2,5 δισ. δολαρίων.

Ο συνιδρυτής της Moderna, Robert Langer, του οποίου η καθαρή αξία έχει επίσης εκτοξευθεί στα δισεκατομμύρια, είναι ένας από τους πιο αναφερόμενους ερευνητές παγκοσμίως. Επιστήμονας στο ΜΙΤ, ο Langer κατέχει πάνω από 1.400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ειδικεύεται στη βιοτεχνολογία, τη νανοτεχνολογία, τη μηχανική ιστών και τη χορήγηση φαρμάκων.

Επιπλέον, ο Langer κατέχει διοικητικό ρόλο στο MIT Media Lab, το ίδιο ινστιτούτο που βρέθηκε στο επίκεντρο σκανδάλου, αφού αποκαλύφθηκε ότι το εργαστήριο δέχθηκε χρηματοδότηση από τον καταδικασμένο για σεξουαλική παρενόχληση, Jefferey Epstein. Ο Epstein έτυχε επίσης να έχει μια ανησυχητική γοητεία με τον “transhumanism” (απανθρωπισμό), μια σύγχρονη εκδοχή της ευγονικής (ο απανθρωπισμός -transhumanism θα συζητηθεί αργότερα σε αυτό το άρθρο).

Ο τότε διευθυντής του MIT Media Lab, Joi Itoενέκρινε δύο δωρεές από τον Epstein ύψους 1,75 εκατομμυρίων δολαρίων και επέτρεψε στον παραγωγικό παιδόφιλο να “κατευθύνει” κεφάλαια προς το εργαστήριο από άλλους πλούσιους ευεργέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάς 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Bill Gates, ο οποίος έχει επίσης ανησυχητικούς δεσμούς με τον Epstein, έχοντας πετάξει με το ιδιωτικό του τζετ και συναντηθεί μαζί του αρκετές φορές.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση και ο Joi Ito παραιτήθηκε από τη θέση του στο εργαστήριο, ο Langer ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν μια επιστολή που ζητούσε την παραμονή του, και ως διαχειριστής του γραφείου του διευθυντή του εργαστηρίου, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων για τις δωρεές του Epstein.

Περιγραφόμενος ως ο “κοινός παρονομαστής” σε διάφορες προσπάθειες για τον κοροναϊό, ο Robert Langer είναι σίγουρα ένας ενδιαφέρων παίκτης στο κίνημα των απανθρωπιστών (transhumanist). Το 2015, η εταιρεία του, Microchips Biotech, συνεργάστηκε με τον ισραηλινό φαρμακευτικό γίγαντα, Teva Pharmaceutical, για την εμπορική διάθεση της “εμφυτεύσιμης συσκευής χορήγησης φαρμάκων”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Teva Pharmaceutical έχει λάβει σημαντικές επενδύσεις από τον Warren Buffett, ο οποίος, το 2006, δεσμεύτηκε να δωρίσει σταδιακά την περιουσία του στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, έναν οργανισμό του οποίου ήταν διαχειριστής μέχρι πρόσφατα.

Ο Langer έχει επίσης δεσμούς με τον Charles Lieber, έναν επιστήμονα νανοτεχνολογίας του Χάρβαρντ, ο οποίος συνελήφθη τον Ιανουάριο λόγω ψευδών δηλώσεων στις ομοσπονδιακές αρχές σχετικά με τη συνεργασία του με Κινέζους ερευνητές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Γουχάν.

Το 2012, ο Langer και ο Lieber συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα “υλικό που συγχωνεύει ηλεκτρονικά σε νανοκλίμακα με βιολογικούς ιστούς”. Το υλικό αυτό περιγράφηκε ως “ένα πρώτο βήμα προς προσθετικά υλικά που επικοινωνούν απευθείας με το νευρικό σύστημα”.

Μεγάλο μέρος της έρευνας του Langer υποστηρίζεται από τον Bill Gates, ο οποίος άρχισε να χρηματοδοτεί την τεχνολογία mRNA το 2010 και έχει επίσης επενδύσει εκατομμύρια στην Moderna.

Το 2017, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates χρηματοδότησε ένα έργο στο εργαστήριο του Langer για τη δημιουργία ενός συστήματος χορήγησης εμβολίων με μικροσωματίδια, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν “νέο τύπο σωματιδίων που μεταφέρουν φάρμακα”, επιτρέποντας τη χορήγηση πολλαπλών δόσεων εμβολίου για μεγάλο χρονικό διάστημα με μία μόνο ένεση.

Στη συνέχεια, το 2019, ο Gates και ο Langer συνεργάστηκαν ξανά για να δημιουργήσουν ένα αόρατο τατουάζ με μελάνι που “ενσωματώνει αρχεία εμβολιασμού στο δέρμα ενός παιδιού”. Ανησυχητικά, ο τελικός στόχος του έργου είναι η έγχυση αισθητήρων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση “άλλων πτυχών” της υγείας.

Ο Gates ισχυρίζεται ότι χρειάζεται τα δεδομένα για την “πρόληψη ασθενειών”, αναφερόμενος στις προσπάθειές του να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα, την ιλαρά και άλλες “μολυσματικές” ασθένειες από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι διάφορες “σχετικές με την υγεία” πρωτοβουλίες του Gates στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν είναι έργο ενός στοργικού φιλάνθρωπου, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε όλοι τα μέσα ενημέρωσης. Αντίθετα, τα στοιχεία δείχνουν ότι η συμμετοχή του Γκέιτς στη δημόσια υγεία αποτελεί τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας ατζέντας ευγονικής, που κρύβεται σε κοινή θέα.

Οι δεσμοί του Gates με το κίνημα της ευγονικής ξεκινούν από τον πατέρα του, ο οποίος επαίνεσε τους Ροκφέλερ για το έργο τους στη “δημόσια υγεία” και μάλιστα συναντήθηκε μαζί τους το 2000 για να συζητήσουν θέματα σχετικά με τις μολυσματικές ασθένειες, τα εμβόλια και το περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γκέιτς ο πρεσβύτερος ανέφερε ότι είπε: “Ο Gates senior είπε:”:

“Παίρνοντας το παράδειγμα και την έμπνευσή μας από το έργο που είχε ήδη γίνει από το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμά μας ξεκίνησε ουσιαστικά το GAVI με τη δέσμευση 750 εκατομμυρίων δολαρίων σε κάτι που ονομάζεται Παγκόσμιο Ταμείο για τα Παιδικά Εμβόλια, ένα μέσο του GAVI”.

Είναι ενδιαφέρον ότι, σχεδόν δέκα χρόνια μετά από εκείνη τη συνάντηση, ο Gates junior συνδιοργάνωσε μια συνάντηση με τον David Rockefeller για να συζητήσουν τη μείωση του πληθυσμού.

Ίσως ακόμη πιο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 2012 ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς φιλοξένησαν τη Σύνοδο Κορυφής του Λονδίνου για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό, όπου ανακοίνωσαν τη δέσμευσή τους για τον έλεγχο του πληθυσμού στον τρίτο κόσμο, στην 100ή επέτειο του Πρώτου Διεθνούς Συνεδρίου Ευγονικής, που επίσης πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Ο Gates είναι γνωστός για την εμμονή του με τα εμβόλια, μια περίεργη επιδίωξη αν σκεφτεί κανείς ότι οι 9.000.000 άνθρωποι που πεθαίνουν κάθε χρόνο από την πείνα θα εξυπηρετούνταν καλύτερα αν είχαν καθαρό νερό, τρόφιμα και περιβάλλοντα διαβίωσης με υγιεινή.

Το 2009, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μελέτες παρατήρησης στην Ινδία για ένα αμφιλεγόμενο εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που χορηγήθηκε σε χιλιάδες νεαρά κορίτσια με την ονομασία “Gardasil”.

Μέσα σε λίγους μήνες, πολλά κορίτσια άρχισαν να αρρωσταίνουν και μέσα σε ένα χρόνο, πέντε από αυτά πέθαναν. Κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας μελέτης για μια διαφορετική μάρκα του εμβολίου HPV, πολλά κορίτσια νοσηλεύτηκαν και άλλα δύο πέθαναν. Οι Economic Times της Ινδίας αναφέρθηκαν σε αυτό το θέμα το 2014, με τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι:

“Η συγκατάθεση για τη διεξαγωγή αυτών των μελετών, σε πολλές περιπτώσεις, ελήφθη από τους υπεύθυνους των ξενώνων, γεγονός που αποτελούσε κατάφωρη παραβίαση των κανόνων. Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, αποτυπώματα αντίχειρα των φτωχών και αναλφάβητων γονέων τους επικολλήθηκαν δεόντως στο έντυπο συγκατάθεσης. Τα παιδιά δεν είχαν επίσης ιδέα για τη φύση της νόσου ή του εμβολίου. Οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούσαν να παράσχουν τα απαιτούμενα έντυπα συγκατάθεσης για τα εμβολιασμένα παιδιά σε τεράστιο αριθμό περιπτώσεων”.

Ο Γκέιτς έχει επίσης προωθήσει έντονα το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας από το στόμα στην Ινδία, αφού προσπάθησε να εξαλείψει την ασθένεια. Ωστόσο, όπως συζητήθηκε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο, τοξικές χημικές ουσίες εμπλέκονται στην αιτιολογία της πολιομυελίτιδας και επομένως η ασθένεια δεν μπορεί να εξαλειφθεί με τη χρήση εμβολίων. Στην πραγματικότητα, οι αριθμοί για την παγκόσμια υγεία δείχνουν ότι τα περισσότερα κρούσματα πολιομυελίτιδας προκαλούνται πλέον από τα ίδια τα εμβόλια παρά από οτιδήποτε άλλο.

Το 2018, μια ομάδα γενναίων Ινδών ερευνητών δημοσίευσε μια εργασία στο International Journal of Environmental Research and Public Health, η οποία έδειξε μια συσχέτιση μεταξύ των κινήσεων του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας από το στόμα και των αυξημένων κρουσμάτων “οξείας χαλαρής παράλυσης”, μιας κατάστασης που περιγράφεται ως “κλινικά αδιάκριτης” από την πολιομυελίτιδα.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Γκέιτς έχει επενδύσει 23 εκατ. δολάρια στη Monsanto, την εταιρεία που εμπορεύεται το “roundup”, ένα φυτοφάρμακο που περιέχει γλυφοσάτη και είναι γνωστό ότι προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών διαταραχών και παράλυσης.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι ο Γκέιτς χαρίζει ανιδιοτελώς τα χρήματά του προκειμένου να χρηματοδοτήσει αυτές τις εκστρατείες εμβολιασμού, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επένδυση του Γκέιτς στα εμβόλια του έχει αποφέρει τεράστια κέρδη. Μέχρι το 2019, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είχε δωρίσει λίγο περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάφορες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση). Ο Γκέιτς την αποκάλεσε την “καλύτερη επένδυση που έχει κάνει ποτέ”, εκτιμώντας μια απόδοση 20 προς 1, ή περίπου 200 δισ. δολάρια σε 20 χρόνια. Πράγματι, η καθαρή περιουσία του Γκέιτς έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια.

Και για να μην ξεχνάμε ότι περισσότεροι από τους μισούς θανάτους στις χώρες με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα προκαλούνται από μη μεταδοτικές ασθένειες, για τις οποίες το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα φαίνεται να έχει ελάχιστο ενδιαφέρον, κατευθύνοντας λιγότερο από το 3% του προϋπολογισμού του σε τέτοιες καταστάσεις.

Επιπλέον, οι δραστηριότητες του Γκέιτς στον τομέα της δημόσιας υγείας είναι γεμάτες με συγκρούσεις συμφερόντων που φαίνεται να υπονομεύουν την άποψη ότι ο Γκέιτς ενδιαφέρεται για την υγεία του πληθυσμού. Πολλές από αυτές τις συγκρούσεις συμφερόντων περιγράφονται σε μια μελέτη που δημοσίευσε ο ερευνητής του Χάρβαρντ, David Stuckler, με τίτλο Global Health Philanthropy and Institutional Relationships: How Should Conflicts of Interest Be Addressed? (Φιλανθρωπία για την παγκόσμια υγεία και θεσμικές σχέσεις: Πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν οι συγκρούσεις συμφερόντων;) στην οποία αναφέρει ότι:

“Ως ένα παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation έχει σημαντικές συμμετοχές στην Coca-Cola Corporation και επίσης συμμετέχει σε επιχορηγήσεις που ενθαρρύνουν κοινότητες σε αναπτυσσόμενες χώρες να γίνουν επιχειρηματικές θυγατρικές της Coca-Cola. Έχει επισημανθεί από ορισμένους σχολιαστές ότι τα ζαχαρούχα ποτά, όπως αυτά που παράγει η Coca-Cola, συσχετίζονται με τη ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας και του διαβήτη στις αναπτυσσόμενες χώρες”.

Ο Stuckler σημειώνει επίσης ότι:

“Πολλές από τις επιχορηγήσεις του Ιδρύματος για τη φαρμακευτική ανάπτυξη μπορεί να ωφελήσουν κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Merck και η GlaxoSmithKline. Και ότι: “Αρκετές επιχορηγήσεις συνδέονται με εταιρείες που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος μεταξύ των επενδύσεών του”.

Τα μέσα ενημέρωσης σπάνια αναφέρουν αυτές τις ανησυχητικές συγκρούσεις συμφερόντων, πράγμα που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο Gates χρηματοδοτεί όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Το να αποκαλέσει κανείς την αμελή, ευρέως διαδεδομένη χορήγηση των πειραματικών εμβολίων covid-19 μια πρωτοβουλία διαποτισμένη από ευγονική σκέψη δεν θα ήταν άστοχο, αν αναλογιστεί κανείς πόσες προσωπικότητες και ιδρύματα που εμπλέκονται στον αγώνα των εμβολίων έχουν δεσμούς με το κίνημα της ευγονικής. Στην πραγματικότητα, οι προγραμματιστές του εμβολίου Oxford-AstraZeneca συνδέονται επίσης με τη μετονομασθείσα πλέον Βρετανική Ευγονική Εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα της Ευγονικής, Francis Galton. Οι συνδέσεις αυτές περιγράφονται λεπτομερώς από την ερευνητική δημοσιογράφο Whitney Webb στο άρθρο της με τίτλο Developers of Oxford-AstraZeneca Vaccine Tied to UK Eugenics Movement (Οι προγραμματιστές του εμβολίου της Oxford-AstraZeneca συνδέονται με το βρετανικό κίνημα ευγονικής).

Όταν πρόκειται για την προστασία της δημόσιας υγείας, η απερισκεψία που επιδεικνύουν οι πολιτικοί, οι επιστήμονες και οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι ασυγχώρητη, λαμβάνοντας υπόψη τις ευρείες επιπτώσεις που θα έχουν αυτά τα πειραματικά εμβόλια. Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε τα αποτελέσματα της εξαπόλυσης μιας επικίνδυνης τεχνολογίας γονιδιακής θεραπείας σε ένα αφελές και έμπιστο κοινό, με το VAERS, (το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) να δείχνει περισσότερους θανάτους που συνδέονται με τα εμβόλια covid-19 από ό,τι όλα τα άλλα εμβόλια μαζί τα τελευταία 30 χρόνια.

Τίποτα από αυτά δεν προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τη βιασύνη με την οποία διεξήχθησαν οι κλινικές δοκιμές και τα ερωτηματικά σχετικά με την αξιοπιστία των δεδομένων που αναφέρθηκαν. Για παράδειγμα, οι κατασκευαστές εμβολίων ανέφεραν ότι τα εμβόλιά τους ήταν “95% αποτελεσματικά”, αριθμός στον οποίο κατέληξαν χρησιμοποιώντας τη σχετική μείωση του κινδύνου σε αντίθεση με την απόλυτη μείωση του κινδύνου, η οποία ήταν περίπου 1% στις περισσότερες περιπτώσεις, γεγονός που δεν επισημάνθηκε ποτέ από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, οι δοκιμές των εμβολίων δεν σχεδιάστηκαν για να αξιολογήσουν την επίδραση των εμβολίων στη μόλυνση, τη μετάδοση, τις νοσηλείες ή τους θανάτους, γεγονός που προκαλεί απορία, δεδομένου ότι, αν υπήρχε πραγματικά μια πανδημία από ιό, αυτά θα ήταν τα πιο σημαντικά τελικά σημεία που θα έπρεπε να ελεγχθούν. Αν και ίσως αυτό να ήταν μια υπολογισμένη κίνηση από τους κατασκευαστές εμβολίων, οι οποίοι γνώριζαν ότι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να παραποιήσουν τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το τελικό σημείο “ covid-19 οποιασδήποτε σοβαρότητας”. Εξάλλου, η δραματική αύξηση της χρήσης των εμβολίων κατά της γρίπης δεν έχει συνδεθεί με μείωση της θνησιμότητας.

Ο Peter Doshi, συντάκτης του British Medical Journal, έχει θέσει υπό αμφισβήτηση πολλές πτυχές των αμφιλεγόμενων δοκιμών του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας τα παυσίπονα να καλύπτουν τα συμπτώματα του covid-19 στις ομάδες της δοκιμής και την αντικειμενικότητα των “επιτροπών κρίσης πρωτογενών συμβάντων” που ήταν υπεύθυνες για την καταμέτρηση των περιπτώσεων covid-19. Στην περίπτωση της Pfizer, η επιτροπή αυτή αποτελούνταν από υπαλλήλους της Pfizer.

Πρόσφατα, η ομάδα Doctors for Covid Ethics, αποτελούμενη από τους Dr Michael palmer MD, Dr Sucharit Bhakdi MD και Dr Stefan Hockertz PhD, δημοσίευσε μια δήλωση εμπειρογνωμόνων σχετικά με την επικινδυνότητα και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο μιας αγωγής που αμφισβητεί την έγκριση της ΕΕ για τη χρήση του εμβολίου για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω. Το έγγραφο αναφέρει ότι η αναφερόμενη αποτελεσματικότητα του εμβολίου mRNA της Pfizer ήταν “πιθανότατα εντελώς δόλια” και ότι “η Pfizer, ο EMA και ο FDA έχουν συστηματικά παραμελήσει τα στοιχεία από προκλινικές δοκιμές σε ζώα, τα οποία σαφώς υποδείκνυαν σοβαρούς κινδύνους ανεπιθύμητων ενεργειών”.

Αλλά φυσικά, τίποτα από αυτά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αντ’ αυτού μας ταΐζουν ξανά και ξανά με τις ίδιες κομματικές γραμμές: “τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά”, “ακολουθήστε την επιστήμη”, “ακούστε τους ειδικούς”. Και με τον όρο “ειδικοί” εννοούν φυσικά τις άψυχες, φαρμακευτικές κάλτσες-μαριονέτες όπως ο Dr. Anthony Fauci, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ, του οποίου τα ψέματα για τις λεγόμενες ιογενείς λοιμώξεις ξερνάει από τότε που ξέσπασε το AIDS το 1984.

Το γεγονός ότι ένας τύπος όπως ο Fauci κατέχει τη θέση του για περισσότερα από 30 χρόνια είναι μάλλον ενδεικτικό για το πώς λειτουργεί το σύστημα. Ο αείμνηστος νομπελίστας και εφευρέτης της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), Karry Mullisκατηγόρησε τον Fauci σε συνέντευξή του, λέγοντας ότι:

“Δεν ξέρει τίποτα πραγματικά για οτιδήποτε, και θα του το έλεγα αυτό κατάμουτρα. Τίποτα. Ο άνθρωπος νομίζει ότι μπορείς να πάρεις ένα δείγμα αίματος και να το βάλεις σε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και εάν έχει έναν ιό εκεί μέσα, θα το καταλάβεις. Δεν καταλαβαίνει από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και δεν καταλαβαίνει από ιατρική. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε μια θέση όπως αυτή που βρίσκεται […] Ο Tony Fauci δεν έχει πρόβλημα να βγαίνει στην τηλεόραση μπροστά στους ανθρώπους που πληρώνουν τον μισθό του και να λέει ψέματα κατευθείαν στην κάμερα”.

ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ (TRANSHUMANIST) ΜΕΛΛΟΝ

Εκτός του ότι είναι γονιδιακές θεραπείες, μια τεχνολογία που συνδέεται με την ευγονική και τον απανθρωπισμό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η τεχνολογία mRNA “επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη νέων εμβολίων μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εβδομάδων και όχι μηνών”. Ως εκ τούτου, μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο ενός μέλλοντος γεμάτου με εμβόλια κατά παραγγελία που δημιουργούνται για να “προστατεύουν” το κοινό από νέες, αόρατες απειλές.

Πράγματι, με τους εμβολιολόγους να μιλούν ήδη για “παραλλαγές”, αναμνηστικά εμβόλια και περιοδικά εμβόλια covid-19, φαίνεται ότι τα πράγματα οδεύουν προς τα εκεί. Και βέβαια, χάρη στους ομίλους της Μεγάλης Τεχνολογίας (Big Tech) που συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες, όλα αυτά τα δεδομένα θα καταγράφονται σε ένα “διαβατήριο εμβολίων” που θα συνδέεται με το έξυπνο τηλέφωνό σας, το οποίο θα αποτελέσει αναμφίβολα τη βάση για ένα νέο είδος ψηφιακού διαβατηρίου ταυτότητας συνδεδεμένο με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και, τελικά, με την κοινωνική σας πίστωση.

Πράγματι, το 2019, η Microsoft του Bill Gates κατέθεσε μια πατέντα, με την εύστοχη ονομασία Patent WO2020060606, για ένα “σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα ενεργοποίησης του σώματος” (Cryptocurrency system using body-activation data), άλλο ένα στοιχείο για τις πραγματικές προθέσεις της τεχνοκρατικής ελίτ που χρηματοδοτεί και προωθεί την απανθρωπιστική (transhumanist) ατζέντα. Και μόνο ο τίτλος της πατέντας δημιουργεί εικόνες μιας κοινωνίας σκλάβων στην οποία οι άνθρωποι είναι εφοδιασμένοι με βιοαισθητήρες και τους απονέμονται ψηφιακά νομίσματα για την ολοκλήρωση εργασιών που τους ανατίθενται από την άρχουσα ελίτ.

Αλλά ίσως ακόμη πιο ανησυχητική είναι η βιασύνη για την αδειοδότηση γονιδιακών θεραπειών για χρήση σε μικρά παιδιά. Η Pfizer βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση μιας παγκόσμιας κλινικής δοκιμής, όπου δοκιμάζει τα εμβόλια mRNA της σε μωρά μόλις 6 μηνών, παρά το γεγονός ότι το “Covid-19”, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοια ασθένεια, ελάχιστα επηρεάζει τα παιδιά.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους αριθμούς του CDC, το ποσοστό IFR στα παιδιά είναι 20 ανά 1.000.000, ή 0,002%, το οποίο είναι πιθανότατα χαμηλότερο από τον κίνδυνο μόνιμου τραυματισμού ή θανάτου από το εμβόλιο MMR. Είναι επίσης χαμηλότερο από το ποσοστό θανάτου από το εμβόλιο covid-19, όπως υπολογίζεται με βάση τα δεδομένα VAERS κατά τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος (5.612 θάνατοι σε 165.000.000 πλήρως εμβολιασμένους στις ΗΠΑ = 0,003%).

Επιπλέον, η έρευνα έχει συνδέσει το εμβόλιο της Pfizer με συμπτωματική μυοκαρδίτιδα, με εκτιμώμενο ποσοστό εμφάνισης 1 στις 3000 ή 1 στις 6000 σε νεαρούς άνδρες.

Η βιασύνη να εισαχθούν τα εμβόλια mRNA στην κυρίαρχη τάση, ως μέρος του τακτικού προγράμματος εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, δεν αφορά την υγεία ή την προστασία, αλλά μάλλον ένα βήμα προς έναν πολύ πιο σκοτεινό στόχο, που είναι η απόκτηση ελέγχου του ίδιου του ανθρώπινου σώματος.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτό το άρθρο, η DARPA, ο ερευνητικός βραχίονας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, εργάζεται για τη δημιουργία νανοτεχνολογίας που μπορεί να διασυνδεθεί με βιολογικά κύτταρα. Το 2014, η DARPA ξεκίνησε το πρόγραμμα “In Vivo Nanoplatforms (IVN)”, με στόχο την ανάπτυξη εμφυτεύσιμων νανοπλατφορμών που θα συλλέγουν βιολογικά δεδομένα και θα παρέχουν “συνεχή φυσιολογική παρακολούθηση”. Το πρόγραμμα έχει έκτοτε συμβάλει στη δημιουργία ενέσιμων υδρογελών που παρακολουθούν φυσιολογικές αντιδράσεις και μπορούν να συγχρονιστούν με ένα smartphone.

Επιπλέον, η DARPA, μαζί με το NIH, χρηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την Profusa, μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που υποστηρίζεται από την Google, η οποία αναπτύσσει και εμπορεύεται την ίδια ακριβώς ενέσιμη τεχνολογία υδρογέλης, μόνο που τώρα προβάλλεται ως ένας τρόπος ανίχνευσης μελλοντικών “πανδημιών”.

Υποτίθεται ότι οι αισθητήρες της Profusa μπορούν να “ανιχνεύουν λοιμώξεις που μοιάζουν με γρίπη, ακόμη και πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα συμπτώματά τους”. Αν και απίστευτα ανησυχητικό, αυτό είναι μόνο ένα βήμα προς τον απώτερο στόχο της DARPA, που είναι η εγκαθίδρυση της κυριαρχίας πάνω στο μυαλό. Αυτός ο στόχος αντικατοπτρίζεται στην έρευνα της DARPA για τη δημιουργία “μεταλλαγμένων στρατιωτών” με τη χρήση “γενετικών όπλων” που μπορούν να “υπονομεύσουν το μυαλό και το σώμα των ανθρώπων χρησιμοποιώντας μια σειρά από χημικές, νευρολογικές, γενετικές και συμπεριφορικές τεχνικές”.

Η DARPA εξετάζει επίσης τρόπους γενετικής τροποποίησης του εγκεφάλου προκειμένου να διαβάζει τις σκέψεις των ανθρώπων και να προκαλεί εικόνες και ήχους στο μυαλό τους. Η έρευνα περιλαμβάνει τη χρήση “μαγνητικών νανοσωματιδίων”, την ίδια τεχνολογία που ορισμένοι έχουν υποθέσει ότι μπορεί να περιλαμβάνεται στα σημερινά ή μελλοντικά εμβόλια covid-19.

Εξίσου ανησυχητικό είναι το “Wellcome Leap”, μια νέα πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από το συνδεόμενο με την ευγονική Wellcome Trust, το πλουσιότερο ίδρυμα ιατρικής έρευνας στον κόσμο, σε συνεργασία με δύο πρώην πρωτοπαλίκαρα της DARPA. Ο επίσημος στόχος του προγράμματος είναι να “παραδώσει τομές στην ανθρώπινη υγεία σε διάστημα 5–10 ετών και να επιδείξει φαινομενικά αδύνατα αποτελέσματα σε φαινομενικά αδύνατα χρονοδιαγράμματα”.

Επί του παρόντος, η πρωτοβουλία έχει 5 κύρια έργα, το πρώτο εκ των οποίων είναι το “RNA Readiness + Response”, το οποίο επιδιώκει (η έμφαση προστίθεται) “να δημιουργήσει ένα αυτοσυντηρούμενο δίκτυο παραγωγικών εγκαταστάσεων που θα παρέχει παγκοσμίως κατανεμημένη, υπερσύγχρονη ικανότητα αιφνιδιασμού για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών πανδημίας”, αναφερόμενο στην παραγωγή προϊόντων με βάση το RNA (γονιδιακές θεραπείες mRNA). Σημειώστε τη φαινομενική βεβαιότητα μιας μελλοντικής πανδημίας.

Ωστόσο, ο κορυφαίος υποψήφιος για το πιο ανησυχητικό έργο Wellcome Leap είναι, χωρίς αμφιβολία, το “The First 1000 days” (1kD), ένα πρόγραμμα που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει βρέφη ως πειραματόζωα προκειμένου να παρακολουθήσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους και να δημιουργήσει μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την “ακριβή πρόβλεψη και βελτίωση των αποτελεσμάτων της EF [εκτελεστικής λειτουργίας]”. Το πρόγραμμα σημειώνει επίσης τη χρήση “κινητών-αισθητήρων, wearables και συστημάτων που βασίζονται στο σπίτι”. Σε ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με το θέμα, η ερευνήτρια Whitney Webb γράφει ότι:

“Πιστό στους ευγονικούς δεσμούς του Wellcome Trust (που θα εξεταστούν διεξοδικότερα στο Μέρος 2), το 1DK του Wellcome Leap σημειώνει ότι “ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βελτιώσεις από την υποανάπτυκτη EF στην κανονική ή από την κανονική στην καλά αναπτυγμένη EF σε όλο τον πληθυσμό, ώστε να επιτευχθεί ο ευρύτερος αντίκτυπος”. Ένας από τους στόχους του 1DK δεν είναι επομένως η θεραπεία ασθενειών ή η αντιμετώπιση μιας “παγκόσμιας δημόσιας πρόκλησης για την υγεία”, αλλά αντίθετα ο πειραματισμός για τη γνωστική αύξηση των παιδιών με τη χρήση μέσων που αναπτύσσονται από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογία που βασίζεται στην επεμβατική επιτήρηση”.

Το χρονοδιάγραμμα του Wellcome Leap των 5–10 ετών τυχαίνει να ευθυγραμμίζεται με το πρόγραμμα Neuralink του “μπροστινού” της ελίτ, Elon Musk, το οποίο επιδιώκει να δημιουργήσει “το μέλλον των εγκεφαλικών διεπαφών” προκειμένου να “επεκτείνει τις ικανότητές μας”. Σε συνέντευξή του, ο Musk δήλωσε: “Νομίζω ότι απέχουμε περίπου 8 με 10 χρόνια από το να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους χωρίς αναπηρία”.

Ο Musk, του οποίου ο πλούτος αυξήθηκε κατά περισσότερο από 500% κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” του covid-19, ίδρυσε τη Neuralink το 2016. Η εταιρεία συγκέντρωσε πρόσφατα χρηματοδότηση ύψους 205 εκατ. δολαρίων από 7 εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων (συμπεριλαμβανομένης της GV της Google) και 5 στελέχη της Silicon Valley.

Ωστόσο, η Neuralink δεν είναι η μόνη εταιρεία βιοτεχνολογίας που επιδιώκει αυτή την τεχνολογία. Πρόσφατα, η Synchron, μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας και ανταγωνιστής της Neuralink, έλαβε το πράσινο φως από το FDA για να αρχίσει να δοκιμάζει τα εμφυτεύματα τσιπ εγκεφάλου της σε ανθρώπους.

Σε 10 χρόνια από τώρα θα φτάσουμε στο 2030, μια χρονιά που αναφέρεται ξανά και ξανά ως η χρονιά κατά την οποία οι υπεράνθρωπες τεχνολογίες θα είναι κοινός τόπος στην κυρίαρχη κοινωνία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών των ΗΠΑ, η “ανθρώπινη επαύξηση” (η συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής) θα αποτελέσει μείζον θέμα το 2030. Η έκθεσή τους Global Trends 2030, που δημοσιεύθηκε το 2012, αναφέρει ότι:

“Τα επιτυχημένα προσθετικά προϊόντα πιθανόν να είναι άμεσα ενσωματωμένα στο σώμα του χρήστη. Οι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής θα μπορούσαν να παρέχουν “υπεράνθρωπες” ικανότητες, ενισχύοντας τη δύναμη και την ταχύτητα, καθώς και παρέχοντας λειτουργίες που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμες”.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση προβλέπει επίσης: “ένα εύκολα μεταδιδόμενο νέο παθογόνο του αναπνευστικού συστήματος” που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Η έκθεση συνεχίζει αναφέροντας ότι: “σε αντίθεση με άλλα ανατρεπτικά παγκόσμια γεγονότα, ένα τέτοιο ξέσπασμα θα οδηγούσε σε μια παγκόσμια πανδημία που θα προκαλούσε άμεσα πόνο και θάνατο σε κάθε γωνιά του κόσμου, πιθανότατα σε λιγότερο από έξι μήνες”.

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ: ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

Η εξάπλωση των γονιδιακών θεραπειών mRNA και η ώθηση προς μια υπερανθρωπιστική κοινωνία αποτελεί τη συνέχεια του κινήματος της ευγονικής, το οποίο βασίστηκε στην ψευδοεπιστημονική αντίληψη ότι ορισμένοι άνθρωποι, λόγω της γενετικής τους σύνθεσης, ήταν πιο “κατάλληλοι” να ηγηθούν της κοινωνίας από άλλους.

Ο “ήρωας” της επιδημίας της πολιομυελίτιδας, ο Jonas Salk, είχε τους δικούς του δεσμούς με την ευγονική και το ίδιο ισχύει και για το ινστιτούτο που πήρε το όνομά του, το Ινστιτούτο Salk. Η έρευνά τους για το mRNA, που χρηματοδοτήθηκε από το NIH, έθεσε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και τη μαζική εξάπλωση των γονιδιακών θεραπειών, που αμφιλεγόμενα ονομάζονται “εμβόλια”. Ο κίνδυνος αυτής της πειραματικής τεχνολογίας είναι προφανής, αφού έχει ήδη προκαλέσει χιλιάδες τραυματισμούς και θανάτους παγκοσμίως.

Ο ρόλος των οργανισμών πληροφοριών, των δισεκατομμυριούχων τεχνοκρατών και των φαρμακευτικών πρωτοβουλιών στη χρηματοδότηση, την έρευνα και την προώθηση εμβολίων mRNA, διεπαφών “βιο-εγκεφάλου”, γονιδιακής επεξεργασίας και άλλων τεχνολογιών που διαπνέονται από ευγονιστικά ιδεώδη ζωγραφίζει την εικόνα μιας παγκόσμιας ατζέντας που πρόκειται να φτάσει πλήρως στο ζενίθ μέχρι το 2030.

Η τρέχουσα “πανδημία” του covid-19 χρησίμευσε ως μέσο για την επιτάχυνση αυτής της ατζέντας με τη συγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας, την εισαγωγή της υπερανθρωπιστικής τεχνολογίας στην επικρατούσα τάση και την ομαλοποίηση της αυταρχικής διακυβέρνησης.

Οι δοκιμές σε βρέφη της Pfizer και το ανησυχητικό πρόγραμμα “1kD” του Wellcome Leap δείχνουν ότι το κλειδί αυτής της ατζέντας είναι η διαπαιδαγώγηση και ο έλεγχος των παιδιών από νεαρή ηλικία, κάτι που ο Aldous Huxley περιέγραψε λεπτομερώς στο ανησυχητικά προφητικό, ευγονικό μυθιστόρημά του, Brave New World.

Αυτή η ατζέντα, αν και υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο ισχυρά άτομα και ιδρύματα του κόσμου, έχει μια προφανή αδυναμία — η επιτυχία της εξαρτάται από τη συμμόρφωσή μας. Θα προχωρήσει μόνο αν της επιτρέψουμε να προχωρήσει. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον καθένα από εμάς, μέσω της συμπονετικής, μη βίαιης αντίστασης, να σπείρουμε τους σπόρους της αφύπνισης στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας.

______________

Δικτυογραφία:

mRNA “Vaccines”, Eugenics & the Push for Transhumanism — OffGuardian
https://off-guardian.org/2021/08/28/mrna-vaccines-eugenics-the-push-for-transhumanism/

Πηγή: medium.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου